HPV-ваксината - различната гледна точка!

Полезни съвети ако сте болни
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от cchery »

Темата, която подхващам е много тегава и както ще стане ясно от материала по-надолу, сконфузна, че и ...... тревожна! Всички май вече знаем, че в България жените се разболяват главно от рак на гърдата и рак на маточната шийка! За последния беше създадена ваксина, която е широкопрокламирана, рекламирана и препоръчвана! Твърди се, че с тази ваксина, ракът на маточната шийка ще изчезне за около 30-50 години! За съжаление, има и още една гледна точка! А за съжаление, защото тази гледна точка е много печална и силно ме обезпокои! Става въпрос за това, че ваксината срещу HPV-вируса, който предизвиква рака на маточната шийка е дотолкова опасна, че взема човешки животи! Материалът, който ще прочетете по-надолу е една много тъжна статистика и НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ЗА ВСЕКИ, КОЙТО Е В НЕСТАБИЛНО ЕМОЦИОНАЛНО СЪСТОЯНИЕ /ВКЛ. И БРЕМЕННИ ЖЕНИ!/


Ваксината срещу рак на маточната шийка е смъртоносна!!!

В България горещо ни препоръчват да се ваксинираме срещу човешки папилома вирус, без да ни информират за десетките смъртни случаи, нито за опасните странични ефекти.


:!: Ваксините срещу рак на маточната шийка са опасни! :!:

„Ако можех да се върна назад, никога не бих си направила ваксината срещу рак на маточната шийка. Само исках да се предпазя от болестта, не знаех, че с това животът ми ще свърши.” Това са думите на Габи Суонк – жертва на лъжите на здравните власти. Американската студентка си прави ваксина срещу рак на маточната шийка, тъй като има фамилна обремененост. Малко след това Габи вече не е същата – получава възпаление на централната нервна система и прекарва живота си на легло.

Габи оцелява, макар да живее на сън! Десетки млади момичета обаче намират смъртта си, заради страничните действия на ваксината срещу човешки папилома вирус (HPV).

В България имаше шумна рекламна кампания на ваксините срещу HPV. Никой обаче не обели и дума за страничните ефекти от тях и за опасността от летален изход. В кампанията не споменаха за нито един от смъртните случаи, за нито една от жертвите на ваксината, за парализата, за внезапните припадъци, за ужаса, който може да ви сполети, ако се ваксинирате.

Близо 50 докладвани смъртни случая в чужбина

Десетки са смъртните случаи, причинени от ваксината срещу HPV

Официалната статистика сочи близо 50 смъртни случая при млади момичета след ваксиниране срещу HPV. Можете да видите разказите на близки на починалите в сайта за видеосподеляне YouTube. Видеата са потресаващи, още по-странно е, че у нас сякаш тази тема е табу.

Никой не говори за опасността от ваксините срещу HPV. Никой не споменава за 14-годишната Натали Мортън, която почива минути след като й бият ваксината. Никой не говори за 21-годишната Емили Тарсел – също жертва на ваксината.

Изобщо има ли ефект?

Според запознати, ваксината срещу рак на маточната шийка е една голяма лъжа. Освен че има редица странични ефекти, като световъртеж, загуба на съзнание, чести припадъци, подуване, и както вече споменахме – опасност от летален изход, ваксината може да ви зарази с рак.
virus1 300x225 Ваксината срещу рак на маточната шийка е смъртоносна!!!

Вирусът на HPV сам по себе си не е опасен

Според независимо изследване почти всяка втора жена носи вируса в себе си – той не представлява опасност за живота, тъй като трудно се активизира. Ако обаче жената бъде ваксинирана с вируса, вероятността тя да се разболее от рак на шийката на матката става огромна.

Нещо повече – при направените анализи след ваксиниране срещу HPV, не е бил открит никакъв терапевтичен ефект.

