Аз заливам овесените ядки с горещата вода от диспенсъра, който имаме тук в офиса - т със сигурност не е Т на кипене (т.е. врялата вода). А за да не ги ощавя съвсем добавям студено прясно мляко от хладилника. Не съм го писала, за да не утежнявам и без това дългия постинг, но моята закуска е следната:Cheva написа:[От статиите на Док научих, че за да се усвоят качествено веществата в овесените ядки,
трябва да се консумират с трици - пшенични или други. Също така водата не трябва да е вряла, а топла.
Така се пазят ензимите.
2 с.л. овесения ядки + 2 с.л. овесени трици + 1 с.л. пшенични трици + 2 супени лъжици микс от сусам и ленено семе
От тази сутрин ще си слагам и канела и мед, защото е ааааааааадски вкуно
Днес ядох чушка бюрек и една интересна спаначена бърканица..... макар че ми се секна обяда де ! Ама това е друга тема........