Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Форум за бит пазар - кратки обяви за продажба/купуване и реклама на стоки и услуги!
Правила на форума
Уважаеми потребители, днес светът е под тежко робство! Робството на боклуците. Напук на ширещата се някъде бедност и недоимък, има страни, които страдат от излишък....... на всичко! Водени от идеята, че трябва да помогнем на земята си да се избави от боклуците, ние, администраторите на форума, създадохме този подфорум с една единствена цел: НЕНУЖНИТЕ ВИ ВЕЧЕ, НО ЗДРАВИ И ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА ВЕЩИ, ДА НАМЕРЯТ НОВИЯ СИ СОБСТВЕНИК!

И т.к. мецабаба е най-великата мечка във виртуалното пространство, тя знае, че сред потребителите на нейната бърлога има хора с безграничен талант и възможности. Хора, които ежедневно създават шедьоври в приложното изкуство или пък в областта, в която работят! ЗАТОВА ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯТА КРАТКА ОБЯВА-ВИЗИТКА НА ЗАНИМАНИЕТО, КОЕТО ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОДХРАНВА ИЛИ ПЪК НА ПРОФЕСИЯТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТЕ! ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ ЛИ?!? ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ УСЛУГИТЕ СИ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Пускайте обявите си ТЪРСЯ/ПРОДАВАМ свободно, но и отговорно!

Следете да пишете ясно и да давате пълни подробности!

НЕ ОСТАВЯЙТЕ В ПОСТИНГИТЕ СИ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ - АДРЕС, ТЕЛЕФОН, ИМЕНА, № НА ЛИЧНА/ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИЖИМОТО И НЕДВИЖИМОТО СИ ИМУЩЕСТВО И Т.Н. Използвайте другите функции на форума - "лично съобщение" и "изпрати имейл", за да се свържете с потребителя, на когото искате да продадете или пък от когото искате да купите нещо!

Пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР в случай, че клавиатурата ви не разполага с такава!

Спазвайте добрия тон и винаги имайте едно наум, както когато предлагате, така и когато купувате!

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 15 Окт 2017, 18:23

Астро прогнозата ми за периода 16 - 22 октомври 2017 г.:

• 16 октомври – От вчера на обяд Луната транзитира в Земната уравновесена и практична Дева. Грижовни и загрижени за здравето, реда и хигиената сме. Трудим се, работим, като цяло сме на делова вълна. Това е отлична Лунна позиция за старт на новата работна седмица!

Изображение

• 17 октомври – Луната продължава да намалява и все повече да се доближава до Слънцето. През деня се съхраняват тенденциите от вчера. В 20.37 ч. Луната влиза във Въздушните Везни. Двете Светила /Слънцето и Луната/ са в хармоничен аспект, защото вече се намират в един и същ зодиакален знак. Знакът на брака, партньорството, хармонията, справедливостта, красотата и любовта. Луната все още съвпада с Марс и с Венера, с което допълнително благоприятства любовните връзки и смелостта, инициативността, борбеността.

Изображение

• 18 октомври – Луната е във Везни целият ден. Съхраняват се тенденциите от вчера. Днес е денят преди Новолунието. Добре е да разчистим пространството около и вътре в нас. Да направим място за новите неща, които ще нахлуят в живота ни в предстоящия период.

• 19 октомври – Новолуние във Везни. Точно в 22.13 ч. вечерта двете Светила /Слънцето и Луната/ символично се "целуват" и сливат в 26-ия градус на Везни. Водеща е тематиката, свързана с любовта, партньорството, справедливостта, хармонията и красотата. Съставете списъка си с Новолунни желания тази вечер след 22.13 ч. или през нощта, но не по-късно от 4.41 ч. сутринта, защото тогава Луната преминава в следващия зодиакален знак и вече не носи същата Новолунна вибрация.

Изображение

• 20 октомври – В 4.42 ч. сутринта Луната влиза във Водния Скорпион. Луната в Скорпион е страстна и в същото време потайна, магнетична и очароваща, ревнива и собственически настроена. На преден план излизат чувствата и емоциите, а също и интересът към окултното, тайното и скритото.

Изображение

• 21 октомври – Луната е в Скорпион, запазват се конфигурациите от вчера. Луната е в Скорпион през целия ден и е хармонично аспектирана от Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Радваме се на отлична интуиция, на интерес към духовното и способност да се изцеряваме и лекуваме.

• 22 октомври – В 14.59 ч. Луната се премества в Стрелец. Луната нараства и вече започва да се вижда на небето. Стремежът да учим нови неща, да пътуваме надалеч, да вървим напред и да се докосваме до непознати досега територии силно се увеличава.

Изображение

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е във Везни. Везни е знакът на брака, справедливостта, хармонията и любовта.

