Ето че настъпи дългоочаквания момент от всички участнички.
Първо искам да кажа, че изчаках много дълго да се отчетат всички участнички. От началото на конкурса всички бяха наясно кога е крайния срок за отчитането. Аз вместо да обявя резултатите вчера, изчаках до сега, но от снощи до сега никой не се е отчел повече, затова считам че вече е време за обявяване на крайните резултати.
Преди да обявя кои са победителките, искам да благодаря на ВСИЧКИ за участието. Благодаря Ви, че се доверихте на мен да водя този конкурс и ми давахте желаната от мен информация, включваща и лични снимки. Аз лично събирам много кураж за такива неща, защото е разбира се чувствителна темата. НО, резултатите са налице. Усмихнати, отслабнали и по-здрави момичета!
През изминалите три месеца, не само че се стараехме да отслабнем и да постигнем желаещите от нас килограми, ние се приближихме повече до здравословния начин на живот и намерихме много нови приятелки в лицата на участничките и всички които ни помагаха и подкрепяха в нашата темичка. Надявам се и семействата на всички участнички да са се приближили до по-здравосливния начин на живот, защото Вие сте им давали положителен пример през последните три месеца!
Надявам се резултатите да се задържат и да се подобряват и за по-нататък!
Както всички знаем имахме две категории в които участничките се състезаваха:
1ва категория беше: Завършена борба с килограмите
2ра категория беше: За тези от нас, които имат да свалят повечко килограми
Значи:
1ва Категория:
1во Място: Зезата свалени 5кг
2ро Място: Бъни свалени 2.800 кг
2ра Категория
1во Място: Сладка Дебеланка свалени 13.400кг
2ро Място: Красимира свалени 8кг
ЧЕСТИТО НА ПОБЕДИТЕЛКИТЕ! Момичета, Вие сте още едно доказателство, че с голямо желание и упоритост можем да постигнем целите си. Не беше лесно. Всички си имахме както дни на падения, така и на възвишения. Но, упоритостта и постоянството са винаги възнаградени. Честито, от сърце и душа. Минахме три месеца които не бяха лесни, но бяха успешни!
Зезе, изглеждаш страхотно. Резултата ти е видим и абсолютно мисля че целта ти е постигната!

Сладке, ....какво да кажа миличка...направо ни разката с този резултат! Волята ти е несравнима, абсолютно си на правилния път, резултата ти е очевиден и на снимката. само така и за напред! С много воля и хъс!!!

Победителките в двете категории Ще получат козметична награда и грамота!
Подгласничките в двете категории Ще получат грамота!

Специалната Грамота се присъжда на Дари ( Дарена) за най-млад участник, защото е впечатляващо че едно 11 годишно дете иска да живее здравословно и се старае с всички усилия да го постигне! БРАВО ДАРИ!!!!

След като приготвя наградите и грамотите, ще ги заснема и ще ви кача снимки да видите как се награждават усилията на победителките.
Тук е местото да изкажа благодарността си към Петето за изработването на Грамотите. Тя е нашия Графичен дизайнер и изработи прекрасни грамоти специално за нашия конкурс! Искрено благодаря Пете, за желанието и отнетото време по изработването им!
Тук е мястото да спомена че наградите бяха спонсорирани от мен и metsababa! Всичката помощ е дълбоко оценена и съм искрнно благодарна на всички които взеха участие в конкурса!
Сега е времето да спомена, че понеже тази темичка най-вероятно ще бъде затворена скоро, бих желала да чуя отзивите Ви от конкурса, как сте се обогатили от него и дали бихте желали да си направим и Летен Конкурс????

Още веднъж БРАВО на победителките!!!
И БРАВО на всички участнички че се престрашихте да вземете участие. Това ни бе като загрявка, за нови конкурски, нови амбиции и нови постижения.
НАЙ-ГОЛЯМАТА НАГРАДА награда ЗА ВСЕКИ ОТ НАС Е ЕДНО ПО-ДОБРО САМОЧУВСТВИЕ И ВЯРА В СЕБЕ СИ!
Гордейте се момичета, заслужавате го!
Желая на всички усмихнат и слънчев ден изпълнен с приятни емоции!