Точно така,и аз правя същото. Пека си хляба у дома, но го ям само вечер като се приберем (когато съм на работа ям безразборно всичко най-тестяно). Захар почти на ползвам, за сметка на това годишно употребяваме по 2 тенекии мед (около 50 кг), зехтин си купуваме редовно от Гърция, защото обожаваме да ходим там и определено е с качество, различно от това, което се продава в БГ, оцет почти не ползвам, но когато се наложи имам домашен, сол- също морска. На прясното мляко не съм му кой знае каква фенка, но за кисело, за сирене и кашкавал умирам. Затова не смятам да ги отказвам. Поне имаме от тях домашно произведени. Свекърва ми гледа животни и месо с гарантиран произход също имаме, но аз така или иначе рядко ям. Така че осносвния проблем ще ми е яденето през деня, но ще го измисля. Щом има желание-решение ще се намери.Kalia написа: Правим си у дома с хлебопекарна -от пълнозърнесто брашно и брашно от лимец. Захарта пък съм я заменила с мед, олото - със зехтин, а оцета - с ломон. Солта ни е морска - смиламе я с мелничка. Млечните също отказах - за мен те са вредни за човешкия организъм.
Още веднъж благодаря на всички за подкрепата.