Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Ql4e ZLAto »

Хайде и аз с вас :222
Така като съм го огласила пред всички...няма мърдане ....вода, плод и ориззззз :827
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:326 Щом сме станали двамина - значи вече сме дружина :221
Прескочих да купя пъпеша и вече съм готова за подвизи, а май е време да накисна и оризчето, че да го сваря по-лесно.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа: :326 Щом сме станали двамина - значи вече сме дружина :221
Прескочих да купя пъпеша и вече съм готова за подвизи, а май е време да накисна и оризчето, че да го сваря по-лесно.
Ааааааа, даже сме и тримина :lol: :lol: :lol: . АЗ ДНЕС ОРИЗЯ! :954 :954 :954 :954 :954 И тихо :423 :522 шшшшшшшшшшт :1132 да не се разчува из форума, че ще ми излезе лоша слава, че съм станала сериозна. :lol: :lol: :lol: :lol:
pepidzheneva написа:...луда работа ,както при малките деца колкото им забраняваш те толкова искат да направят нещо или да пипнат където не трябва....
Пепи, пак съм аз...... Спокич, момиче! Ако ще да сме като децата! Важното е да вървят нещата! Не можем да сме скали и желязо всеки път! Аз поне не мога. И то е защото, знам, че мога и да се стягам и да бъда сериозна, когато се налага...... Давай лекичко и лежерно и се присъединявай към всички ни днес! :954
Ql4e ZLAto написа:Хайде и аз с вас :222
Така като съм го огласила пред всички...няма мърдане ....вода, плод и ориззззз :827
Оли, радвам се на компанията ти днес! :) :)
Cheva написа:И аз съм на мнение, че забрани не трябва да има, за да вървят нещата.
Чева, целият ти пост, от който съм взела цитираното изречение заслужава адмирации :326 :326 , но това най си ми хареса и пасва перфектно и на моите разбирания! :) :) :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравйте, момичета! С вас съм - на ориз и диня. Успех в оризенето :)
Cvet

Мнение от Cvet »

Cvet написа:Здравйте, момичета! С вас съм - на ориз и диня. Успех в оризенето :)

Аз май обърках датите, но така или иначе съм на ориз днес ;)
gelikas

Мнение от gelikas »

Хайде, живо здраво и от мен! :923
Барабар Петко с мъжете! И аз съм в групата! Мислех да се самонаказвам без ориз, но щом Дроидка казва и ориз, така ще е!
droidd, сериозно, благодаря за съвета! Сигурно е малко късно, но сега варя оризчето и го включвам. Иначе плановете бяха на пъпеш, но излезе развален, домашен е от моята градина, но се е развалил. Купих диня, хапнах, сварих зелен чай и пълен напрееееееееееед! :)
Довечера ще се отчитам.
Успех!!!!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехаааааа, каква голяма компания се събрахме. :1120 :722 :724 :726 Аз дотук съм изяла около половин кило диня. Вода - 1 литър. За чай имах някакви планове, но последните пъти, които пия чай и ям плодове след това, ме водиха до ... разговори с "боа"-та :1052 :1052 . И не смея да пия чай. Може би гореща вода.

Имам питане за ориза: сега ли да изям цялото количество или може и за довечера да оставя?!?! :idea: :!: :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Я каква дружина се е събрала! Хайде и аз! От сутринта съм на сини сливи, но следобеда незнам дали няма да е друг плода. Сега варя ориза, но съм малко неподготвена - у свекито съм и нямам черен. Избора беше между натрошен и бланширан :1044 Избрах натрошения и сега го варя - с вас съм, няма мърдане!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Блях тоз` ориз..... :1052 :1052 :1052 :1052 Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих :1062 :1062 :1062 . Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи..... :plezya se :plezya se :plezya se

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:Блях тоз` ориз..... :1052 :1052 :1052 :1052 Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих :1062 :1062 :1062 . Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи..... :plezya se :plezya se :plezya se
Цял ден чаках този пост. :1062 :plezya se
Оцеляла си - спокойна съм. :329 :326 :326
И ужасно горда заради теб, че си в оризовите редици !!! :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:
cchery написа:Блях тоз` ориз..... :1052 :1052 :1052 :1052 Ауууууууу, такава гадост.... направо се обезцветих :1062 :1062 :1062 . Не ме интересува дали се приема с водата дето е сварен или не, следващият път ще го отцедя изцяло..... така е поносим. Ама с водата е все едно поглъщам медузи..... :plezya se :plezya se :plezya se
Цял ден чаках този пост. :1062 :plezya se

Ауууууу, коленете ми се подкосиха като станах от стола........ :1140 :1140 :1140, ама успях да направя кафенце и сега ще премахвам от сетивата си прекрасния вкус на креда, разбъркана с негасена вар :1062 :1062 .

Оцеляла си - спокойна съм. :329 :326 :326
И ужасно горда заради теб, че си в оризовите редици !!! :954
Чева, благодаря!!!!!!! :828 :922 :922 :922 :828

Заключено