Който се страхува от мечки, го е шубе!!!


    

Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Форум за бит пазар - кратки обяви за продажба/купуване и реклама на стоки и услуги!

Модератор: cchery

Правила на форума
Уважаеми потребители, днес светът е под тежко робство! Робството на боклуците. Напук на ширещата се някъде бедност и недоимък, има страни, които страдат от излишък....... на всичко! Водени от идеята, че трябва да помогнем на земята си да се избави от боклуците, ние, администраторите на форума, създадохме този подфорум с една единствена цел: НЕНУЖНИТЕ ВИ ВЕЧЕ, НО ЗДРАВИ И ГОДНИ ЗА УПОТРЕБА ВЕЩИ, ДА НАМЕРЯТ НОВИЯ СИ СОБСТВЕНИК!

И т.к. мецабаба е най-великата мечка във виртуалното пространство, тя знае, че сред потребителите на нейната бърлога има хора с безграничен талант и възможности. Хора, които ежедневно създават шедьоври в приложното изкуство или пък в областта, в която работят! ЗАТОВА ТОЗИ ФОРУМ Е МЯСТОТО, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА ПУСНЕТЕ СВОЯТА КРАТКА ОБЯВА-ВИЗИТКА НА ЗАНИМАНИЕТО, КОЕТО ВАШИЯТ ТАЛАНТ ПОДХРАНВА ИЛИ ПЪК НА ПРОФЕСИЯТА, КОЯТО УПРАЖНЯВАТЕ! ЗАЩО ДА ГО ПРАВИТЕ ЛИ?!? ЗАЩОТО МОЖЕТЕ ДА ПРОДАДЕТЕ УСЛУГИТЕ СИ НА ДРУГИ ПОТРЕБИТЕЛИ!

Пускайте обявите си ТЪРСЯ/ПРОДАВАМ свободно, но и отговорно!

Следете да пишете ясно и да давате пълни подробности!

НЕ ОСТАВЯЙТЕ В ПОСТИНГИТЕ СИ ЛИЧНИТЕ СИ ДАННИ - АДРЕС, ТЕЛЕФОН, ИМЕНА, № НА ЛИЧНА/ДЕБИТНА/КРЕДИТНА КАРТА, ПОДРОБНОСТИ ЗА ДВИЖИМОТО И НЕДВИЖИМОТО СИ ИМУЩЕСТВО И Т.Н. Използвайте другите функции на форума - "лично съобщение" и "изпрати имейл", за да се свържете с потребителя, на когото искате да продадете или пък от когото искате да купите нещо!

Пишете на кирилица или ползвайте КРЕДОР в случай, че клавиатурата ви не разполага с такава!

Спазвайте добрия тон и винаги имайте едно наум, както когато предлагате, така и когато купувате!

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Съб 19 Окт 2019, 18:08

Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 20 Окт 2019, 10:52

Изображение

До края на деня ще гледам да публикувам прогнозата си за утре, поне за утре.

:954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954 :954
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Нед 03 Ное 2019, 23:19

Изображение

4 Ноември, Понеделник, 7.30 часа сутринта :) Започва нова работна седмица. И то веднага след балотажа на местните избори. В екипи и колективи ще се обсъждат резултати в проценти. Ще кипи и ще ври от емоции :) Естествено е. Лунен ден. Ден на настроения. А Слънцето - в страстния Скорпион. Няма да е скучно! Никак даже :)

Луната транзитира във Въздушния неподвижен знак на Водолея. Всякакви нестандартни и ексцентрични идеи ще си пробиват път в масовото съзнание. Ще бъдем разчупени в мисленето си, но и малко "отнесени от вихъра". Ако гоним точно време и спешни срокове, трябва да внимаваме и да си ги гоним. Нас ни чакат.

Неподвижна квадратура между двете Светила /Слънцето във Водния Скорпион и Луната във Въздушния Водолей/. Може би утре ще се чувстваме доста напрегнати, а нервите ще си ги усещаме като опънати струни на цигулка. Затова е добре да се щадим повече, да си почиваме отвреме-навреме, да се пазим от излишни дрязги. Особено от конфликти и драми между представителите на двата пола.

