Тичането и аеробните занимания на открито :)

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
pepidzheneva

Re: Тичането и аеробните занимания на открито :)

Мнение от pepidzheneva »

Аз пиех L karnitin, но наистина за малко време (за около месец) и не видях особенно голям ефект в смисъл за отслабване...а по скоро както казва Вер ,всякаш ти идва енергия не знайно от къде.....

Да ви се похваля ,на последък съм много редовна с тичането и увеличих постепенно и продължителността...снощи тичах 50 мин...това си е постижение,но пък кантарев не отчита голяма разлика...надявам се с постоянство, инат и глад да се добера до заветните килограми най сетне...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

pepidzheneva написа:...снощи тичах 50 мин...
Уаууууууууу, Пепи........... :323 :826 :826 .

Ще си ми стимул, да знаеш! :razz:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Cchery ,благодаря ти много за поздравленията....но не си мисли,че при всяко излизане да тичам ,правя 50 мин ...обикновенно се старая да поддържам 35 -40 мин,като сменям темпото няколко пъти ....Исками се и на мен да си взема карта за фитнес,но нещо все не ми достига....най- вече ме спира това ,че малкото е само на 3 год и няма при кой да го оставям за да ходя на фитнес...преди когато спеше следобед си правех тренировки в къщи,но на последък той почти не спи следобедите....
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cchery написа:
elly написа:
cchery написа: Аз тичам с това чудо вече 2 години и сауна ефектът е гарантиран! Може би, ако беше някое друго тяло и целулит-ефекта щеше да си замине :1062 :1062 :1062 , ама при мен нещата се получават твърде бавно!
Чери,ти неопрен ли ползваш или в сайта има един друг модел антицелулитен клин който е: 76% полиамид, 23% еластан, 1% памук?
Искам да разбера дали и двата са еднакво ефикасни или неопрена си е неопрен?
И още едно въпросче: Ти само по него ли си тичаш(разбира се когато времето го позволява) :1202 или не е достатъчно представителен и отгоре обличаш и друга дреха?
Eли, ето това е моя клин - Артемис, 3/4-и.

[img]http://www.samozdrav-bg.com/content/ima ... 9e71c5.jpg[/img]

Ами да ти кажа лятото си тичах само по него - екстра е на външен вид - само моите дебели крака са му кусура :1062 :1062 . Но по принцип по-голям е ефекта, когато отгоре сложиш нещо, защото така се усилва потенето.

Аз ще поразгледам и антицелулитните клинове - не съм стигнала дотам. Смятам и потник да си взема. Ама да видим кога!
Ели, не знам дали си си купила този клин, но виж интересната информация, която прочетох в статия, публикувата в ББТийм имено за термо коланите. Кратък цитат, за да събудя интереса ви :1028 :

Митове
Горят се повече калории

Въпреки впечатляващото количество пот, което отделяте докато носите колана, вие не горите значително повече калории. Тялото дори гори повече калории, когато е на студено, отколкото на топло. Не очаквайте чудеса.

Източник: Колани за отслабване - термоколани http://www.bb-team.org/articles/4298_ko ... z1yEEoEsui" onclick="window.open(this.href);return false;
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

2 дни в Стара Планина: 80 км планинско колоездене; +2800м денивилация; спане на чували; Старопланински боровинки; чист въздух и много детоксикиращо потене. Това е моята тренировка :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Я, за тичането във връзка с цялостна детоксикация на организма.

"1. Бягане около 30 мин. до 1 час на ден – ако не сте свикнали с 30 минутно бягане, пробвайте в началото с 10, след това с 20 и т.н. Бягането е много благотворно за отделяне на шлаките от организма ни. Защо това е така. При правилното бягане (не на пръсти) се създават трусове на цялото тяло. При тези трусове отложените шлаки и задръствания в органите се откъртват от вътрешните стени на органите, кръвоносните съдове, дебелото черво и жлъчните пътища. Камъчетата в жлъчния мехур и черния дроб се удрят едно в друго и по този начин се натрошават до пясък и без проблем се извеждат от организма."

Ver

Мнение от Ver »

Два Рилски дни изпълнени с движение, много качване и слизане - обща денивилация около 4000 м от която крачетата ми ще носят спомен още няколко дни , много прекрасни гледки, покой и красота, спане на билото и прочее удоволствия :954

Снимки
олеся

Мнение от олеся »

Поразгледах темичката с надежда за вдъхновение.
Пролетта се опитах да се върна към бягането - не стана, заболя ме корема. Сега след 4 месеца пак трябва да пробвам - дано се получи.
Планирам от септември като се върна в блока да ходя на гимнастика, че нещо гръбнака почва да ми се изкривява.

Миналата неделя ходих до Черни връх с дъщеря ми и нейна приятелка - пълно беше с чужденци. В хижата изядохме по един боб, пихме ароматен чай, попрепекохме се на слънце (изгорях на тениска :lol: ) и си се прибрахме приятно уморени.
Планирам за другата седмица да се пошматкаме из Пирин с раници за 3-4 дни. Дано стане, защото това е най-любимото ми спортно занимание.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Поразгледах темичката с надежда за вдъхновение.
Пролетта се опитах да се върна към бягането - не стана, заболя ме корема. Сега след 4 месеца пак трябва да пробвам - дано се получи.
Планирам от септември като се върна в блока да ходя на гимнастика, че нещо гръбнака почва да ми се изкривява.

Миналата неделя ходих до Черни връх с дъщеря ми и нейна приятелка - пълно беше с чужденци. В хижата изядохме по един боб, пихме ароматен чай, попрепекохме се на слънце (изгорях на тениска :lol: ) и си се прибрахме приятно уморени.
Планирам за другата седмица да се пошматкаме из Пирин с раници за 3-4 дни. Дано стане, защото това е най-любимото ми спортно занимание.
Оли, отсега ви желая изключително приятни и вдъхновяващи часове и дни в Пирин - това е любимата ми българска планина!!!! :923

А бебо кой ще го гледа?!

Ver

Мнение от Ver »

lindorina написа:
-Интересно ми е тази събота къде ще бъдете ?

-И на мен ми е интересно :1062
Тази седмица се озовахме на място, което отдавна ни мами, но все отлгахме: с. Розино-Ехо-Козя стена
Оказа се шеметен маршрут!
Всичко започна от тук:
IMG_3977.JPG
(70.56 KiB) Свалено 808 пъти
Какво по-хубаво начало на новия ден :)
IMG_3984.JPG
(130.2 KiB) Свалено 808 пъти
Без пътека през топлата Августовска гора:
IMG_3989.JPG
(135.73 KiB) Свалено 808 пъти
Набираме височина:
IMG_3991.JPG
(99.28 KiB) Свалено 808 пъти
Недвусмислено Нагоре по оромното тяло на Стара Планина:
IMG_3993.JPG
(72.76 KiB) Свалено 808 пъти
Типична Старопланинска пътека:
IMG_3996.JPG
(77.78 KiB) Свалено 808 пъти
Най-хубавата вода :)
IMG_4008.JPG
(126.37 KiB) Свалено 808 пъти
На параклиса в близост до х. Ехо:
IMG_4017.JPG
(71.22 KiB) Свалено 808 пъти

Към в. Юмрука:
IMG_4027.JPG
(106.91 KiB) Свалено 808 пъти
IMG_4028.JPG
(99.06 KiB) Свалено 808 пъти
Ver

Мнение от Ver »

Отгоре:
IMG_4032.JPG
(86.15 KiB) Свалено 787 пъти
Кръстопът:
IMG_4048.JPG
(48.34 KiB) Свалено 787 пъти
Върхът в цялата му прелест:
IMG_4058.JPG
(67.03 KiB) Свалено 787 пъти
Залез:
IMG_4059.JPG