Мърмори написа:Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месото
И аз така чух за Меца и се притесних направо
Хахах,
Нане..... честито ти прописване тук. И аз се радвам, че се включваш. При това с такива добри новини - бебе след детокс, свалени килограми и чувство за лекота!! Това искаме всичкииии

!
Мони, абе ти..... направо ме същиса с тоя кантар! Значи или преди купуването на нови батерии не е мерил вярно, или след това! Защото няма начин след детокс да качиш 4 кила! Може нищо да не свалиш, ама да качиш..... ще си егати патологията

. Според мен има 2 причини за това "отклонение":
- Дълго време не си се мерила, щото си нямала батерия и вероятно си била качила без да го знаеш.
- Кантарът не е нивелиран! Случва се и на моя кантар и тогава още при първоначалното му включване, когато трябва да изкара две нулички, за да мога да се тегля, той изкарва 2.1 кг , 1.8 кг , което значи че има проблем.
Но щом ти самата се чувстваш добре и смяташ, че си свалила, не бива да се тревожиш! Още по-сигурне показател са дрехите! Облечи някоя, която ти е ставала преди и прецени как се чувстваш в нея - така ще знаеш дали си нагоре или надолу! Ии никакви сълзи, включвай се в кОнкурса и да слабеем рамо до рамо, бюст до бюст, дупе до дупе, крак до крак

!
Аз се чувствам така добре след този детокс, чееееее...... чак ме е страх да ям

. Леко ми е, ефирно ми е, чувам отстрани, че съм отслабнала и ми личи ииииии хвърча

.
Прочетох книгата на док и вече започнах с плана за промяна в храненето ми/ни ("ни" - на всички вкъщи). И ще бягам да изложа първите точки от него на "СТЕНА"-та.
Събота се сбрахме в камерен състав да полеем книгата на док. Ето ни кви сме убавици

:
- res_re6ta_18.06.11.jpg
- Отляво надясно: Краси (с ник Viki 1023), аз с Цвети (на Боби малката кукличка) в скута ми, Мари-Жоли, док с Кали (на Исето Григорова дъщеричката), Исето, Хриси и Бобичан
- (51.91 KiB) Свалено 775 пъти
Хриси ни направи прекрасен подарък - по връзка джожден от собствената й градина

иииииииии подаръкът вече втори ден е в употреба при мен - направих си най-сетне чай от джоджен!!! Тук чувам вашите аплодисменти

..... цветята може и по-късно да ми ги връчите

.