Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Форум за бит пазар - кратки обяви за продажба/купуване и реклама на стоки и услуги!

Модератор: cchery

Правила на форума
Уважаеми потребители, днес светът е под тежко робство! Робството на боклуците. Напук на ширещата се някъде бедност и недоимък, има страни, които страдат от излишък....... на всичко! Водени от идеята, че трябва да помогнем на земята си да се избави от боклуците, ние, администраторите на форума, създадохме този подфорум с една единствена цел: НЕНУЖНИТЕ ВИ ВЕЧЕ, НО ЗДРАВИ И ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА ВЕЩИ, ДА НАМЕРЯТ НОВИЯ СИ СОБСТВЕНИК!

И т.к. мецабаба е най-великата мечка във виртуалното пространство, тя знае, че сред потребителите на нейната бърлога има хора с безграничен талант и възможности. Хора, които ежедневно създават шедьоври в приложното изкуство или пък в областта, в която работят! ЗАТОВА ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯТА КРАТКА ОБЯВА-ВИЗИТКА НА ЗАНИМАНИЕТО, КОЕТО ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОДХРАНВА ИЛИ ПЪК НА ПРОФЕСИЯТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТЕ! ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ ЛИ?!? ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ УСЛУГИТЕ СИ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Пускайте обявите си ТЪРСЯ/ПРОДАВАМ свободно, но и отговорно!

Следете да пишете ясно и да давате пълни подробности!

НЕ ОСТАВЯЙТЕ В ПОСТИНГИТЕ СИ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ - АДРЕС, ТЕЛЕФОН, ИМЕНА, № НА ЛИЧНА/ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИЖИМОТО И НЕДВИЖИМОТО СИ ИМУЩЕСТВО И Т.Н. Използвайте другите функции на форума - "лично съобщение" и "изпрати имейл", за да се свържете с потребителя, на когото искате да продадете или пък от когото искате да купите нещо!

Пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР в случай, че клавиатурата ви не разполага с такава!

Спазвайте добрия тон и винаги имайте едно наум, както когато предлагате, така и когато купувате!

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Съб 05 Авг 2017, 20:44

Астро Прогнозата ми за периода от 7 до 13 август 2017 г., в процес на работа:

7 август - Луната е във Водолей и днес. Луната във Водолей е дружелюбна, ексцентрична, нестандартна, общителна и богата на творчески идеи. Днес имаме Пълнолуние по оста Водолей-Лъв - възможно е да възникне силно вътрешно емоционално напрежение и да се чувстваме раздвоени на приятелството или на любовта да обърнем внимание приоритетно. Това е така, защото оста Лъв-Водолей е свързана със значимия друг. Пълнолунието настъпва точно в 21.15 ч. на 7 август, тогава Слънцето и Луната са съответно в средата на знака Лъв и в средата на знака Водолей. Наблюдава се и Лунно затъмнение, тъй като сянката на Земята скрива част от Лунния диск. В България затъмнението е само частично, а не пълно.

Изображение

8 август - Луната остава във Водолей. Запазват се тенденциите от вчера.

Изображение

9 август - В ... ч. Луната се премества в Риби . Този транзит променя атмосферата и динамиката на деня по посока на повече ... . Водещ е елементът ... - .

Изображение

10 август - Луната е в Риби. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната е прекрасно аспектирана от Слънцето и Марс в Лъв.

Изображение

11 август - Луната е вече в Огнения Овен.

Изображение

12 август - Луната и днес е в Овен.

Изображение

13 август - Луната се премества в Земния Телец.

Изображение

За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето и Марс съвпадат в Лъв. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Слънцето управлява Лъв, там то е в силата си.

Луната преминава пътя от Водолей до Телец, като първо преминава през Пълнолунната си фаза, после започва да намалява.

Венера е във Водния знак Рак. Тя ще транзитира там до 25 август. Този транзит на Венера засилва чувствителността, емоционалността, интуитивните озарения, мекотата и нежността, поетичността и загрижеността за парите.

Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване.

Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Изображение

Ретроградните планети са вече четири на брой - Плутон, Сатурн, Уран и Нептун:

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая щастливо Лято, изпъстрено с приключения и пътешествия!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 10 Авг 2017, 21:09

10 август - Луната е в Риби. Чувствителност, емоционалност, интуитивност, нежност и състрадателност. Пазете сърцата си от рани и обиди. Погрижете се за душите си. Нали знаете как? Като правите любими неща и се грижите с обич не само за околните, но и за самите себе си. И един съвет: не прекалявайте нито с храната, нито с напитките, няма да ви се отрази добре. Ако ви се пие нещо - пийте вода или айрян.

Изображение

11 август - В 8.24 ч. сутринта Луната се премества в Овен и променя общата енергетика на деня по посока на повече активност, инициативност, пробивност, смелост и борбеност. Овенът е новатор и с лекота прокарва новото сред околните. Увлича ги и ги пали. Когато Луната е в Овен, всички ставаме по-огнени, жарки и темпераментни, по-бурни, дейни и волеви. Затова днес се раздвижете, разходете се, спортувайте.

Изображение

12 август - Продължава господстващото присъствие на стихията Огън. 5 от 10 планети транзитират в огнени знаци: Луната и Уран са в Овен, Слънцето и Марс са в Лъв, Сатурн е в Стрелец. Съхраняват се тенденциите от вчера. Възползвайте се от тях. Още повече, че днес е почивен ден и можете да запълните деня с каквито пожелаете дейности. Колкото по-активни, толкова по-добре! Все пак се пазете от нервни избухвания и от прегаряне във всякакъв смисъл на тази дума. И понеже е лято и е горещо, стойте повече на сянка и пийте достатъчно вода. Представителите на огнените зодии /Овен, Лъв и Стрелец/, както и хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, се чувстват отлично в момента.

Изображение

13 август - В неделя напълно се запазват тенденциите от вчерашния ден. С тази разлика, че в 4.05 ч. рано сутринта Меркурий се обръща и започва да се движи ретроградно. И още нещо - в 13.41 ч. на обяд Луната влиза в Земния Телец. Луната е в силна позиция в този зодиакален знак, там тя екзалтира. Телец е грижовен, постоянен, търпелив, практичен, обича да гради тухла по тухла.

Изображение

За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето и Марс съвпадат в Лъв. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Слънцето управлява Лъв, там то е в силата си.

Луната е намаляваща. Периодът е добър да се освобождаваме от всичко излишно и ненужно. Да разчистим пространството вътре и вън от себе си.

Венера е във Водния Рак. Тя ще транзитира там до 25 август. Този транзит на Венера засилва чувствителността, емоционалността, интуитивните озарения, мекотата и нежността, поетичността и загрижеността за парите.

Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване.

Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Ретроградните планети са вече пет на брой - Меркурий, Плутон, Сатурн, Уран и Нептун:

По време на ретрограден Меркурий /от 13 август до 5 септември/ е възможно да се объркат комуникациите, плановете за пътувания, търговията, общуването между хората, да възникнат недоразумения и спорове, грешки и бъгове, свързани с електрониката и боравенето със словото като цяло. Просто го имайте предвид. Бъдете внимателни, когато подписвате документи, шофирайте по правилата и се стремете да бъдете възможно най-ясни и конкретни, когато се изказвате.

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая щастливо Лято, изпъстрено с приключения и пътешествия!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 13 Авг 2017, 20:10

Астро-прогнозата ми за периода 14-20 август 2017 г.:

14 август - Луната е в Земния Телец от вчера. Луната е в силна позиция в този зодиакален знак, там тя екзалтира. Телец е грижовен, постоянен, търпелив, практичен, обича да гради тухла по тухла. Започваме седмицата с доста разнообразна тематика - имаме Огнено-Въздушно Хвърчило, имаме и Земно-Водно Хвърчило - с две думи казано, представителите на всички зодиакални знаци си имат астрологична подкрепа отгоре, в лицето на една или повече планети. Освен хармоничните аспекти обаче, наблюдаваме и ярка Кардинална Тау-квадратура, която носи силно напрежение, особено на представителите на кардиналните знаци /Овен, Рак, Везни и Козирог/, както и на хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци. Така че може да се каже, че ни очаква много динамичен, наситен и интензивен понеделник. От нас зависи на какво ще заложим и върху какво ще се съсредоточим. Има ги и двете тенденции - и положителните, и отрицателните. В такива моменти изпъква правото на личен избор.

Изображение

15 август - В 17.08 ч. Луната влиза във Въздушните подвижни Близнаци. Всички ставаме по-динамични, общителни, любопитни и любознателни. Стремим се да тръгнем на път или в неизвестна посока, да научим нещо ново, да се докоснем до нещо непознато досега. Водещи стават интелектът, паметта, ученето, мисленето, интересните идеи, комуникациите, пътешествията.

Изображение

16 август - Луната е в Близнаци целия ден. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната продължава да намалява.

Изображение

17 август - Астро-картата е силно изпъстрена и днес. Наблюдаваме различни и разнообразни аспекти между планетите. Атмосферата е раздвижена и динамична, текат интензивни процеси в няколко посоки. Някои от нас успешно ще съумяват да жонглират със задачите си за деня, други обаче ще се чувстват като разкъсани и тласкани в различни посоки, което ще ги изтощи и напрегне. Точно как ще ви се отрази настоящата ситуация, зависи предимно от индивидуалната ви рождена карта. В 19.16 ч. Луната се премества във Водния Кардинален Рак. Там тя е на трон и е в много силна позиция. Луната управлява емоциите, чувствата, инстинктите, интуицията, сърдечните преживявания и като цяло женското, майчинско начало. Добре е при Луна в Рак да се отдадем на дома и семейството си, да обърнем внимание на децата и най-близките си хора.

Изображение

18 август - Днес двете женски планети Луната и Венера транзитират заедно в женския воден знак Рак, а двете мъжки планети Слънцето и Марс транзитират заедно в мъжкия огнен знак Лъв. Много приятна астрологична конфигурация! Някак мъжете ще бъдат подчертано мъжествени, а жените - женствени. Сякаш всеки е на мястото си и отвътре му идва да се държи, както е най-подходящо за всички. Ще се радваме на хармонично сътрудничество между представителите на двата пола. Такова хармонично партниране ще е налице и между зрелите и младите жени от една страна, както и между зрелите и младите мъже от друга.

Изображение

19 август - В 20.57 ч. Луната влиза в Лъв и започва да свети някак царствено. Луната в Лъв обича да бъде на сцена, да се изявява, да бъде център на внимание и възхищение. Такива ставаме и ние. Искаме да блестим, да проявим в максимална степен добрите си качества, в същото време желаем да се забавляваме, да участваме в игри и светски събития, да се радваме на любов, общуване с деца и да творим. В съботната вечер е добра идея да излезем навън, да отидем на парти, където да потанцуваме и да се порадваме на хубавото в живота.

Изображение

20 август - Неделя е, денят на Слънцето. А Слънцето се управлява от Лъва. А днес се наслаждаваме и на Луна в Лъв. Това е така, защото днес е денят преди Новолунието, когато двете Светила /Слънцето и Луната/ символично ще се "целунат" и слеят в един и същ знак и градус. Предстои още едно много интересно астрономическо явление - пълно Слънчево затъмнение, което ще бъде наблюдавано утре в САЩ, но не и в България. Новолунието ще бъде на 21 август, в 21.29 ч., когато Слънцето и Луната ще транзитират заедно в 29-ия градус на Лъв. Водеща ще е тематиката, свързана с любовта, децата и творчеството. Засега остава да кажем, че днес Луната представлява вече съвсем тъничък сърп и че сега е моментът да се освободим от всичко старо и ненужно. Затова нека разчистим пространството вътре и около нас, и да освободим ново за в бъдеще. При Луна в Лъв е добра идея да празнуваме живота, да се забавляваме заедно с любимите си хора и с децата, да творим и да се изявяваме.

Изображение

За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето и Марс съвпадат в Лъв. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Слънцето управлява Лъв, там то е в силата си.

Луната е намаляваща. Периодът е добър да се освобождаваме от всичко излишно и ненужно. Да разчистим пространството вътре и вън от себе си.

Венера е във Водния Рак. Тя ще транзитира там до 25 август. Този транзит на Венера засилва чувствителността, емоционалността, интуитивните озарения, мекотата и нежността, поетичността и загрижеността за парите.

Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване.

Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Ретроградните планети са вече пет на брой - Меркурий, Плутон, Сатурн, Уран и Нептун:

По време на ретрограден Меркурий /от 13 август до 5 септември/ е възможно да се объркат комуникациите, плановете за пътувания, търговията, общуването между хората, да възникнат недоразумения и спорове, грешки и бъгове, свързани с електрониката и боравенето със словото като цяло. Просто го имайте предвид. Бъдете внимателни, когато подписвате документи, шофирайте по правилата и се стремете да бъдете възможно най-ясни и конкретни, когато се изказвате.

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая щастливо Лято на всички!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 20 Авг 2017, 15:14

Астро-прогнозата ми за периода 21-27 август 2017 г.:

21 август - И днес, като през изминалия уикенд, се наслаждаваме на Луна в Лъв. Днес е Новолунието, когато двете Светила /Слънцето и Луната/ символично се "целуват" и сливат в един и същ знак и градус. Наблюдава се и едно рядко астрономическо явление - пълно Слънчево затъмнение, в САЩ. Новолунието е точно в 21.29 ч., когато Слънцето и Луната ще транзитират заедно в 29-ия градус на Лъв. Водеща е тематиката, свързана с любовта, децата и творчеството. При Луна в Лъв е добра идея да празнуваме живота, да се забавляваме заедно с любимите си хора и с децата, да творим и да се изявяваме свободно. От 10 планети 5 са в Огнени знаци, правим нещата с хъс, жар, ентусиазъм и пламенност. А образувалото се астрологично Хвърчило ни подкрепя в сферите на приятелството, любовта, пътуванията и ученето на нови неща. Съставете списъка с Новолунните си желания тази вечер от 21.30 ч. до 23.25 ч., защото тогава Луната ще смени своя знак и ще влезе в Дева. Енергетиката се променя коренно и няма да съвпада вече с тази на Новолунието.

Изображение

22 август - От снощи Луната транзитира в Земната уравновесена и практична Дева. По обяд Луната и Меркурий съвпадат точно в Дева. Макар и ретрограден, Меркурий е на трон в този знак. Заради съвпада си с Луната сигурно ще се отрази върху вербалното изразяване на чувствата и емоциите. Днес се трудим и работим. На делова вълна сме. Слънцето остава в Лъв.

Изображение

23 август - В 1.15 ч. след полунощ Слънцето се премества в Дева. Елементът Земя става водещ. През следващия месец работим и жънем посятото до момента. Девите са работливи, практични, взискателни и критични, със завиден усет към детайлите и стремеж към ред. Такива ставаме и ние малко или много, особено когато и двете Светила /Слънцето и Луната/ се намират в този зодиакален знак. Опозицията Нептун-Луна може да даде обърквания и изпадане в самозаблуди.

Изображение

24 август - В 4.04 ч. Луната влиза във Въздушните Везни и първо е отлично аспектирана с Венера, което носи добро разбирателство между зрелите и младите жени. По-късно през деня Луната прави широк съвпад с Юпитер, с което съдейства за благополучието в партньорските взаимоотношения. Везни е знакът, отговарящ за брака, сериозните любовни връзки, хармонията, справедливостта, красотата, сътрудничеството между хората.

Изображение

25 август - Луната е във Везни целият ден. Съхраняват се тенденциите от вчера, като съвпадът Луна-Юпитер става точен и носи късмет на жените и на партньорствата. Уран и Венера обаче правят квадратура в същото време, затова са възможни неочаквани обрати точно в любовните връзки или по отношение на финансите. Бъдете внимателни и се пазете от нервни избухвания. Хубавата новина за днес е, че в 13.27 ч. на обяд Сатурн излиза от ретроградната си фаза и започва да се движи директно.

Изображение

26 август - Днес двете женски планети сменят своя знак на транзитиране. В 7.27 ч. сутринта Венера излиза от Рак и влиза в Лъв. А в 11.55 ч. на обяд Луната излиза от Везни и влиза във Водния Скорпион. Луната в Скорпион е страстна и в същото време потайна, магнетична и очароваща, ревнива и собственически настроена. На преден план излизат чувствата и емоциите, а също и интересът към окултното, тайното и скритото.

Изображение

27 август - Луната е в Скорпион през целия ден и е хармонично аспектирана от Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Радваме се на отлична интуиция, на интерес към духовното и способност да се изцеряваме и лекуваме. Като цяло се запазват астро-тенденциите от вчера.

Изображение

За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето и Марс съвпадат в Лъв до 22 август. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Слънцето управлява Лъв, там то е в силата си. След тази дата Марс остава в Лъв, докато Слънцето се премества в Дева.

Луната изминава пътя от Новолуние до Първа четвърт. Тя започва да расте, преминавайки последователно през знаците Лъв, Дева, Везни и Скорпион.

Венера е в Рак до 25 август. Този транзит на Венера засилва чувствителността, емоционалността, интуитивните озарения, мекотата и нежността, поетичността и загрижеността за парите. На 26 август Венера влиза в Лъв и ще остане там до 19 септември. Когато Венера е в Лъв, времето е подходящо за любов, забавления и летни флиртове.

Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване.

Сатурн е в Стрелец, неговото влияние е предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Изображение

Тъй като Сатурн обръща своя ход и започва да се движи директно, считано от 25 август, ретроградните планети намаляват на четири. Това са Меркурий, Плутон, Уран и Нептун:

По време на ретрограден Меркурий /от 13 август до 5 септември/ е възможно да се объркат комуникациите, плановете за пътувания, търговията, общуването между хората, да възникнат недоразумения и спорове, грешки и бъгове, свързани с електрониката и боравенето със словото като цяло. Просто го имайте предвид. Бъдете внимателни, когато подписвате документи, шофирайте по правилата и се стремете да бъдете възможно най-ясни и конкретни, когато се изказвате.

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Направете седмицата си прекрасна, чудесна и щастлива, точно такава, каквато си я поискате!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 27 Авг 2017, 20:31

Астро-прогнозата ми за периода от 28 август до 3 септември 2017 г.:

28 август - И днес, като през изминалия уикенд, се наслаждаваме на Луна в Скорпион през целия ден, която е хармонично аспектирана от Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Радваме се на отлична интуиция, на интерес към духовното и способност да се изцеряваме и лекуваме. Чак в 22.52 ч. Луната се премества в Огнения знак Стрелец. Променената енергетика ще усетим през утрешния ден.

Изображение

29 август - От снощи Луната транзитира в пламенния и оптимистично настроен Стрелец. Ще ни влекат пътешествията надалеч и ученето на нови неща. Особено ще ни върви в изучаването на чужди езици и в пътуванията извън страната. Днес е Първа четвърт, тоест двете Светила /Слънцето и Луната/ квадратират помежду си, възможно е възникване на вътрешно емоционално напрежение и на засилване на конфликтите между мъжете и жените. Хармоничният аспект между Луната и Венера в огнени знаци обаче води до добро разбирателство между зрелите и младите жени.

Изображение

30 август - Луната остава в Стрелец, съхраняват се тенденциите от вчера. Психо-емоционалната атмосфера е обагрена в червено, символично казано, заради водещата стихия Огън в момента - 5 от 10 планети транзитират в огнени знаци.

Изображение

31 август - В 11.21 ч. Луната влиза в Кардиналния Козирог и веднага става част от голям Огнено-Земен тригон. Хармонично аспектирана е от Уран, Марс, Меркурий и Слънцето. Днес се изразяваме и действаме в съзвучие с вътрешната си истина и в съответствие с инстинктите си. Освен Огъня, в момента силно действа и елементът Земя. Ще бъдем едновременно темпераментни и практични, пламенни и делови, действащи и уравновесени. В 18.58 ч. ретроградният Меркурий излиза от Дева и се връща в Лъв.

Изображение

1 септември - Луната е в Козирог целият ден. Запазват се тенденциите от вчера. Днес е съвпадът Плутон-Луна, възможно е да разглеждате някаква тематика в дълбочина, или пък да усетите дълбинна промяна и трансформация. Не е изключено да имате засилен усет и нюх към нещата, както и да получите интуитивни прозрения.

Изображение

2 септември - Целият ден Луната е в Козирог. Продължава тенденцията към работа, професионално израстване и кариерен растеж. В 23.08 ч. Луната влиза във Водолей, но променената конфигурация ще усетим утре.

Изображение

3 септември - Луната във Водолей е благоприятна позиция за неделя. Времето е добро да се срещнем със съмишленици и приятели, да общуваме в групи, да участваме в по-широка социална мрежа. Меркурий и Марс съвпадат точно в Лъв, и са отлично аспектирани от Уран в Овен и Сатурн в Стрелец. Словото и действената активност водят до интересни и трайни резултати.

Изображение

За периода са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Дева. Елементът Земя става водещ. През следващия един месец се трудим усилено, но и жънем посятото до момента. Девите са работливи, практични, взискателни и критични, със завиден усет към детайлите и стремеж към ред. Техният месец е Септември. Късното лято и ранната есен, периодът, в който събираме реколтата. Време за равносметка на отминалото. И време за получаване на резултати от предишни дейности.

Опозиция Нептун-Слънце. Нептун е на своя трон в Риби, а Слънцето транзитира в Дева. Оста Риби-Дева е оста на служенето на другите хора. Риби служат по емоционален, духовен, психичен начин, те изслушват, подкрепят, съчувстват, вдъхновяват, разбират, мотивират, прощават на околните. Дева служи по земен, практичен, осезаем начин, тя помага в бита, готви, зашива скъсаното, чисти зацапаното, мете, пере, помага за домашните, ремонтира, планира финансите. Риби изцеряват сърцето и лекуват душата, Дева дарява физическо здраве и хигиена във взаимоотношенията. И двата знака неуморно дават от себе си на другите хора. Просто го правят по различен начин. Затова много Деви считат Риби за отнесени, ненадеждни и вятърничави личности, а доста Риби смятат Девите за сухи, досадни и прекалено педантични особи, заети единствено с материални дела.

Марс е в Лъв. Лъв е знакът, отговарящ за любовта, децата и творчеството. Активността ни е по посока именно към тези сфери от живота.

Луната изминава пътя от Първа четвърт до фазата непосредствено преди Пълнолуние. Тя продължава да расте, преминавайки последователно през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей.

От 26 август Венера е в Лъв и ще остане там до 19 септември. Когато Венера е в Лъв, времето е подходящо за любов, забавления и летни флиртове.

Меркурий е на своя трон в Дева. Ще остане там чак до 29 септември. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване, въпреки ретроградието му в момента.

Сатурн е в Стрелец, неговото влияние е предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Изображение

Тъй като Сатурн обърна своя ход и започна да се движи директно на 25 август, ретроградните планети вече са четири. Това са Меркурий, Плутон, Уран и Нептун:

По време на ретрограден Меркурий /от 13 август до 5 септември/ е възможно да се объркват комуникациите, плановете за пътувания, търговията, общуването между хората, да възникват недоразумения и спорове, грешки и бъгове, свързани с електрониката и боравенето със словото като цяло. Имайте предвид това, затова бъдете внимателни, когато подписвате документи. Шофирайте по правилата и се стремете да бъдете възможно най-ясни и конкретни, когато се изказвате.

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Направете седмицата си прекрасна, чудесна и щастлива, точно такава, каквато си я поискате!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 28 Авг 2017, 12:05

Влизам, за да добавя нещо ново мое, в допълнение към текста по-долу:

Kleo написа:Шестте полярни оси в астрологията са следните:

/вчера ги обяснявах подробно на един колега, който прояви интерес, затова сега реших да ги опиша и в писмен вид/

1. Оста Аз-Ние на Овен-Везни
2. Оста Мое-Наше на Телец-Скорпион
3. Оста на Общуването, Образованието и Пътуванията на Близнаци-Стрелец
4. Оста Дом-Кариера на Рак-Козирог
5. Оста Любов-Приятели на Лъв-Водолей
6. Оста на Служенето на Дева-Риби

1. Овен е еманацията на Аз-а и Его-то. Той ни учи на самоувереност, смелост, активност, пробивност и инициативност. Той ни учи да отстояваме себе си и потребностите си.
На другия полюс са Везните, стремящи се към партниране и сътрудничество, към отчитане на потребностите и желанията на другия човек. Везните учат на хармония и справедливост.

2. Телец се вълнува от личните притежания, пари и ценности. Той е много материален. Обича да гради тухличка по тухличка. Сам, търпелив, упорит, земен. Обича лукса и сетивните наслади.
На другия полюс е Скорпион. Той е чаровен, с лекота привлича изобилие в живота си. С лекота прави така, че другите хора да му подаряват, да го подкрепят финансово. Борави отлично с общ бюджет. Като цяло най-често с лекота взима банкови заеми. Тук е семейният бюджет също така. Както и наследствата.

3. Най-трудната за определяне ос според мен е оста Близнаци-Стрелец, защото и двата знака като цяло отговарят за едни и същи неща, но по различен начин и с различни вибрации. Например общуването, и за двата знака то е водещо, обаче докато при Близнаците то е на едно по-ежедневно ниво, то при Стрелците е на едно по-високо, философски издигнато ниво. Същото и с образованието - Близнаци подкрепят началното и основното образование, а Стрелец - висшето образование и всякакви преквалификации, и обучения в живота. И третото основно при тях - пътуванията - Близнаци отговарят за пътуванията наблизо, а Стрелец - за пътуванията в чужбина. Оста тук е интелектът, умът, комуникациите, пътешествията.

4. Рак се грижи за това да има дом, семейство, уют, къща, деца и близост с роднините. Козирог се грижи за професионалното си израстване, за работата и кариерата си. Оста тук поставя на преден план крехкият баланс между вътре и вън, между работата навън и дейността вътре, между семейството и кариерния растеж.

5. Лъвският пай съдържа три области - любов, деца и творчество. Отсреща му стои Водолеят със също три сфери на влияние и действие - приятели, идеали, групи и човечеството като цяло. Лъв обича самоизявата, игрите, децата, забавленията, флиртовете и любовните преживявания, всичко му минава през сърцето, често е на сцената на Живота. Водолей цени другарството, приятелството, идеалите, общностите, хората като цяло, напредничавите идеи, мисълта за бъдното. Оста е Значимият Друг, било то любим, другар или човечеството.

6. И последно, двете зодии, най-много служещи на другите хора - това са Девите и Рибите. От една страна Девата служи по практичен, прагматичен, материален, виждащ се, сетивен начин. Много Деви са учители, лекари, социални работници, организатори и т.н. Рибите служат по емоционално-духовен начин, изслушват, подкрепят, вдъхновяват. Много Риби са психиатри, психолози, свещеници, терапевти, медицински сестри, масажисти и т.н. За представителите на тази ос е важно да разберат, че за да служат успешно и адекватно на околните, трябва да се научат да служат и на самите себе си. Доза здравословен егоизъм няма да им е излишна.


Оста Риби-Дева е оста на служенето на другите хора. Риби служат по емоционален, духовен, психичен начин, те изслушват, подкрепят, съчувстват, вдъхновяват, разбират, мотивират, прощават на околните. Дева служи по земен, практичен, осезаем начин, тя помага в бита, готви, зашива скъсаното, чисти зацапаното, мете, пере, помага за домашните, ремонтира, планира финансите. Риби изцеряват сърцето и лекуват душата, Дева дарява физическо здраве и хигиена във взаимоотношенията. И двата знака неуморно дават от себе си на другите хора. Просто го правят по различен начин. Затова много Деви считат Риби за отнесени, ненадеждни и вятърничави личности, а доста Риби смятат Девите за сухи, досадни и прекалено педантични особи, заети единствено с материални дела.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 04 Сеп 2017, 09:43

Астро прогнозата ми за периода 4-10 септември 2017 г.:

• 4 септември – Луната остава във Водолей и днес. Запазват се тенденциите от неделя, 3 септември. Времето е добро да се срещнем със съмишленици и приятели, да общуваме в групи, да участваме в по-широка социална мрежа. Меркурий и Марс съвпадат в Лъв, и са отлично аспектирани от Уран в Овен и Сатурн в Стрелец. Словото и действената активност водят до интересни и трайни резултати. Поради съвпада Марс-Меркурий е възможно речта да стане непремерена, високомерна, бърза и припряна, както и наситена с нападателни и остри реплики. В същото време Слънцето и Нептун още са в опозиция, не са изключени илюзии и самозаблуди от всякакъв вид. Образува се и Огнено-Въздушно Хвърчило, енергетиката на деня е много мощна и разноцветна. С еднакъв успех можем да се занимаваме както с кариерата си, така и със семейните си дела, личния си живот и приятелските си връзки. Ще действаме с ум и разум, но и с жар, пламенност и хъс.
• 5 септември – в 8.32 ч. сутринта Луната се премества във Водните подвижни Риби. Всички ставаме някак мечтателни, поетични, нежни, състрадателни, емоционални и чувствителни. Луната продължава да расте и да се доближава до Пълнолунната си фаза. Вътрешното психо-емоционално напрежение се повишава, тъй като двете Светила /Слънцето и Луната/ вече се намират в два полярни зодиакални знака. В 12.35 ч. Марс влиза в Дева и засилва влиянието на Слънцето в Дева. Двете мъжки планети в Дева ни активират по посока работа, труд и грижа. В 14.20 ч. Меркурий спира ретроградното си движение и започва отново да се движи директно, като засега остава в Лъв.
• 6 септември – Луната е в Риби през целия ден. Днес в 10.09 ч. сутринта е точният час на Пълнолунието по оста Дева-Риби. Ако помните какво съм разказвала за тази ос, ще се сетите, че днес можем да очакваме събития, свързани със служенето на другите хора. И Девите, и Рибите са грижовни и загрижени за ближния си, подкрепят го и му помагат, нищо, че го правят по различни начини и пътища. Работата в служба на другите е позната и на двете зодии. Слънцето в Дева ни тласка да се трудим в съответствие с нашия дълг и отговорности, а Луната в Риби ни прави емоционално съпричастни, емпатични и съпреживяващи. Слънцето ни заземява, Луната ни одухотворява. Ако успеете да видите нещата в тяхната цялост и да ги приемете напълно, ще съумеете да извлечете максимална полза от това Пълнолуние в Риби. Получава се и интересно съвпадение с празничния ни календар – днес е Съединението на Източна Румелия с Княжество България. Отново е въпрос на Обединение, на Съюзяване на две същности в една обща. И Пълнолунието, и българският ни празник на същия ден ни учат на синтез, на сътрудничество, на действия в синхрон и в съзвучие едно с друго.

Изображение

• 7 септември – в 15.05 ч. Луната влиза в Огнения кардинален знак Овен. Всички ставаме по-енергични и буйни, инициативни и смели, оптимистично и борбено настроени. Времето е добро за активни физически упражнения и спорт. Ако не можете да направите интензивна тренировка, поне се разходете на открито. Движението днес ще ви се отрази особено добре. Ако сте били летаргични и вяли през последните дни, и сте отлагали нещо – направете го днес. Въобще – действайте с размах! И все пак се пазете от нервни избухвания, прибързани реакции и припряност. Малко изчакване и търпение, както и известно съобразяване с околните, ще ви помогнат да приключите дейностите си с повече успешни резултати, а и да спечелите уважението на партньорите си.
• 8 септември – Луната е в Овен цял ден. Двете женски планети Луната и Венера са в Огнени знаци. Зрелите и младите жени се разбират отлично днес. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера.
• 9 септември – Луната и Меркурий са в хармоничен аспект, отдава ни се да изразяваме прекрасно себе си и вътрешния си свят. В 19.23 ч. Луната влиза в Земния неподвижен Телец. Луната екзалтира в Телец, тя там е силна и й е много уютно. Телец управлява парите, градежа тухла по тухла, стабилността, упоритостта, постоянството, както и сетивните наслади. Луната в Телец ни кара да оценим по достойнство вкусната домашно приготвена храна, качествената козметика, удобното и меко спално бельо, добрия сън, чувствения масаж, луксозните СПА-процедури.
• 10 септември – Луната остава в Телец през целия ден, запазват се астро-тенденциите от вчера. Тъй като и днес е почивен ден, можете спокойно да си позволите да угодите на Телеца в себе си. Не се учудвайте на телесните и подчертано материални желания, избуяли у вас, това е заради сегашната лунна позиция. В 5.38 ч. рано сутринта Меркурий се връща на своя трон в Дева. Той ще остане там до 29 септември. И тъй като вече е директен, можем да се осланяме на силата, с която изявява своите качества в сферата на комуникациите, ученето, боравенето със словото и пътуванията. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване. Водещ е елементът Земя: 5 от 10 планети транзитират в земни знаци: Слънцето, Марс и Меркурий са в Дева, Луната е в Телец, а Плутон – в Козирог. Работа, пари и кариера – това са акцентите в момента. Образува се Земно-Водно Хвърчило: Слънцето е в Дева, Луната е в Телец, Плутон е в Козирог, а Нептун е в Риби.
• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:
Слънцето е в Дева. Настъпва краят на лятото. Още е топло, но все повече оранжеви листа обагрят дърветата. Пълно е с плодове и зеленчуци. Земята ражда изобилно. Наближава Златна есен. Трудим се усилено, но и жънем посятото до момента. Девите са работливи, практични, взискателни и критични, със завиден усет към детайлите и стремеж към ред. Техният месец е Септември. Късното лято и ранната есен, това е периодът, в който събираме реколтата. Време за равносметка на отминалото. И време за получаване на резултати от предишни дейности.
Опозиция Нептун-Слънце. Нептун е на своя трон в Риби, а Слънцето транзитира в Дева. Оста Риби-Дева е оста на служенето на другите хора. Риби служат по емоционален, духовен, психичен начин, те изслушват, подкрепят, съчувстват, вдъхновяват, разбират, мотивират, прощават на околните. Дева служи по земен, практичен, осезаем начин, тя помага в бита, готви, зашива скъсаното, чисти зацапаното, мете, пере, помага за домашните, ремонтира, планира финансите. Риби изцеряват сърцето и лекуват душата, Дева дарява физическо здраве и хигиена във взаимоотношенията. И двата знака неуморно дават от себе си на другите хора. Просто го правят по различен начин. Затова много Деви считат Риби за отнесени, ненадеждни и вятърничави личности, а доста Риби смятат Девите за сухи, досадни и прекалено педантични особи, заети единствено с материални дела.
Луната изминава своя път от Водолей до Телец, като първо нараства, после е в Пълнолунната си фаза и накрая започва лека-полека да намалява.
Меркурий първо е в Лъв. Тематиката, свързана с любовта, децата и творчеството остава силно застъпена. На 10 септември Меркурий се връща в Дева.
Венера също е в Лъв и ще остане там до 19 септември. Когато Венера е в Лъв, времето е подходящо за любов, забавления и летни флиртове.
Марс се премества от Лъв в Дева на 5 септември. На същата дата Меркурий от ретрограден става директен.
По време на ретрограден Меркурий /от 13 август до 5 септември/ е възможно да се объркват комуникациите, плановете за пътувания, търговията, общуването между хората, да възникват недоразумения и спорове, грешки и бъгове, свързани с електрониката и боравенето със словото като цяло. Имайте предвид това, затова бъдете внимателни, когато подписвате документи. Шофирайте по правилата и се стремете да бъдете възможно най-ясни и конкретни, когато се изказвате.
След 5 септември ретроградни остават само трите бавни колективни планети Плутон, Уран и Нептун:
Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.
Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.
Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.
Сатурн е в Стрелец, неговото влияние е предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.
Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Направете седмицата си прекрасна, чудесна и щастлива, точно такава, каквато си я поискате!

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Сря 06 Сеп 2017, 09:09

Пълнолунието е точно сега :922
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 10 Сеп 2017, 22:08

Астро прогнозата ми за периода 11-17 септември 2017 г.:

• 11 септември – Луната остава в Телец до 22.29 ч. вечерта, запазват се астро-тенденциите от вчерашния неделен ден. Не се учудвайте на телесните и подчертано материални желания, избуяли у вас, това е заради сегашната лунна позиция. От вчера Меркурий се върна на своя трон в Дева и ще остане там до 29 септември. Тъй като е директен, можем да се осланяме на силата, с която изявява своите качества в сферата на комуникациите, ученето, боравенето със словото и пътуванията. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване. Водещ е елементът Земя: 5 от 10 планети транзитират в земни знаци: Слънцето, Марс и Меркурий са в Дева, Луната е в Телец, а Плутон – в Козирог. Работа, пари и кариера – това са акцентите в момента. След 22.29 ч. Луната влиза във Въздушните подвижни Близнаци. Енергетиката се променя, но ще усетим това чак утре.
• 12 септември – Луната се е установила в Близнаци. Всички ставаме динамични, любопитни, любознателни и общителни. Вечерта се появява вътрешно психо-емоционално напрежение, породено от квадратурата между двете Светила /Слънцето и Луната/. Астрономите наричат този аспект на намаляваща Луна спрямо Слънцето фаза Последна четвърт. За съжаление се образува и голям Кармичен Подвижен Кръст: Слънцето е в Дева, Луната - в Близнаци, Нептун - в Риби, а Сатурн - в Стрелец. Представителите на подвижните зодиакални знаци /Близнаци, Дева, Стрелец и Риби/, както и хората с Луна и/или Асцендент в тези знаци, ще чувстват силно напрежение, умора и усещане за разпокъсаност.
• 13 септември – Луната е в Близнаци през целия ден и днес. Съхраняват се тенденциите от вчера.

Изображение

• 14 септември – в 1.14 ч. след полунощ Луната сяда на своя трон във Водния Рак. Времето е подходящо за занимания с близки и роднини, с дома и семейството, както и да се посветим на децата си. Рак е най-домошарският зодиакален знак и по правило е доста грижовен. Когато Луната транзитира в своите Рачешки владения, всички ставаме някак по-обърнати навътре в емоционалния си свят, от една страна, и концентрирани върху дома и близките, от друга. Днес следобед е точната квадратура Слънце-Сатурн, възможно е да се почувстваме потиснати или възпрени от нещо.
• 15 септември – Честит първи учебен ден на всички ученици и учители! Луната е в Рак цял ден. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера. Днес Венера е хармонично аспектирана от Уран и Юпитер - внезапни щастливи обрати в любовните връзки.

Изображение

• 16 септември – В 4.13 ч. рано сутринта Луната влиза в Огнения неподвижен Лъв. Луната в Лъв обича да се изявява, да излиза на сцена, да играе, да твори и да блести. Обожава любовта и децата. Има самочувствие и гордост. Щедра и великодушна е. Такива ставаме и ние самите, докато Луната транзитира в този царствен и величествен зодиакален знак.
• 17 септември – Луната все повече намалява. Днес остава в Лъв през целия ден. Запазват се конфигурациите от вчера. Водещите стихии са Огън и Земя, ще правим нещата едновременно пламенно и практично. Тъй като скоро ще бъде Новолунието в Дева, по-точно на 20 септември сутринта, добре би било да започнете отсега да разчиствате всичко старо и ненужно от живота си.
• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:
Слънцето е в Дева. Настъпва краят на лятото. Още е топло, но все повече оранжеви листа обагрят дърветата. Пълно е с плодове и зеленчуци. Земята ражда изобилно. Наближава Златна есен. Трудим се усилено, но и жънем посятото до момента. Девите са работливи, практични, взискателни и критични, със завиден усет към детайлите и стремеж към ред. Техният месец е Септември. Късното лято и ранната есен, това е периодът, в който събираме реколтата. Време за равносметка на отминалото. И време за получаване на резултати от предишни дейности.
Разсейваща се опозиция Нептун-Слънце. Нептун е на своя трон в Риби, а Слънцето транзитира в Дева. Оста Риби-Дева е оста на служенето на другите хора. Риби служат по психо-емоционален, духовен начин, те изслушват, подкрепят, съчувстват, вдъхновяват, разбират, мотивират, прощават на околните. Дева служи по земен, практичен, осезаем начин, тя помага в бита, готви, зашива скъсаното, чисти зацапаното, мете, пере, помага за домашните, ремонтира, планира финансите. Риби изцеряват сърцето и лекуват душата, Дева дарява физическо здраве и хигиена във взаимоотношенията. И двата знака неуморно дават от себе си на другите хора. Просто го правят по различен начин. Затова много Деви считат Риби за отнесени, ненадеждни и вятърничави личности, а доста Риби смятат Девите за сухи, досадни и прекалено педантични особи, заети единствено с материални дела.
Луната изминава своя път от Телец до Лъв, като през цялото време намалява.
Меркурий транзитира стабилно в Дева, на своя трон, и се движи директно.
Марс също е в Дева.
Венера е в Лъв и ще остане там до 19 септември. Когато Венера е в Лъв, времето е подходящо за любов, забавления и флиртове.
Сатурн е в Стрелец, неговото влияние е предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.
Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Изображение

Ретроградни в момента са трите бавни колективни планети Плутон, Уран и Нептун:
Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.
Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.
Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички спокойна и ползотворна седмица!

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 17 Сеп 2017, 21:52

Астро прогнозата ми за периода 18-24 септември 2017 г., не успях да я напиша, за съжаление:

• 18 септември – Луната остава в Телец до 22.29 ч. вечерта, запазват се астро-тенденциите от вчерашния неделен ден. Не се учудвайте на телесните и подчертано материални желания, избуяли у вас, това е заради сегашната лунна позиция. От вчера Меркурий се върна на своя трон в Дева и ще остане там до 29 септември. Тъй като е директен, можем да се осланяме на силата, с която изявява своите качества в сферата на комуникациите, ученето, боравенето със словото и пътуванията. Радваме се на добра памет, остър ум и отлично общуване. Водещ е елементът Земя: 5 от 10 планети транзитират в земни знаци: Слънцето, Марс и Меркурий са в Дева, Луната е в Телец, а Плутон – в Козирог. Работа, пари и кариера – това са акцентите в момента. След 22.29 ч. Луната влиза във Въздушните подвижни Близнаци. Енергетиката се променя, но ще усетим това чак утре.

• 19 септември – Луната се е установила в Близнаци. Всички ставаме динамични, любопитни, любознателни и общителни. Вечерта се появява вътрешно психо-емоционално напрежение, породено от квадратурата между двете Светила /Слънцето и Луната/. Астрономите наричат този аспект на намаляваща Луна спрямо Слънцето фаза Последна четвърт. За съжаление се образува и голям Кармичен Подвижен Кръст: Слънцето е в Дева, Луната - в Близнаци, Нептун - в Риби, а Сатурн - в Стрелец. Представителите на подвижните зодиакални знаци /Близнаци, Дева, Стрелец и Риби/, както и хората с Луна и/или Асцендент в тези знаци, ще чувстват силно напрежение, умора и усещане за разпокъсаност.

• 20 септември – Луната е в Близнаци през целия ден и днес. Съхраняват се тенденциите от вчера.• 21 септември – в 1.14 ч. след полунощ Луната сяда на своя трон във Водния Рак. Времето е подходящо за занимания с близки и роднини, с дома и семейството, както и да се посветим на децата си. Рак е най-домошарският зодиакален знак и по правило е доста грижовен. Когато Луната транзитира в своите Рачешки владения, всички ставаме някак по-обърнати навътре в емоционалния си свят, от една страна, и концентрирани върху дома и близките, от друга. Днес следобед е точната квадратура Слънце-Сатурн, възможно е да се почувстваме потиснати или възпрени от нещо.

• 22 септември – Честит първи учебен ден на всички ученици и учители! Луната е в Рак цял ден. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера. Днес Венера е хармонично аспектирана от Уран и Юпитер - внезапни щастливи обрати в любовните връзки.• 23 септември – В 4.13 ч. рано сутринта Луната влиза в Огнения неподвижен Лъв. Луната в Лъв обича да се изявява, да излиза на сцена, да играе, да твори и да блести. Обожава любовта и децата. Има самочувствие и гордост. Щедра и великодушна е. Такива ставаме и ние самите, докато Луната транзитира в този царствен и величествен зодиакален знак.

• 24 септември – Луната все повече намалява. Днес остава в Лъв през целия ден. Запазват се конфигурациите от вчера. Водещите стихии са Огън и Земя, ще правим нещата едновременно пламенно и практично. Тъй като скоро ще бъде Новолунието в Дева, по-точно на 20 септември сутринта, добре би било да започнете отсега да разчиствате всичко старо и ненужно от живота си.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:
Слънцето е в Дева. Настъпва краят на лятото. Още е топло, но все повече оранжеви листа обагрят дърветата. Пълно е с плодове и зеленчуци. Земята ражда изобилно. Наближава Златна есен. Трудим се усилено, но и жънем посятото до момента. Девите са работливи, практични, взискателни и критични, със завиден усет към детайлите и стремеж към ред. Техният месец е Септември. Късното лято и ранната есен, това е периодът, в който събираме реколтата. Време за равносметка на отминалото. И време за получаване на резултати от предишни дейности.
Разсейваща се опозиция Нептун-Слънце. Нептун е на своя трон в Риби, а Слънцето транзитира в Дева. Оста Риби-Дева е оста на служенето на другите хора. Риби служат по психо-емоционален, духовен начин, те изслушват, подкрепят, съчувстват, вдъхновяват, разбират, мотивират, прощават на околните. Дева служи по земен, практичен, осезаем начин, тя помага в бита, готви, зашива скъсаното, чисти зацапаното, мете, пере, помага за домашните, ремонтира, планира финансите. Риби изцеряват сърцето и лекуват душата, Дева дарява физическо здраве и хигиена във взаимоотношенията. И двата знака неуморно дават от себе си на другите хора. Просто го правят по различен начин. Затова много Деви считат Риби за отнесени, ненадеждни и вятърничави личности, а доста Риби смятат Девите за сухи, досадни и прекалено педантични особи, заети единствено с материални дела.
Луната изминава своя път от Телец до Лъв, като през цялото време намалява.
Меркурий транзитира стабилно в Дева, на своя трон, и се движи директно.
Марс също е в Дева.
Венера е в Лъв и ще остане там до 19 септември. Когато Венера е в Лъв, времето е подходящо за любов, забавления и флиртове.
Сатурн е в Стрелец, неговото влияние е предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.
Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.Ретроградни в момента са трите бавни колективни планети Плутон, Уран и Нептун:
Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.
Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.
Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички спокойна и ползотворна седмица!

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Последна промяна Kleo на Пет 22 Сеп 2017, 14:50, променена общо 1 път
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Сря 20 Сеп 2017, 11:08

Днес в 8.29 ч. е Новолунието в Дева. Това означава, че в този час в България двете Светила /Слънцето и Луната/ съвпадат в 27-ия градус на Дева. Когато те транзитират заедно, както сега, разумът и емоциите ни вървят ръка за ръка, в синхрон. С по-голяма лекота реализираме във външния свят вътрешните си желания и стремежи.
Доколкото дотолкова в зодиакалния знак Дева в момента се намират цели 5 планети /Слънце, Луна, Меркурий, Марс и Венера/, а в Козирог е Плутон, може да се каже, че елементът Земя доминира в астро-картата. Земята придава твърдост, устойчивост, стабилност, практичност, търпение, прагматичност, съсредоточеност върху работата и труда.
Още по обяд обаче, точно в 13.05 ч., Луната ще се премести от Дева във Везни и ще промени психо-емоционалната енергетика на деня в посока засилване на стихията Въздух. Ще станем по-загрижени за хармонията и справедливостта, за красотата и естетичните ценности, за нашите любовни и интимни партньорства. Ще бъдем подпомогнати от образувалото се Небесно Хвърчило, в основата на което е Уран в Овен, чиито рамене са Венера в Дева и Сатурн в Стрелец, а неговото острие - Юпитер във Везни.
В 22.59 ч. на празничния 22 септември Слънцето се премества във Везни, което бележи настъпването на Есента.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 22 Сеп 2017, 21:04

Астро прогнозата ми за тази събота и неделя, 23-24 септември 2017 г.:

• 23 септември – От вчера вечерта в 20.40 ч. Луната е в Скорпион. Пак от снощи, в 22.59 ч, Слънцето се премести във Везни, което отбеляза настъпването на Есента по нашите ширини. И така, имаме Въздушно Слънце и Водна Луна в момента. Днес Луната е отлично аспектирана от няколко страни: Плутон, Нептун, Марс и Меркурий. Върви ни в себеизразяването, в действането в съзвучие с нашата инстинктивна природа, в общуването, ученето и творчеството.

Изображение

• 24 септември – Луната остава в Скорпион през целия ден. Съхраняват се тенденциите от събота. Използвайте неделята, за да се видите с близките си и хубаво си починете от служебни ангажименти.

Изображение

• За този уикенд са характерни следните планетарни позиции и аспекти:
Слънцето е във Везни. Настъпи началото на Есента. Още е сравнително топло, но все повече оранжеви, червени и кафяви листа обагрят дърветата. Ранната есен, това е периодът за събиране на реколтата. Време за равносметка на отминалото.
Луната е в Скорпион и е в нарастваща фаза непосредствено след Новолунието.
Меркурий транзитира стабилно в Дева, на своя трон, и се движи директно. Марс и Венера също са в Дева. Те засилват елемента Земя в звездната карта в момента. Сатурн е в Стрелец, неговото влияние е предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения. Юпитер е планета, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония.

Ретроградни в момента са трите бавни колективни планети Плутон, Уран и Нептун:
Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Ретрограден Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.
Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.
Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая хубави почивни дни на всички!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 05 Окт 2017, 09:59

Пълнолуние по оста Овен - Везни, довечера, точно в 21.44 часа. Най-силно ще усетят настоящата Лунна фаза представителите на кардиналните зодиакални знаци /Овен, Рак, Везни и Козирог/, както и тези от вас с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци. Вероятно ще изпитате силно психо-емоционално напрежение. Пазете се от нервни избухвания, от препиване и преяждане.

Луната е в Овен, а Слънцето е във Везни. Двете Светила се намират в опозиция днес. Завихрят се темите на Аз-а и партньорството. Овен държи здраво юздите по посока на личностните изяви и развиване на самочувствието и самоувереността. Везни се стремят към сътрудничество, работа в екип, коопериране, хармония и естетика. Овен гордо се пъчи: "Аз!", докато Везни меко прошепват: "Ние!".

Изображение

Затова не е чудно, че тези дни акцентът ще пада върху взаимоотношенията между хората. Важни са любовните връзки, договорните отношения, това как се общува, как се поставят цели, как си влияем взаимно. В същото време се учим в движение как най-добре да съчетаваме личните си нужди и потребности с нуждите и потребностите на околните и близките си. Фина материя.

Желая на всички възможно най-спокойно и ползотворно Пълнолуние!

Ще се радвам да минете и да споделите след този мой пост как се е отразило то лично на вас, благодаря предварително на всички, които ще се включат с мнение и позиция!
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 06 Окт 2017, 16:52

Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 08 Окт 2017, 20:33

Астро прогнозата ми за периода 9 - 15 октомври 2017 г.:

• 9 октомври – В 4.45 ч. сутринта Луната влиза във Въздушните подвижни Близнаци. Всички ставаме динамични, любопитни, любознателни, общителни и настроени за пътуване на близки дестинации. Отлична Лунна позиция за старт на новата работна седмица!

• 10 октомври – Луната е в Близнаци през целия ден. Съхраняват се тенденциите от вчера. Двете Светила /Слънцето и Луната/ са в хармоничен аспект, намират се във въздушни знаци. Интелектът е водещ. Днес Юпитер се премества от Везни в Скорпион, в 10.31 ч. сутринта. Започва щастлив период за всички Скорпиони и за хората с Луна и/или Асцендент в Скорпион.

Изображение

• 11 октомври – В 6.38 ч. сутринта Луната сяда на своя трон във Водния Рак. Времето е подходящо за занимания с близки и роднини, с дома и семейството, както и да се посветим на децата си. Рак е най-домошарският зодиакален знак и по правило е доста грижовен. Когато Луната транзитира в своите Рачешки владения, всички ставаме някак по-обърнати навътре в емоционалния си свят, от една страна, и концентрирани върху дома и близките, от друга.

• 12 октомври – Луната остава в Рак и днес. Запазват се астро-тенденциите от вчера. Засилва се психо-емоционалното напрежение заради образуващата се кардинална Тау-квадратура. Най-засегнати от нея ще бъдат представителите на кардиналните знаци /Овен, Рак, Везни и Козирог/, както и хората с Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци. Темите, предизвикващи конфликтни ситуации в момента, са домът, партньорството и кариерата.

Изображение

• 13 октомври – В 9.42 ч. сутринта Луната влиза в Огнения неподвижен Лъв. Луната в Лъв обича да се изявява, да излиза на сцена, да играе, да твори и да блести. Обожава любовта и децата. Има самочувствие и гордост. Щедра и великодушна е. Такива ставаме и ние самите, докато Луната транзитира в този царствен и величествен зодиакален знак. Двете женски планети Луната и Венера са в хармоничен аспект помежду си, наблюдаваме разбирателство между зрелите и младите жени.

• 14 октомври – Луната е в Лъв, запазват се конфигурациите от вчера. Луната е отлично аспектирана от Слънцето и Сатурн. Съумяваме да изразим добре чувствата и емоциите си във външния свят. В 13.10 ч. Венера излиза от Дева и влиза във Везни.

Изображение

• 15 октомври – В 14.22 ч. Луната влиза в Дева, ставаме подчертано грижовни и загрижени за здравето, реда и хигиената, както и работливи, трудолюбиви и делово настроени. Образува се прекрасната фигура Хвърчило, съставена от Уран в Овен в основата, от рамената Луна в Дева и Сатурн в Стрелец, и от връх Слънце, Меркурий и Юпитер във Везни и Скорпион. Целта е хармонично партньорство, което може да бъде постигнато с помощта на повече инициативност, усет към детайлите и откритост към чуждата гледна точка.

Изображение

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето и Меркурий съвпадат във Везни. Везни е знакът на партньорството, брака, справедливостта, хармонията и любовта.

Луната изминава пътя от Близнаци до Дева. Намира се в намаляваща фаза по време на целия период.

Марс и Венера съвпадат в Дева. Те засилват елемента Земя в звездната карта в момента. От 14 октомври до 7 ноември Венера вече ще се намира в следващия зодиакален знак - Везни - и ще подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония. След тази дата щастливи шансове вече ще търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички спокойна и ползотворна седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11463
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

ПредишнаСледваща

Назад към ПЪСТРА ЧАРШИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 госта