Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Форум за бит пазар - кратки обяви за продажба/купуване и реклама на стоки и услуги!

Модератор: cchery

Правила на форума
Уважаеми потребители, днес светът е под тежко робство! Робството на боклуците. Напук на ширещата се някъде бедност и недоимък, има страни, които страдат от излишък....... на всичко! Водени от идеята, че трябва да помогнем на земята си да се избави от боклуците, ние, администраторите на форума, създадохме този подфорум с една единствена цел: НЕНУЖНИТЕ ВИ ВЕЧЕ, НО ЗДРАВИ И ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА ВЕЩИ, ДА НАМЕРЯТ НОВИЯ СИ СОБСТВЕНИК!

И т.к. мецабаба е най-великата мечка във виртуалното пространство, тя знае, че сред потребителите на нейната бърлога има хора с безграничен талант и възможности. Хора, които ежедневно създават шедьоври в приложното изкуство или пък в областта, в която работят! ЗАТОВА ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯТА КРАТКА ОБЯВА-ВИЗИТКА НА ЗАНИМАНИЕТО, КОЕТО ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОДХРАНВА ИЛИ ПЪК НА ПРОФЕСИЯТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТЕ! ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ ЛИ?!? ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ УСЛУГИТЕ СИ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Пускайте обявите си ТЪРСЯ/ПРОДАВАМ свободно, но и отговорно!

Следете да пишете ясно и да давате пълни подробности!

НЕ ОСТАВЯЙТЕ В ПОСТИНГИТЕ СИ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ - АДРЕС, ТЕЛЕФОН, ИМЕНА, № НА ЛИЧНА/ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИЖИМОТО И НЕДВИЖИМОТО СИ ИМУЩЕСТВО И Т.Н. Използвайте другите функции на форума - "лично съобщение" и "изпрати имейл", за да се свържете с потребителя, на когото искате да продадете или пък от когото искате да купите нещо!

Пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР в случай, че клавиатурата ви не разполага с такава!

Спазвайте добрия тон и винаги имайте едно наум, както когато предлагате, така и когато купувате!

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 18 Яну 2018, 10:35

ИСКАМ отново да ПИША по много всяка седмица!
ЩЕ го направя още този УИКЕНД, обещавам!
Много ми ЛИПСВА писането! :222
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 21 Яну 2018, 19:35

Астро-прогноза за периода 22 - 28 януари 2018 г.:

• 22 януари – Луната влиза в Овен още в 8.32 ч. сутринта и задава динамичен тон на новата работна седмица. Огнената Луна е оптимистично настроена, амбициозна, смела, активна и пробивна. Освен това е прекрасно аспектирана от четири страни: със Слънцето и Венера във Водолей е в секстил, а с Юпитер и Марс - в тригон. Поради нарастващата фаза, в която се намира, и то дни след Новолунието в Козирог, когато двете Светила съвпадаха в края на този земен знак, периодът е изключително подходящ за полагане на начало, свързано с професионалното израстване и кариерата. Ако има някакво напрежение в отношенията между по-зрелите и по-младите жени, сега е моментът то да се изглади.

• 23 януари – Луната е в Овен. Запазват се астро-тенденциите от вчерашния ден. Като цяло на всички Огнени хора им върви /представителите на зодиите Овен, Лъв, Стрелец, както и на всички с Луна и/или Асцендент в тези знаци/.

• 24 януари – До ранния следобед Луната още е в Овен. Заради съвпада Уран-Луна днес могат да се случат всякакви неочаквани, внезапни и нестандартни неща, особено на хората със силен Огън в картата си. В 15.45 ч. Луната се премества в земния Телец. Луната екзалтира в Телец, там тя се чувства максимално комфортно и в силата си. Добре дошли са всякакви занимания със земя, с пръст, с глина, както и такива, свързани с грижа за растения, животни, деца, построяване на нещо стъпка по стъпка. Физическите удоволствия също са важни, затова се наспете добре, обличайте естествени материи, осигурете си вкусна и питателна храна, отбрани питиета, масаж на тялото и всякакви други екстри. Насладете им се, позволете си ги. Много често се получава така, че за да й е хубаво на душата ни, трябва да му е уютно и на тялото ни.

• 25 януари – Луната е в Телец. Съхраняват се вчерашните астрологични тенденции. Водещ е елементът Земя, тъй като имаме цели 4 планети от общо 10 в земни знаци - Луна, Меркурий, Сатурн и Плутон. Интересува ни материалният свят, ставаме подчертано практични, прагматични, делови, трудолюбиви и ориентирани към високи постижения. В същото време хармоничните аспекти на Нептун, Сатурн, Меркурий и Плутон към Луната ни правят изключително интуитивни, мечтателни, поетични, изразителни и устремени към духовното.

• 26 януари – През деня Луната остава в Телец, запазват се тенденциите от предходните два дена. Чак вечерта в 19.41 ч. Луната се премества във Въздушните Близнаци. Ставаме динамични, любопитни, любознателни, с желание да пътуваме и да се учим, да общуваме с другите хора и да боравим със словото като цяло. В 14.57 ч. Марс излиза от Скорпион и влиза в Стрелец.

• 27 януари – Луната е в Близнаци. Близнаци са въздушен знак. Слънцето също като Луната се намира във въздушен знак - Водолей. Стихията Въздух отговаря за нашия интелект, за идеите, които ни хрумват, а също и за нашите приятели и обкръжение. Ако можете, излезте на разходка днес и се вижте с някой близък човек или с цяла компания.

• 28 януари – През целия ден Луната остава в Близнаци, като се запазват тенденциите от предходните два дни. Чак в 20.56 ч. вечерта Луната сяда на своя трон в Рак. Рак е воден знак, при него водещи са чувствата, емоциите и сърдечните преживявания. Когато Луната е в Рак е добре да обърнем внимание на дома, семейството и роднините си. И ако за събота съветът ми беше да се обадите на приятел и да общувате динамично, то за днешния неделен ден съветът ми е да се посветите на децата и партньора си, да внесете уют и топлина вкъщи, да бъдете заедно и да чувствате сигурността и спокойствието, идващи от това.

• За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей от вчера. През този месец е време да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци. Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Овен до Рак, като през цялото време нараства.

Меркурий е в Козирог. Речта ни е премерена, точна, ясна и целево ориентирана. Възможни са чести командировки.

Венера е във Водолей. Там тя е свободолюбива, нестандартна, ексцентрична и склонна да бърка приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Скорпион до петък. Горят страсти, възможна е силна ревност или обсебеност от партньора. В петък следобед Марс се премества в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната, духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно. Желая щастлива седмица на всички!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Сря 31 Яну 2018, 11:54

Астро-прогноза за периода 31 януари - 4 февруари 2018 г.:

• 31 януари – Днес е Пълнолунието по оста Водолей - Лъв. Слънцето е във Водолей, а точно срещу него отстои Луната в Лъв. Тематиката е въодушевяваща и пъстра: приятели, другари, съмишленици, нестандартни идеи, любов, флиртове, игри, занимания с деца, светски изяви, самочувствие. Точно в 15.25 ч. ще бъде Пълнолунието, съответно в 11-ия градус на Водолей /Слънцето/ и в 11-ия градус на Лъв /Луната/. Днес има и пълно Лунно затъмнение в някои части на Земното кълбо. Повече за затъмненията можете да прочетете тук. По време на Пълнолуние някои хора не спят добре, а други са много напрегнати. Пазете се от нервни избухвания, внимавайте как общувате и се държите с другите. Погрижете се за тялото, ума, духа и психиката си, за да бъдете в кондиция. Малко след този час, в 15.38 ч., Меркурий излиза от Козирог, за да влезе във Водолей.

• 1 февруари – През деня се запазват астро-тенденциите от вчера. Вечерта в 21.13 ч. Луната се премества в Земната Дева. Важни стават работата, трудът, вниманието към детайла, критичността и самокритичността. Добра идея е да обърнете внимание на професията и кариерния си растеж заради хармоничния аспект между Луната в Дева и Сатурн в Козирог.

• 2 февруари – Луната е в Дева. Днес четирите елемента /Огън, Земя, Въздух и Вода/ са отлично балансирани, което означава, че налице са и ентусиазъм, и добро боравене с материалния свят, и интелект, и чувства. Всяка една от стихиите е добре представена от планети в нейното поле. Опозицията Луна-Нептун е възможно да ни накара да се заблудим в нещо или някого днес, или да станем жертва на прибързани и крайни емоции, на мъгляви идеи и нагласи. Добре е да се пазим от необмислени и ирационални постъпки, както и от отдаване на всякакви пристрастия и пристрастявания. Колкото повече обективно и зряло разсъждаваме в случая - толкова по-добре за самите нас.

• 3 февруари – През деня Луната остава в Дева и като цяло със съхраняват астрологичните конфигурации от вчера. Късно вечерта в 23.47 ч. Луната се премества във Везни и ни настройва на вълна партньорство, брак, хармонични взаимоотношения и красота. Квадратурата Юпитер - Венера може да зададе конфликти и напрежение в любовните ни връзки.

• 4 февруари – Днес Луната във Везни хармонира с Меркурий, Слънце и Венера. Посветете неделята на любовта, приятелите, близките и дома си. Делата и вътрешния ви психо-емоционален свят са в синхрон, денят определено е добър за всички ни.

• За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей. Време е да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци. Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Рак /на 29 и 30 януари/ до Везни /на 3 и 4 февруари/, като първо нараства, после преминава през пълнолунната си фаза и накрая бавно започва да намалява.

Меркурий се премества от Козирог, където речта ни е премерена, точна, ясна и целево ориентирана, във Водолей, където се наблюдава струпване на интересни и дори екзотични идеи и хрумвания.

Венера е във Водолей. Там тя е свободолюбива, нестандартна, ексцентрична и склонна да смесва приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно.

Имайте прекрасно и ползотворно Пълнолуние!

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 04 Фев 2018, 18:34

Астро-прогноза за периода 5 - 11 февруари 2018 г.:

• 5 февруари – Луната е във Везни и все така ни настройва на вълна партньорство, брак, хармонични взаимоотношения, както през предишните два дни. Квадратурата Юпитер - Венера обаче може да даде конфликти и напрежение в любовните ни връзки. Днес Луната във Везни хармонира с Меркурий, Слънце и Венера. Посветете деня на любовта, приятелите, близките и дома си. Делата и вътрешния ви психо-емоционален свят са в синхрон. Късно вечерта Луната и Уран са в точна опозиция, възможен е сблъсък между нуждите на интимната двойка от една страна и индивидуалните потребности на всеки един от двамата партньори.

• 6 февруари – В 5.56 ч. сутринта Луната влиза в Скорпион и променя изцяло енергетиката на деня по посока на дълбоки страсти, чувства и емоции, и интерес към финанси, тайни, подземен свят, към окултното и скритото като цяло. Тъй като Луната и Слънцето квадратират днес /Последна четвърт на Луната е/, са възможни междуличностни конфликти и засилване на вътрешното психо-емоционално напрежение.

• 7 февруари – Луната е в Скорпион. Съхраняват се тенденциите от вчера. Луната продължава да намалява след Пълнолунието от миналата седмица.

• 8 февруари – В 15.54 ч. Луната се премества от Скорпион в Стрелец. Всички ставаме оптимистично настроени и с подновено желание да пътуваме, да се развиваме и да учим нови неща.

• 9 февруари - Луната е в Стрелец, запазват се астрологичните тенденции от вчерашния ден.

• 10 февруари - Луната е в Стрелец и днес. Тъй като е почивен ден, ще имате по-голяма възможност да излезете навън, да се разходите, да се отправите на път, да се срещнете с хора, да научите нещо ново и интересно от тях. Луната е хармонично аспектирана от няколко страни, така че ще се чувствате чудесно, подкрепени, сигурни и обгрижени.

• 11 февруари - Още в 4.22 ч. рано сутринта Луната влиза в Козирог. Въпреки че е неделя, ставаме някак сериозни и изпълнени с чувство за дълг. Стремим се към високи постижения и към спазване на поетите обещания и отговорности. Ако се чудите кой ден от уикенда да чистите и подредите жилището си, вече не го правете - изберете днешния ден! Земният Козирог ще ви помогне да се справите със задачите качествено и ефективно, без да пилеете енергията и ресурсите си за странични занимания. А след свършеното ще се почувствате чудесно!

