Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Подфорум за поздрави към всички, които имат повод да почерпят! Рождени и имени дни, кръщенки, годишнини, годежи и сватби.....
Публикувай отговор
Dari09

Re: Мецабаба не ръмжи, чака поздрави добри!

Мнение от Dari09 »

Хайде и тук да кажа :1090 :1102 :1131
Голямо благодаря на създателите и движеща сила на форума за уютното местенце, което ни създават! :1119 !!!
Чери, едно огромно благодаря :826 за днешните изненади - за страхотната музика, накарала ме от сутринта да се усмихна :1143 , за клипа, направен с толкова желание :323 , за целия хъс, с който ни зареждаш и нас! :1104 :1104 :1104

Дали да не заложа на Богдана?! :1044
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Чери, страхотно клипче, изгледах го с усмивка :329
Честит празник, момичета, мнго тривиално е да пожелавам разни неща :954 . Но все пак - нека всички да сме здрави и комуникацията да върви :923 :329 . Прегръдки и целувки на всички.
Чери, да не е Аксел Роуз????
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Не, не е Аксъл, не е и Богдана... една много голяма българска певица, може би ..... най-голямата! :)
Ver

Мнение от Ver »

" onclick="window.open(this.href);return false;

Клипчето е страхотно! :326 :326
Предполагам, всеки е гледал, чакал е името си, чудел се е какво ще се появи после ...Браво Чери за отношението, за Любовта която се усеща осезателно, Мисълта, Посланията :) Трудът ти не е бил напразен!
Честити 1/2 "Юбилей" на нашето форумче, тогава!
Нека всички, които се чувстват част от него бъдат ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ЕНЕРГИЧНИ И пълни само със СВЕТЛИ МИСЛИ!
НАздраве!
[img]http://www.alderbrookresort.com/images/ ... 0Toast.jpg[/img]
E, баба Лилка сигурно :)
Ver

Мнение от Ver »

Опс, май прекалих с размера на снимката :oops:
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Лили Иванова
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Паша Христова
tillia

Мнение от tillia »

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

Ще получи Баба Меца, даже и да ръмжи, поздрави добри! :326 :326 :326
Страхотен форум, в който намират място и млади, и стари! :1002
Уютна бърлога, в която всички са добре дошли! :524
Благодаря на създателите на чудесния форум и желая още много, много успехи и още много, много съфорумци! :923
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Ver написа:Опс, май прекалих с размера на снимката :oops:
Хахахахха......... Вер, това ми напомня онзи ти пост дето обясняваш, че цял ден сливаш, разделяш и накрая..... хахаха. Отговорът ти е верен!!! Да, Лили Иванова ми е любимата изпълнителка! :1141 :1141 Колкото и да е ...... гротескно на фона на любимите ми Гънс и Меноар :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Верче, ти задаваш въпросите....... Дотогава звучи една любима песен на Лили - "Златен ключ".. Не е най-любимата ми - "Хризантеми", щото е малко меланхолична, а вече ми се танцува!!

:!: :!: :!: :!: Ако не ви тръгва музиката в съседния таб на браузъра, то идете тук. Свалете Куик тайм плеъра, инсталирайте го и рестартирайте браузъра си!!! :!: :!: :!:
baimomchil
Е, не се спря с тия постове!

Мнение от baimomchil »

lindorina написа: Останах и още по-вече изненадана,че моят цитат си го пуснала на фона на любимият ми певец-Фреди Меркюри-сигурно телепатия,кой знае,може би вече си четем мислите?!
Линди, с риск да те разочаровам - това не е Фреди Меркюри, а Клаус Майне - вокалиста на Скорпионс в един от акустичните им концерти ;)

http://www.youtube.com/watch?v=CGvn0NCArFo

но определено се зарадвах, че обърка чичо ти Клаус с Фреди :222
Публикувай отговор