Какво покълвате и как го готвите?

Подфорум за непознатите храни
ЛиР

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Мнение от ЛиР »

Зрънцата, от които е израстнало новото растение са дали своя "дан"... :)
Може да направиш с тях каквото и с остатъците от ябълките и житото от житния режим- да ги заровиш и "наториш" някъде...
:)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Мнение от Kleo »

Сега разбрах, ама голям съм шматарок :plezya se
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Ver

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Мнение от Ver »

:421
Въпрос :?:
Колко максимум е желателно да бъдат кълновете на ръжта (най-си я харесвам нея :))
Ето я мойта към момента:
IMG_2972.JPG
(45.47 KiB) Свалено 910 пъти
И така си става перфектно за ядене, слагам я в салати. Въпросът е, че съм понаправила малко повече. И докато смогна да ги изям ще пораснат още :)

За пореден път си накисвам небелен слънчоглед, но не мога да го изчакам да покълне ... толкова много обичам да го чопкам. Изяждам го още в "млечна зрялост" :1062
Аватар
Сиренце
Със словото напред
Мнения: 1652
Регистриран на: 13 Окт 2010, 13:58
Местоположение: Черни Вит

Re: Какво покълвате и как го готвите?

Мнение от Сиренце »

Аз пък имам питане за соята - как се яде покълнала такава? Имам предвид само кълна или и семето се хапва? Иначе сега изглежда като на Вер ръжта, само дето и отровно зелена :lol: .
Публикувай отговор