Обещано от Боби

lindorina
Цветна долина в омая
Мнения: 724
Регистриран на: 23 Авг 2010, 09:54

Re: Обещано от Боби

Мнение от lindorina »

Късмет Боби в здравословнто начинание! Радвам се за теб - споделяй, това е важно в случая, защото както сама беше написала - това не е диета.
Ако можеш включи броколи и спанак в зелениите :) :922
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
droidd
Философска система
Мнения: 1123
Регистриран на: 10 Юли 2011, 16:26

Re: Обещано от Боби

Мнение от droidd »

Боби, :524 :922

:1024
cchery написа:Абе това - морския планктон - не беше ли храната на китовете?! Мерси за идеята да ги ям, ама аз дебел и голям колкото кит, не искам да ставам!" :221 :221 :221
:955 :955 :955 ееееееее, а ако Момчил се окаже прав :221
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Мнения: 827
Регистриран на: 20 Авг 2010, 12:02
Обратна връзка:

Re: Обещано от Боби

Мнение от bobichan »

Благодаря ви за подкрепата момичета.
За съжаление се провалих с началото, но следващата седмица ще опитам пак. Проблемът е, че ми предстояха разни процедури при зъболекаря, които не можеше да минат без упойка. Планът беше бият ми упойките и на следващия ден почвам да ги чистя с триденевен детокс на зеленчукови сокове и пшенична трева. Е да ама в момента в който ми ги биха ме втресе! Аз от сутринта не се чусвтвах добре, но го отдадох на прекаляването с някой храни, които щяха да са ми забранени и на временно неразположение. Та след това вдигнах 40 градуса температура и се опитах да я сваля без хапчета, а и хомеопатията не бях много съвестна ииии резултатаите не закъсняха. Та пих течен аналгин в края на третия ден и нурофен в началото на четвъртия. В крайна сметка успех да направя два дни на сокове и мислих да карам така с тях, но след всичката химия която изпих си трябва пречистване. Та ще направя поне 2 дни на сокове следващата седмица.
Линди, броколи, спанак, рукула е даже и коприва - сурови са ми често често в менюто :)
Тити, за пшеничната трева също пише, че има способността да убива раковите клетки, без да засяга здравите. А в ето тази статия на Доктор Михайлов се обяснява колко дълго се формира рака в човешкия организъм. А що се отнадя до това което мога да ям ами има много варианти - нахут, просо, киноа, елда, оризови спагети (страшно вкусни са), боб мунг, леща, грах, безглутенов хляб с най-различни подправки (праз лук и лютачушка например). Това от зърнените а от зеленчуците броколи, карфиол, цвекло, моркови, тиква, зеле (всички варианти), тиквички, алабаш, гулия, гъби, авокадо и всички останали зеленолистни. Отделно винаги имам много кълнове в къщи - домашно отгледани. И последно ядките мога да ям кашу, бразилски орех, нашенския си орех, тиквеки и слънчогледови семки, ленено и сусамено семе. Ето видя ли колко много неща мога да ям :) Научила съм се вече че фокуса не трябва да е какво не мога, а какво мога да ям :) Не е трудно, особено когато имаш сериозен мотив.
Опитах пшеничната трева. Ами не е толкова гадна колкото очаквах. Интересно дали ще мисля така в края на месеца :221
droidd написа::1024

cchery написа:Абе това - морския планктон - не беше ли храната на китовете?! Мерси за идеята да ги ям, ама аз дебел и голям колкото кит, не искам да ставам!" :221 :221 :221



:955 :955 :955 ееееееее, а ако Момчил се окаже прав :221
:221 :221 :221
Чери, мъжете се чувстват много застрашени от всякакви промени, ОСОБЕННО в храненето. Та затова винаги са на не. Гледай да споделяш по-малко, че колкото повече говориш толкова повече спирачки предизвикваш. От личен опит ти го казвам. А ако погледнем нещата от друг ъгъл и следвайки максимата "храната прави борбата" щом едно такова голямо животно може да се храни само с фитопланктон и без паржоли... Защо пък ние да не опитаме. Идеята тук че колкото по-ниско е една в хранителната верига, толкова по-малко замърсявания е натрупала, респективно и обратното колкото по-високо е толкова повече отрови. А морския фитопланктон ако не се лъжа беше едноклетъчно. Тоест няма къде да трупа отрови :) А за нас наред с това каво ядем е много важно и какво не ядем.
Прочетете статията на Михайлов и той е на мнение, че всичките ни беди идват от храната или от АБ. В което аз вече напълно съм се убедила.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Мнения: 827
Регистриран на: 20 Авг 2010, 12:02
Обратна връзка:

Re: Обещано от Боби

Мнение от bobichan »

Утре започвам - три дни на зеленчукови сокове + сок от пшенична трева. Много ме е яд, че удължих нещата с този грип, вече трябваше да съм на финала, но нищо - всяко зло за добро. Така нещата съвпадат с великденските пости за едно още по-силно пречистване.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Публикувай отговор