Луната изминава пътя от Дева до Стрелец. Първо се намира в намаляваща фаза, после - в Новолуние и накрая - в нарастваща.

Меркурий излиза от Везни и влиза в Скорпион на 17 октомври в 10.57 ч. Съвпада с Юпитер в Скорпион. Радваме се на късмет и успехи в комуникациите, интелекта и пътуванията.

Марс е в Дева. Той засилва елемента Земя в звездната карта в момента. Чак в края на периода, на 22 октомври в 21.28 ч. вечерта, Марс влиза във Везни, за да прави компания на Слънцето и Венера.

Изображение

До 7 ноември Венера се намира във Везни и подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички усмихната седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 10849
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 23 Окт 2017, 07:46

Астро прогнозата ми за периода 23 - 29 октомври 2017 г.:

• 23 октомври – От вчера следобед Луната транзитира в Стрелец. Стремежът да учим нови неща, да пътуваме надалеч, да вървим напред и да се докосваме до непознати досега територии силно се увеличава. Луната продължава да нараства и вече е ясно видима на небето. Днес в 8.27 ч. сутринта Слънцето влиза във Водния Скорпион и обагря следващия един месец в краските на тайнственото, магичното и окултното. От всички зодиакални знаци Скорпион е този, който отговаря за дълбинните чувства и преживявания, за личностната трансформация и за самоизцерението на всички нива. През идните 30-ина дни представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, ще се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Изображение

• 24 октомври – Скорпионовата енергия е силна и заради транзитите на Юпитер и Меркурий в този знак. Луната е в Стрелец и днес. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера. А тригоните Меркурий-Нептун и Уран-Сатурн+Луна подпомагат интуицията, творчеството, словото и себеизразяването.

• 25 октомври – Луната се премества в Земния Козирог в 3.14 ч. през нощта. Тази Лунна позиция е показателна за деловата атмосфера, която възниква сега. Всички се настройваме на професионална и кариерна вълна, интересуват ни постиженията и успехите, това да вървим напред и да покоряваме нови върхове в работата си.

Изображение

• 26 октомври – Луната е в Козирог, запазват се вчерашните конфигурации и аспектни положения между планетите. Доминира Елементът Вода - 4 от всички 10 планети транзитират във Водни знаци: Слънцето, Юпитер и Меркурий са в Скорпион, а Нептун е в Риби. Останалите Стихии /Огън, Земя и Въздух/ са равномерно разпределени.

• 27 октомври – В 16.00 ч. Луната влиза във Въздушния Водолей. Интелектът и идеите стават водещи. В същото време това е знакът на приятелството, другарството и съмишлениците. Добра идея е днес да се включим в някаква общност, да общуваме с другите хора, да участваме с мислите и хрумванията ни. Водолей подкрепя високите технологии, новаторството и нестандартностите в живота.

Изображение

• 28 октомври – Луната е във Водолей, запазват се конфигурациите от вчера.

• 29 октомври – Луната е във Водолей и днес през целия ден. Уикенда спокойно можете да използвате за всякакви занимания, свързани със съвременните технологии и комуникации, както и да се срещнете с приятели, да се свържете с важни за вас групи, да генерирате нови идеи, да разчупите мисловните рамки, да излезете извън стереотипите на общоприетото. Щипка ексцентричност не наврежда на никого.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Скорпион, знакът на трансформацията, изцелението, дълбоките чувства, окултното и мистичното.

Луната изминава пътя от Стрелец до Водолей и е в нарастваща фаза през цялото време.

Съвпадът на Меркурий с Юпитер и Слънцето в Скорпион води до късмет и успех в комуникациите, интелекта и пътуванията.

Марс прави компания на Венера във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака. До 7 ноември Венера се намира във Везни и подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички успешна седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 10849
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 29 Окт 2017, 21:41

Астро прогнозата ми за периода 30 октомври - 5 ноември 2017 г.:

• 30 октомври – Още тази нощ в 1.49 ч. Луната се потапя в подвижните водни Риби, като продължава да расте. Чувствителността и емоционалността се изострят. Тригонът на Меркурий с Нептун, както и бисекстилът Уран-Сатурн-Луна подпомагат интуицията, творчеството, словото и себеизразяването.

• 31 октомври – Луната е в Риби и днес. Като цяло се съхраняват астро-тенденциите от вчера. Водещ е елементът Вода - 5 от 10 планети транзитират във водни знаци /в Скорпион и в Риби/.

• 1 ноември – Луната се премества в кардиналния огнен Овен в 8.46 ч. сутринта. Тази Лунна позиция е показателна за активната и борбена атмосфера, която възниква сега. Денят е добър за лична реализация, както и за движение, действия с хъс и спорт. Възможни са резки и болезнени промени в областта на любовните връзки, заради Тау-квадратурата, образувана между Венера, Уран и Плутон.

• 2 ноември – Луната е в Овен и днес. Запазват се вчерашните конфигурации и аспектни положения между планетите.

• 3 ноември – В 11.50 ч. Луната влиза в неподвижния земен Телец. Луната в Телец се чувства комфортно и приятно. Времето е добро за всякакви телесни и чувствени наслади, за наслада на сетивата като цяло, за грижа за красотата и за СПА-процедури.

• 4 ноември – В 7.27 ч. сутринта настъпва Пълнолуние по оста Телец - Скорпион. Това пълнолуние засяга темата за притежанията /моите-нашите/, физическите удоволствия и страстите, за земната стабилност и водната връзка с невидимите светове. Интересно Пълнолуние! Слънцето е в 11-ия градус на Скорпион, а Луната - в противоположния край, в 11-ия градус на Телец. Въпреки че двете Светила "се бият" помежду си, в момента и Слънцето, и Луната правят хармонични аспекти с Нептун и Плутон - времето е добро за духовни и пречистващи занимания.

• 5 ноември – В 12.31 ч. по обяд Луната се премества в подвижните въздушни Близнаци и ни настройва на динамична, любознателна и общителна вълна. Денят е добър за срещи, разговори, пътувания и учене на нови неща. Вечерта Меркурий излиза от Скорпион и влиза в Стрелец.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Скорпион, знакът на трансформацията, изцелението, дълбоките чувства, окултното и мистичното. Слънцето във Водния Скорпион обагря текущия месец в краските на тайнственото и магичното. От всички зодиакални знаци Скорпион е този, който отговаря за дълбинните чувства и преживявания, за личностната трансформация и за самоизцерението на всички нива. Затова в този период представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Луната изминава пътя от Риби до Близнаци. В началото е в нарастваща фаза, после е във фазата на Пълнолунието и накрая започва постепенно да намалява.

Съвпадът на Меркурий с Юпитер и Слънцето в Скорпион води до късмет и успех в комуникациите, интелекта и пътуванията.

Марс прави компания на Венера във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака. До 7 ноември Венера се намира във Везни и подпомага любовните връзки и брачните отношения като цяло.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Това е планетата-управител на зодиакалния знак Водолей. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички спокойно Пълнолуние и хубава седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 10849
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Сря 08 Ное 2017, 15:23

Този уикенд не написах традиционната си астро-прогноза за седмицата.
Влизам си само в блога, да видя къде е в момента Луната, цък!
Аха, ясно - Луната транзитира в Рак сега. Седи на своя трон и се чувства комфортно. Може би затова и вали днес.

Moon in Cancer
Moon is traveling through Cancer today. Beware of mood swings. Cook some soul food. Cuddle up with someone.

ИзображениеИзображение
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 10849
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 12 Ное 2017, 19:29

Астро прогнозата ми за периода 13 - 19 ноември 2017 г.:

• 13 ноември – Луната е в Дева и продължава да намалява. Бисекстилът Луна-Слънце-Плутон задава хармоничен тон в днешния понеделник - хубаво е, когато двете Светила действат в съзвучие едно с друго, както и с планетата, неслучайно наречена "великият трансформатор". Стихията Земя ни дава необходимата доза практичност и желание за работа, а елементът Вода ни дарява нужните усет и интуиция, за да вървят гладко делата ни.

• 14 ноември – В 1.27 ч. посреднощ Луната се премества във Везни. Започваме да се стремим силно към сътрудничество и партниране с околните, както и към справедливост и красота. Квадратурата Нептун-Меркурий насища атмосферата с осезаемо напрежение, особено в областта на общуването, интелекта, ученето, творчеството и пътуванията. Възможни са мисловни заблуди и самозаблуди, погрешни тълкувания на знаци и значения. Поради съвпада Венера-Юпитер и връзката му с Нептун, все във водни знаци, може да се каже, че любовните отношения преживяват разцвет като цяло. Обърнете внимание на човека до себе си, а ако няма такъв до вас, може би точно сега ще се запознаете с него.

• 15 ноември – Луната е във Везни. Напълно се съхраняват астро-тенденциите от вчера.

• 16 ноември – В 10.21 ч. сутринта Луната влиза в същия зодиакален знак, където транзитира Слънцето, а именно - в Скорпион. Тя вече се намира във фазата непосредствено преди Новолуние, затова на небето се очертава само като фин полумесец. Времето е подходящо за чистене във всеки един смисъл на думата. Чистете, разчиствайте, почиствайте, освобождавайте място и пространство за Новото, което ще дойде скоро. Скорпион е знакът на пречистващите и дълбоки трансформации. Не се бойте. Някои процеси, макар и болезнени, са за добро. Луна, Юпитер, Венера и Слънце са в Скорпион, а Нептун е в Риби - в момента господства стихията Вода. Тя отговаря за нашите чувства, емоции, сърдечни преживявания и интуитивни прозрения. Осигурете си достатъчно вода за пиене, редовно хидратирайте кожата и тялото си, вземете си душ преди лягане. Всякакви водни процедури и СПА са добре дошли днес.

• 17 ноември – Луната е в Скорпион, като продължава да намалява и да се доближава до Слънцето. Като цяло се запазват астрологичните конфигурации от вчерашния ден. Съвпадът Луна-Венера осигурява чудесната комуникация между зрелите и младите жени днес, както и синхрона между инстинктивната ни природа и съзнателните ни желания и харесвания.

• 18 ноември – В 13.45 ч. на обяд настъпва Новолунието в Скорпион. Слънцето и Луната заедно транзитират в 26-ия градус в Скорпион. Това новолуние засяга темата за общите притежания, страстта, връзката с невидимите светове, способността за изцерение и излекуване. Интересно Новолуние! Най-подкрепени от планетните положения са представителите на зодия Скорпион, както и хората с Луна и/или Асцендент в този знак. Довечера, в 21.01 ч., Луната се премества в Стрелец. Затова е добре да напишете Новолунните си желания до 21.00 ч. тази вечер.

• 19 ноември – От снощи Луната е в Огнения подвижен Стрелец. Настройваме се на философска вълна. Имаме желание да се учим, да пътуваме, да изследваме непознати места. Чувстваме опияняващ оптимизъм и вяра в доброто. Съветът ми е да изчакате до утре, когато Луната ще започне да нараства по-осезаемо и дори да се вижда на нощното небе, преди да започнете активно да действате по целите, които си заложихте по време на Новолунието. Още повече, че квадратурата Марс-Плутон допълнително напряга всички ни и ни прави склонни към нервни избухвания и повече наранявания и травми. Бъдете внимателни в действията си, опитайте се да проявявате повече гъвкавост, търпение и мекота. Пазете тялото и психиката си, и се щадете повече.

• За седмицата са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето е в Скорпион, знакът на трансформацията, изцелението, дълбоките чувства, окултното и мистичното. Слънцето във Водния Скорпион обагря текущия месец в краските на тайнственото и магичното. От всички зодиакални знаци Скорпион е този, който отговаря за дълбинните чувства и преживявания, за личностната трансформация и за самоизцерението на всички нива. Затова в този период представителите на тази зодия, както и хората с Асцендент и/или Луна в този знак, се чувстват пряко подкрепени от Слънцето.

Луната изминава пътя от Дева до Стрелец. Първо намалява, после е във фазата на Новолунието и накрая започва постепенно да нараства.

Съвпадът на Венера с Юпитер и Слънцето в Скорпион води до късмет и успех в любовта, творчеството и парите. Венера в Скорпион има склонността да бъде обсебваща, ревнива и много страстна. Имайте го предвид за този период.

Марс е във Везни - знакът на любовта, партньорството и брака.

Сатурн е в Стрелец, неговото структуриращо и понякога отрицателно влияние се разпростира предимно върху връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Ретроградни в момента са само двете бавни колективни планети Уран и Нептун:

Уран събужда в нас потребност да нарушим традициите, да експериментираме, кара ни да се стремим да бъдем единствени и уникални. Уран е необятен източник на нови и нестандартни идеи. Ние трябва да използваме този период максимално, но и разумно, защото ретроградният Уран /особено в Овен/ ни носи изобретателност във всяко едно направление, един невероятен творчески потенциал, но и риск от драстични и нежелани промени. Уран е планетата на неочакваните и спонтанни действия, на оригиналността, новаторството и ексцентричността. Времето на ретроградния Уран /до 2 януари догодина/ е много подходящо за разчистване на това, което вече не ни е нужно, за приключване на всичко старо и отживяло. Планетата, която се свързва със свободата и независимостта, може да създаде сериозна бунтарска нагласа в повечето от нас, да доведе до бурни реакции, а това от своя страна може да стане причина за внезапни и напрегнати ситуации и оттук – да внесе в живота ни непредсказуеми промени и обрати.

Нептун е в своите владения в Риби. Неговата ретроградност обаче може да засили риска от изпадане в заблуди и самозаблуди. Добре е да се пазим и от пристрастявания и зависимости от всякакъв вид.

Желая на всички щастливо Новолуние и хубава седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 10849
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Предишна

Назад към ПЪСТРА ЧАРШИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта