Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте бандаааааа!!!

Точка добре дошла :923 попаднала си на правилното място!!! Аз лично тук получих невероятна подкрепа, стимул, мотивация, разбирателство и волята ми стана още по-силна!!! Не се отказвай в никакъв случай, при мен нещата се получават много бавно, а се старая ужасно много, няколко пъти се отчайвах, защото като виждах как при другите става доста по-бързо, а при мен се е закучило здраво и полудявах от :126 но знаммм, че съвсем скоро нещата ще тръгнат, така че смело напред!!!

Ами аз днес реших да оризя и даже вече си хапнах кафявото оризче и да ви кажа - моного си ми е вкусно! Взимам си на фирмата - фамилекс и доста ми допада, ей така без нищо, но ми остана за довечера 1 чашка от водицата! Иначе съм решила за следобедна закуска черешки, а за вечеря диня - дали е добре да ги комбинирам, принципно знам, че трябва да е от един вид, но в офиса няма как да си режа диня, така че ....

Айде, хубав ден сладурки ... :329
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте момичетаааа! Тука съм и плодувам. Днес бележа официално старта на сериозната за мен 90 дневна. Искрено се надявам да успея. Много съм напълняла явно. Вчера бях в Габрово и видях едно бивше гадже и представете си - не ме позна, а аз от срам с моите тънки бедра не му се обадих :(
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Исках първо да прочета всичко и после да пиша, че имам и аз много за разказване и споделяне, а и защото постовете ми стават много объркани така, обаче стигнах до тук:
Milenita Bonita написа: Здравейте,името ми е Миленита Бонита и съм пристарстена към шоколад!Винаги съм била!Ето казах го!Не ми става по-добре обаче!Срам ме е!Искам да се откажа от него и в същото време не знам как ще живея без него.И проблема е,че не се задоволявам с малко.Като започна и няма спиране.Не знам дали е толкова голям проблем или аз го правя на такъв.Бях решила след този детокс най-накрая да започна със здравославния начин на живот към който съм се стремяла още от тинейджърските ми години,но все още не мога да го направя...може би и за това се чувствам толкова гузна пред себе си!
и не можах да продължа. Миленита, аз никога не съм била пристрастена към шоколада, като изключим 1-2 момента, но последните няколко дни закусвам със здравословно-енергийна закуска с ШОКОЛАД. М дааа с шоколад! Веднага споделям рецептата (моя е), причинната и източника (Дейвид Улф).
2 с.л. овесени ядки
1 с.л. овесени трици
1 с.л. смлени семена микс (лен, сусам, тиквени, слънчогледови в съотношение 2:2:1:1)
1 с.л. счукани какаови зърна - сурови!
3-4 сушени череши нарязани на ситно
Заливам овесените трици и ядки с топла вода и оставям 15 минути (охх ама цял ден пиша нимути) да киснат. Преди сервиране добавям останалите неща. Резултата е повече от превъзходен и като вкус и като здравословен ефект.
Сега за суровия шоколад. В книгата на Дейвид Улф за Суперхраните има много информация за него и защо не трябва да ядем шоколада на Нестле, Линд, Милка и т.н., а също и защо трябва да правим разлика между единия и другия. Но ще ви пусна само една бомба :221
"Какаовото зърно винаги е било и ще бъде природно средство номер едно за загуба на тегло и високоенергийна храна. Какаовите зърна са може би най-добре пазената тайна в цялата история на храненето."
И още нещо че ми е трудно да се одържам толкова съм развълнувана от тази книга - чета я за втори път тази година!
"Бъдете внимателни когато ядете счуканите какаови зърна и избягвайте консумацията на млечни продукти, за да извлечете максимално ползите от какаото. Доказано е че млечните продукти блокират способността на организма да абсорбира антиоксидантите от какаото".
и последно:
"Когато консумирате шоколад, който е бил нагряван (разбирай Милка, Линд и т.н.) вие всъщност консумирате гранясали Омега-6 зазнини!"
Е това е достатъчен материал за размисъл.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

:221 :221 :221 Виждам, че дебата за суровия шоколад вече бил започнал :221 :221 :221
Точка, добре дошла. Първоначалния ти пост много ми напомня на моето състояние преди 2 години - точно когато имах и аз като Линди страшно много килограми качени след раждането на сина ми и хората около мен се чудеха ще заприличам ли на човек отново! Е въоръжих се с търпение и си казах, че ще стане. Естествено момичетата тук ми оказаха неописуемо голяма помощ, подкрепа и ми бяха невероятен стимул през цялото време.
Смехурко - малко късно, но все още има време. НЕ разбирам защо няма да се включиш в конкурса. Житенето не му пречи - напротив. Хайде с нас ще е много по-забавно и успешно.
Точка и Миленита броя ви и вас за конкурса няма да олабвате фронта, че ... :1055 :1055 :1055 и после :128 :128 :128
Тук обичаме да раздаваме виртуални тупаници от време на време :222 само ако е за добро обаче!
Хайде сега ще мина до стената, дано не ме прекъснат пак, както вчера.
точка

Мнение от точка »

Със сигурност ще участвам в конкурса! :) не толкова за да ви победя,а да видя че мога! :954
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Боби, нали имаше нещо в конкурса да се спазват препоръките на Док и да няма други диети. Или бъркам. Нещо такова съм запомнила. Ако приемете да участвам с детокс и житен режим, ще се включа. Но съм едни гърди пред вас :lol:
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Миленита, аз бях толкова пристрастена към шоколад и сладко, че колкото повече хапвах толкова повече ми се ядеше. И ядях, ядях и си търсих дрехи по-голям размер. От както започнах детокса и си казах, че не ми пука от шоколадовите боклуци, налагам си да не ми се ядат. Когато се сетя за тях, си казвам Имам ли наистина нужда, Не, Мога без това в момента. Хапвам сурови ядки или суров зеленчук и си намирам работа, така забравям за шоколадите. Хубаво е , ако семейството помага и не купуваме такива работи, но при нас е все пълно. Ям повече зеленчуци (не мога да обясня, но от тях не ти се яде толкова сладко).
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Смехурко написа:Миленита, аз бях толкова пристрастена към шоколад и сладко, че колкото повече хапвах толкова повече ми се ядеше. И ядях, ядях и си търсих дрехи по-голям размер. От както започнах детокса и си казах, че не ми пука от шоколадовите боклуци, налагам си да не ми се ядат. Когато се сетя за тях, си казвам Имам ли наистина нужда, Не, Мога без това в момента. Хапвам сурови ядки или суров зеленчук и си намирам работа, така забравям за шоколадите. Хубаво е , ако семейството помага и не купуваме такива работи, но при нас е все пълно. Ям повече зеленчуци (не мога да обясня, но от тях не ти се яде толкова сладко).
Много е просто Смехурко - те имат фибри, които те държат сита и не настъпва хипогликимия, която те кара да налиташ на вредната висококалорична храна. А повечето шоколади и купени десерти съдържат съставки, които те карат да искаш още и още и още и... водят до пристрастяване. Това е доказано! Целта е сещате се каква - повече продажби и по-висока печалба. И най-вредните неща са в детските храни! И това е доказано. На много хора обаче им е все тая и все още тези неща им звучат като научна фантастика. Предпочитат да си обясняват болестите с времето. Упссс пак се отплеснах.
Ами аз не съм чела условията на конкурса, но си спомням предишните два. Там бяха забранени разни работи като Дюкан - смисъл доказано вредни, но житния режим не би трябвало да е сред тях. Все пак нека и другите да кажат, за мен няма проблем.
И като сме тръгнали да се изповядваме и аз тогава да кажа, че към програмата си съм включила магнитна вода и ядене на много кокосово масло и суров шоколад, а последните две до колкото разбрах не са сред препоръките на Доктора. Но тях ги включвам по препоръки на Дейвид Улф.
точка написа:Със сигурност ще участвам в конкурса! :) не толкова за да ви победя,а да видя че мога! :954
Ще видиш, ще видиш, та чак ще се изненадаш от себе си!
И аз не вярвах, че мога, но тези девойки тук ми обориха притесненията :221 Успех!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Смехурко,можеш спокойно да участваш. Боби ти е обяснила принципа за неучастие-всякакви доказано вредни диети,водещи до влошаване на здравето.С житния режим не е така.
bobichan написа:
точка написа:
Със сигурност ще участвам в конкурса! :) не толкова за да ви победя,а да видя че мога! :954

И аз не вярвах, че мога, но тези девойки тук ми обориха притесненията :221 Успех!
Все пак ти го казва победителката в първия конкурс!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мърмори написа:Смехурко,можеш спокойно да участваш. Боби ти е обяснила принципа за неучастие-всякакви доказано вредни диети,водещи до влошаване на здравето.С житния режим не е така.
bobichan написа:
точка написа:

Ооооооооооо, готови ли сте за борба?!?! :1058 :1055 :128 :221 :221 :221 Аз - да, макар и умерено!!! Най-вече искам да отслабна, МАМКА МУ :221 :221 :221 :221 :221

Точка, така те искам!!! :924

Миленита, и аз не знам какво е да си пристрастен към шоколада, но пък обичам много месо и ако се брои, то съм пристрастена към него. Обаче....... благодарение на детоксите, коренно ми се промени ищаха към месото..... Така че, моят съвет: не си поставяй за цел да се оттървеш от шоколада. Не го мисли. Защото ще ти се превърне в натрапчива фикс-идея и тогава..... наистина ще е трудно. Задоволявай нуждите от шоколад, като едновременно с това си мисли върху цитата от Боби:
bobichan написа: "Когато консумирате шоколад, който е бил нагряван (разбирай Милка, Линд и т.н.) вие всъщност консумирате гранясали Омега-6 зазнини!"
и си признай честно и откровено, искаш ли организмът ти да е гранясал отвътре?!?!

А Боби, ако продължи още малко да ме облъчва, направо ще почна и трева да паса :1069 :1069 :1069 . Бобка, ти си стимул за мене по отношение здравословното хранене........ и да знаеш, че бааааавно вървя натам. :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа: Миленита, и аз не знам какво е да си пристрастен към шоколада, но пък обичам много месо и ако се брои, то съм пристрастена към него. Обаче....... благодарение на детоксите, коренно ми се промени ищаха към месото..... Така че, моят съвет: не си поставяй за цел да се оттървеш от шоколада. Не го мисли. Защото ще ти се превърне в натрапчива фикс-идея и тогава..... наистина ще е трудно. Задоволявай нуждите от шоколад, като едновременно с това си мисли върху цитата от Боби:
Точно така. Основно правило - Не си забранявайте нищо, защото това ще ви накара още по-силно да го желаете и неминуемо ще ви обрече на провал!
cchery написа: и си признай честно и откровено, искаш ли организмът ти да е гранясал отвътре?!?!

А Боби, ако продължи още малко да ме облъчва, направо ще почна и трева да паса :1069 :1069 :1069 . Бобка, ти си стимул за мене по отношение здравословното хранене........ и да знаеш, че бааааавно вървя натам. :923 :923
:1069 :1069 :1069 :1069 :1069 :1069
:955 :955 :955 :955 :955 Много ме развесели :955 :955 :955 Имах си работа и мислях само да си се спотайвам и са шпионирам, пък да пиша довечера, но ти този ти пост ме задължи да се включа :955 :955 :955 А на тревата какво лошо и има не разбрах :222 , но за нея се обърни към Зоритка. Аз тамъън се прежалих да я опитам тая тученица и тя изчезна от двора в Типченица, изплаши ли се не знам :221 , ама в Шабла няма начин да няма.
Мърмори написа: bobichan написа:

точка написа:

Зоринка, победих благодарение на вас! Вие ми бяхте, пример, мотив, стимул, учител и какво ли още не. Така че победата не я приемам като самостоятелен, а като колективен акт така да знаеш. И преди сме си говорили. Но наградата е много сладка, признавам. И точно, защото трябва да се вмъкна пак в онези си ми дънки от студентските години пак съм в конкурса.
:954
Заключено