• За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е във Водолей. Време е да обърнем внимание на приятелите и съмишлениците си, както и на всякакви по-възвишени каузи и идеали. Водолей живее в бъдещето, в бъдното. Затова на много Водолеи им хрумват ексцентрични странни идеи и като цяло често остават неразбрани от останалите зодиакални знаци. Обаче точно сега, когато тече техният месец, не само ще бъдат разбирани по-лесно от околните, но и всички сякаш ще бъдем осенени от тяхното вдъхновение и визия. Приветствайте нестандартните пътечки в своя свят! Ще бъде за добро, ще бъде интересно, ще бъде весело. Пробвайте!

Луната изминава пътя от Везни до Козирог, като през цялото това време е в намаляваща фаза. Периодът е подходящ за разчистване, почистване, подреждане и разтоварване, във всякакъв смисъл. Диетите и хранителните режими ще донесат облекчение на телата ни, а освобождаването от ненужните вещи в бита ще успокои и презареди душите ни.

Меркурий е във Водолей. Радваме се на интересни идеи и ексцентрични хрумвания.

Венера също е във Водолей. В този знак тя е свободолюбива, нестандартна и склонна да смесва приятелството с влюбването и страстта.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн е в Козирог, неговото структуриращо влияние се усеща силно, тъй като сега той седи на своя трон и определено е много силен. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно. Възползвайте се максимално от този светъл период, в който затрудненията и забавянията са малко.

Желая на всички хубава нова седмица!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

:954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 04 Фев 2018, 19:20

Kleo написа:
Kleo написа:
Kleo написа:Обмислям съвсем скоро да започна да пиша за идващата 2018 година в астрологичен план.


Като всяка година, и 2018-та започва със Слънце в Земния Козирог. А Козирогът е зодиакалният знак, отговарящ за професионалното израстване, за кариерата и изкачването по йерархичната стълбица. Добре е през месец Януари да целеполагаме, да решим какво искаме да постигнем и да помислим как да го направим. Акцентът естествено пада върху нашата работа, колеги и бизнес-партньори. Следва транзитът на Слънцето във Въздушния Водолей. Затова през Февруари е добре да обърнем внимание предимно на приятелите и съмишлениците си, да участваме в социални групи и общности по интереси, да дадем простор на нестандартните идеи, които ще ни осенят през този период. Също така се очакват успехи, свързани с високите технологии и електронните комуникации. Преди да настъпи пролетта, Слънцето ще се премести във Водните Риби и ще ни настрои на доста по-духовна вълна. Затова през Март месец всички ставаме по-чувствителни, емоционални, интуитивни, по-насочени към душевния свят и сърдечните преживявания. С пукването на пролетта Слънцето влиза в шеметния Овен и поставя началото на съсредоточеността ни върху Егото, върху Аз-а ни, върху смелостта, пробивността и инициативността. В нас се разпалва Огънят на действеността, доброто самочувствие и пламенността, с която вършим нещата. Април е месецът, в който са добре дошли всякакви лични изяви във външния свят.

През месец Май, с влизането на Слънцето в Земния Телец, водещо става желанието за градеж, за постепенно изграждане на желаното тухличка по тухличка, за печелене и трупане на пари, за наслада от малките радости на живота. Цел става постигането на изобилие и стабилност. През Юни, когато Слънцето транзитира вече във Въздушните Близнаци, вече е време за интензивно общуване с другите хора, за учене на нови неща, за пътувания и опознаване на нови територии. През месец Юли е царството на Водния Рак: тогава е добре да обърнем внимание на дома и близките си, да се посветим на вътрешния си психо-емоционален свят, да се погрижим за семейството, роднините и децата си, да внесем уют и топлина вкъщи. През горещия Август господства Огненият Лъв. Времето е отлично за творчество, игри и забавления с деца, както и за летни флиртове и страстни любовни изживявания. Отдъхнете си хубаво, още повече че през Септември ни очаква нова порция работа и усилен труд.

Земната Дева неслучайно идва с началото на есента и започване на новата учебна година. Тогава е време за събиране на реколтата. На принципа "Каквото сме посели, такова ще ожънем!". Винаги, когато Слънцето транзитира в Дева, периодът е добър за установяване на ред и правила, за усет към детайлите, за отговорности и ангажименти, за цялостна грижа за здравето и хигиената. След като сме се потрудили здраво, е ред на Въздушните Везни да застанат отпред. Октомври е месецът, в който се стремим към хармония, справедливост, красота, любов, партньорство, ефективно партниране, щастлив брак и успешни договори. Следва транзитът на Слънцето във Водния Скорпион. Ноември е месец на страстта, на способността да се трансформираме и изцеляваме, да преобразуваме стари мисловни и поведенчески модели в нови такива. Подобно на есенния листопад навън, и ние сякаш събличаме от себе си старите одежди и се готвим да се разголим докрай. Скорпионът има огромна трансформираща мощ и е добре да се възползваме максимално от нея в този период на годината. Декември идва със Слънчевия транзит в Огнения Стрелец. Последният месец от годината ни насочва към образованието, квалификацията и преквалификацията, пътуванията надалеч, ученето на чужди езици, отношенията с чужденци, както и към търсенето на вечните истини в света. По този начин затваряме кръга и на тази година.

Желая на всички щастлива и здрава Нова 2018 година, пълна с приятни и полезни неща! Бъдете успешни като Козирога, дружелюбни като Водолея, идеалистично настроени като Рибите, борбени като Овена, богати като Телеца, любознателни подобно на Близнаците, домошари по образец на Рака, слънчеви като Лъва, делови като Девата, естети като Везните, страстни като Скорпиона и авантюристични като Стрелеца.


Ще продължа скоро за 2018 година, обаче гледайки позицията на ЮПИТЕР, а не Слънчевите транзити, както по-горе!


Обещаното си е обещано:

2018 година, съгласно позицията на колективните планети

Юпитер е в Скорпион.

Сатурн и Плутон са в Козирог.

Нептун е в Риби.

Уран е в Овен.

Ос на Лунните възли - СЛВ е в Лъв, а ЮЛВ е във Водолей.

ЩЕ ДОПИСВАМ, че днес много писах и вече се уморих!
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Нели » Чет 08 Фев 2018, 21:45

Деси, може да изглежда смешно, но аз чаааак сега видях тази тема и колко си писала в нея. Не мога да кажа, че редовно ще чета тук, но може да наминавам.
:954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Нели
От писане глава не боли
 
Мнения: 821
Регистриран на: Пон 23 Авг 2010, 19:49

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Съб 10 Фев 2018, 09:37

Нели написа:Деси, може да изглежда смешно, но аз чаааак сега видях тази тема и колко си писала в нея. Не мога да кажа, че редовно ще чета тук, но може да наминавам. :954


Нели, за мен ще е радост и чест да го правиш :923

А ще бъда благодарна и на честна обратна връзка :923

Добре дошла в моя астро-свят :222

Можеш да надзърнеш и тук, друга тема за Астрология, в която често публикувам, ако имаш желание за това, разбира се :222
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 25 Фев 2018, 20:55

Астро-прогнозата ми за периода 26 февруари - 4 март 2018 г.:

• 26 февруари – Слънце, Нептун, Меркурий и Венера са в Риби. Луната е на своя трон в Рак, а Юпитер е в Скорпион. Цели 6 планети във Водни знаци, които обагрят всичко в синьо :) Водата е водещият елемент в момента! Затова: пийте вода, взимайте си често душ или вана, ходете да плувате или да се плицикате в някое СПА :) Осланяйте се на вътрешното си чувство за нещата, вярвайте повече на усета и интуицията си - тези дни ще се радваме на завишен нюх :) Ако сте творци - ще имате муза да сътворите нещо неземно и прекрасно. Ако не сте творчески настроени - помечтайте, отдайте се на чистосърдечните си желания, послушайте романтична музика, разходете се навън. Уважете Водата в себе си. Нищо, че може да не сте водна зодия. В рождената карта на всеки човек има домове, които се управляват от воден знак или сфери, повлияни от водна стихия. На представителите на водните знаци много ще им върви - това са всички със Слънце в Рак, Скорпион или Риби, или Луна и/или Асцендент в някои от тези зодиакални знаци. Ако не знаете наталните си конфигурации, може би е време да откриете своя астролог, който ще ви осветли по тези въпроси? Дерзайте! Ще бъдете подкрепени допълнително от красивата хармонична фигура, наречена от астролозите Хвърчило: тя е образувана от големия воден тригон, описан по-горе, и позицията на Плутон в Козирог. Налице е Водно-Земно Хвърчило. Земята ще даде подслон на Водата, а Водата ще напои Земята.

• 27 февруари – В 6.43 ч. сутринта Луната се премества в Огнения Лъв. Така се получават три планети в огнени знаци днес - Луна в Лъв, Уран в Овен и Марс в Стрелец. Увеличават се оптимизмът и борбеността ни, цялостната ни активност, инициативност, пробивност и амбициозност. Луната в Лъв обича да се изявява, обича да блести на сцена, обича да й се възхищават. В същото време Лъв е и зодиакалният знак, свързан с децата, любовните връзки, флиртовете, влюбеността и творчеството. Ще имаме смелостта и самочувствието да действаме и да бъдем на нужната висота. Квадратурата Марс-Венера може да донесе напрежение и/или излишни харчове, но е възможно да даде импулс за вземане на нови решения и действия в областта на любовта.

• 28 февруари – Точен Огнен голям Тригон наблюдаваме днес! На представителите на огнените знаци /Овен, Лъв и Стрелец/ определено ще им върви много, ще се чувстват прекрасно и силно въодушевени. Луната продължава да транзитира в Лъв, да расте и да се доближава до Пълнолунната си фаза.

• 1 март – Честита Баба Марта! Украсете дома, дрехите и китките си с бяла и червена прежда, за Здраве и Късмет :) Колкото до Луната, днес тя се придвижва напред, за да пристигне във владенията на Земната Дева, още в 7.56 ч. сутринта. Тази седмица облагодетелствани се чувстват последователно представителите на три от общо четирите стихии - първоначално късметлии бяха "водните" хора, после се зарадваха "огнените", а сега се усмихват и "земните". Ако сте от зодиите Телец, Дева или Козирог, или имате Луна и/или Асцендент в някой от тези знаци, сега е вашето време! Това е така, защото Луната е в Дева, а Сатурн и Плутон се намират в Козирог в момента. На преден план излизат заниманията с работа, професионалните задачи и ангажименти, и кариерното израстване. Ако искате да ви забележат в службата, покажете професионализъм и необходимите качества. Ако желаете повишение, сега е моментът да заявите себе си и да докажете, че го заслужавате. Ако се стремите към финансов успех, моментът е добър да го постигнете. Но не бъдете лениви и не се отдавайте на мързел, а напротив - положете усилия, вложете труд, самодисциплина и време.

• 2 март - Пълнолуние по оста Дева - Риби, точно в 2.49 ч. след полунощ. Това е оста на Служенето на другите хора. Двете Светила са точно едно срещу друго: Слънцето е в 11-ия градус на Риби, а Луната - в 11-ия градус на Дева. Целият ден ще е Пълнолунието. Възможно е да имате по-изострени реакции от обичайното за вас, или да не спите добре тази нощ. Всичко това е нормално и ще отшуми. Ако имате желание, минете на по-лека храна днес и утре, вероятно ще олекне не само на тялото, но и на душата ви. Пийте достатъчно вода и правете любими неща. На всички ще се отрази благоприятно, ако днес свършите нещо в полза на друг човек. Направете го с мисъл за него, с любов в сърцето, и без очакване за отплата. Усмихнете се и извършете нещо добро, някаква мила, хубава постъпка. Ще усетите радост от това... и точно това ще ви помогне да почувствате принципите на даването с радост, на служенето на околните... тези принципи, така добре познати на всички Деви и Риби по света :) Девата се стреми да е полезна, затова е толкова трудолюбива, грижовна и педантична. Рибите се стремят да са полезни, затова са толкова съпричастни, чувствителни и отнесени. Усетете какво е да си Дева или Риба. Почувствайте какво е да си всеотдаен и готов на саможертва. Поне веднъж. И след това ще съумеете да разбирате по-добре приятелите си от тези две зодии, убедена съм. Пробвайте. Не боли :)

• 3 март - Честит национален празник, Българи! Да помним кои сме и откога сме :) Да постигаме все повече и повече, и да бъдем по-сплотени! Иначе ... Меркурий и Венера съвпадат в Риби - удава ни се да изразяваме себе си в любовта. Луната се премества във Въздушните Везни, в 10.19 ч. сутринта. Везни е знакът на хармонията и равновесието, на красотата и естетиката, на брака и партньорството. Затова посветете почивните дни на любимия си човек, на връзката помежду ви, като се стремите към разбирателство и приятни общи занимания. Принципно имайте предвид, че все още е налице енергетиката на вчерашното Пълнолуние. Затова се пазете от излишни напрежения и конфликти, и щадете нервната си система.

• 4 март - Луната е във Везни през целия ден. Като цяло се съхраняват тенденциите от вчера. Луната започва малко по малко да намалява.

• За седмицата са характерни следните планетарни и аспекти:

Слънцето е в Риби. Времето е добро за духовни практики, за развиване на чувствителността, емоционалността и интуитивността. Всякакви водни процедури са подходящи.

Луната първо расте, после достига до Пълнолуние и накрая започва да намалява. Изминава пътя от Рак до Везни.

Меркурий е в Риби. Речта ни е мека, плавна и интуитивна. Самите ние сме някак съзерцателни и по-състрадателни.

Венера също е в Риби. Възможно е да виждаме партньора си в розови краски. Възможни са заблуди и самозаблуди в любовта, както и ирационално харчене на пари.

Марс е в Стрелец. Той насочва жизнената ни енергия в посока учене на чужди езици, пътешествия извън страната и разнообразни духовни търсения.

Сатурн седи на своя трон в Козирог и ще остане там още дълго време. Неговото структуриращо влияние се усеща силно. Ако през изминалите години сте полагали усилия в работата и професията си, ще усетите как сега жънете богата и щедра реколта. Ако обаче сте се отдавали на леност и мързел, точно сега може да почувствате остро колко неразумно сте постъпили. Козирог дава само на онези, които са се потрудили. На останалите по-скоро взема. Затова е известен като Господарят на Кармата. Ще се наложи да изсърбате това, което сами сте си надробили, особено в сферата на кариерата и професионалния си растеж.

Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Юпитер е в Скорпион. Юпитер е планетата, носеща късмет, експанзия, успех и щастие. От 10 октомври 2017 г. до 8 ноември 2018 г. щастливи шансове търсим и откриваме в сферите под управлението на Скорпион - сексуалността, страстта, окултните и езотеричните науки, боравенето с чужди пари и средства, семейният бюджет и отношенията с банките.

Нептун е в своите владения в Риби. Интуицията ни е силна. Налице е повишен риск от пристрастявания и изпадане в зависимости.

Уран е в Овен. Пазете си нервите. Стремете се да не вземате прибързани и внезапни решения, които са ключови за вашия живот.

В момента няма нито една ретроградна планета. Всички се движат директно. Възползвайте се максимално от този светъл период, в който затрудненията и забавянията са малко.

Желая на всички прекрасна седмица! Нека Баба Марта ви донесе здраве, споделеност, бяла радост и червен късмет :) А Националният празник ви подсети защо е толкова хубаво това, че сме българи :) Желая приятни празници на всички!

Изображение

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: http://www.astrosviat.com/
ел. поща: vihrogonche@abv.bg

Изображение

:954 :954 :954 :954 :954
Синът ми е на 13. Ах, колко го обичам! Децата са щастие и отговорност...
Живееща мечтите си. Центрирана в собственото си сърце. Блажена.
Изготвям хороскопи - за повече информация - на лични.
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 11491
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Предишна

Назад към ПЪСТРА ЧАРШИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта