На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от Hrisi »

Момичета позволих си да отворя новия спам(от кога съм му мераклийка само).Дано не се сърди никой на моята самоинициатива.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
valrus

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от valrus »

Хайде на прекрасния месец май,любимият ми от цялата година. :1042 :1043 :1073 :1041
Ver

Мнение от Ver »

Hrisi написа:Дано не се сърди никой на моята самоинициатива.
Ба, откъде накъде да се сърди :954
И да пишеш по-честичко, ей :222
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Привет и от мен!!!!
Как сте мецанки-сладуранки????Напоследък нямам много време да влизам,но все пак надзъртам с по едно око тук в бърлогата.
При нас времето е гадно,искам вече слънцееееееее и топлоооооооооо. :lol:
:923 :923 :923 за всички!!
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет момичета,

Ей 1 ден ме нямаше и толкова много болни има :126 Да се оправяте всички бързичко и колкото се може по-безболезнено да минава всичко. Мен последния грип ме мъчи доста дълго време - най-вече кашлицата и хремата. Почти 2 седмици се влачих, ужасно беше.
Елис, за палатките аз не мога много да кажа, ние имаме двуместна, двуслойна, която е добра (не че разбирам много много от палатки). Виж в сайта на Ташев имат добри модели. Не знам, като цена какво търсите и дали тези цени биха ви устроили, но можеш да хвърлиш един поглед да видиш какво се предлага.
Аз днес цяла сутрин хълцам ли хълцам. Ако ме споменава някой, дано да е с добро. :221 :221
Фюти, дано нещата и при теб да се поуспокоят малко, че тази пара, трябва да се изпусне.
Черитке, хайде казвай какво те мъчи - чакаме да чуем вече? Не мина ли половин час вече?? :955 :955
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Ver написа:
Hrisi написа:Дано не се сърди никой на моята самоинициатива.
Ба, откъде накъде да се сърди :954
И да пишеш по-честичко, ей :222
Вер, :923 ще се постарая мила да пиша повече.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

MortishaAdams написа:Привет и от мен!!!!
Как сте мецанки-сладуранки????Напоследък нямам много време да влизам,но все пак надзъртам с по едно око тук в бърлогата.
При нас времето е гадно,искам вече слънцееееееее и топлоооооооооо. :lol:
:923 :923 :923 за всички!!
И аз такаааааааааа!
Тези хора подлудяха- 8 човека имам на главата (на работа). Имаме нова колежка на работа-цяла фурия,направо огън жена. И понеже с Жоро обмисляхме някои съкращения,тая мацка дойде в подходящия момент.Защото покрай нея всички ще вземат да влязат в час и да започнат да си гледат работата. А и пазара доста се раздвижи,та работа има за целия китайски народ. Направо вече изпушвааааааам! :126
Не съм чела нищо,дано да сте добре и в добро настроение,пък дано с него да привлечем като с магнит пролетта.
:1041 :227 :1042 :227 :1043 :227

Надявам се скоро да мога да пиша повече! Огромен целуфан за всички! :224
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Браво, бе, спамаджийки! :1058
Гукате си тук, а в другата тема нищо не казахте. :1046
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Мърмори, ти си работодател ли ?
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Зори, не е баш тъй. Работа няма или поне не знам къде да я търся :1044

Иначе и на мен ми втръсна това мокро и мрачно време. Да пеква слънце, да завърши детенце училище и да се махаме от Сф.
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Ето ме и мен в новата тема.При нас нещата вървят нормално,слава богу здрави сме,и трябва да съм благодарна на нашата прекрасна държава,която оставя толкова много деца в къщи и не им позволяма да са с връстниците си в детска градина,но поне Вики е здрава,това май е единственото предимство,че си е в къщи.
Иначе да споделя,че през тези празници така съм се отпуснала,че съм качила около 3кг. и немога да се понасям,но идва детокса.
Криво ми е ,че Вики не я приеха на градина,тя с такова очакване иска да ходи,че ми е много мъчно за нея.Градината е зад блока ни и като минаваме от там вика искам и аз при децата ,а на мен ми се плаче,че не може да отиде и я лъжа, милата ,че е малка и като порасне ще ходи и тя.Чакам с нетърпение да се оправи това време,че да сме повече навън.Засега толкова,отивам да сготвя една супичка,че трябва да се яде.
На всички болни пожелавм бързо оздравяване!
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Заключено