Хей...!
Привет и от мен!
С нетърпение очаквах резултатите, защото това е първото подобно начинание в което се включвам! Но си признавам, че изобщо не очаквах, че точно моя милост ще се намести на 2-ро място... Много съм доволна, защото при мен реално свалените килограми от януари до сега са 4,800, просто вече бях свалила 2 когато стартира конкурса и за това тук фигурирам с 2,800. Но в крайна сметка това са само цифри, мисля че това, което постигнахме всички участнички за изминалите 3 месеца е много по-важно и значимо от едните числа! Вярвам, че всички ние сме направили първата, най-трудна , но и най-важна крачка към голямата промяна, която ще ни отведе до по-здравословен и по-красив живот!
Поздравления за Сладка, Красимира и Зезата! Момичета, браво на вас!
Сладке, мисля си, че ако продължаваш в същия дух, много скоро ще трябва да се смениш от Дебеланка на нещо друго...
Краси, ти защо си тъжна, мила? Сама казваш, че чакаш от 7 години промяната да се случи. Ето, тя е започнала да се случва, първите резулати вече са факт! Мисля, че трябва да си много доволна от този факт и изобщо изгони тази тъга! Сигурна съм, че ако продължиш в същия дух, след известно време ще можеш да ни се похвалиш с още 8 свалени килограма. И после с още 8 и така докато достигнеш желаните килограми. Само не се отказвай. Направила си най-трудното - започнала си, сега просто продължи в същия ритъм! Ако някой път изпиташ неувереност или пък си в труден момент, пиши тук, сподели. Всички ние ще те подкрепим! Повярвай, моралната подкрепа върши чудеса!
Успех!
Зезе, браво и на теб! Благодарение на този конкурс за първи път направи детоксикация, нали? Вярвам, че няма да се откажеш след като вече си усетила чувството на лекота и удовлетвореност след нея!
Още веднъж едно голямо БРАВО на всички нас, които се решихме да участваме!
На мен лично ми остава още малко да сваля, за да стигна до желаното от мен тегло и за това не мога да обещая, че ще се включа в нов конкурс. Но ако има такъв, то аз задължително ще ви чета и ще ви подкрепям!
И не на последно място едно сърдечно БЛАГОДАРЯ на Тами! Тами, този конкурс беше твоя идея! Случи се благодарение на теб! Мерси, че ни организира, мерси че ни изтърпя
, мерси че въпреки трудните моменти не ни изостави и до последно се ангажираше с нас! Искренно вярвам, че на следващия конкурс и ти ще постигнеш много, много добри резултати!
Тами,
!