Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Форум за бит пазар - кратки обяви за продажба/купуване и реклама на стоки и услуги!

Модератор: cchery

Правила на форума
Уважаеми потребители, днес светът е под тежко робство! Робството на боклуците. Напук на ширещата се някъде бедност и недоимък, има страни, които страдат от излишък....... на всичко! Водени от идеята, че трябва да помогнем на земята си да се избави от боклуците, ние, администраторите на форума, създадохме този подфорум с една единствена цел: НЕНУЖНИТЕ ВИ ВЕЧЕ, НО ЗДРАВИ И ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА ВЕЩИ, ДА НАМЕРЯТ НОВИЯ СИ СОБСТВЕНИК!

И т.к. мецабаба е най-великата мечка във виртуалното пространство, тя знае, че сред потребителите на нейната бърлога има хора с безграничен талант и възможности. Хора, които ежедневно създават шедьоври в приложното изкуство или пък в областта, в която работят! ЗАТОВА ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯТА КРАТКА ОБЯВА-ВИЗИТКА НА ЗАНИМАНИЕТО, КОЕТО ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОДХРАНВА ИЛИ ПЪК НА ПРОФЕСИЯТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТЕ! ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ ЛИ?!? ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ УСЛУГИТЕ СИ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Пускайте обявите си ТЪРСЯ/ПРОДАВАМ свободно, но и отговорно!

Следете да пишете ясно и да давате пълни подробности!

НЕ ОСТАВЯЙТЕ В ПОСТИНГИТЕ СИ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ - АДРЕС, ТЕЛЕФОН, ИМЕНА, № НА ЛИЧНА/ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИЖИМОТО И НЕДВИЖИМОТО СИ ИМУЩЕСТВО И Т.Н. Използвайте другите функции на форума - "лично съобщение" и "изпрати имейл", за да се свържете с потребителя, на когото искате да продадете или пък от когото искате да купите нещо!

Пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР в случай, че клавиатурата ви не разполага с такава!

Спазвайте добрия тон и винаги имайте едно наум, както когато предлагате, така и когато купувате!

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 31 Дек 2018, 19:47

Здравейте, приятели на Астрологията! Текат последните часове на 2018 година :) и на мен ми се прииска да отправя едно последно послание към вас, преди да ви приветствам в Новата 2019 година:

Желая на всички ви Здраве, Любов и Вяра в самите себе си, за да постигнете и най-щурите си и смели Мечти! Бъдете заобиколени от истински приятели и се радвайте повече на всеки един Миг от Живота си :)

Колкото до Слънцето, Луната и тяхната звездна компания, в момента се намират в доста благоприятна конфигурация: Слънцето и Сатурн съвпадат в Козирог, Луната в Скорпион отлично ги аспектира, добавяйки щипка страст в строгото им присъствие. Нептун и Марс в Риби омекотяват атмосферата. Венера в Скорпион заедно с Луната ни настройва да навлезем в дълбоки води. Меркурий и Юпитер в Стрелец засилват нашия оптимизъм :) и авантюризъм.

Всички Земни, Водни и Огнени знаци сега са облагодетелствани от транзитите на планетите през тези три елемента. Възможно е на представителите на Въздушните знаци /Близнаци, Везни и Водолей/ да им е малко по-тежко и трудно. Да имат търпение.

И малко информация за утре, 1 януари 2019 г., вторник: още в 4 ч. рано сутринта Марс излиза от Риби и сяда на своя трон в Огнения Кардинален знак Овен. Ставаме доста по-буйни и борбени, по-инициативни и храбри всички. Уви, също и малко по-конфликтни и враждебно настроени, раздразнителни и нервни. Добре ще бъде да влагаме енергията си в полезни дейности, като спорт и интензивно физическо натоварване например. Късно вечерта Луната и Венера ще съвпаднат в Скорпион. Жените ще чувстват силни и дълбоки страсти, ще са склонни към емоционални изживявания и ревност. Мъжете ще желаят да покоряват върхове, да постигат успехи, ще са доста материално и физически настроени. Водеща стихия - Огънят.

Изображение

:923 :923 :923 :923 :923 :923 :923
Обичам сина си. Той е на 14. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 12603
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Вто 01 Яну 2019, 23:06

2 Януари, сряда, денят на Меркурий. Меркурий е в Стрелец. В 11 ч. преди обяд Луната излиза от Скорпион и също влиза в Огнения Стрелец. Определено доминира елементът Огън, цели 5 от 10 планети транзитират в Огнени зодиакални знаци: Луната, Юпитер и Меркурий са в Стрелец, а Марс и Уран са в Овен. Вдъхновени, въодушевени, заредени, топли и пламенни сме. Луната продължава да намалява и да се доближава до Новолунната си фаза, когато ще се слее със Слънцето в Козирог. Но дотогава има още време, което е добре да използваме, за да почистим пространството вътре в себе си и около себе си, да се освободим от всичко старо, ненужно и вече излишно за нас. Слънцето и Сатурн съвпадат в Козирог и ни настройват все повече на работна вълна. Добре е да се трудим и да се стремим към високи постижения. Отпочинахме си достатъчно покрай празниците, сега вече е момент да обърнем внимание на ангажиментите и задачите си. Имаме само една ретроградна планета /Уран в Овен/, а и цели 4 планети се намират в своите владения: Нептун е в Риби, Марс е на своя трон в Овен, Юпитер е в Стрелец, а Сатурн е в Козирог.

3 Януари, четвъртък, денят на Юпитер. Юпитер, който транзитира в своя знак Стрелец и ни дарява с оптимизъм и разширение, шансове, късмет и изобилие. Отворени сме да учим нови неща, да се докосваме до нови територии, да общуваме с хора, различни от нас. Още повече, че Юпитер и Луната съвпадат точно по обяд. Юпитер озарява вътрешния ни психо-емоционален свят и подкрепя женската енергия като цяло. Сатурн, Слънце и Плутон съвпадат в Козирог. Както казах по-горе, трябва да обърнем внимание на работата си и професионалната си дейност. Не са изключени нито големи промени и трансформации, нито известни проблеми, забавяния и трудности. Сатурн е господарят на Кармата, той дава толкова, колкото си заслужил. Каквото си посял преди, това ще пожънеш сега като реколта. Строг, но справедлив. А Плутон е повелителят на Трансформацията, той отговаря за това необходимите промени да се случват, макар и да е болезнено, въпреки страданието. И сега си представете Слънцето точно между тях двамата, и то в Козирог... сериозно време на изпитания, но и на творчески начала. Дерзайте!

Изображение
Обичам сина си. Той е на 14. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 12603
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 04 Яну 2019, 10:01

4 Януари, петък, денят на Венера. Венера все още е в Скорпион. А Луната цял ден остава в Огнения оптимистичен Стрелец. Чак вечерта в 20.58 ч. се премества в Земния строг Козирог, за да влезе в знака на транзитиране на другото Светило, Слънцето. Луната вече е тънък сърп, ако въобще се вижда на небето. Това е така, защото наближава символичната целувка на Слънцето и Луната или т.нар. Новолуние, когато двете Светила съвпаднат напълно. Обаче сега още сме на намаляваща Луна, времето е добро да чистим, подреждаме, освобождаваме пространство. Да се разделим с всичко старо и вече ненужно, да го пуснем. За да разчистим място за след това, за след Новолунието. Водещи елементи: Огън и Земя, вдъхновение и стабилност, пламенност и практичност. Луната съвпада с Меркурий, удава ни се прекрасно да изразяваме чувствата и мислите си. Слънцето съвпада със Сатурн, настроени сме на делова, професионална вълна. Марс обаче е в квадратура с Меркурий и Луна, внимавайте да не реагирате агресивно, ако някой ви предизвика словесно или ви настъпи по болно място. От гняв и конфликти полза няма, по-добре пребройте до 10 и се отдръпнете от човека или ситуацията, вместо после да съжалявате за змиите и гущерите, излезли от устата ви. Поработете днес, дайте от себе си, все пак идва нова почивка, задават се събота и неделя, както и доста интересни събития от астрологично естество, но вижте и за Водици, подгответе се психически да си поговорите с Водата, да я измълчите, да я наречете, да я заредите. Нептун е в Риби, това ще спомогне дори на хората, които не носят принципът на Водата в рождената си карта. Хайде, действайте сега! Движете се :) Дерзайте!
Обичам сина си. Той е на 14. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 12603
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 21 Яну 2019, 16:22

Тази сутрин в 7.17 ч. е била точната фаза на Пълнолунието. Тогава двете Светила /Слънцето и Луната/ застават едно срещу друго, в точна опозиция. Слънцето вече е в 1-ия градус на Водолей, а Луната - в 1-ия градус на Лъв, съответно в 1. и в 7. домове. Оста Водолей-Лъв и оста 1-7 дом са ключови оси в астрологията. Водещи и актуални са следните теми:
- приятелства и участие в социални групи и общности
- любовни връзки
- деца
- творчество
- благотворителност
- високи технологии, интернет, виртуално общуване
- нестандартни идеи
- самостоятелност, независимост, амбициозност
- стремеж към партньорство, сътрудничество и хармонични взаимоотношения
- "Аз" - "Ние", приятелство - любов, човеколюбие - егоизъм и самочувствие
Най-силно са усетили напрежението на Пълнолунието представителите на зодиакалните знаци Водолей, Лъв, Овен и Везни, както и хората с Асцендент или Луна в някой от тези знаци.
Заради Уран в последните градуси на Овен се образува Тау-квадратура, съставена от Слънце във Водолей, Луна в Лъв и Уран в Овен. Различни части от нас ще ни насочват в различни посоки.
От друга страна всички планети се движат директно в момента, няма ретроградни планети.
Опитайте се да запазите максимално спокойствие днес. Дайте си това, от което имате нужда. Но не забравяйте и хората около себе си, било приятели или любими, отчетете и техните потребности, не само вашите лични. Да бъде Мир!

:922 :922 :922

Изображение
Обичам сина си. Той е на 14. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 12603
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 27 Яну 2019, 19:22

27 януари: от сутринта в 9.30 ч. Луната е в Скорпион и продължава да намалява, сега се намира във фаза Последна четвърт. Фазата се характеризира с това, че двете Светила /Слънцето и Луната/ се намират в напрегнат аспект едно спрямо друго. Слънцето е във Въздушния неподвижен знак Водолей, а Луната е във Водния неподвижен знак Скорпион. Тази квадратура се състои в следното: Слънцето ни подтиква да обърнем внимание на приятелите си, на социалните групи, в които членуваме, на социалните мрежи, тласка ни към нестандартни идеи и действия, докато Луната ни настройва на дълбока емоционална вълна, иска от нас да се гмурнем във вътрешния си психичен свят, да се потопим в дълбинните пластове на чувствата и сърдечните ни преживявания. Луната в Скорпион е магична, тя се стреми към големи промени и вътрешна трансформация.
Хармоничният аспект между Луната и Нептун във Водни знаци подпомага творческата енергия и подкрепя артистичните професии и занимания. Изкуствата са на фокус в момента. Може би е добра идея да порисувате, попеете или сътворите нещо красиво днес.
Водещ елемент е Огънят - Юпитер и Венера съвпадат в Стрелец, а Марс и Уран са в Овен. Бликащ оптимизъм, активност и амбиция, самочувствие и борбеност, упоритост в преследването на целите и стремеж към пътувания надалеч, докосване до нови територии, образование и обучения.
Утре емоционалният фон определено ще бъде по-спокоен от днес. Светилата вече не квадратират. Меркурий заедно със Слънцето е във Водолей, Луната все така е в Скорпион, отлично аспектирана от няколко страни. Учете, пътувайте, образовайте се, действайте с размах, занимавайте се с творчество и психическа работа върху себе си. Времето е добро за растеж, израстване, усъвършенстване и дълбока личностна трансформация.

Изображение

Изображение
Обичам сина си. Той е на 14. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 12603
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Предишна

Назад към ПЪСТРА ЧАРШИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта