Сърбят ме пръстите, за да ви представя ето тази информация от
http://www.malchanavoda.com/index.php?o ... &Itemid=23
Ето защо на 8-и, нашия кръг ще има още по-голямо въздействие и всяка мисъл изпратена към Вселената ще се връща към нас с много кратно усилена вибрация. А детоксикациите ни ще се супер успешни.
Енергията при пълнолуние в Дева е насочена към трезвия разум, анализа, наблюдението, прецизните практически умения, постоянството, систематичния подход, високата ефективност, грижата на всички нива, физическото здраве, храненето и движението. Тя е умерена, спокойна и естествена. Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите биологични потребности. Както и за лечение на хронични заболявания, включително стрес, умора и безсъние. В здравословен аспект пълнолунието в Дева може да повлияе благотворно на органите на цялата храносмилателна система, а също и на обмяната на веществата, нервната система и паметта, както и да редуцира теглото и да възстанови цикъла на естествените процеси в организма.
Моментът е подходящ да се погрижите за физическата си форма, да си съставите режим на здравословен начин на живот, да започнете лечебна диета и упражнения, да урегулирате крайностите и изтощението в процеса на работата, да се откажете от перфекционизма на всяка цена, да си дадете сметка за нуждата от почивка и да се освободите от безпощадно високите изисквания към самите себе си.
Дано не съм възпрепятствана и да влезна тук в уречения час, но ако не успея мислено ще съм с вас.