Ако не пиеш английска сол, това няма да е детоксът на д-р Михайлов.
Може магнезият да ти е недостатъчен, а и да се задръстиш със стари храни, тъй като не приемаш твърди храни временно.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност... Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена. Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Как да се настрОя отсега положително за следващия детокс? Да се самомотивирам и сръчкам? Ето върху това размишлявам сега, у дома
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност... Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена. Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Много време мина от последния ми детокс и все още помня гадния ансол, но пък крилете които ми поникваха след това ме карат да летя стремглаво към целта! А и думите на близките - ти си луда да си го причиняваш - ме мотивират още повече! Те пък ще ми кажат
Твоите два надъхващи съвета ми се сториха доста добри и подходящи и за мен самата, мамчето 31 - значи успехът носи след себе си успех, и после нов успех, и т.н., това първо, и второ, околните допълнително ме нахъсват, цъкайки невярващо с език и чудейки ми се на акъла "да се измъчвам така"