Аз пиех L karnitin, но наистина за малко време (за около месец) и не видях особенно голям ефект в смисъл за отслабване...а по скоро както казва Вер ,всякаш ти идва енергия не знайно от къде.....
Да ви се похваля ,на последък съм много редовна с тичането и увеличих постепенно и продължителността...снощи тичах 50 мин...това си е постижение,но пък кантарев не отчита голяма разлика...надявам се с постоянство, инат и глад да се добера до заветните килограми най сетне...
Cchery ,благодаря ти много за поздравленията....но не си мисли,че при всяко излизане да тичам ,правя 50 мин ...обикновенно се старая да поддържам 35 -40 мин,като сменям темпото няколко пъти ....Исками се и на мен да си взема карта за фитнес,но нещо все не ми достига....най- вече ме спира това ,че малкото е само на 3 год и няма при кой да го оставям за да ходя на фитнес...преди когато спеше следобед си правех тренировки в къщи,но на последък той почти не спи следобедите....
cchery написа:
Аз тичам с това чудо вече 2 години и сауна ефектът е гарантиран! Може би, ако беше някое друго тяло и целулит-ефекта щеше да си замине , ама при мен нещата се получават твърде бавно!
Чери,ти неопрен ли ползваш или в сайта има един друг модел антицелулитен клин който е: 76% полиамид, 23% еластан, 1% памук?
Искам да разбера дали и двата са еднакво ефикасни или неопрена си е неопрен?
И още едно въпросче: Ти само по него ли си тичаш(разбира се когато времето го позволява) или не е достатъчно представителен и отгоре обличаш и друга дреха?
Ами да ти кажа лятото си тичах само по него - екстра е на външен вид - само моите дебели крака са му кусура . Но по принцип по-голям е ефекта, когато отгоре сложиш нещо, защото така се усилва потенето.
Аз ще поразгледам и антицелулитните клинове - не съм стигнала дотам. Смятам и потник да си взема. Ама да видим кога!
Ели, не знам дали си си купила този клин, но виж интересната информация, която прочетох в статия, публикувата в ББТийм имено за термо коланите. Кратък цитат, за да събудя интереса ви :
Митове
Горят се повече калории
Въпреки впечатляващото количество пот, което отделяте докато носите колана, вие не горите значително повече калории. Тялото дори гори повече калории, когато е на студено, отколкото на топло. Не очаквайте чудеса.
2 дни в Стара Планина: 80 км планинско колоездене; +2800м денивилация; спане на чували; Старопланински боровинки; чист въздух и много детоксикиращо потене. Това е моята тренировка
Я, за тичането във връзка с цялостна детоксикация на организма.
"1. Бягане около 30 мин. до 1 час на ден – ако не сте свикнали с 30 минутно бягане, пробвайте в началото с 10, след това с 20 и т.н. Бягането е много благотворно за отделяне на шлаките от организма ни. Защо това е така. При правилното бягане (не на пръсти) се създават трусове на цялото тяло. При тези трусове отложените шлаки и задръствания в органите се откъртват от вътрешните стени на органите, кръвоносните съдове, дебелото черво и жлъчните пътища. Камъчетата в жлъчния мехур и черния дроб се удрят едно в друго и по този начин се натрошават до пясък и без проблем се извеждат от организма."
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
Два Рилски дни изпълнени с движение, много качване и слизане - обща денивилация около 4000 м от която крачетата ми ще носят спомен още няколко дни , много прекрасни гледки, покой и красота, спане на билото и прочее удоволствия
Поразгледах темичката с надежда за вдъхновение.
Пролетта се опитах да се върна към бягането - не стана, заболя ме корема. Сега след 4 месеца пак трябва да пробвам - дано се получи.
Планирам от септември като се върна в блока да ходя на гимнастика, че нещо гръбнака почва да ми се изкривява.
Миналата неделя ходих до Черни връх с дъщеря ми и нейна приятелка - пълно беше с чужденци. В хижата изядохме по един боб, пихме ароматен чай, попрепекохме се на слънце (изгорях на тениска :lol: ) и си се прибрахме приятно уморени.
Планирам за другата седмица да се пошматкаме из Пирин с раници за 3-4 дни. Дано стане, защото това е най-любимото ми спортно занимание.
олеся написа:Поразгледах темичката с надежда за вдъхновение.
Пролетта се опитах да се върна към бягането - не стана, заболя ме корема. Сега след 4 месеца пак трябва да пробвам - дано се получи.
Планирам от септември като се върна в блока да ходя на гимнастика, че нещо гръбнака почва да ми се изкривява.
Миналата неделя ходих до Черни връх с дъщеря ми и нейна приятелка - пълно беше с чужденци. В хижата изядохме по един боб, пихме ароматен чай, попрепекохме се на слънце (изгорях на тениска :lol: ) и си се прибрахме приятно уморени.
Планирам за другата седмица да се пошматкаме из Пирин с раници за 3-4 дни. Дано стане, защото това е най-любимото ми спортно занимание.
Оли, отсега ви желая изключително приятни и вдъхновяващи часове и дни в Пирин - това е любимата ми българска планина!!!!
А бебо кой ще го гледа?!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."
lindorina написа:
-Интересно ми е тази събота къде ще бъдете ?
-И на мен ми е интересно
Тази седмица се озовахме на място, което отдавна ни мами, но все отлгахме: с. Розино-Ехо-Козя стена
Оказа се шеметен маршрут!
Всичко започна от тук: