Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Форум за бит пазар - кратки обяви за продажба/купуване и реклама на стоки и услуги!

Модератор: cchery

Правила на форума
Уважаеми потребители, днес светът е под тежко робство! Робството на боклуците. Напук на ширещата се някъде бедност и недоимък, има страни, които страдат от излишък....... на всичко! Водени от идеята, че трябва да помогнем на земята си да се избави от боклуците, ние, администраторите на форума, създадохме този подфорум с една единствена цел: НЕНУЖНИТЕ ВИ ВЕЧЕ, НО ЗДРАВИ И ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА ВЕЩИ, ДА НАМЕРЯТ НОВИЯ СИ СОБСТВЕНИК!

И т.к. мецабаба е най-великата мечка във виртуалното пространство, тя знае, че сред потребителите на нейната бърлога има хора с безграничен талант и възможности. Хора, които ежедневно създават шедьоври в приложното изкуство или пък в областта, в която работят! ЗАТОВА ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯТА КРАТКА ОБЯВА-ВИЗИТКА НА ЗАНИМАНИЕТО, КОЕТО ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОДХРАНВА ИЛИ ПЪК НА ПРОФЕСИЯТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТЕ! ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ ЛИ?!? ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ УСЛУГИТЕ СИ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Пускайте обявите си ТЪРСЯ/ПРОДАВАМ свободно, но и отговорно!

Следете да пишете ясно и да давате пълни подробности!

НЕ ОСТАВЯЙТЕ В ПОСТИНГИТЕ СИ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ - АДРЕС, ТЕЛЕФОН, ИМЕНА, № НА ЛИЧНА/ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИЖИМОТО И НЕДВИЖИМОТО СИ ИМУЩЕСТВО И Т.Н. Използвайте другите функции на форума - "лично съобщение" и "изпрати имейл", за да се свържете с потребителя, на когото искате да продадете или пък от когото искате да купите нещо!

Пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР в случай, че клавиатурата ви не разполага с такава!

Спазвайте добрия тон и винаги имайте едно наум, както когато предлагате, така и когато купувате!

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 15 Окт 2017, 18:23

Астро прогнозата ми за периода 16 - 22 октомври 2017 г.:

• 16 октомври – От вчера на обяд Луната транзитира в Земната уравновесена и практична Дева. Грижовни и загрижени за здравето, реда и хигиената сме. Трудим се, работим, като цяло сме на делова вълна. Това е отлична Лунна позиция за старт на новата работна седмица!

Изображение

• 17 октомври – Луната продължава да намалява и все повече да се доближава до Слънцето. През деня се съхраняват тенденциите от вчера. В 20.37 ч. Луната влиза във Въздушните Везни. Двете Светила /Слънцето и Луната/ са в хармоничен аспект, защото вече се намират в един и същ зодиакален знак. Знакът на брака, партньорството, хармонията, справедливостта, красотата и любовта. Луната все още съвпада с Марс и с Венера, с което допълнително благоприятства любовните връзки и смелостта, инициативността, борбеността.

Изображение

• 18 октомври – Луната е във Везни целият ден. Съхраняват се тенденциите от вчера. Днес е денят преди Новолунието. Добре е да разчистим пространството около и вътре в нас. Да направим място за новите неща, които ще нахлуят в живота ни в предстоящия период.

• 19 октомври – Новолуние във Везни. Точно в 22.13 ч. вечерта двете Светила /Слънцето и Луната/ символично се "целуват" и сливат в 26-ия градус на Везни. Водеща е тематиката, свързана с любовта, партньорството, справедливостта, хармонията и красотата. Съставете списъка си с Новолунни желания тази вечер след 22.13 ч. или през нощта, но не по-късно от 4.41 ч. сутринта, защото тогава Луната преминава в следващия зодиакален знак и вече не носи същата Новолунна вибрация.

Изображение

• 20 октомври – В 4.42 ч. сутринта Луната влиза във Водния Скорпион. Луната в Скорпион е страстна и в същото време потайна, магнетична и очароваща, ревнива и собственически настроена. На преден план излизат чувствата и емоциите, а също и интересът към окултното, тайното и скритото.

Изображение

• 21 октомври – Луната е в Скорпион, запазват се конфигурациите от вчера. Луната е в Скорпион през целия ден и е хармонично аспектирана от Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Радваме се на отлична интуиция, на интерес към духовното и способност да се изцеряваме и лекуваме.

• 22 октомври – В 14.59 ч. Луната се премества в Стрелец. Луната нараства и вече започва да се вижда на небето. Стремежът да учим нови неща, да пътуваме надалеч, да вървим напред и да се докосваме до непознати досега територии силно се увеличава.

Изображение

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е във Везни. Везни е знакът на брака, справедливостта, хармонията и любовта.

Луната изминава пътя от Дева до Стрелец. Първо се намира в намаляваща фаза, после - в Новолуние и накрая - в нарастваща.

Меркурий излиза от Везни и влиза в Скорпион на 17 октомври в 10.57 ч. Съвпада с Юпитер в Скорпион. Радваме се на късмет и успехи в комуникациите, интелекта и пътуванията.

Марс е в Дева. Той засилва елемента Земя в звездната карта в момента. Чак в края на периода, на 22 октомври в 21.28 ч. вечерта, Марс влиза във Везни, за да прави компания на Слънцето и Венера.

Изображение

До 7 ноември Венера се намира във Везни и подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички усмихната седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 23 Окт 2017, 07:46

Астро прогнозата ми за периода 23 - 29 октомври 2017 г.:

• 23 октомври – От вчера следобед Луната транзитира в Стрелец. Стремежът да учим нови неща, да пътуваме надалеч, да вървим напред и да се докосваме до непознати досега територии силно се увеличава. Луната продължава да нараства и вече е ясно видима на небето. Днес в 8.27 ч. сутринта Слънцето влиза във Водния Скорпион и обагря следващия един месец в краските на тайнственото, магичното и окултното. От всички зодиакални знаци Скорпион е този, който отговаря за дълбинните чувства и преживявания, за личностната трансформация и за самоизцерението на всички нива. През идните 30-ина дни представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, ще се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Изображение

• 24 октомври – Скорпионовата енергия е силна и заради транзитите на Юпитер и Меркурий в този знак. Луната е в Стрелец и днес. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера. А тригоните Меркурий-Нептун и Уран-Сатурн+Луна подпомагат интуицията, творчеството, словото и себеизразяването.

• 25 октомври – Луната се премества в Земния Козирог в 3.14 ч. през нощта. Тази Лунна позиция е показателна за деловата атмосфера, която възниква сега. Всички се настройваме на професионална и кариерна вълна, интересуват ни постиженията и успехите, това да вървим напред и да покоряваме нови върхове в работата си.

Изображение

• 26 октомври – Луната е в Козирог, запазват се вчерашните конфигурации и аспектни положения между планетите. Доминира Елементът Вода - 4 от всички 10 планети транзитират във Водни знаци: Слънцето, Юпитер и Меркурий са в Скорпион, а Нептун е в Риби. Останалите Стихии /Огън, Земя и Въздух/ са равномерно разпределени.

• 27 октомври – В 16.00 ч. Луната влиза във Въздушния Водолей. Интелектът и идеите стават водещи. В същото време това е знакът на приятелството, другарството и съмишлениците. Добра идея е днес да се включим в някаква общност, да общуваме с другите хора, да участваме с мислите и хрумванията ни. Водолей подкрепя високите технологии, новаторството и нестандартностите в живота.

Изображение

• 28 октомври – Луната е във Водолей, запазват се конфигурациите от вчера.

• 29 октомври – Луната е във Водолей и днес през целия ден. Уикенда спокойно можете да използвате за всякакви занимания, свързани със съвременните технологии и комуникации, както и да се срещнете с приятели, да се свържете с важни за вас групи, да генерирате нови идеи, да разчупите мисловните рамки, да излезете извън стереотипите на общоприетото. Щипка ексцентричност не наврежда на никого.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Скорпион, знакът на трансформацията, изцелението, дълбоките чувства, окултното и мистичното.

Луната изминава пътя от Стрелец до Водолей и е в нарастваща фаза през цялото време.

Съвпадът на Меркурий с Юпитер и Слънцето в Скорпион води до късмет и успех в комуникациите, интелекта и пътуванията.

Марс прави компания на Венера във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака. До 7 ноември Венера се намира във Везни и подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички успешна седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 29 Окт 2017, 21:41

Астро прогнозата ми за периода 30 октомври - 5 ноември 2017 г.:

• 30 октомври – Още тази нощ в 1.49 ч. Луната се потапя в подвижните водни Риби, като продължава да расте. Чувствителността и емоционалността се изострят. Тригонът на Меркурий с Нептун, както и бисекстилът Уран-Сатурн-Луна подпомагат интуицията, творчеството, словото и себеизразяването.

• 31 октомври – Луната е в Риби и днес. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера. Водещ е елементът Вода - 5 от 10 планети транзитират във водни знаци /в Скорпион и в Риби/.

