Здравословни ефекти на детоксикациите

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
jasmin

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от jasmin »

Много интересно, следя темичката ви с интерес :)
mironi

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от mironi »

Стартирах с Детокса през юни 2011г.
Проблеми колкото искаш - новопоявили се миоми след операция през 2007 г. и съпътстващ стерилитет. Пълен срив в организма след тази тежка операция и непрекъснато разболяване, съпроводено с приемане на купища антибиотици. А докрай отлагах и в крайна сметка все до хапове стигах.
Имаше Гастритни истории, болки в кръста често, обща умора и черни кръгове под очите....., интеркостална невралгия веднъж, бодежи в сърцето понякога и ускорен пулс...
В психиката-пълна разруха - пълен набор от отчаяние, депресии чак, умора ..... Е, редуващи се и с надежда, вяра и мечти за здраве!!!
След септември и още след 4-тия детокс и разни предписания на док - настъпи сериозен обрат при мен:
1. Не се разболях зимата и съответно антибиотици не пих. На няколко пъти се пробваха вирусите, но не им се получи - за пръв път от много години!!!
2. От няколко месеца съм весел, жизнерадостен, усмихващ се човек, пълен с мечти и сили и често изпадащ в еуфория (вместо в депресия :lol: ). Не се ядосвам и не се отчайвам. Толкова съм различна, че чак не мога да повярвам, че това съм аз. Всички ме питат какво ми става и дали съм добре! Хи-хи -хи. Чак това понякога граничи с пълен непукизъм - което идеално ме устройва!!!
3. Миомите ми намалиха размера си и макар че се намеси хирургията отново - операцията беше лека и успешна. Надявам се повече такива случки да няма.
4. Вярвам, че имаме успех и при хормоналния ми дисбаланс и повече миоми няма да имам и стерилитета ще бъде победен скоро.
А когато постигна крайната си цел-да стана мама - няма да има по-щастлив човек от мен!
И за килограмите ще кажа нещичко: макар, че моите не са много - варираха от 52 до 58 - и там имам успех. В последните години и заради проведените хормонални стимулации покрай ин витрото качих трайно 6-7 кг. - от 52 поддържани доста години станаха миналата зима 58-59. Сега се движа около 56, които при детокс отиват до 54, но после пак ги връщам. Но се задържаха до 56 трайно. Явно това в момента е оптималното ми тегло. Хареснам се най-много на 54 кг - но каквото е - там няма да се вживяваме много! И все пак веднъж в месеца си осигурявав за седмица 54-55 кг.
Абе с една дума - Перфектна е тази работа с Детокса! :222
Аватар
Kleo
Вятър в косите...
Мнения: 15467
Регистриран на: 20 Авг 2010, 10:00
Местоположение: София

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от Kleo »

мирони, страхотна си и страшно се радвам за теб! :923
Синът ми е на 18. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :) Виждам се отново майка.
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред
Мнения: 1850
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:41

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от ellis_stoyanova »

Аз открих цялата банда тук през 2008 когато родих първото си детенце и честно казано първоначалните ми подбуди бяха да се информирам малко повече относно хомеопатичното лечение най-вече при деца,именно тогава започнах да чета за детоксикациите и реших да опитам,нямах конкретна цел за сваляне на килограми или здравословен проблем,но тъй като детете бях боледувала многоооо от ангини и всеки път съм тъпкана с поне 2-3 АБ-та на разболяване,реших че тялото ми е направо отровено и това е начина да се изчистя....За жалост ми е мноооого трудно да издържам и трите дни,както и това че съм ужасно несериозна,но фактите са си факти,чувствам се чудесно и имам самочувствие,Благодаря на всички,които продължават да поддържат ДЕТОКСИ-духа на целия форум и за това,че не са се отказали след като са решили своите си проблеми,балгодаря още за всички съвети относно един по-здравословен и най-вече пълноценен начин на живот,Благодаря и на д-р Михайлов за неуморния труд,който полага заради нас,Благодаря ви..........просто че ви има......
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.



Епиктет
srundak

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от srundak »

Здравейте,

За първи път влизам при вас, но искам да ви предупредя, че повечето от "твърдите" в детоксите съм следила "изкъсо".
Не съм влизала, защото досега повече съм черпила информация, докато сега искам и да споделя.
Надявам се и д-р Михайлов да позачита от време на време, защото му дължа едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Накратко - след раждането при мен се задълбочиха и появиха някои проблемчета и в 8-9 детокса, аз успях да почувствам невероятна промяна. Ето проблемите, които се повлияха благотворно при мен:
разширени вени - смаляват се с всеки детокс
хемороиди от бременността - изчезват
обриви по кожата - няма ги
намаляване на целулита ми - с който се боря от години
редовен цикъл - без предменструален синдром
леки депресарщини - също...

Да, като цяло мога да кажа, че аз съм сериозен фен на детоксите. След първите два на цитруси реших, че ми е трудно и започнах на "сладки" фрешове - моркови, ябълки, портокали, а вечер резенчета червено цвекло. За себе си мога да кажа, че това определено се превърнаха в най-хубавите дни от месеца и вече всеки път ги чакам с нетърпение заради усещането за лекота. Само да вметна, че кърмя - и поне според мен, няма намаляване на кърмата в този период - това за колебаещите се.
И така - горе главата и смело напред на всички във форума, а на д-р Михайлов още хиляди благодарности и пожелание да има сили и воля още много години да ни прави по-здрави - нас и децата ни!
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от Мърмори »

Здравей srundak ! Нямаш представа колко много се зарадвах на поста ти,първо заради страхотните ти резултати и второ защото незнайно защо отдавна никой не се беше вясвал тук.
Незнам от колко време ни наблюдаваш и дали се познаваме изобщо, но те поздравявам за упоритостта и мотивацията. Както виждаш резултатите идват,понякога по-бавно, но идват. Радвам се, че се престраши да пишеш и вече освен да черпиш информация, надявам се по-често да споделяш! Ето,наближава детоксово време, ще си споделяме взаимно.
Попълних библиотеката и с твоите резултати, вярвам, че ще е полезно хората да разберат какво върши детокса.
srundak

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от srundak »

Благодаря, Мърморан,
Не, не се познаваме, но току-виж и това станало.
Иначе - за детокс вече съм първа писта, така че - доскоро - този август ще са два. Пък дори и да не пишат, има доста хора като мен - "monsters lurking in the dark"!
Доскоро и поздрави на всички пристрастени!
mirka_ss

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от mirka_ss »

През цялата 2010г. правех редовно детоксикации и се избавих от гадните Candida Albicans, които както знаем са доста упорити,а аз ги имах от цяла вечност.Този месец,след година и половина прекъсване отново възобновявам детоксите,тъй като гъбичките,макар и в по-лек вариант пак се завърнаха.Мисля да включа ПОД,тъй като целулитът ми се разпространи по цялото тяло,а килограмите ми станаха +10 :126 .
Както казват хората-Кой каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи !
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от Мърмори »

belinda написа:Страхотно ми се отразяват. Аз уж не съм с диагностициран гастрит, а само "гастрални смущения", но като се обострят - обикновено напролет, бая си ме боли. При мен е не само, когато съм гладна, а и веднага след хранене. Каквото и да направиш, и да ядеш, и да не ядеш - все си боли
След детокс ми минава и не ме боли с месеци. Затова и винаги го правя през пролетта. След последния детокс установих още един благотворен страничен ефект. Имах от няколко месеца по-болезнена менструация, вероятно от нерви. От последния ми детокс минаха два цикъла - е, не ги усетих Това ме мотивира да направя наесен още един. Ако установя твърда зависимост и се отърва от болезнения цикъл, честно, ще се детоксикирам нон-стоп Е, вероятно ще стана 40 кила с мокри дрехи, но това да му е кусурът
Аватар
Мърмори
Философска система
Мнения: 1304
Регистриран на: 19 Авг 2010, 21:51

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от Мърмори »

gundie написа:Мен детокса ме освободи, надявам се за винаги, от гастрит или поне от болки в гастрита. А сега като съм бременна дори и с един ден детокс ми спадат краката изцяло.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: Здравословни ефекти на детоксикациите

Мнение от cchery »

Не съм вярвала, но ДЕТОКСЪТ се превърна в моето решение! За много неща. Ето част от тях:
  1. ВВЕСТИБУЛАРЕН НЕВРОНИТ - или казано на български нарушена функция на вестибуларния апарат следствие на прекаран грип. Симптомите са - замайване, губене на равновесие, световъртежи и съпътстващите ги депресия и понижен тонус. След проведени редовни детокси, симптомите намаляха сериозно. Изчезна шума в ушите. Пълно излекуване настъпи след включване на физиотерапия и лечебни масажи, проведени от кинезитерапевт.
  2. ХЕМОРОИДИ - все още не съм се излекувала напълно, но мога с радост да споделя, че от една година не съм ползвала кортикостероиден препарат за "лечение" на неприятните вени в ануса. Намаляха сърбежите, а кризите с болка почти изчезнаха. Т.К. детоксът всъщност е ограничаване от храна в продължение на 3 дена, успях да разбера колко е важно храненето като качество за възпалени и болезнени хемороиди.
  3. ПОВИШЕНО ЛИБИДО - следствие на следродилна депресия, на проблемите ми с вестибуларния апарат и смърт в семейството, желанието за секс у мен беше напълно изчезнало. Детоксът успя да ме измъкне и от тази криза.
  4. ДОБРО ЗДРАВЕ целогодишно - за последните 4 години, през които правя детокс съм се разболявала около 4 пъти. Говоря за настинки зимно време с болки в гърлото и запушен нос. Преди този период, през зимата гърлото ме болеше на всеки 3 седмици като непременно засягаше и ушите, от което пък се провокираха проблемите с вестибулара. Ееееее, този проблем и тези зависимости ги няма вече! Разболявам се по веднъж на зима и се лекувам (ако се лекувам) изцяло с хомеопатия и ДЕТОКС! И се чувствам жизнена и енергична - като в онази тъпа реклама :221 .
  5. ПРОМЕНЕНИ ХРАНИТЕЛНИ НАВИЦИ - за мой късмет детокса промени да не кажа изкорени желанието ми да пия газирани напитки, да ям сладки неща и пакетирани такива като чипс, зрънчовци и т.н. И преди не съм прекалявала, но сега дори не се и сещам за тях. Да не говорим, че ако се случи да си купя кока-кола, не я изпивам даже.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор