Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Cheva »

Мърмори написа:МНого сте готини всички,много искам всички да отидем някъде заедно и да се видим!
И да е по детоксово време. :954
Ох , на мама.... :lol:

Смехурко, ние сме с теб, не се поддавай. :923
Когато ти е най -трудно, ела и виж, че те подкрепяме.

cchery, добре че си ти , да ни даваш снимков материал. :326

bobichan, аз щото се похвалих и ето, тази сутрин не можах
да стана в 6ч., зверски ми се спеше/ме мързеше. :955
Пропуснах тренировка, но пък оризих. :222
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Часът е 6,20ч, а аз съм вече разсънена и готова за тренировка.
:1200 :1203

Ако има и други, които тренират удома и желаят да споделят,
моля, заповядайте да обменяме опит. :954
http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=25&t=469
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Часът е 6,20ч, а аз съм вече разсънена и готова за тренировка.

Опа, иху, ехаха.. :326 :326 браво, Чева!!! Досега само веднъж ми хрумна да изляза да тичам в парка в 6,30 сутринта :1062 :1062 , но така или иначе не стана. И затова браво на тебе!!!!!
Мърмори написа:Относно конкурса:
Мисля,че ще е редно всички да имате равен старт. За това най-добре е да ми изпращате на ЛС мерки и теглилки на 29 и 30 число на месеца. Защото тези от вас,които се записаха днес ще са с 9-10 дена преднина и съответно ще имат по-голяма разлика в кг. Сложих по-голям времеви диапазон от обявяването на конкурса до началото му,за да имат време всички да го видят и да съберат кураж за участие.
Лично аз няма да участвам,защото е казано,че организаторите на конкурси и техните семейства не могат да вземат участие.Черита предложи вариант в който 2 дена преди всички да си изпращам данните на някоя от вас,за да няма подозрения в изопачаване на резултата.Ако някой се съгласи-нямам против.
Успех на всички не забравяйте 29 и 30 юни-чакам кандидатурите ви!
Зори, разбрах най-сетне и аз какво се има предвид, така че другата седмица по това време ще пращам отново метражи :D :D . А иначе, аз си поддържам мнението за твоето участие и предлагам да си пращаш твоите данни на Чева примерно, или на Мони - на мацките, които са най-активни тук и в същото време не може да има съмнения за приятелски подобрения! Примерно пускаш си бележката на 27-и - това е другия понеделник и очакваш нашите от сряда нататък! Идеята тук е всички, които се навихме да получим прекрасни резултати...

Мацки, тоя детокс (последния) съвсем ме обърка - нещо много залитам на безмесно - ще си объркам метаболизма отвсякъде :lol: :lol: :lol: . Даже като хапна месо и чувствам едно като..... подуване на стомаха. Явно някакъв бъг се е получил в софтуера ми. Ама не ща да го едитвам - може и да е за добро. Ама недейте разпространява новината, че ще й излезе на меца лоша слава на преживно животно :221 :221 :221 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Cheva написа:Часът е 6,20ч, а аз съм вече разсънена и готова за тренировка.

Бравос на тебесссссссссс! Ей така се прави! Аз сутрин не мога. Ставам в 5,30,вземам душ,пия кафе половин час (обичам да ми е спокойно и да не бързам,както и да не правя нищо друго ,докато си го пия,освен да се гримирам).После започвам да гладя дрехи (щото от предната вечер ме мързи и незнам в настроение за какви дрехи ще се събудя),приготвям нещо за хапване в офиса,защото казах "Край!" на всички видове закуски,дюнери и всякакви такива. Докато оправя детето за детска и то станало 7,30. Как да стане това със спорта направо незнам! Засега ходя в Морската и просто се разхождам на по-бърз ход.Знам,че не е достатъчно на на фона на застоялия живот,който водех допреди 2-3 седмици...направо си е постижение.

Меци,мани това месо, да се хванем за зеленото! Ей такива мечки обичам!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

:1062
cchery написа:Зори, , аз си поддържам мнението за твоето участие и предлагам да си пращаш твоите данни на Чева примерно.
Зори, ако ще те мотивира още повече, участието в конкурса,
въобще не се колебай ! :923
Аз съм на среща и не участвам, така че няма спекулации.
Вкрайна сметка това е конкурс, най-вече за самите участници!
Да бъдат мотивирани и да постигнат своите цели. :954

Забелязвам супер промяна в мен, относно енергииния ми заряд.
Тези сутрешни тренировки ги започнах в петък.
Преди това, тренирах вечер, след работа. Зимата беше ок, денят е малък и всеки си стои натопло удома,
пък и много приятно се сгрявах. :1062 Обаче сега лятото не става.
Защото трябва да се занимавам със себе си, вместо да изведа детето на разходка, примерно. :roll:

Та! Сега ставам в 6ч.,навън е светло , свежо , тихо и разкошно! :227
Усещам времето през отворената врата, де и все пак. :1062
Ставам рано, но цял ден съм бодра!
Обикновено следобед, между 3-4ч., зверски ми се доспива. :???: :989
Но....съм на работа по това време! :oops:
А сега не усещам деня. Все съм в кондиция и ми е много приятно.
Дано и занапред е така. :954
Тренировката я изместих най-вече, за да си спестя стреса след работа.
Обаче ми е много по-лесно така, а в края на деня, да мисля само за рекалсиране. :048 :972 :720
Имам време спокойно да си приготвя вечеря и да я хапна преди 19:00ч.
С настъпването на жегите и моят апетит спадна, ям предимно сурова храна.
Отделно чета книгата на Лидия Ковачева за лечебния глад и ми действа много добре психически. :228
Още в началото съм, където е дала кратко описание на светилата, от които се е учила.
Изяснявам си някой мои питанки и отделно имам реални човешки примери. :954
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Оки Чеви, ти ще си моята отчетничка! Благодаря за което!

Мацки,преди да е стартирал конкурса имам питане. Искате ли да се включи категория за най-много изгубени см от обиколки? В конкурса на Боби имаше,но аз си копнах първия и не се задълбочих повече. Ако искате ще го направим.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Мърмори написа:приготвям нещо за хапване в офиса
И аз така правя и съм много доволна.
Така контролирам вид, качество и най-вече количество. :1062
точка

Мнение от точка »

Здравейте

Гледах по форумите, отдавна чете за детокс-а на д-р Михайлов... исках да се включа, пробвах този месец, мина леко. Не исках да се записвам в голям форум, не исках да ми излиза името насам натам,предпочетох да си остана анонимна,защото колкото е голям интернет, толкова е и малък... Имам дете, малко... останах сама... нямам 1 човек, на който да споделя как съм ,колко ми тежи,че съм сама, как си мисля,че съм слон,докато си правя сандвич... Какво да ви кажа повече, предполагам,че ви е ясно. :( Нуждая се от бутане, блъскане... каране, молене... Трябва да стана отново човек, не се понасям, не мога да се гледам, срам ме е да се снимам с детето ми... Крия се, все едно до тук 3 години от живота ми не същестуват, гледам се сега, гледам снимки от преди все едно не съм аз. Толкова е ... ужасно е, сякаш е друг човек... сякаш ... уф.. И като се видя с някой, всеки ми казва "Нищо,поне имаш дете." Чудесно,а моя живот.... а това,че ме е срам да излезна с него... :( Помогнете ми :( И мъжът ми.. не ми е казал лоша дума,ама не е същото, и с него не искам да излизам, не искам да се показвам.... искам да се скрия да заспа и да се събудя нов човек... толкова мие объркан поста, дано да ме разберете...
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Миличка,здравей! Знаеш ли,днес е първия ден от остатъка на твоя хубав,пълноценен живот,защото ти направи първата крачка-показа се пред нас,сподели проблема си и си готова да търсиш решението. Хубаво е,че си с нас,защото тук ще срещнеш много разбиране и всички ще ти помагаме да вървиш напред и да не се чувстваш сама. Защото може би всички тук сме тръгнали като теб-само с едно огромно желание да променим нещата и вярата,че това ще се случи. И чудото се случва. За мен лично- за втори път. Което означава,че всичко,което препоръчва доктора е изпитано,действащо и най-вече здравословно. Щом видиш първите резултати ще видиш как мислите се проясняват,как започваш да гледаш ведро на нещата около теб...Ще стане,миличка,ще ти помогнем. Просто бъди с нас! :923 :923 :923
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Здравей, точка, добре дошла! :940
Толкова болка има в поста ти, че сърцето ми се сви. Зори е права, първата крачка е направена, а тук ще срещнеш само подкрепа и разбиране. Ако имаш нужда да поплачеш "на нечие рамо", тук ще го намериш, ако пък ти трябва ритник в задника, нашата Мърморанка ще се развихри /Зори :923 /. А относно анонимността - всеки от нас решава до къде да стигне. За някои момичета нямам представа нито от къде са, какво работят и т.н., а други имам чувството, че познавам от години. Мога само да те уверя, че всички тук уважават личното пространство. Успех!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

точка написа:Здравейте

Гледах по форумите, отдавна чете за детокс-а на д-р Михайлов... исках да се включа, пробвах този месец, мина леко. Не исках да се записвам в голям форум, не исках да ми излиза името насам натам,предпочетох да си остана анонимна,защото колкото е голям интернет, толкова е и малък... Имам дете, малко... останах сама... нямам 1 човек, на който да споделя как съм ,колко ми тежи,че съм сама, как си мисля,че съм слон,докато си правя сандвич... Какво да ви кажа повече, предполагам,че ви е ясно. :( Нуждая се от бутане, блъскане... каране, молене... Трябва да стана отново човек, не се понасям, не мога да се гледам, срам ме е да се снимам с детето ми... Крия се, все едно до тук 3 години от живота ми не същестуват, гледам се сега, гледам снимки от преди все едно не съм аз. Толкова е ... ужасно е, сякаш е друг човек... сякаш ... уф.. И като се видя с някой, всеки ми казва "Нищо,поне имаш дете." Чудесно,а моя живот.... а това,че ме е срам да излезна с него... :( Помогнете ми :( И мъжът ми.. не ми е казал лоша дума,ама не е същото, и с него не искам да излизам, не искам да се показвам.... искам да се скрия да заспа и да се събудя нов човек... толкова мие объркан поста, дано да ме разберете...
Добре дошла! :923
Браво за смелостта да застанеш, лице в лице с проблема
и да го споделиш! :326
Пожелавма ти успех в борбата! :524
Заключено