• 1 ноември – Луната се премества в кардиналния огнен Овен в 8.46 ч. сутринта. Тази Лунна позиция е показателна за активната и борбена атмосфера, която възниква сега. Денят е добър за лична реализация, както и за движение, действия с хъс и спорт. Възможни са резки и болезнени промени в областта на любовните връзки, заради Тау-квадратурата, образувана между Венера, Уран и Плутон.

• 2 ноември – Луната е в Овен и днес. Запазват се вчерашните конфигурации и аспектни положения между планетите.

• 3 ноември – В 11.50 ч. Луната влиза в неподвижния земен Телец. Луната в Телец се чувства комфортно и приятно. Времето е добро за всякакви телесни и чувствени наслади, за наслада на сетивата като цяло, за грижа за красотата и за СПА-процедури.

• 4 ноември – В 7.27 ч. сутринта настъпва Пълнолуние по оста Телец - Скорпион. Това пълнолуние засяга темата за притежанията /моите-нашите/, физическите удоволствия и страстите, за земната стабилност и водната връзка с невидимите светове. Интересно Пълнолуние! Слънцето е в 11-ия градус на Скорпион, а Луната - в противоположния край, в 11-ия градус на Телец. Въпреки че двете Светила "се бият" помежду си, в момента и Слънцето, и Луната правят хармонични аспекти с Нептун и Плутон - времето е добро за духовни и пречистващи занимания.

• 5 ноември – В 12.31 ч. по обяд Луната се премества в подвижните въздушни Близнаци и ни настройва на динамична, любознателна и общителна вълна. Денят е добър за срещи, разговори, пътувания и учене на нови неща. Вечерта Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Скорпион, знакът на трансформацията, изцелението, дълбоките чувства, окултното и мистичното. Слънцето във Водния Скорпион обагря текущия месец в краските на тайнственото и магичното. От всички зодиакални знаци Скорпион е този, който отговаря за дълбинните чувства и преживявания, за личностната трансформация и за самоизцерението на всички нива. Затова в този период представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Луната изминава пътя от Риби до Близнаци. В началото е в нарастваща фаза, после е във фазата на Пълнолунието и накрая започва постепенно да намалява.

Съвпадът на Меркурий с Юпитер и Слънцето в Скорпион води до късмет и успех в комуникациите, интелекта и пътуванията.

Марс прави компания на Венера във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака. До 7 ноември Венера се намира във Везни и подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички спокойно Пълнолуние и хубава седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Сря 08 Ное 2017, 15:23

Този уикенд не написах традиционната си астро-прогноза за седмицата.
Влизам си само в блога, да видя къде е в момента Луната, цък!
Аха, ясно - Луната транзитира в Рак сега. Седи на своя трон и се чувства комфортно. Може би затова и вали днес.

Moon in Cancer
Moon is traveling through Cancer today. Beware of mood swings. Cook some soul food. Cuddle up with someone.

ИзображениеИзображение
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 12 Ное 2017, 19:29

Астро прогнозата ми за периода 13 - 19 ноември 2017 г.:

• 13 ноември – Луната е в Дева и продължава да намалява. Бисекстилът Луна-Слънце-Плутон задава хармоничен тон в днешния понеделник - хубаво е, когато двете Светила действат в съзвучие едно с друго, както и с планетата, неслучайно наречена "великият трансформатор". Стихията Земя ни дава необходимата доза практичност и желание за работа, а елементът Вода ни дарява нужните усет и интуиция, за да вървят гладко делата ни.

• 14 ноември – В 1.27 ч. посреднощ Луната се премества във Везни. Започваме да се стремим силно към сътрудничество и партниране с околните, както и към справедливост и красота. Квадратурата Нептун-Меркурий насища атмосферата с осезаемо напрежение, особено в областта на общуването, интелекта, ученето, творчеството и пътуванията. Възможни са мисловни заблуди и самозаблуди, погрешни тълкувания на знаци и значения. Поради съвпада Венера-Юпитер и връзката му с Нептун, все във водни знаци, може да се каже, че любовните отношения преживяват разцвет като цяло. Обърнете внимание на човека до себе си, а ако няма такъв до вас, може би точно сега ще се запознаете с него.

• 15 ноември – Луната е във Везни. Напълно се съхраняват астро-тенденциите от вчера.

• 16 ноември – В 10.21 ч. сутринта Луната влиза в същия зодиакален знак, където транзитира Слънцето, а именно - в Скорпион. Тя вече се намира във фазата непосредствено преди Новолуние, затова на небето се очертава само като фин полумесец. Времето е подходящо за чистене във всеки един смисъл на думата. Чистете, разчиствайте, почиствайте, освобождавайте място и пространство за Новото, което ще дойде скоро. Скорпион е знакът на пречистващите и дълбоки трансформации. Не се бойте. Някои процеси, макар и болезнени, са за добро. Луна, Юпитер, Венера и Слънце са в Скорпион, а Нептун е в Риби - в момента господства стихията Вода. Тя отговаря за нашите чувства, емоции, сърдечни преживявания и интуитивни прозрения. Осигурете си достатъчно вода за пиене, редовно хидратирайте кожата и тялото си, вземете си душ преди лягане. Всякакви водни процедури и СПА са добре дошли днес.

• 17 ноември – Луната е в Скорпион, като продължава да намалява и да се доближава до Слънцето. Като цяло се запазват астрологичните конфигурации от вчерашния ден. Съвпадът Луна-Венера осигурява чудесната комуникация между зрелите и младите жени днес, както и синхрона между инстинктивната ни природа и съзнателните ни желания и харесвания.

• 18 ноември – В 13.45 ч. на обяд настъпва Новолунието в Скорпион. Слънцето и Луната заедно транзитират в 26-ия градус в Скорпион. Това новолуние засяга темата за общите притежания, страстта, връзката с невидимите светове, способността за изцерение и излекуване. Интересно Новолуние! Най-подкрепени от планетните положения са представителите на зодия Скорпион, както и хората с Луна и/или Асцендент в този знак. Довечера, в 21.01 ч., Луната се премества в Стрелец. Затова е добре да напишете Новолунните си желания до 21.00 ч. тази вечер.

• 19 ноември – От снощи Луната е в Огнения подвижен Стрелец. Настройваме се на философска вълна. Имаме желание да се учим, да пътуваме, да изследваме непознати места. Чувстваме опияняващ оптимизъм и вяра в доброто. Съветът ми е да изчакате до утре, когато Луната ще започне да нараства по-осезаемо и дори да се вижда на нощното небе, преди да започнете активно да действате по целите, които си заложихте по време на Новолунието. Още повече, че квадратурата Марс-Плутон допълнително напряга всички ни и ни прави склонни към нервни избухвания и повече наранявания и травми. Бъдете внимателни в действията си, опитайте се да проявявате повече гъвкавост, търпение и мекота. Пазете тялото и психиката си, и се щадете повече.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Скорпион, знакът на трансформацията, изцелението, дълбоките чувства, окултното и мистичното. Слънцето във Водния Скорпион обагря текущия месец в краските на тайнственото и магичното. От всички зодиакални знаци Скорпион е този, който отговаря за дълбинните чувства и преживявания, за личностната трансформация и за самоизцерението на всички нива. Затова в този период представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Луната изминава пътя от Дева до Стрелец. Първо намалява, после е във фазата на Новолунието и накрая започва постепенно да нараства.

Съвпадът на Венера с Юпитер и Слънцето в Скорпион води до късмет и успех в любовта, творчеството и парите. Венера в Скорпион има склонността да бъде обсебваща, ревнива и много страстна. Имайте го предвид за този период.

Марс е във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички щастливо Новолуние и хубава седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 26 Ное 2017, 14:20

Астро прогнозата ми за периода 27 ноември - 3 декември 2017 г.:

• 27 ноември – Луната е в Риби от вчера и продължава да расте. Водната Луна ни настройва на емоционална вълна. Водещи са чувствата, сърдечните преживявания, интуицията. Възможно е да сме по-разсеяни, отнесени, нежни, романтични, поетични, раними, в сравнение с обичайното за нас. От Луната в Риби е. Заради нея са и обилните снеговалежи.

• 28 ноември – Съхраняват се тенденциите от понеделника. В 18.34 ч. Луната се придвижва в Огнения Овен и преобръща общата атмосфера в посока към повече активност, пробивност, инициативност, амбициозност и смелост. Между двете Светила е налице хармоничен аспект - те тригонират помежду си.

• 29 ноември – Днес Луната е в Овен. Запазват се астро-тенденциите от вчерашния ден. Доминиращата стихия е Огънят: Слънцето, Меркурий и Сатурн са в Стрелец, а Луната и Уран - в Овен. На всички Огнени хора им върви /Овен, Лъв, Стрелец/.

• 30 ноември – Чак в 22.39 ч. Луната се премества в Земния Телец. Луната екзалтира в Телец, там тя се чувства максимално комфортно и в силата си. Добре дошли са всякакви занимания със земя, с пръст, с глина, както и такива, свързани с грижа за растения, животни, деца, построяване на нещо стъпка по стъпка. Физическите удоволствия също са важни, затова се наспете добре, обличайте естествени материи, осигурете си вкусна и питателна храна, отбрани питиета, масаж на тялото и всякакви други екстри. Насладете им се, позволете си ги. Много често се получава така, че за да й е хубаво на душата ни, трябва да му е уютно и на тялото ни.

• 1 декември – Луната е в Телец. Съхраняват се вчерашните астрологични тенденции. В 11.15 ч. Венера влиза в Стрелец. Любовта става доста по-свободна и раздвижена, отколкото когато Венера се намираше в страстния и обсебващ Скорпион.

• 2 декември – През деня Луната остава в Телец, запазват се тенденциите от предходните два дена. Чак късно вечерта, в 23.23 ч., Луната се премества във Въздушните Близнаци. Ставаме динамични, любопитни, любознателни, с желание да пътуваме и да се учим, да общуваме с другите хора и да боравим със словото като цяло.

• 3 декември – Луната е в Близнаци. В 9.32 ч. сутринта Меркурий се обръща и става ретрограден. В 17.51 ч. е Пълнолунието по оста Стрелец - Близнаци. Слънцето е в 12-ия градус в Стрелец, а Луната е в 12-ия градус в Близнаци. Тази ос е свързана с пътуванията, комуникациите, образованието, ученето и общуването. Възможно е да се чувствате напрегнати, тъй като Светилата се намират в точна опозиция днес. Това напрежение може да се засили заради ретроградността на Меркурий, която да затормози същите тези сфери: комуникации, учене, пътувания. Бъдете внимателни!

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Стрелец. През текущия месец е време да обърнем внимание на образованието и квалификацията си, да се свържем с чужденци или да учим чужди езици, да пътешестваме надалеч или да откриваме нови места. Философските въпроси ни вълнуват повече от обикновено, търсенето на вечните Истини ни запленява. Затова и в този период представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Луната изминава пътя от Риби до Близнаци. Първо нараства, а накрая се намира във фазата на Пълнолунието.

Венера е в Скорпион до края на ноември, има склонността да бъде обсебваща, ревнива и много страстна. От 1 декември се премества в Стрелец и става по-авантюристично настроена и свободолюбива.

Марс е във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Ретрограден в момента е само Уран. Той събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Желая щастливо Пълнолуние и хубав месец Декември на всички!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 27 Ное 2017, 14:05

Приятно четене на новата ми седмична астро-прогноза, току-що я редактирах и публикувах, вижте я в предния ми пост! :922
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 04 Дек 2017, 17:33

Обмислям съвсем скоро да започна да пиша за идващата 2018 година в астрологичен план.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 11 Дек 2017, 16:29

Kleo написа:Обмислям съвсем скоро да започна да пиша за идващата 2018 година в астрологичен план.


Като всяка година, и 2018-та започва със Слънце в Земния Козирог. А Козирогът е зодиакалният знак, отговарящ за професионалното израстване, за кариерата и изкачването по йерархичната стълбица. Добре е през месец Януари да целеполагаме, да решим какво искаме да постигнем и да помислим как да го направим. Акцентът естествено пада върху нашата работа, колеги и бизнес-партньори. Следва транзитът на Слънцето във Въздушния Водолей. Затова през Февруари е добре да обърнем внимание предимно на приятелите и съмишлениците си, да участваме в социални групи и общности по интереси, да дадем простор на нестандартните идеи, които ще ни осенят през този период. Също така се очакват успехи, свързани с високите технологии и електронните комуникации. Преди да настъпи пролетта, Слънцето ще се премести във Водните Риби и ще ни настрои на доста по-духовна вълна. Затова през Март месец всички ставаме по-чувствителни, емоционални, интуитивни, по-насочени към душевния свят и сърдечните преживявания. С пукването на пролетта Слънцето влиза в шеметния Овен и поставя началото на съсредоточеността ни върху Егото, върху Аз-а ни, върху смелостта, пробивността и инициативността. В нас се разпалва Огънят на действеността, доброто самочувствие и пламенността, с която вършим нещата. Април е месецът, в който са добре дошли всякакви лични изяви във външния свят.

През месец Май, с влизането на Слънцето в Земния Телец, водещо става желанието за градеж, за постепенно изграждане на желаното тухличка по тухличка, за печелене и трупане на пари, за наслада от малките радости на живота. Цел става постигането на изобилие и стабилност. През Юни, когато Слънцето транзитира вече във Въздушните Близнаци, вече е време за интензивно общуване с другите хора, за учене на нови неща, за пътувания и опознаване на нови територии. През месец Юли е царството на Водния Рак: тогава е добре да обърнем внимание на дома и близките си, да се посветим на вътрешния си психо-емоционален свят, да се погрижим за семейството, роднините и децата си, да внесем уют и топлина вкъщи. През горещия Август господства Огненият Лъв. Времето е отлично за творчество, игри и забавления с деца, както и за летни флиртове и страстни любовни изживявания. Отдъхнете си хубаво, още повече че през Септември ни очаква нова порция работа и усилен труд.

Земната Дева неслучайно идва с началото на есента и започване на новата учебна година. Тогава е време за събиране на реколтата. На принципа "Каквото сме посели, такова ще ожънем!". Винаги, когато Слънцето транзитира в Дева, периодът е добър за установяване на ред и правила, за усет към детайлите, за отговорности и ангажименти, за цялостна грижа за здравето и хигиената. След като сме се потрудили здраво, е ред на Въздушните Везни да застанат отпред. Октомври е месецът, в който се стремим към хармония, справедливост, красота, любов, партньорство, ефективно партниране, щастлив брак и успешни договори. Следва транзитът на Слънцето във Водния Скорпион. Ноември е месец на страстта, на способността да се трансформираме и изцеляваме, да преобразуваме стари мисловни и поведенчески модели в нови такива. Подобно на есенния листопад навън, и ние сякаш събличаме от себе си старите одежди и се готвим да се разголим докрай. Скорпионът има огромна трансформираща мощ и е добре да се възползваме максимално от нея в този период на годината. Декември идва със Слънчевия транзит в Огнения Стрелец. Последният месец от годината ни насочва към образованието, квалификацията и преквалификацията, пътуванията надалеч, ученето на чужди езици, отношенията с чужденци, както и към търсенето на вечните истини в света. По този начин затваряме кръга и на тази година.

Желая на всички щастлива и здрава Нова 2018 година, пълна с приятни и полезни неща! Бъдете успешни като Козирога, дружелюбни като Водолея, идеалистично настроени като Рибите, борбени като Овена, богати като Телеца, любознателни подобно на Близнаците, домошари по образец на Рака, слънчеви като Лъва, делови като Девата, естети като Везните, страстни като Скорпиона и авантюристични като Стрелеца.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Вто 12 Дек 2017, 11:00

Kleo написа:
Kleo написа:Обмислям съвсем скоро да започна да пиша за идващата 2018 година в астрологичен план.


Като всяка година, и 2018-та започва със Слънце в Земния Козирог. А Козирогът е зодиакалният знак, отговарящ за професионалното израстване, за кариерата и изкачването по йерархичната стълбица. Добре е през месец Януари да целеполагаме, да решим какво искаме да постигнем и да помислим как да го направим. Акцентът естествено пада върху нашата работа, колеги и бизнес-партньори. Следва транзитът на Слънцето във Въздушния Водолей. Затова през Февруари е добре да обърнем внимание предимно на приятелите и съмишлениците си, да участваме в социални групи и общности по интереси, да дадем простор на нестандартните идеи, които ще ни осенят през този период. Също така се очакват успехи, свързани с високите технологии и електронните комуникации. Преди да настъпи пролетта, Слънцето ще се премести във Водните Риби и ще ни настрои на доста по-духовна вълна. Затова през Март месец всички ставаме по-чувствителни, емоционални, интуитивни, по-насочени към душевния свят и сърдечните преживявания. С пукването на пролетта Слънцето влиза в шеметния Овен и поставя началото на съсредоточеността ни върху Егото, върху Аз-а ни, върху смелостта, пробивността и инициативността. В нас се разпалва Огънят на действеността, доброто самочувствие и пламенността, с която вършим нещата. Април е месецът, в който са добре дошли всякакви лични изяви във външния свят.

През месец Май, с влизането на Слънцето в Земния Телец, водещо става желанието за градеж, за постепенно изграждане на желаното тухличка по тухличка, за печелене и трупане на пари, за наслада от малките радости на живота. Цел става постигането на изобилие и стабилност. През Юни, когато Слънцето транзитира вече във Въздушните Близнаци, вече е време за интензивно общуване с другите хора, за учене на нови неща, за пътувания и опознаване на нови територии. През месец Юли е царството на Водния Рак: тогава е добре да обърнем внимание на дома и близките си, да се посветим на вътрешния си психо-емоционален свят, да се погрижим за семейството, роднините и децата си, да внесем уют и топлина вкъщи. През горещия Август господства Огненият Лъв. Времето е отлично за творчество, игри и забавления с деца, както и за летни флиртове и страстни любовни изживявания. Отдъхнете си хубаво, още повече че през Септември ни очаква нова порция работа и усилен труд.

Земната Дева неслучайно идва с началото на есента и започване на новата учебна година. Тогава е време за събиране на реколтата. На принципа "Каквото сме посели, такова ще ожънем!". Винаги, когато Слънцето транзитира в Дева, периодът е добър за установяване на ред и правила, за усет към детайлите, за отговорности и ангажименти, за цялостна грижа за здравето и хигиената. След като сме се потрудили здраво, е ред на Въздушните Везни да застанат отпред. Октомври е месецът, в който се стремим към хармония, справедливост, красота, любов, партньорство, ефективно партниране, щастлив брак и успешни договори. Следва транзитът на Слънцето във Водния Скорпион. Ноември е месец на страстта, на способността да се трансформираме и изцеляваме, да преобразуваме стари мисловни и поведенчески модели в нови такива. Подобно на есенния листопад навън, и ние сякаш събличаме от себе си старите одежди и се готвим да се разголим докрай. Скорпионът има огромна трансформираща мощ и е добре да се възползваме максимално от нея в този период на годината. Декември идва със Слънчевия транзит в Огнения Стрелец. Последният месец от годината ни насочва към образованието, квалификацията и преквалификацията, пътуванията надалеч, ученето на чужди езици, отношенията с чужденци, както и към търсенето на вечните истини в света. По този начин затваряме кръга и на тази година.

Желая на всички щастлива и здрава Нова 2018 година, пълна с приятни и полезни неща! Бъдете успешни като Козирога, дружелюбни като Водолея, идеалистично настроени като Рибите, борбени като Овена, богати като Телеца, любознателни подобно на Близнаците, домошари по образец на Рака, слънчеви като Лъва, делови като Девата, естети като Везните, страстни като Скорпиона и авантюристични като Стрелеца.


Ще продължа скоро за 2018 година, обаче гледайки позицията на ЮПИТЕР, а не Слънчевите транзити, както по-горе!
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 18 Дек 2017, 10:43

Дневна фаза на луната, ‎18‎.‎12‎.‎2017‎ г.

Moon in Sagittarius - Луна в Стрелец

Moon is traveling through Sagittarius today. The grass looks greener on the other side during this time. Jump ship. Learn a new language. Tell it like it is. Make people laugh.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 22 Дек 2017, 14:28

Какво е Таро карта на декадата?

Времето има своето не само количествено, но и качествено измерение, което "ражда" съответни на това качество хора, срещи и събития. В картите таро това качество на времето е “скрито” до голяма степен зад 36 карти от т.н. младши аркани, всяка от които онагледява възможностите и задачите на десетина дена от календарната година.

Принципът на действащата Таро карта на декадата ни помага да се ориентираме в предизвикателствата на съответния времеви период, в неговите трудности и шансове, задава ни "тон", с който да резонираме, посока, която да следваме, за да подпомогнем себе си в подреждането и хармонизирането на вътрешния и външния ни свят, в затварянето на стари и отварянето на нови врати, в създаването и адекватното изразяване на нужните идеи, мисли, чувства, емоции и постъпки. По този начин, бидейки съответни на качеството на времето, синхронизираме това, което е вътре в нас, с това, което ни заобикаля, това, което е било и ще бъде – с това, което е. И така, на принципа на холограмата, служим не само на себе си, а и на голямото цяло, от което сме неизменна част. За да няма раздор вътре в нас и в живота ни.

Изображенията на Universal Waite Tarot DE са с любезното разрешение на Königsfurt-Urania Verlag © 1990 U.S.Games Systems, Inc./2003 AGMüller Urania.

Изображение

Таро карта на декадата

ДВОЙКА ПЕНТАКЛИ

22.12.2017 - 30.12.2017

Астрологично съответствие – Юпитер в Козирог

Ключ. 2, Радост. Да посрещаме с радост всичко, което живата река на промяната ни донася.
Идеи. Да знаем "и две, и двеста." Радостно да танцуваме стъпките на всеки божи ден.
Чувства, емоции, настроение. Гъвкавост, приспособяване, обмен, чувство за ритъм, любознателност, променливост, обновяване.
Мисли. Радвайте се на това, което имате, за да имате онова, на което да се радвате.
"Когато се променя музиката, се променя и танцът." (Африканска пословица)
"Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе." (Кибалион)
"А ти кога правиш милостиня, да не узнае лявата ти ръка що прави десницата ти." (Матей 6:3)

Действия, постъпки. Да споделяме наличното. Да плуваме умело по течението, без да имаме претенции към "бога на морето". Да се забавляваме. Да се доверим.
Трудности, проблеми. Да играем двойна игра. Да бъдем повърхностни, фалшиви. Да се научим да плуваме, но да забравим да ходим по земята. Да се фиксираме, да се страхуваме от промяната, от различното, от ангажирането. Да бързаме да изпеем "лебедовата си песен".

Шансове. Да опознаем амплитудата в действията си, да разкрием различните си страни. Да бъдем съответни. Да усвоим умението да бъдем и фигура, и фон. Да открием и оползотворим скритото вълшебство на всяко свое действие и бездействие.
Въпроси. Какво отдавам? Готов ли съм да го приема обратно? За какъв "улов" се подготвям?
Периодът в декадата на Двойка пентакли (от 22 декември до 30 декември всяка година) е подходящ да си припомним детското умение радостно да играем играта на живота – без да се вземаме твърде насериозно, но и без да бъдем лекомислени и инертни.

Дарете си едновременно лекота и задълбоченост. Бъдете естествени, гъвкави и адаптивни. Споделяйте – давайте и получавайте, радвайте се и оставете да бъдете зарадвани – свободно присъединени, а не принудително обвързани.
Осъзнайте и приемете своето временно физическо присъствие, не се идентифицирайте с мястото и времето, с едно от своите различни възможни формални проявления. Опознайте себе си, звуците в своята октава, сътворете и представете своя житейска "мелодия". Потърсете с кого да я споделите, приемете да пеете радостно "на два гласа".

Променяйте се, обогатявайте своя житейски репертоар. Пътувайте непредубедено – навън и навътре, към същността си. И бъдете радостни от възможността да участвате в божествения спектакъл, да бъдете полезни със своето присъствие, със своя роля – "сега"-винаги и "тук"-навсякъде.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 22 Дек 2017, 17:40

Дневна фаза на луната, ‎22‎.‎12‎.‎2017‎ г.

Moon in Aquarius - Луна във Водолей

Moon is traveling through Aquarius today. Go against the grain. Fight for a cause. Stand up for the underdog.

Луната във Водолей

Лунните транзити са бързи транзити. Това е така, защото Луната се движи доста бързо и за около месец успява да премине през всички 12 зодиакални зони, тоест през целия Кръг на Зодиака. Средно на всеки два дена и половина Луната се премества от един в друг зодиакален знак.

Винаги, когато Луната транзитира във Водолей, в атмосферата витае нещо, свързано с планетата покровител на този знак – Уран. Под управлението на Уран са всички нестандартни идеи, ексцентричните привички, неочакваните и внезапни случки. Затова по време на Луна във Водолей е добре да обърнем внимание на хрумванията си, да дадем простор за различни изяви, да си позволим свободата да бъдем самите себе си. Хубаво е да се стремим и към събиране със съмишленици, приятелски сбирки, общуване с групи и с хора, с които имаме сходни интереси и идеали. Подходящи са занимания с наука, въображение, комуникации, високи технологии, електроника. Въздушната Луна предразполага към доминиране на ума и разума, възможно е точно сега да ни хрумнат някакви блестящи идеи, да получим прозрение как е най-добре да действаме в дадена ситуация.

Водолей, освен знак на приятелството и социалните мрежи, е и знак на визията за бъдещето, оптимизма, добротворството и грижа за цялото човечество. Да, понякога обвиняват Водолеите в разсеяност и отвеяност, но това е така заради острото им желание да видят реализирани идеалите, мечтите и каузите си. Затова Луната във Водолей ни прави едновременно умни и оригинални, но и леко шантави, нестандартни, неконвенционални, ексцентрични и с щипка лудост в поведението. Неслучайно е казано, че гениалността и лудостта си приличат.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Сря 10 Яну 2018, 16:29

Отдавна не съм писала астро-статии.
Писането и творенето ми липсва.
В същото време нещо не започвам.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 11 Яну 2018, 12:46

Много интересен в астрологично отношение имаме днес:

Слънцето, Меркурий, Венера, Сатурн и Плутон транзитират в зодиакалния знак Козирог. Елементът Земя е водещ.
В същото време Луната, Марс и Юпитер са в Скорпион, а Нептун и Хирон са в Риби. Както се вижда, Водната стихия също е подчертано изявена.
И по-точно, съотношението Земя-Вода в енергетиката на деня е 1:1. 5 планети са в земни знаци, 5 планети - във водни.

Земята, и по-конкретно засиленото присъствие на архетипа на Козирога, поставя акцента върху материалния свят, професионалните амбиции, желанието за растеж и личностно развитие, за високи постижения и израстване в кариерата. Водата, и по-конкретно нейните архетипи на Скорпиона и на Рибите, ни настройва на емоционално-чувствена вълна, всички ставаме по-интуитивни, съпричастни с околните, изживяваме нещата с повече страст и влагаме повече сърце и душевност.
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11607
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

ПредишнаСледваща

Назад към ПЪСТРА ЧАРШИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта