Така като съм го огласила пред всички...няма мърдане ....вода, плод и ориззззз

Ааааааа, даже сме и тримина :lol: :lol: :lol: . АЗ ДНЕС ОРИЗЯ!droidd написа:Щом сме станали двамина - значи вече сме дружина
![]()
Прескочих да купя пъпеша и вече съм готова за подвизи, а май е време да накисна и оризчето, че да го сваря по-лесно.
Пепи, пак съм аз...... Спокич, момиче! Ако ще да сме като децата! Важното е да вървят нещата! Не можем да сме скали и желязо всеки път! Аз поне не мога. И то е защото, знам, че мога и да се стягам и да бъда сериозна, когато се налага...... Давай лекичко и лежерно и се присъединявай към всички ни днес!pepidzheneva написа:...луда работа ,както при малките деца колкото им забраняваш те толкова искат да направят нещо или да пипнат където не трябва....
Оли, радвам се на компанията ти днес!Ql4e ZLAto написа:Хайде и аз с вас![]()
Така като съм го огласила пред всички...няма мърдане ....вода, плод и ориззззз
Чева, целият ти пост, от който съм взела цитираното изречение заслужава адмирацииCheva написа:И аз съм на мнение, че забрани не трябва да има, за да вървят нещата.
Cvet написа:Здравйте, момичета! С вас съм - на ориз и диня. Успех в оризенето
Цял ден чаках този пост.cchery написа:Блях тоз` ориз.....![]()
![]()
![]()
Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих
![]()
![]()
. Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи.....
![]()
![]()
Чева, благодаря!!!!!!!Cheva написа:Цял ден чаках този пост.cchery написа:Блях тоз` ориз.....![]()
![]()
![]()
Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих
![]()
![]()
. Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ауууууу, коленете ми се подкосиха като станах от стола........ :1140 :1140 :1140, ама успях да направя кафенце и сега ще премахвам от сетивата си прекрасния вкус на креда, разбъркана с негасена вар![]()
.
Оцеляла си - спокойна съм.![]()
![]()
![]()
И ужасно горда заради теб, че си в оризовите редици !!!