Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

КОНКУРС "Говори за спорта от 1-во лице" и спечели Fit30!

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт

Модератор: cchery

КОНКУРС "Говори за спорта от 1-во лице" и спечели Fit30!

Мнениеот metsababa » Нед 27 Сеп 2015, 15:19

Конкурс "Говори за спорта от 1-во лице" и спечели Fit30!


СПЕЧЕЛЕТЕ БЕЗПЛАТЕН АБОНАМЕНТ ЗА НОВАТА ТРЕНИРОВЪЧНА ПРОГРАМА НА РУМИ ИЛИЕВА - fit30

Искате ли да тренирате непрофесионално, но с ПРОФЕСИОНАЛНИ тренировки и ПЕРСОНАЛЕН инструктор?! Мислите ли, че причината да НЕ го правите се дължи на ЛИПСАТА НА ПАРИ, с които да си подсигурите посещения в зала и личен треньор?! А ВЯРВАТЕ ЛИ СИ?!?!

Проверете се като отговорите на следните въпроси:

КОНКУРС - ВЪПРОСИ

1. КАКВО Е СПОРТА ЗА ВАС?! Разкажете за случка, книга, филм и т.н., нещо, което е променило вижданията ви, нагласите, мирогледа или дори живота……. Спортувате ли? Как го правите?! Какво ви липсва?! За мотивация ли става въпрос…… спорта в училище достатъчен ли е.....

2. ИМАТЕ ЛИ СПОРТЕН ИДОЛ?! Става въпрос за професионален спортист, за аматьор, за треньор, за инструктор, за ваш приятел, познат или въобще за човек (а може би и отбор), на когото се възхищавате, бихте искали да приличате или просто е пример за личност/и с много качества?!


:1200 :1201 :1203 :936 :1202 :935 :1198

Целта на този конкурс е да ПОГЛЕДНЕТЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! И да разберете защо в действителност НЕ тренирате! А наградата ви от него ще е ДОВЕРИЕТО във вас самите, което се надяваме да си възвърнете след като се изправите "очи в очи" със себе си и си поговорите откровено!!! ТОВА ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ!

ЗА ЕДИН УЧАСТНИК ОБАЧЕ ЩЕ ИМА ИСТИНСКИ ПОДАРЪК! Онзи, който отговори най-аргументирано, най-смислено, най-искрено и сподели истинско желание да промени нещата и приоритетите в живота си, ще получи БЕЗПЛАТЕН абонамент за новата тренировъчна програма програма на Руми Илиева - Fit30!!!! Нещо, за което бързам да изразя истинското си възхищение и благодарности към Руми!!!!

В конкурса могат да участват като НЕспортуващи, така и спортуващи потребители. Като вторите могат да ни напишат своята собствена история, която ги е срещнала с редовните тренировки. :954

:1200 :1201 :1203 :936 :1202 :935 :1198

КАКВО Е Fit30?! Отворете линка, разгледайте добре сайта за програмата и ако това е нещото, което търсите и от което имате нужда, не се колебайте да ни напишете вашите откровени писма, с които да отговорите на 2-та въпроса по-горе!

Очакваме откровените ви разсъждения и искрените споделяния на имейл a_mlechenkova@yahoo.com не по-късно от 23,59 часа :D на 1-и октомври. Имате почти 5 дена да напишете своето искрено мотивационно писмо, с което да ни обясните защо вие трябва да спечелите конкурса! За тема на вашия имейл пишете "ЗА КОНКУРСА на форум мецабаба". Не се притеснявайте да ми/ни пишете на "ти" и да се обръщате към мен с Мецабабо или Чери.... Дори ще ми е приятно! :954 Единствената причина да скрия усмивката си от ваше писмо може да бъде шаблонното отговаряне, писането на общи "истини", липсата на откровеност и тоталната неграмотност....

Писмата ще се публикуват тук в тази тема и ще са напълно анонимни!!!! Т.е. само текст - копи и пейст! Кой стои зад тях ще разкрием след края на конкурса. В темата за и мнения във връзка с конкурса и участниците - всеки е свободен да изкаже мнението си - дори поощряваме това!!!! Не се притеснявйте - тук сте анонимни и "скрити" зад ник до момента, в който вие самите не решите, че.... искате да ни се откриете! И все пак - спазвайте добрия тон, писането на кирилица и правилата в българския език!!! ПОБЕДИТЕЛЯТ ще се избере измежду авторите на трите текста, които спечелят най-много одобрения от тук пишещите. МЕЦАБАБА ще посочи само 1 от тях, който е най-искрен. Акаунтът му ще бъде активиран с 1 седмица закъснение спрямо официалния старт на програмата, който е утре.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Моля, не ни изпращайте писма, с които ни обяснявате КАК НЯМАТЕ ВРЕМЕ ЗА СПОРТ!!! Ние в този форум не вярваме на тази теза! Защо?! Ако решите да станете по-редовни посетители тук, ще си поговорим приятелски на тази тема! :222 Дотогава сте свободни да си вярвате!

:1200 :1201 :1203 :936 :1202 :935 :1198

Fit30 официално стартира от утре!!! Следете за неговото развитие на сайта на Руми Илиева - http://fitnesinstruktor.com/. Следете за всички новости именно там - във ФИТНЕСИНСТРУКТОР.КОМ!!! Пишете и коментирайте заедно с всички останали - вашето мнение е много важно и за Руми!!!

Регистрацията за fit30 е отворена
fit30 – тренировки и календар
Fit30 – Калкулатор за дневен прием на калории
fit30 – изкарай пари

:1200 :1201 :1203 :936 :1202 :935 :1198

ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ ТУК ЩЕ ИМА ЕДНО ЕДИНСТВЕНО УСЛОВИЕ - през всяка от тези 12 тренировъчни седмици да ни оставя своето мнение за програмата тук! :) Т.е. да минава и да се "отчита" в специалната тема за програмата!
Аватар
metsababa
Site Admin
 
Мнения: 210
Регистриран на: Вто 17 Авг 2010, 15:54

Re: КОНКУРС "Говори за спорта от 1-во лице" и спечели Fit30!

Мнениеот metsababa » Пет 02 Окт 2015, 13:25

Добреееее! Крайният срок на конкурса изтече нощес в 0:0 часа. :) Имаме си двама престрашили се герои със собствени истории. Признавам си - и от двете има какво да се научи. Може би най-генерално казано... бих могла да обобщя така: ЧОВЕК ПОЧВА С ПРОМЕНИТЕ, КОГАТО САМ ИЗГОРИ ДО ОСНОВИ! И си мисля, че понякога никак не е лошо да изгориш до основи стари мостове, по които са те водили криви пътища!!! Така че - да поздравим нашите участници, по-точно участнички, защото са жени! :954 Познавам, разбира се, и двете :954 - няма начин просто! Техните имена са Цвети и Пламена! Цвети я познаваме всички - това си е нашата cvety_rz :954 . А Плами е.... моята племеница :) - дъщеря на сестрата на Момчил.

Знам, че на всички ви е интересно при кого отива наградата, и казвам веднага - Цвети си я заслужи откъдето и да го погледнем! Длъжна съм да спомена и факта, че Плами ме помоли да публикувам писмото й чисто и просто за мотивация - тя не искаше да се включва в надпреварата за наградата. Това по никакъв начин не омаловажава успеха на Цвети! Напротив... родата си е рода и винаги е с връзки :lol: :lol: . Но истината е че от самото начало очаквах Цвети да се включи. Не за друго, а защото си мисля, че вече я познавам добре. Лайкът, който Плами ми остави във фейса, също ме зарадва - надявах се и тя да ми пише. Тези момичета са 2 съвсем различни вселени, но обединени от една и съща обща тема - галактиката ОТСЛАБВАНЕ!

Какво е онова, което даде преимущество на Цвети?! Може би действително истинската нужда от професионални тренировки, която тя така добре обоснова. Най-вече заради дългия период, през който се е лутала какво и как да направи, как да подходи, необходимостта от действителни знания за правилна техника на упражнения, за да не я преследват контузии и т.н. И не на последно място - тя тренира с Руми. Редовно. И нищо трудно и неизпълнимо, което ще срещне във fit30, няма да я спре!!!

Цвети, честито!!! :)

Плами, благодаря за това, че те "срещнах" и тук! :923 Сигурна съм, че ще намериш начин да върнеш онези 53 кг от бала... и трябва да го направиш сега. Преди да дойдат децата. Повярвай ми, не се правя на много разбираща... имам единствено опит, от който знам, че бременностите правят женския организъм да си говори сам.... и да не разговаря с никой друг, най-вече с човека, на който принадлежи :1062 :1062 .... Ти му казваш "Слабей!", то ти отвръща с нов килограм отгоре....... :1139 :1139
Аватар
metsababa
Site Admin
 
Мнения: 210
Регистриран на: Вто 17 Авг 2010, 15:54


Назад към СПОРТЪТ - НАЧИН НА ЖИВОТ и ЗДРАВЕ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron