За кой ли път вече я питам,а тя милата все ми обяснява че първо трябва да е качена някъде и тогава само качваме адреса.ама пусто къде да ги кач тия снимки като все през тела влизам.А когато има нещо вкусно за хапване си трябва и снимка поне мен тя ме вдъхновява и свкаш усещам ястието.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Здравейте, момичета. Според мен, ако една снимка е качена тук, ще може да я вижда всеки. Друг е въпросът, че тук влизаме не повече от 5 човека . Но все пак при случайно търсене в интернет, ако снимката ти, Ели, бъде индексирана (засечена) от търсачките, ще излезе като резултат от търсенето и пак ще е достъпна. Така че ти си решаваш.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Много хубав бъркан тутманик.Правя всичко на око и няма да има мерки е грамажи.
Брашно
Сода/бакпулвер
5 яйца
Кисело мляко
Сирене
Може и кашкавал
Разбиваме яйцата,прибавяме киселото мляко със содата или бакпулвер,натрошавам сиренце и обърквам всичко с брашно,до гъста смес.Може да сложите и кашкавал.Търпи всякакви вариации.
Слагам да се пече върху хартия за печене,на около 180 градуса с вентилатор.Аз лично си го пробвам с клечка и пека до суха такава
Имам и снимка,ама хич не ми ги приема форума
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю
Елисчето за агнешкото печено бутче, когато ми даваше препоръки и съвети:
"... аз съм готвила и е ставало страхотно, но нямам конкретна рецепта, намазвах хубаво с подправки по избор, слагам малко мазнина и водичка, покривам с фолио и пека, след около час, час и нещо, зависи от фурната, моята е доста мощна, отвивам и започвам да обливам месото със соса, ако се е поизпарила водата, доливам малко и така..."
"... лично аз не слагам никакви зеленчуци, защото можеш да си направиш топла и студена гарнитура под хиляди вариации. Не го варя, измивам добре и обтривам с подправките. Аз слагам сол, имам една подправка от на Боби дядото, нещо като шарена сол е, слагам и от нея, както и сух джоджен, червен пипер, обтривам и не поливам месото с водата, а я сипвам отстрани,чак след като се запече, започвам да обливам със соса. А към края слагам и листенца пресен джоджен, имам винаги в саксия."
Горното го пробвах, месото стана крехко, вкусно, отлепваше се лесно от кокалите, а отгоре стана хрупкава коричка. Точно както обичаме агнешкото месо.
Алекс, който мрази агнешко по принцип, вчера доволно си похапна и каза, че, цитирам го: "Мамо, това е най-хубавото агнешко месо, което някога съм ял, браво!". Е нали се сещате, че това е музика за майчините уши? Още веднъж голямо благодаря на Елис, щото бая се бях ошашкала дали ще ми се получи, предвид, че готвя за първи път, а месото си е скъпо.
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм Виждам се отново майка.