Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

КУЛИНАРНИ РАБОТИЛНИЦИ-приготвяне на алтернативи на junk food

Модератор: cchery

КУЛИНАРНИ РАБОТИЛНИЦИ-приготвяне на алтернативи на junk food

Мнениеот cchery » Сря 13 Мар 2013, 13:21

„Зелено училище” е гражданска инициатива на майки с екологични убеждения, целяща да се създаде естествена среда за децата, чрез която те сами да достигнат до основните устойчиви познания, както и да подпомага подхода на родителите за отглеждането и възпитанието им. Проектът работи успешно от юни 2012 до януари 2013 г. като за този период се финансира от родителите на децата, участващи в заниманията.

Отвориха се добри възможности да проведем „Зелено училище” с големи групи деца (100 – 120 деца) по време на изложението „Фудтех” от 3 до 6 април в Международен Панаир Пловдив и след това в края на април по време на „Зелените дни” в София пред Народен театър. Като занимания по време на „Фудтех” в Пловдив планираме кулинарни работилници за приготвяне на алтернативи на junk foods, храна за училище, както и демонстрация за приготвяне на домашно масло. На „Зелените дни” ще се посветим повече на домашно приготвената храна за училище от самите деца, творчески работилници с естествени материали и ще проведем едно силно мотивиращо състезание за деца и родители, поставящо акцент върху ползите от здравословното хранене.

Изображение

"Когато видиш, че някой загърбва собствения си живот и този на децата, за да е сигурен, че ще оздравееш – това означава много. Тогава разбираш, че трябва да се бориш."

Стилиян Петров (капитан на НО по футбол на България)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
 
Мнения: 7132
Регистриран на: Чет 19 Авг 2010, 11:12

Назад към Отглеждане и възпитание

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron