Искам да ви питам нещо всички тука...

1. Дали животът ви тече по-различно от декември миналата година? - защото на мен лично тотално и пълно ДА, всичко вибрира на нова, висока честота, животът ми претърпя генерална промяна и всичко се обърна на 180 градуса при мен

2. Вярвате ли в Любовта? В онази голямата и единствена любов, която пламва от пръв поглед и не признава никакви правила и пречки? - защото аз винаги съм вярвала в Нея, винаги съм чакала Нея и бленувала за Нея, но някак все ми се е изплъзвала... досега... а сега, сега вече знам, че я има, че е толкова могъща, че появи ли се веднъж, те оставя без почва под краката, без трезва мисъл и преценка, без логика, и на всичкото отгоре те помита целият, грабва те изцяло и безвъзвратно, безусловно и настъпателно, докато останеш само едно голо уязвимо същество, пулсиращо в тръпката на даването и получаването, на енергията на обичта и страстта... и хем е страшно, хем толкова истинно и приятно, че ти ставаш готов на всичко, само и само да изживееш всичко на макс...

От началото на месец декември 2012 година ми се случват такива неща, които никога не съм желала и искала в живота си, никога не съм се борила за тях съзнателно, дори напротив - винаги съм се заричала пред самата себе си, че на мен такова нещо никога не може да ми се случи!

Само че фактите са факти. Говорят красноречиво. По силата на реалното им битие и съществуване. А когато фактите крещят, дори Боговете мълчат, има една такава приказка, нали така?

Благодарна съм на тези, които ще участват в темата и/или ще отговорят на анкетата