Хайде да се включа и аз в обсъждането,
За съм и за двете предложения на Чери, но няма защо мъжете да гледат, може и тях да включим, стига да са точни списъците и да не остане някой без подарък. Другото е да носим универсални подаръчета и Дядо Коледа да ни ги раздаде на произволен принцип. Така ще избегнем риска ако някой не се появи в последния момент, което е много възможно, друг да остане без подарък, все пак всички сме с малки деца, които за съжаление боледуват

, особено по това време на годината.
За касичката е ясно, а какво ще кажете, да съберем и малко стари дрехи и обувки, които да дарим също на мястото, което изберем? Аз имам и доста други неща за бебе, които все се чудя какво да правя - вероятно има и малки бебета там?
Нека обсъдим и мястото - за мен мястото на Боби е най-добрия вариант, в случай обаче, че се съберем поне 15-20 човека. Боби беше казала, че може нещо около 10 лева като куверт да се споразумеем без напитките. Ако се включи Боби да каже къде е точно, но по мои спомени беше Цариградско шосе близо до Метро.
Ще звънна на 2 ди джея за цена, но ако не се съберем поне 20 човека няма как да си позволим подобен лукс защото цена под 50 лева на час май не е постижима за Декември. И за да запазим ди джей наистина трябва да ни е твърда датата, а може и капаро да поискат. Чакам една цена, която по мои спомени трябва да е 150 лева за до 5 часа без колони обаче, т.е. трябва да има на мястото. Предлагат и караоке, но тогава не знам дали ще се съгласят на тази цена. Като се обадят ще кажа.