Остава само въпросът защо и кой има интерес да ни разболява от човешки папилома вирус. Защо никой в България не говори за страничните ефекти от ваксината, а горещо ни я препоръчват? Толкова алчни и безскрупулни ли са фармацевтичните компании и здравните власти като цяло? На тези въпроси можете да си отговорите и сами.


Източник
Превод от английски: Христо Цанков
skype: hi.tsankovskype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: " onclick="window.open(this.href);return false;
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от cchery »

Още информация за HPV-ваксината, пратена ми от д-р Атанас Михайлов

ВНИМАНИЕ! Ваксината срещу рак на маточната шийка - изключително ОПАСНА!

Лъжите на здравните власти по отношение на ваксините продължават с нова сила... Според информация на сайта Dnes.bg, “... депутатът от ГЕРБ Даниела Дариткова, член на здравната комисия, посочи, че ракът на маточната шийка е второто най-разпространено онкологично заболяване сред жените и призова младите момичета да се ваксинират, а всички жени да не забравят да посещават профилактично лекар”:
http://www.dnes.bg/health/2009/12/18/vs ... iika.82760" onclick="window.open(this.href);return false;

Защо обаче здравните власти не оповестят десетките смъртни случаи на млади момичета, ваксинирани срещу HPV (Human Papilloma Virus)?! Според информация на Барбара Лоу Фишър, директор на Националния център за информация относно ваксините, към днешна дата има 43 смъртни случая на млади момичета, стотици тежки увреждания, включително парализи и хиляди докладвани странични реакции! При това тази статистика може да се окаже само върхът на айсберга, след като редица млади девойки са загубили живота си в катастрофа, получавайки внезапен припадък и колапс по време на шофиране след поставената ваксина, а други са претърпяли сериозни наранявания и счупвания, падайки на пода и върху твърди предмети! В дадения клип на Барбара Лоу Фишър са показани семейни снимки на младо момиче на име Брук, починало след ваксинация срещу HPV: " onclick="window.open(this.href);return false;

На 29 септември 2009 г. цитираният по-горе сайт съобщи за британска тийнеджърка, 14-годишната Натали Мортън, починала часове след като й била поставена ваксина срещу рак на маточната шийка. На следващия ден обаче пусна информацията, че според медицински "специалисти" все пак смъртта не била от ваксината!
(http://www.dnes.bg/health/2009/09/29/va ... anka.78365" onclick="window.open(this.href);return false;)

Вие преценете на кого да вярвате! На този линк може да видите кратък тв репортаж за случая: " onclick="window.open(this.href);return false;

Ето и един клип на американската CBS, който разказва за Gabrielle Swank, получила тежки усложнения след направената й ваксина.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Друг клип, посветен отново на Габриеле Суонк, разказва по-подробно за нейния случай. Ето и преводът на английския текст към клипа: „На моята приятелка Габи Суонк – студентка, гимнастичка и лидерка в университетския отбор... Докато един ден... всичко се промени. Габи получи възпаление на централната нервна система следствие на ваксината Гардасил. Тя спря да се усмихва и е принудена да стои вкъщи. Сега Габи живее с постоянна болка... Тя страда от пристъпи, главоболие, подуване, световъртеж, слаби припадъци, повръщане, дори не може да запомни това, което чете и получи парализа на дясната половина на лицето... Шанън, майката на Габи, казва, че тя спи между 12 и 20 часа на ден. Габи взема една дузина лекарства, макар че едва може да държи нещо в ръка, дори самите хапчета... Сега Шанън се бори с вината за състоянието на Габи... В миналото в нейното семейство е имало случай на рак на маточната шийка и затова, избирайки ваксинацията, тя е искала Габи да бъде в безопасност... Габи казва: „Аз свикнах с мисълта, че това ми се случи, но съм уморена да слушам, че се е случило и на други момичета. И всичко това заради ваксината, понеже исках да се предпазя! Заради това, че не бях предупредена за страничните ефекти!... Ако можех да се върна назад и да разваля всичко, тази първа ваксина, и втората, и третата! Да, аз бих се върнала!...“.
" onclick="window.open(this.href);return false;

АЗ БИХ СЕ ВЪРНАЛА! Колко тъжно, колко трагично! Защото животът и времето не могат да се върнат назад! И въпреки това, колко много хора продължават наивно да се доверяват на здравните власти и техните ваксинационни програми!

Интервю с майката на 21-годишната Емили Тарсел, починала внезапно след ваксинация срещу HPV: " onclick="window.open(this.href);return false;

Репортаж на CNN за тежки увреждания на младо момиче след ваксинация срещу HPV. Майката на момичето казва: „Тя беше абсолютно здрава, никога не е била в болница! Докато получи тази ваксина... Ако знаех за последиците, никога не бих позволила да се ваксинира! Никога!“: " onclick="window.open(this.href);return false;

Младо момиче на име Бритни, на 21 години, получава тежки увреждания след ваксинация срещу HPV. Тя сама дава своето свидетелство пред обектива на камерата:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Животът на младата и красива Кензи е съсипан след ваксинация срещу HPV!
" onclick="window.open(this.href);return false;

Младата и красива Холи – увредена след ваксинация срещу HPV! Нейният живот се променил завинаги! Във видеоклипа се поставя риторичния въпрос: Колко още млади и здрави момичета ще бъдат увредени от тази ваксина?
" onclick="window.open(this.href);return false;

Чуйте личното свидетелство на Ашли Райбърн – младо, здраво и красиво момиче, чийто живот е съсипан от HPV ваксината. Няколко пъти хоспитализирана, сега трябва да взема постоянно една дузина лекарства! Тя казва: „Аз често обичах да карам колело, сега дори и това не мога да правя! Имам ужасни болки в гърба, все едно някой ми забива нож или ми усуква мускулите. Просто ужасна болка! Чувствам се постоянно уморена, дори не мога да вървя! В същото време не чувствам нищо, когато някой ме докосва... “.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Майката на починалата Меган дава лично свидетелство. Още един прекрасен ангел, жертва на HPV ваксината Gardasil... " onclick="window.open(this.href);return false;

Този видеоклип разказва накратко за 5 от жертвите на HPV ваксината. В техния смъртен акт е посочена неизвестна причина за смъртта, въпреки че всички те са били активни и напълно здрави млади момичета! Това, което ги свързва още е, че няколко дни преди смъртта им всички те са били ваксинирани... Вие също направете връзката!
" onclick="window.open(this.href);return false;

Историята на 12-годишната Микаела... Майка й заявява: „Аз всеки ден живея с вината, че я заведох да й поставят тази ваксина... Тя винаги е била щастливо и здраво дете... След нейната ваксинация обаче всичко се промени. Тя получи обриви по лицето, врата и гърдите. След това лицето й започна да се подува. Подуването беше толкова голямо, че очите й се затвориха... Обривите изчезнаха, но други здравословни проблеми се появиха. Мигренозни болки, стомашни и ставни болки, месеци наред ниска температура, умора и др. В един момент всички тестове се нормализираха, но проблемите продължиха... Бе диагностицирана с тиреоидитът на Хашимото и полицистозен синдром на яйчниците “.
" onclick="window.open(this.href);return false;

11-годишната Бека дава своето лично свидетелство и предупреждение. След направената й ваксинация срещу рак на маточната шийка тя бива хоспитализирана със силни стомашни болки за четири дни, а впоследствие й е поставена диагноза „панкреатит“, едно заболяване изключително рядко срещано при деца... Първият клип завършва така: „Благодарение на правителствените институции FDA и CDC, тя никога няма да бъде същата. Тя е само една от 9000 момичета, получили тежки реакции от HPV ваксината!...“.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

Важно предупреждение към всички родители във връзка с HPV ваксината отправя Джени Томпсън – директор на Здравния научен институт в САЩ:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Каква е обаче истината за HPV-вируса? Колко е опасен, и той ли е причината за рака на маточната шийка? Според независими здравни източници, първопричината за рака на маточната шийка не е самият HPV-вирус, а влошеното здравословно състояние на жената! Въз основа на научна информация, публикувана в течение на последните 15 години, става ясно, че наличието на HPV-инфекция няма пряка връзка с риска от развитие на рак на маточната шийка. Истината е, че самата HPV-ваксина може да увеличи риска на предракови поражения на шийката на матката с 44.6 % в жени, които вече имат HPV-вируса! Ето защо, една HPV-ваксина, поставена на жена, която вече е носител на вируса, може всъщност да го активира! Това е изключително важен факт, тъй като предаваемият чрез полов контакт HPV-вирус е толкова разпространен, че почти всички сексуално активни жени го притежават! Следователно, ваксинирането на сексуално активните жени, може драматично да увеличи случаите на рак на маточната шийка.

Според информация от журнала на Американската медицинска асоциация (август 2007 г.), ваксината се е оказала неефективна за превенция срещу HPV-вируса, както и за неговото унищожаване при жени, които вече го имат, като често е била причина за увеличаване наличието на HPV-щамове. Ето някои констатации от журнала: „При направените анализи не е бил открит никакъв терапевтичен ефект“, „Нивата на вирусно прочистване за период от 12 месеца не са били повлияни от ваксината“, „Малко вероятно е ваксинацията да има някакъв значителен положителен ефект“ и „Терапевтичният ефект на ваксината е малък, ако въобще има такъв“...

В допълнение може да се каже, че инфекциите, причинени от HPV-вируса не представляват опасност за здравите жени и са обикновено краткотрайни. HPV-инфекциите се регулират по естествен път, без да изискват намесата на лекарства и ваксини. Разбира се, тази информация се укрива от здравните власти, а Мerck, производителят на Gardasil, допълни своята програма на геноцид като оповести, че момчетата също трябва да се ваксинират с HPV-ваксината! Това изглежда обаче доста абсурдно и неестествено, тъй като момчетата нямат маточна шийка!

В същото време, щатът Тексас в САЩ предприе първите стъпки по отношение задължителното поставяне на HPV-ваксината. От септември 2008 г. всички момичета, влизайки в 6-ти клас, следва да бъдат задължително ваксинирани срещу рак на маточната шийка! Какъв ужас! Защото да се ваксинират 11-12 годишни деца срещу една полово предаваема инфекция, е пълно безумие, сравнимо само с това, да се ваксинират бебета срещу хепатит Б, която е една болест на алкохолици, наркомани и т.н.! Изглежда, че производителите на ваксини много добре разбират този факт, след като главната цел на техните ваксинационни програми е постоянно генериране на широкоразпространена заболеваемост и смъртност сред световното население! Само дето „овцете“ не могат (или не искат) да го разберат... Дано пък тези видеоклипове да им отворят очите...

Американската телевизия CBS докладва за множество случаи на тежки реакции и парализи след поставена HPV-ваксина. Джеми Винис получила припадъци и споделя: „Беше ме страх да си легна и да заспя, защото не знаех дали ще се събудя!“. Аманда Ратнер получила още по-сериозна реакция. А при това, и двамата й родители били доктори! 13-годишната Джесика била парализирана и трябвало да прекара 1 година в инвалидна количка... Бритни била 12-годишна, когато получила ваксината и колабирала. Получила мозъчно възпаление и парализа... 14-годишната Джени получила животозастрашаваща парализа... А истината е, че само 10 % от получените странични реакции се докладват и признават от здравните власти! " onclick="window.open(this.href);return false;

15 април 2010 г./ Индия прекратява употребата на HPV ваксината след 4 смъртни случая на млади момичета и 120 странични реакции!
http://www.weeklyblitz.net/669/india-su ... l-vaccines" onclick="window.open(this.href);return false;

Статията докладва още, че смъртните случаи в САЩ от HPV ваксината са нараснали до 66! За съжаление, истинската статистика е далеч по-печална!

Източник - превод от английски: Христо Цанков
skype: hi.tsankovskype: hi.tsankov
e-mail: hi.tsankov@gmail.com
facebook: " onclick="window.open(this.href);return false;
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от Kleo »

Божичко! Не знаех нищо за тези неща. А ваксината, по едно време дори съжалявах, че съм минала подходящата възраст за нея... :oops:
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
Сиренце
Със словото напред
Мнения: 1652
Регистриран на: 13 Окт 2010, 13:58
Местоположение: Черни Вит

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от Сиренце »

БНР са подели рекламната кампания за HPV-ваксината. Днес слушах трето поредно интервю, в което убеждават слушателите каква панацея е тази ваксина. Цената й първоначално беше 800 лв. Преди два дни казаха, че правителството плаща 650, а родителите трябва да дадат останалите. Днес вече обясняваха, че водят преговори да е напълно безплатна. Само се моля да не постигнат споразумение, че много са момичетата, които ще пострадат!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от cchery »

Сиренце написа:БНР са подели рекламната кампания за HPV-ваксината. Днес слушах трето поредно интервю, в което убеждават слушателите каква панацея е тази ваксина. Цената й първоначално беше 800 лв. Преди два дни казаха, че правителството плаща 650, а родителите трябва да дадат останалите. Днес вече обясняваха, че водят преговори да е напълно безплатна. Само се моля да не постигнат споразумение, че много са момичетата, които ще пострадат!
Честно казано....... се моля да не я направят задължителна...... Вече наистина не знаеш на кого да вярваш, но част от видеата, които са посочени горе, са излъчвани по национални телевизии в Америка..... което само говори за това дали изнесената инфо е истинска или ние..... Едва ли точно в Америка, някой собственик на национална телевизия ще си позволи да лъже в ефир, защото после какво дело ще му спретне фармацевтичния комбинат, не е истина......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от Kleo »

Дано наистина не я направят задължителна!
По темата: след като прочетох статията, пусната от Чери, реших да предупредя за риска първата си братовчедка (на 19 години е, студентка 1 курс), ако случайно реши да си сложи тази ваксина. Но разбрах от нея, че вече съм закъсняла - била си я поставила преди точно 1 година, била чела за възможните опасности, но предпочела въпреки това да се ваксинира. Слава на Бога, при нея няма никакви проблеми и усложнения следстие поставената ваксина!
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Дано наистина не я направят задължителна!
По темата: след като прочетох статията, пусната от Чери, реших да предупредя за риска първата си братовчедка (на 19 години е, студентка 1 курс), ако случайно реши да си сложи тази ваксина. Но разбрах от нея, че вече съм закъсняла - била си я поставила преди точно 1 година, била чела за възможните опасности, но предпочела въпреки това да се ваксинира. Слава на Бога, при нея няма никакви проблеми и усложнения следстие поставената ваксина!
Деси, щастлива съм за братовчедка ти! Дано наистина при нея ваксината си свърши работата! Наясно съм, че не при всички момичета тази ваксина ще даде странични ефекти и ако стане достатъчно изчистена, така че се справи с тази коварна болест, ще съм най-радостния човек!!! Хубаво е всяка информация в този форум да се приема като гледна точка, а не като единствената и праведна истина! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от Ver »

cchery написа:Честно казано....... се моля да не я направят задължителна...... Вече наистина не знаеш на кого да вярваш......
Да правят каквото си искат! Значи, че ние ще търсим вратички за да не го направим ;)
.....
Поправих си поста, защото очевидно бях забравила съдържанието на книгата.
Попрегледах я вчера, и видях една научно-популярна, при това много остаряла вече книга. :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от Kleo »

Нова информация по темата: http://dnes.dir.bg/news/rak-angel-kun%D ... 7773?nt=13
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
dexter
Философска система
Мнения: 1363
Регистриран на: 19 Окт 2010, 12:14

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от dexter »

Честно, за днес нямам повече нерви за такива тотални глупости :126 :126 :126 . Като дойде ще му мисля как да го избегна, а до тогава - Господ да пази дечицата ни!!!!
Аватар
metsababa
Site Admin
Мнения: 200
Регистриран на: 17 Авг 2010, 15:54

Re: HPV-ваксината - различната гледна точка!

Мнение от metsababa »

Гешефтът с отровната ваксина за момиченца е вече узаконен

Не разрешавайте да имунизират дъщерите ви с Гардасил/Силгард и Церварикс!


Магдалена ТАШЕВА, в-к АТАКА


Гешефтарите за Разорението на България“, както би трябвало да се разчита акронимът ГЕРБ, все пак завъртяха далаверата с отровната ваксина за момиченца, известна с търговските марки Гардасил/Силгард и Церварикс. Честито на фармацевтичните мастодонти „Мерк“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия)!
На последното си заседание на 25 юли кабинетът „Борисов“ гласува „Национална програма за профилактика на рака на маточната шийка“. Тя предвижда НЗОК да реимбурсира ваксините срещу 2 разновидности на човешкия папиломен вирус (HPV), който причинявал рак на маточната шийка. (Внимание! Разновидностите на вируса са поне 14, така че ваксинирането срещу 2 от тях, дори да беше ефективно, каквото то не е, няма да гарантира нищо!)

За сметка на касата ще се имунизират всички желаещи момичета над 12-годишна възраст. Програмата предвижда 75% от 12-годишните момичета да бъдат ваксинирани срещу човешки папилома вирус (HPV), който бил „основният виновник за онкологичното заболяване“.

В момента по всички казионни медии върви скъпо платена рекламна кампания на отровите Gardasil/Silgard (на американската корпорация „Мерк & Ко“) и Cervarix (на британската „ГлаксоСмитКлайн“), които, както е ноторно известно, причиняват парализи, парези, безплодие и смърт. Върви си кампанията по банално познатата рецепта – с нагнетяване на страх и психоза, които да натирят българите към лекарските кабинети.

Никой не може да изгони от парламента гешефтаря Лъчо Мозъка – той е личен лекар на премиера, познава в подробности медицинския му картон.


ПОПУЛИЗЪМ

„Пак оглавихме негативна класация – първи сме по смъртност от рак на маточната шийка!“, гласи заглавие от 30 юли. От него разбираме, че в лобито, което налага тази осакатяваща децата ни ваксина, до печално известния депутат Лъчезар Иванов-Мозъка, се е наредила и директорката на Специализираната болница по онкология доц. Здравка Валерианова. Тя твърди, че България е на първо място по смъртност от въпросния вид рак и благосклонно ни подава спасителното въже – ваксина за момиченца над 12 години.
„Онковаксина без пари!“ – квичи от радост и вестнкът на Огнян Донев от 31 юли. – „От 1 октомври т. г. личните лекари ще поставят безплатно новата ваксина срещу рак на маточната шийка на 12-годишните момичета…“
Един вид – всеки, който си инжектира детето, е на далавера – ваксината е безплатна!
„Специалистите очакват ефектът от акцията да настъпи след 15 г.“, твърди рекламната статия.
„В останалите страни от ЕС над 80% от контингента, на когото се прилага ваксината, вече са имунизирани. Става дума за държави като Великобритания, Франция и Шотландия. А в Австралия този процент е 90″, съобщава доц. Пламен Теохаров, национален консултант по вирусология.
Друг доцент на име Никола Василев, началник на клиниката „Обща и онкологична гинекология“ във ВМА, обяснява:
„Ваксината дава 100% защита срещу двата онкогенни 16-и и 18-и тип на човешкия папиломен вирус (ЧПВ), на които се дължат 3/4 от случаите на рак на маточната шийка. Освен това предпазва и в 90% от случаите срещу останалите видове на ЧПВ. Имунизацията защитава също от трите степени на предраковите заболявания.“
И тримата изброени дотук доценти лъжат като дърти роми, но за това после. Държавата е отделила 2 милиона лв., ваксините са вече купени и внесени, от мафиотите в бели престилки се иска само да ги пласират.
За целта „Труд“ тиражира още една, далеч по-груба лъжа. „Досега по света няма регистрирани усложнения след поставянето“, пише статията от 31 юли.

Каква е истината?
На 7 декември 2011 г. парламентът гласува парите за здравеопазване за 2012 г. Тогава страната се тресеше от скандала с орязването на бюджета с близо 244 милиона лв., та почти никой не забеляза как в Закона за бюджета на НЗОК се промъкна един друг гешефт – ГЕРБ прехвърли 2 милиона лева от парите за имунизации на Министерството на здравеопазването към бюджета на НЗОК, която през 2012 г. да реимбурсира с тези пари поставянето на ваксини против рака на шийката на матката на 12 годишни момиченца (т. 6 от приходната част в закона).
На 19 декември в. „Атака“ пръв оповести мошеничеството под заглавие „ГЕРБ внасят отровна ваксина, ще я поставят на момиченца“. Описахме как скъпо струващата отрова на корпорациите „Мерк & Ко“ (САЩ) и „ГлаксоСмитКлайн“ (Британия)
:idea: вече причини умствено изоставане, паралич, автоимунни заболявания и безплодие у над 20 000 жени, :idea:
от които 17 500 само в САЩ и почти мигновена смърт на стотици други. Ваксината на „Мерк“ носи търговската марка „Гардасил“ (Gardasil), а в Европа се разпространява под име „Силгард“ (Silguard), т.е. с размяна на местата на двете срички.

Патентованото изобретение на „ГлаксоСмитКлайн“ пък е печално известно като „Церварикс“ (Cervarix).

Разказахме как след редица смъртни случаи в Европа и САЩ властите прекратиха масовото инжектиране на деца с нея. В Британия например Националната здравна служба (NHS – аналог на нашата НЗОК) спря ваксинирането срещу HPV още през 2009 г., след като 14-годишната Натали Мортън умря един час след поставянето на инжекцията – както си стоеше на чина в класната стая.

Автор на идеята държавата да плаща за прескъпата ваксина е на печално известния Лъчезар Иванов-Мозъка, който сам казва за себе си, че е „бивш гинеколог“. Същият, който трябваше да бъде отдавна изхвърлен от законодателната власт заради аферата му с митничаря Сергей Бранков, след гешефтарските му хонорари от „Евроинс“ и „Секюрити Груп Алфа“ и след последния скандал с плагитатството на двете статии на Любомир Иванов, за да се хабилитира.
Както обикновено, Лъчо Мозъка вмъкна поголовното имунизиране на момиченца от набор 1999 г. (които според него били 30 хиляди в България) между първо и второ четене на Закона за бюджета на НЗОК. Това е изпитан лобистки трик. Поръчковият закон се вкарва в НС без лобисткия текст, за да мине леко през комисиите и да влезе за първо четене. Поръчката се вмъква на второ четене, когато парламентът и обществото нямат време да обмислят промяната и да реагират.
Целта е ваксината срещу „полово предавания рак“ (!?) да влезе в задължителните програми за имунизация, така че правителството да плати милиони на корпорацията производител и на вносителя. Комисионата на местните рекламни агенти е процент от стойността на сделката.

След решението на кабинета „Борисов“ от 25 юли т.г. стана ясно, че тя е стигнала за пазаруването на цяло едно правителство.




Ваксината не е противоракова и нищо не лекува!

Първите информации за отровното действие на тези ваксини дойдоха от Великобритания през 2007 г., когато 3 девойки на 12, 19 и 22 години получиха треска, обриви, паралич на лицевите нерви и накрая починаха от инфаркт. (в. „Стандарт“ от 3 ноември 2007 г.)
В САЩ, по данни на Федералната служба за дрогите и лекарствата, около 17500 момичета и жени са получили усложнения, някои от които осакатяващи. Същото твърди и американската гражданска организация за наблюдение на съдебната система „Джудишъл уоч“. Това са 17500 семейства, поразени от трагедии с имена като „синдром на Гилен-Баре“ или „паралич на Бел“. Има поне 103 доказани случая на смърт, настъпила часове след имунизацията.
В Британия ваксинирането на момиченца беше отменено едва през 2009 г., когато в Ковънтри 14-годишната Натали Мортън умря в училище, час след като е била имунизирана. Испания също се отказа от ваксинирането след поредица от фатални случаи.

Въпреки това в България се развихри агресивна кампания за пласиране на ваксините на „Мерк“ и „Глаксо“ – все под уж благородното намерение да предпазят децата ни от рак на половата система.

През януари 2009 г. във Варна се проведе Европейска седмица за предпазване от рак на шийката на матката, на която бе съобщено, че ваксинирането на едно дете или жена ще струва само някакви си … 800 лв. (в. „Монитор“ от 20 януари 2009 г.).
Малко след това списание MD (Медицински дайджест) – специализирано издание за лекари, брой 6, септември 2008 г. потвърди, че Гардасил/ Силгард и Церварикс изобщо не предпазват от рак. „Интервенцията с анти-HPV ваксина се използва за превенция на преканцерозните лезии, предизвикани от човешкия папиломен вирус (HPV) серотипове 16 и 18*, но не е доказано дали това понижава заболеваемостта от рак на шийката на матката. Корпорациите производителки бяха заставени да запишат този изключително важен факт в рекламните си брошури.
Нима доцентите Здравка Валерианова, Пламен Теохаров и Никола Василев не са запознати с тази статистика? С известията, че в САЩ над 50 хиляди семейства водят дела срещу държавата за увреждане на децата им ? Знаят я, естествено, но смятат, че българският народ е съставен от илитерати и простаци, много подходящи за опитни мишки.
Те са наясно също, че след като ваксината е била пусната на пазара едва преди 6 години, а ефектът й може да се прояви едва 15 години след ваксинацията, значи днес никой няма основания да се произнася какво ще бъде нейното действие. Най-малкото, което може да се направи, е да изчакаме още 10-12 години и да видим какви са последиците от тези имунизации по света. Да, ама тогава ще изпуснат гювеча. Защо да не приберат милионите сега, а след 15 години я камилата, я камиларя. Иди доказвай през 2030 г., че дъщеря ти е останала безплодна още на 12 годинки, защото през 2012-та имаше един Лъчо Мозъка, който пласираше отровна ваксина.



Кабинетът “Борисов” остойности българките – по 62573 лв бройката!

Месец преди кабинетът „Борисов“ да вземе решението си на 25 юли, „Програмата за превенция на рака на маточната шийка“ е била публикувана за „обществено обсъждане“ на сайтa на Mинистерството на здравеопазването (МЗ). Понеже този сайт е напълно неизвестен на българската общественост, обявеното „обществено обсъждане“ всъщност не се състоя. Жалко, защото „тежката артилерия на ГЕРБ“ беше записала забавни неща.
Програмата остойностява (!) българките – по 62573 лв. бройката!
Записано беше, че: „Министерството е установило, че цената на един спасен живот на ваксинирана жена в България е 62 573 лв. От преждевременната смърт на същата жена на 42-годишна възраст България би загубила най-малко 288 000 лв.“
Тоест, ако ви се наложи да съдите държавата за това, че в болницата са убили ваш близък, или в родилния дом са оставили дъщеря ви да умре, защото не е платила 900 лв. подкуп за „избор на екип“, вече знаете базисната стойност, която можете да искате за причинените ви щети – по 62 573 лв. на индивид от женски пол.
Казано е също, че „действителното ограничаване на онкогенните HPV инфекции е възможно само при постигане и поддържане на висок ваксинален обхват при над 75% от момичетата на 12-годишна възраст“, т.е. налага се да се ваксинираш периодично през 5-6 години. И да плащаш за ваксините, естествено.

До ден днешен остава загадка и посоченият процент обгрижени от държавата. Не разбираме защо, ако ваксината е толкова хуманна и благородна, МЗ е решило да ваксинира само 75% от българските момиченца. Останалите 25% болни ли ще ходят, госпожо Десислава ?
Публикувай отговор