Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Нека помогнем на Зарко!

Форум за взаимопомощ, благотворителност и хора с големи сърца и дълбоки души.

Модератор: cchery

Нека помогнем на Зарко!

Мнениеот baimomchil » Чет 15 Дек 2011, 14:09

Информация за компанията
Здравейте, приятели! Това е молба за спешна помощ на четири годишния Светлозар от София. Той страда от тежко заболяване и се нуждае от незабавно лечение в чужбина.
Описание
На 06.10.2011 му е поставена диагноза малигнен тумор изпълващ IV вентрикул и предизвикващ оклузивна вътрешна хидроцефалия. Следват две оперативни намеси - туморната маса е била локализирана (същата е била с размер 5 см в диаметър), направена е видимо тотална ексцизия на тумора, като е обгорено мястото на хранещите съдове. За съжаление България не разполага с необходимата апаратура за последващото лечение, а то е крайно наложително.
Обща информация
Към този момент клиниката Klinikum Der Universitat Munchen в Германия е дала цена от 60 000 евро за целия курс на лечение, а за да започне самото лечение са нужни 30 000 евро.
Знаете в България как стои въпроса с отпускане на средства за лечение в чужбина. Трудим се за държавата, плащаме данъци, но когато имаме нужда от нея - сами се оправяме... затова умоляваме всички от вас, които имат добра воля да помогнат на Зарко да се свържат със семейството.

Мисия
Медулобластом е много първичен злокачествен тумор на мозъка, който произхожда от малкия мозък или задната ямка. Всички PNET тумори на мозъка са инвазивни и бързо нарастващи тумори, и за разлика от повечето тумори на мозъка се разпространяват чрез цереброспиналната течност /CSF/ и често метастазират на различни места в мозъка и гръбначния стълб.
Това е един от малкото тумори на мозъка, които дават разсейки по гръбначния стълб. Последващото лечение на Светлозар трябва да се проведе в два етапа :
Лъчетерапия – 30-40 дни
Химеотерапия – 7 месеца по 5 дни в месеца се правят вливания.
Награди
Благодарим на всички отзовали се! Ще ви държим в течение за развитието на случая!
Продукти
Банкова сметка: Банка ДСК - ЕАД
Име на клиент:СВЕТЛОЗАР ДАНИЕЛОВ АНДОНОВ
Сметка:02/0000000019904005
Валута: BGN
IBAN: BG97STSA93000019904005
BIC: STSABGSF
Електронна поща
Контактите на майката са antonia.doicheva.andonova@gmail.com
Телефон
0885808536
baimomchil
Шампион по спам!
 
Мнения: 105
Регистриран на: Чет 19 Авг 2010, 17:58

Назад към ДА ПОМОГНЕМ НА

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта