Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от Мърмори »

Хайде на новата тема-заповядайте-четете,споделяйте,подкрепяйте,присмивайте се,мотивирайте,преследвайте,учете,наслаждавайте се,бъдете себе си!

Преди всичко разгледайте обновената ТЕОРИЯ НА ДЕТОКСА

Стягайте се, пролетта идва, да не ни завари по долни гащи :1062 ,защото като захвърлим якетата обикновено "изненадата" е пълна. :lol:
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от grigorovi »

Не пропускам детокс! С вас съм, само че този път ще ми е много по-приятно и лесно, защото ще съм тук! :222 :329
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

OOOOOOOOOOOOOO Иската :329 :329 :329 :329 :329
Появи се най-после.
Хайде да ни е успешна темата и детокса. Аз вече работя яко за лятото :954 Свила съм колана с 2 дупки, но има поне още 2 за свиване.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Зори, :224 :224 :224 :224 благодаря за новата темичка и за подобрената детоксинформация .Много добре се е получило :524 .Дай Боже много минуси в нея за всички ни.Исе, радвам се, че този месец ще може да се насладим и на твоята компания по време на детокса.Боби, само така и за лятото ще си отново във отлична форма :1204 Този месец се очертава отново да запазя смъкнатото от предния, не че е много, но аз се радвам.Откакто се разбра за проблема ми с щитовидната поне съм спокойна и знам, защо толкова трудно и бавно се получават нещата при мен.Преди се отчайвах от почти никаквите резултати, зарязвах всичко и се отдавах на ядене и дебелеене :126 Откакто срещнах вас и детокса съм като нов човек :1099
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

grigorovi написа:Не пропускам детокс! С вас съм, само че този път ще ми е много по-приятно и лесно, защото ще съм тук! :222 :329
Тук, тук....... ама те няма :1062 :1062 . Пускай от онези снимки, които толкова много ни мотивират!

И аз съм тук, макар и отцепник в датите. Важен е принципа и огромното ми желание да отслабна. Егати, феята на зъбките не ми изпълни желанието да съм слаба. Дядо Мраз докато беше социализъм ми носеше какво ли не, ама свалени килограми - йок. Дедо ви Коледа и той хъката-мъката..... почна да ми носи, ама килограми в повече :221 :221 :221 . Сега и ако баба Марта не ми изпълни желанието :1190 , ще се оплача на Торбалан, белким от чувала по хелоуин :1195 искочи едно слабо:

[img]http://www.blagun.com/images/stories/skin/body-1.jpg[/img]

и то е моето :955 :955 :955.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Още от сега струи много добро насторение :) Създавате и по специално Чери много положителни емоции у мен :)
Аз почивните дни му отпуснах края и реших да си угодя на душичката и се размазах от всякакви неща...е разбира се това си даде своето отражение, но... :423
Съставила съм си иначе много стриктен спортен режим - 3 пъти :1198 + :1202 и 2 пъти на пилатес, сега остава и да устискам и да изпълнявам плана, мисля че много добре ще ми се отрази :222
Иначе се придържам на хранителен режим, който включва много плодове, зеленчуци и изключва животинските продукти, газираните и шоколада поради здравословни проблемс. Но ако кажа, че не се случва да си хапвам от нездравословните храни, трябва някой да ме :128
Още малко и наближава детокса, който ще ме вкара в релсите :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уф, гледам го това хубаво дупе от по-горния ми пост и още е много далече от моето...... :1062 :1062 . Тази седмица не съм излизала да тичам даже - дадох си творческа почивка :D :D и най-вече показах среден пръст на студеното време :mad: :mad: :mad: ....... Не че не тичах и при -11 градуса, но вече ми писна от скреж, пара и лед. И така да ви питам: нещо да ви диша във врата? Да чувствате, че някой ви дебне? Усещате ли че нещо приближава?!? :1028 :1028 :1028 Даааааа........ детоксът идва, има няма седмица и се мятаме пак по палмите да берем мандарини и портокали.... е, малко оцветени с боички, че да изглеждат зрели. Малко понапръскани с препарати, че да седят свежи, малко несочни, щото са брани още на цвят...... ама..... кво де се прави. На островчето в Океания ще си гледаме сами цитрусови насаждения. :D :D

Елито, браво за стягането, поне като план изглежда добре :1062 :1062 . Сега ако го и изпълниш и ни се похвалиш с дупе като ..... онова горе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , ще получиш цитрусов медал.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, не се притеснявай за кг открила съм начин как да ги разкараме бързо и лесно :
" onclick="window.open(this.href);return false;
:1062 :1062 :1062
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Я да се разпиша и в тази тема. Бях решила да дам отбой с детоксите докато излязят черешите, че вече си влязох във форма, но почвам да се чудя :roll: Сякаш взе да ми липсва нещо, а съм пропуснала само един!
cvety_rz написа:Чери, не се притеснявай за кг открила съм начин как да ги разкараме бързо и лесно :
Цвети :524 :524 :524 ! Диетата е суууупер!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Сиренце написа:Я да се разпиша и в тази тема. Бях решила да дам отбой с детоксите докато излязят черешите, че вече си влязох във форма, но почвам да се чудя :roll: Сякаш взе да ми липсва нещо, а съм пропуснала само един!
Истината е, че и аз не мога да се спра...... всеки път като пригладнея на 3-я ден си казвам, че повече няма да правя серийно детокси, а от време на време и....... ииии като дойде момента, сякаш механично ръцете ми се насочват към плодовете и цеденето им......

Цони, като каза "Сякаш взе да ми липсва нещо", не мога да се стърпя да не пусна линк към една страхотна статия - "Нещо липсва", Иво Иванов.

Сиренце написа:
cvety_rz написа:Чери, не се притеснявай за кг открила съм начин как да ги разкараме бързо и лесно :
Цвети :524 :524 :524 ! Диетата е суууупер!
Хахахаха, Цвети, по този начин аз съм си ужасно слаба по дефолт просто :221 :221 :221 .....

Заключено