|
Който се страхува от мечки, го е шубе!!!
Модератор: cchery
от Cheva » Пет 01 Авг 2014, 11:49
До под кривата круша, Чери. Налегнала ме е една бързовъглехидратна вакханалия и всяка вечер се заричам "последно днес", а на другата сутрин отново похапвам шоколади. Снощи вече усетих силата, от която имам нужда, онова вътрешно усещане за ново начало. Какво съвпадение - започна нов месец. И така, мисля да изкарам един сериозен месец, най-вече за хранителния режим се отнася. С тренировките се справям сравнително редовна съм. Свалих си мерките днес и има изненади - кг +2 , талия + 2 (аз си го усещам подутото коремче, знам, че е временно все още  ), но в бюста имам -2 и по -1 см от всяко бедро! Та заключението е, че съм качила активно тегло и вероятно 1кг задържана вода, заради приетите въглехидрати. На 31.08. ще се отчета , отново.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
-

Cheva
- Със словото напред
-
от Cheva » Пет 29 Авг 2014, 12:49
Айде на отчет! Нямам търпение до 31...  Доволна съм, за тези 28 дни свалих 3 кг - плаващите 2 и 1 нов. Имаше дни, в който бяха - 4  , но към днешна дата са -3. По-важното е, че мерките са с приятни минуси. Онагледено е с таблицата. untitled_6.jpg Почти съм на финала на личната си цел. Онази цел, която си поставих, започвайки тази тема. И така да си остана пак съм чудесна  , но искам да редуцирам още малко мазнини. Може би минус 3-4 см от талия и ханш. Това няма да стане за месец -два, няма и как да изкомандвам тялото да редуцира само от там затова  , с радост обявявам - влезнах във форма ! 
Последна промяна Cheva на Сря 29 Окт 2014, 12:12, променена общо 1 път
-

Cheva
- Със словото напред
-
от Ванчето » Пет 29 Авг 2014, 17:12
Чева, гледах снимките, четох поста ти, пак гледах снимките, пак четох... Ами какво да кажа... УАУ !!! Резултатите ти са страхотни и не по-малко важно - видими! За тези 4,5 месеца си постигнала много! Мен като че ли най-много ме впечатлиха минусите в обиколките... може би, защото самата аз не мога да постигна почти никакви минуси. А коремчетото ти изглежда супер! (И аз искам такова...  ) Поздравления и за факта, че си постигнала всичко това докато все още кърмиш! БРАВО! Желязна си! 
Никога не е късно за ново начало!
-

Ванчето
- От писане глава не боли
-
от cvety_rz » Съб 30 Авг 2014, 07:22
-

cvety_rz
- Влюбена във вятъра
-
от futarela » Съб 30 Авг 2014, 08:28
Bravo , ЧЕВА ! Браво на теб . Възхищавам ти се!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи. 
-
futarela
- Философска система
-
от diva » Съб 30 Авг 2014, 21:24
-

diva
- Аз пиша, пиша вече час
-
от tita » Сря 03 Сеп 2014, 08:46
Браво, Чева! За пример и мотивация си ми ти. Обаче, ... основната цел и предизвикателството да постигнеш вдигнато, леко кубинско дупе си остава, нали?  Не си се отказала, работиш за глутеуса, нали? Нали? 
It's not important if the way's long and hard. It's important what lies at the end. To reach your goal, never mind the road, but the means to move to the finish.
-

tita
- От писане глава не боли
-
от Cheva » Сря 03 Сеп 2014, 12:06
Благодаря ви момиюета! Ето и коментара на инструктора  : Анфас:Ехааа, това се казва напредък! Изваяла си страхотна талия : )) Коремът е стегнат, плосък : )) Изгорила си доста мазнинки от бедрата, бричовете, вътрешната част на бедрата : )) Краката са фини, стройни, оформени : )) Страхотни извивки имаш : )) В профил:Ръката е прекрасна : )) Слаба, стегната, оформена : )) Коремът е просто уау! Плосък, стегнат : ))) Дупето е повдигнато и стегнато : ))) В гръб:Талията е супер : )) Изгорила си мазнинки от паласките, бричовете, бедрата, дупето : )))) Гърбът е изчистен и силен : )) Дупето е по-кръгло и стегнато : ))) tita написа:Обаче, ... основната цел и предизвикателството да постигнеш вдигнато, леко кубинско дупе си остава, нали?  Не си се отказала, работиш за глутеуса, нали? Нали? 
Основната цел беше редукция на мазнини - постигната.  Сега съм в блажена почивка. След това ще тренирам за здраве и ненатрапчив стремеж към естестен релеф . 
-

Cheva
- Със словото напред
-
-

cchery
- Завършена форумна мечка
-
от Kleo » Чет 11 Дек 2014, 18:36
БРАВО, ЧЕВА !!! 
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност... Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена. Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
-
Kleo
- Вятър в косите...
-
Назад към ДО СТЕНАТА