По-хубаво е да се видите с приятел от вашия собствен пол. По-спокойно ще бъде. А и Луната във Водолей съдейства всячески на приятелствата, общуването между хората, както и връзките в различни общности, групи, форуми и широки социални мрежи. Човеколюбие. Толерантност.

Меркурий се движи ретроградно в Скорпион. Жлъч, злъч, святкащи от гняв погледи, "разстрелващи" реплики, яки недоразумения и бъгове в системите за комуникация. Не се шашкайте, ако получите информация от някой канал, може би източникът ще ви заблуди.

Венера и Юпитер са в Стрелец - пътешествия, учене, обучения, образование, търсене на Истината, приключения, чужбина, чужди езици, връзки с чужденци.

Сатурн и Плутон в Козирог - фокус върху кариерата и професионалното израстване. И понеже се движат директно, всичко ще бъде за добро, ще имате успех.

Нептун в Риби и Уран в Телец се движат ретроградно. Марс се движи директно във Везни, знакът на партньорството, брака, хармонията, любовта, справедливостта и красотата.

Кардиналната квадратура между Марс във Везни и Сатурн и Плутон в Козирог ще ни раздвоява и ще ни кара да се двуомим на какво да обърнем внимание предимно - на връзката си ли или на работата си.

А Тау-квадратурата Слънце-Луна-Уран е възможно да стане причина за срутването на доста бракове или интимни партньорства от семеен тип / съжителства. Взривоопасна конфигурация е налице - планетата на неочакваните промени и обрати Уран, в момента в Телец, е в напрегнати отношения едновременно и със Слънцето в Скорпион, и с Луната във Водолей. Напрежение, конфликти, ярост и тъга, ще съпътстват деня...

Секстилът Марс-Юпитер ни прави действени, упорити, смели, инициативни и пробивни, а бисекстилът Слънце-Нептун-Сатурн-Плутон - доста интуитивни, артистични, трансформиращи се и отговорни. Късно вечерта след 23 часа ще се образува още един благоприятен бисекстил: между Луната, Юпитер и Марс, което ще ни накара да се почувстваме истински окрилени, късметлии и дори летящи от радостни емоции и кипящи страсти. Силни хармонични аспекти! Желая ви зареждаща седмица и много ентусиазъм, с който да си сбъдвате мечтите!

Изображение
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 07 Ное 2019, 17:07

6 ноември, сряда - още през нощта в 1.13 ч. Луната влиза във Водните подвижни Риби. Цялата атмосфера в сряда вече е различна. Ще се радваме на много повече мекота, интуитивност, чувствителност, артистичност, деликатност. За съжаление е възможно да сме подчертано раними, обидчиви и прекалено емоционални. Ще витае дух на сътрудничество и един труден за описване романтичен ореол. Хората с творчески професии ще се чувстват превъзходно, може да ги споходи муза и да сътворят нещо наистина красиво и ценно. Луната в Риби ни прави състрадателни и нежни, мили и човечни. Хубаво е, че Луната е хармонично аспектирана от Уран в Телец, Марс във Везни и Юпитер в Стрелец. Единствено започва да се "бие" с ретроградния в момента Меркурий. Може да не успеем да се изразим достатъчно ясно и това да породи напрежение в общуването с околните. Луната е в нарастваща фаза, денят след Първа четвърт.

Водеща стихия - Вода: Слънце и Меркурий са в Скорпион, а Луната и Нептун са в Риби. Мечтателни сме, дори леко отнесени и разсеяни. Поетични. Дълбоки. Преживяващи крайни емоционални състояния. Драматизиращи на моменти. Понякога ревниви, страстни или собственически настроени. Друг път - склонни към пристрастявания. Добре, че Сатурн и Плутон са в Земния Козирог, а Уран - в Земния Телец, че да успокоят тази силна чувствителност, да укротят лумналите страсти, да заземят хората с подчертан елемент Вода и в наталните си карти. Венера и Юпитер в Стрелец ни даряват с необходимия ни Огън, горивото, с което да се вдъхновяваме за действие и с което вдъхновяваме и другите хора да действат в една или друга посока. А Марс във Въздушните Везни се опитва да е нашият балансьор-вразумител в този коктейл от разнообразни проявления през утрешния ден.

Бисекстилът Слънце съвпад Меркурий - Сатурн съвпад Плутон - Луна съвпад Нептун, който се образува утре вечерта, е много интересна планетна конфигурация, водеща едновременно до бистър ум, ясен поглед върху нещата, концентрация върху кариерата и професионалните постижения, силна интуиция и усет, нюх и инстинкт, съчетани с поетична дарба, интерес към изкуствата, романтичност и нежност. Определено ще бъде шарен и интересен ден! Бъдете себе си и действайте смело. Хубава сряда от мен! П.П. Едно предупреждение: налице са две квадратури - между Луната и Венера, и между Марс и Плутон. Така че бъдете внимателни, когато работите с електрически уреди. А жените да се пазят от конфликти една с друга, особено да се избягват излишни спорове между по-зрели и по-млади жени, те няма да доведат до никъде, по-точно до нищо добро. Хубавата новина е, че напрежението между мъжете и жените, което доведе до големи драми в много интимни връзки, утре вече няма да е налице, между Светилата няма негативен аспект. Дерзайте.
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 07 Ное 2019, 23:43

8 ноември, петък - Луната първо е в Риби, после, след 13.52 ч. се премества в Огнения Кардинален Овен. Следобедът ще стане динамичен и много активен, темпераментен и пробивен. Предиобедът ще е все още поетичен, мечтателен и нежен. Слънцето и Меркурий в Скорпион образуват хармоничен аспект към Луната /Воден тригон до обяд/. Нептун в Риби също придава чувствителност, емоционалност и артистичност на деня, както и силна интуиция и усет. Радваме се на бисекстил: Сатурн съвпад Плутон - Слънце - Нептун. Както и на секстила Марс-Юпитер. Квадратурата Марс - Сатурн съвпад Плутон може да създаде предпоставки за битови наранявания, токови удари, изгаряния, така че бъдете нащрек с електрическите уреди. Ретроградният Меркурий причинява неразбории в комуникационните системи и може да допринесе за недоразумения по време на общуването, както и до проблеми с транспорта. По стихии единствено елементът Въздух е слабо поставен - Марс е във Везни. Огнени в момента са Луната в Овен /след 13.52 ч./ и Венера и Юпитер в Стрелец. Водни са Слънцето и Меркурий в Скорпион, и Нептун в Риби. Земни са Сатурн и Плутон в Козирог, и Уран в Телец. Луната продължава да расте и да се доближава до Пълнолунната си фаза.
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 08 Ное 2019, 16:13

Толкова е хубаво, че от днес вече и Слънцето транзитира в моя 1. натален дом :954 :954 :954
Спрях да плача. Тази сутрин беше вече лъчиста и сияйна. Изпих си кафето с огромна благодарност.
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пон 11 Ное 2019, 07:27

Изображение

Изображение

11.11., понеделник, денят на Луната, на чувствата, емоциите и дълбинните преживявания, на интуицията и емпатията. Луната днес съвпада с Уран в Телец. Интересен съвпад! Внезапни и неочаквани промени, главно при зрелите жени. Луната продължава да расте и вече се намира в знака, където ще направи пълнолунната си фаза утре. Слънце в Скорпион, Луна - в Телец. Отстоят на 180 градуса двете Светила. Точно едно срещу друго. Това утре. Мъжът и Жената. Вечното привличане, вечният двубой :) Интересен ден ви желая! И успешна нова седмица! Днес честваме празника на покровителя на семейството - Свети Мина. Обърнете внимание на близките си днес, може и след работа, разбира се. Ще ви помогне Марс във Везни. Както и Нептун в Риби. И естествено, Земната Луна. Луната в Телец е грижовна, чувствена, с усет към полезното, практичното, питателното и качественото. Вслушайте се в нея. Ходете бавно и величествено. И знайте, че почти винаги постигаме мечтите си с постоянство, търпение, стъпчица по стъпчица, тухличка по тухличка. Градим. Като Златния Телец. Дерзайте! Действайте!

Изображение

Изображение

Изображение
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 14 Ное 2019, 10:48

Прегръщам ви всички тук с една радостна вест: Пълнолунието отмина, Луната вече намалява. Мисля, че напрежението вече се разсейва все по-осезаемо. Въпреки дъжда навън и мрачното, хладно и типично есенно време вече, някак във въздуха витае едно ... спокойствие... мир? Е, Меркурий си е все така ретрограден и наистина ни среща с нашето недоразрешено Минало, но ... вярвам в това, е за Добро. Утре почват Постите. Този път ще ги направя, олекотени обаче, тъй като имам професии, които издърпват енергията ми до голяма степен, просто няма да ям никакво месо и месни продукти. Ще си позволявам риба само. Иначе млечни и ядки - да. Хубав и усмихнат ден имайте, стига вече драми! :940 :940 :940
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Съб 16 Ное 2019, 20:39

Изображение

Луната този уикенд е седнала удобно и устойчиво на своя трон в Рак. Комфортно и уютно ни е. Вкъщи се чувстваме чудесно, а ако сме навън - се усещаме като у дома си. От Лунното положение и транзит е. Чувствителност, емоционалност, интуитивност. На Водните зодиакални знаци направо им се пее в момента. Добре дошли са всякакви занимания с вода, с фън шуй, с езотерика, с йога, СПА-процедури, масажи, творчество, поезия, музика, живопис... Луната в Рак е Майката, Родителят, Домът, Семейството, Родът, Родината. В същото време психо-емоционалният свят на всички ни се отличава с голяма интензиност в момента, чувствата и преживяванията са изострени, настроенията - променливи и нестабилни. По-раними и обидчиви сме от обичайното за нас. Луната е инстинктът, женската енергия, майчинската загриженост за околните. Обичта и нежността. Адаптивността и гъвкавостта. Аспектирана е хармонично от Нептун в Риби и от Слънцето и Меркурий в Скорпион. Образува се т.нар. Голям Воден Тригон. Конфигурацията е благоприятна за всички представители на Водните знаци /Рак, Скорпион и Риби/, както и за всички хора с Асцендент и/или Луна в някой от тях. Още повече, този Тригон е допълнен от т.нар. Земно-Водно Хвърчило, включващо и планетите Сатурн и Плутон в Козирог /и двете движещи се директно, а не ретроградно/. Затова може да се каже, че в момента професиите, които боравят с човешките емоции и чувства или свързаните с изкуствата по някакъв начин, бележат огромни успехи и се радват на творческа муза и силно вдъхновение. Земните Телец, Дева и Козирог също се радват на тази планетна конфигурация. На Огнените и Въздушните зодиакални знаци в момента им е доста по-трудно и предизвикателно, атмосферата дори може би ги напряга до известна степен.

Изображение

Меркурий е ретрограден, в Скорпион. Уран е ретрограден, в Телец. Нептун е ретрограден, в Риби. Друго, което мъти водите в момента, са точните опозиции Луна-Сатурн и Марс-Уран. По-зрелите жени може да се чувстват възпрепятствани и забавяни от различни обстоятелства, а младите мъже пък може да са нервни, избухливи и доста ексцентрични. Пазете се от токови удари, порязвания, битови злополуки, изгаряния, пожари, а също и от словесни недоразумения, бъгове в комуникацията, проблеми с техниката и/или с транспорта. Възможно е да се появяват хора от вашето минало, да търсят общуване с вас, да желаят подновяване на връзки и близост. Изборът е ваш, дали ще дадете нов шанс. Помислете добре, а ако можете - изчакайте още няколко дни, докато Меркурий започне да се движи директно, и тогава решавайте. Юпитер и Венера са в оптимистичния Огнен Стрелец, скоро ще съвпаднат в този знак, а това са двата благодетеля сред планетите /двата Бенефика в Астрологията/. Юпитер е големият късмет и изобилието от шансове, Венера е малкият късмет, любовта, парите и красотата. Когато съвпаднат в Стрелец, може да се каже, че Стрелците ще се чувстват фантастично, останалите Огнени знаци - също, а всички ще се устремим към далечни пътешествия, към търсене на вечните истини, философия и астрология, чужбина и чужди езици, общуване с чужденци, откриване на нови територии, обучения и висше образование, квалификация и преквалификация, авантюри и приключения. Много хубав уикенд, възползвайте се максимално от него, насладете му се, отдъхнете от задъхания делник, заредете душата си, отпуснете или тонизирайте тялото си, бъдете щастливи, дерзайте! Бъдете добри към другите и към себе си. И... нали знаете? Пийте достатъчно вода!


Изображение

:922 :922 :922
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Съб 23 Ное 2019, 14:13

Слънцето вече е в Стрелец. Луната е във Везни. Двете Светила са в допълващите се стихии Огън и Въздух. Венера и Юпитер се движат директно и съвпадат в Стрелец. Би трябвало всички да сме почувствали положително този съвпад на двата Бенефика / Небесни благодетели. Може би в различни сфери, да, в зависимост от това в кой натален дом ви попадат в момента. Но все някъде ви върви много сега. Къде ли? Обърнете се към мен за личен хороскоп и ще разберете повече!

Изображение

Предстои ни нещо много хубаво след броени дни, а именно Новолунието в Стрелец. Оптимистично заредено, Огнено Новолуние. Пригответе се да пишете желания, свързани с далечни пътувания, с висше образование, с връзки с чужденци, с учене на чужди езици, с пътешествия или работа в чужбина, с търсене на вечните истини за живота, с философията, с приключенията и авантюристичния дух, с любов с чужденец или в чужбина, с квалификации, обучения и преквалификации.

Водещи елементи в момента са всички без Въздуха, което се случва относително рядко, да са в такова равновесие природните стихии, изразени астрологично. Радваме се на достатъчно Земя /имаме Уран в Телец, Сатурн и Плутон в Козирог/, на Огън /Слънце, Венера и Юпитер в Стрелец/, на Вода /Нептун в Риби, Марс и Меркурий в Скорпион/ и на Въздух /Луна във Везни/. Което означава, че представителите на почти всички зодиакални знаци се чувстват прекрасно тези дни.

Имайте хубава събота!

Изображение

Луната ще ви вдъхновява да обърнете внимание на любовта и/или брака си. Слънцето ще ви мотивира да пътувате, да учите, да участвате в различни приключения. Венера и Юпитер ще ви настройват оптимистично. Периодът е добър да проявите щедрост. Парите е добре да циркулират свободно. Правете подаръци или поне ги купувайте отсега за Коледа. Получавайте подаръци с радостна благодарност.
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 28 Ное 2019, 09:44

Аз ще пиша ДНЕС новолунните си желания. Не смогнах от ангажименти и търчане на самото Новолуние в Стрелец.

Луната сега е вече в нарастващата си фаза. И се намира в могъщ стелиум точно в момента! Затова считам, че и днес да пишем - няма проблем. Особено докъм 14.33 часа!!! До този час Луната все пак още ще се намира в Стрелец, знакът, където беше Новолунието. От 14.34 часа Луната се премества вече в Козирог и ... ще бъде време за действия по посока мечтите ви, а не толкова за целеполагане и мечтаене. Значи последен срок - днес, 14.33 часа, написани на хартия ваши си лични желания, касаещи вас самите, особено такива свързани с пътувания надалеч, учене на чужди езици, връзки с чужденци, работа в чужбина, авантюри и приключения, висше образование, търсене на вечните истини, философия и езотерика, квалификация и преквалификация, късмет да сте на точното място в точното време, отношения с началници или подчинени, и всички останали сфери, касаещи Стрелец.

Описвам стелиума, който е налице точно в този час, в 9.30 сутринта: Луната, Юпитер, Венера, Южният лунен възел, Транзитният Асцендент, Сатурн и Плутон транзитират заедно в знаците Стрелец и Козирог, при това в домове 12. и 1. Преведено на по-простичък ежедневен език, сега времето е едновременно подходящо за това да "летим" и за това да градим кариера, за това да се потопим надълбоко във вътрешния си психо-емоционален свят и за това да се изявим във външния свят. Невероятно, но факт!!! Огън и Земя, Стрелец и Козирог, бликащ Оптимизъм и строг Реализъм /клонящ към мрачен Песимизъм/, а в момента другаруват. Да се възползваме от тази зашеметяваща небесна комбинация и този мощен заряд, идващ от планетите сега.

Определено ще се чувстват силни, пробивни и успешни всички хора със силен Стрелец и Козирог в наталните си карти. Както и Рибите, и Овните - заради домовото разположение на стелиума. Дерзайте, милички! Аз самата вадя лист и химикалка, и почвам да пиша своите новолунни стремления, въжделения, мечти, планове, копнежи, цели и желания. Напомням - с вяра, с чувство, за нас самите, най-съкровеното, без да намесваме чужда воля и личност. Чудеса се случват! ... Всеки ден. Независимо Пълнолуние, Новолуние, Първа четвърт, Последна четвърт, Ретроградие на някаква планета... Помнете, чудеса има, дори науката счита така. А колкото до мен - аз НЕ вярвам в чудеса, АЗ РАЗЧИТАМ НА ТЯХ, и те ми се случват почти ежедневно. Хайде, усмихнат четвъртък ви желая, а четвъртък е денят на Юпитер. Синхронично, нали? Юпитер в Стрелец, на своя трон, още малко е там. После и той отива във владенията на Козирог.

Слънцето разбира се е в Стрелец. Не пиша за него обаче в момента, защото то стои някак само в Стрелец. Особено следобеда и вечерта, когато и Луната, и Венера, и още няколко планети ще са в Козирог. Твърда, непреклонна и властна Земя. Всичко става Земя, почти всичко. Практични, делови, земни, заземени, прагматични, стабилни, надеждни, трудолюбиви, търпеливи, упорити, устойчиви. Толкова много планети и важни точки в Земни знаци! Другите два присъстващи елемента ще бъдат Водата и Огънят. Нептун в Риби вече се движи директно! Чудесно. Марс и Меркурий в Скорпион също се движат директно! Превъзходно. Слънцето и Юпитер в Стрелец ни даряват пламенност и жар, оптимизъм и прямота! Добре. Какво да кажем обаче за Въздушните знаци? Трудно и тежко им е на милите Близнаци, Везни и Водолеи в момента - няма нищичко в техните владения. Нищо. Нула. Искрено се надявам по-Въздушните от вас да имат в наталните си карти изявено присъствие на Земя, Огън или Вода, така защото да ви е по-леко на душата. Мисля ви. Пишете след публикацията ми, ще се радвам!
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Пет 29 Ное 2019, 07:08

АКО СИ ЗАПОЗНАТ С ТЕОЛОГИЯТА, ЩЕ ЗНАЕШ, ЧЕ БОГ ИЗБИРА ДА ГОВОРИ ЧРЕЗ УМИРАЩИТЕ ИЛИ БЕЗУМЦИТЕ. ДОРИ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВА И ПСИХОЛОГИЧЕСКО ОБЯСНЕНИЕ НА ВСИЧКО ТОВА. УМИРАЩИТЕ ИЛИ ЛУДИТЕ СА СЪЩЕСТВА С ДРАСТИЧНО ПРОМЕНЕНА ПСИХИКА. ЗДРАВИЯТ ЧОВЕК „ФИЛТРИРА“ СЪОБЩЕНИЕТО СВИШЕ, ЗА ДА ГО ИЗТЪЛКУВА ПО СВОЕМУ. С ДРУГИ ДУМИ, ОТ НОРМАЛНИЯ ЧОВЕК НЕ СТАВА ПРОРОК.

СТИВЪН КИНГ

Взето оттук с благодарност :922

Моята астро-прогноза за днес:

Венера, Луна, Сатурн и Плутон - стелиум в Козирог. Женските планети са в твърдия и непреклонен Земен знак. Сатурн пък там си е на трон. Плутон става все по-неизбежен, неумолим, строг, суров, не можем да си избягаме от уроците. Никой не може. Козирог е зодиакалното пространство, което се грижи за нашата кариера, професионално израстване, амбиции и постижения. Затова ще бъде добре здраво да се потрудим, нищо, че е петък.

Юпитер все още е в Стрелец, но и той е в горния стелиум от планети. Директен е. Последни дни, в които се чувства невероятно в своите собствени владения. Съвсем скоро и той също ще се присъедини с другите планети в Козирог и съвсем ще засили присъствието на Земния елемент в транзитите в момента.

Слънцето също си е в Стрелец, но то стои някак самотно и почти неаспектирано /с рехава квадратура към Нептун в Риби е/. Марс и Меркурий са в Скорпион и се движат директно, което е хубаво. Ретрограден сега е единствено Уран в Телец. Водещи стихии - Земя и Вода, присъстваща - Огън, липсваща сред транзитите - Въздух. Хубав петък!
Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Съб 30 Ное 2019, 14:31

Налице са 15 важни точки в транзитите сега /в 14.14 ч. на 30.11.2019 г./, от които цели 7 точки се намират в Земни знаци: текущ Асцендент в съвпад с Уран в Телец, Стелиум в Козирог /съставен от Венера, Южен лунен възел, Сатурн, Плутон и Луна/. Останалите планети са разпределени, както следва: 4 точки във Водни знаци - Северен лунен възел в Рак, Марс и Меркурий в Скорпион, и Нептун в Риби; 3 точки в Огнени знаци - Слънце и Юпитер в Стрелец /макар и да са много отдалечени една от друга, а и Юпитер съвсем скоро ще влезе в Козирог и той/, и Хирон в Овен; и 1 точка във Въздушен знак - Фортуна в Близнаци. От тези планети само Уран и Хирон са ретроградни, както и Лунните възли /но за тях това е естественото състояние/, останалите се движат директно. Юпитер и днес ще се задържи в своите владения в Стрелец. Но съвсем скоро ще влезе в Земния Кардинален Козирог, за да направи атмосферата още по-устремена към кариерен растеж и професионално израстване.

Довечера точно в 22.16 ч. Луната се премества от Козирог във Въздушния Неподвижен знак Водолей. Самата енергетика ще се промени по посока на повече нестандартност, ексцентричност, необичайност, внезапност, широка скроеност и приятелство. С навлизането на Луната във Въздушен зодиакален знак се хармонизират и 4-те елемента. Водеща стихия остава Земята, но само с 5 точки, а не със 7, открояващи се стихии стават Водата и Огънят с по 4 точки, а присъстваща стихия става Въздухът с цели 2 точки /Фортуна в Близнаци и Луна във Водолей/. В съботната вечер, както и в цялата неделя, ще се радваме на оживено общуване с околните и в социалните мрежи, ще бъдем свидетели на различност и непредсказуемост, на много интересни случки и непредвидени ситуации. Музикален поздрав от мен, за да усетите какво ще направи Луната във Въздушен, динамичен, енергичен зодиакален знак, а именно във Водолей:

Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Астрология за всеки - хороскопи по мярка :)

Мнениеот Kleo » Чет 05 Дек 2019, 14:20

Коя е твоята коледна песен според зодията? оттук - цък!

Звънят звънчета, дървата в камината тихо пращят, а отвън се чува весел детски смях. Към тази прекрасна звукова картина липсва само подходяща коледна песен, която да изпълни дома ви с коледно настроение. Включили сме както съвременни изпълнители като Кайли Миноуг и Марая Кери, така и по-стари "позабравени" музиканти. Някои от тях вече сте припявали миналия декември, други вероятно чувате за първи път. Обогатете коледния си саундтрак и се насладете на качествената музика!

И така, коя коледна песен ви подхожда според зодията?

ОВЕН - The Ronettes - “Sleigh Ride”
ТЕЛЕЦ - Mariah Carey - “All I Want for Christmas Is You”
БЛИЗНАЦИ - Brenda Lee - “Rockin’ Around the Christmas Tree”
РАК - Kylie Minogue - “Santa Baby”
ЛЪВ - Train - "Shake up Christmas"
ДЕВА - Michael Bublé and Shania Twain - “White Christmas”
ВЕЗНИ - Leona Lewis - “One More Sleep”
СКОРПИОН - Michael Buble - t's Beginning to Look a Lot like Christmas
СТРЕЛЕЦ - Idina Menzel and Michael Bublé - “Baby, It’s Cold Outside”
КОЗИРОГ - Wham! - “Last Christmas”
ВОДОЛЕЙ - Alvin and the Chipmunks - “The Chipmunk Song”
РИБИ - The Jackson 5 - “Frosty the Snowman”

Редактор: Теодора Кацаровa


Изображение

Обичам сина си. Той е на 15. Живея мечтите си. Центрирана, блажена и щастлива съм :)
Kleo
Вятър в косите...
 
Мнения: 13277
Регистриран на: Пет 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Предишна

Назад към ПЪСТРА ЧАРШИЯ

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта