Междудетоксово настроение

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Tami

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Браво Цвети! :326 Записах те и теб! Само не забравяите да ми изпратите на лични килцата и снимките момичета. Че започваме скоро.
Кажете ми и на мен как да си направя линийка, че попитах вече няколко пъти, но без отзив.
Аз сам задържала 2 кг от изгубените 3.6 на детокса за сега. Но аз ходя сега почти всеки ден да спортувам и гледам да внимавам с какво се храня. Ето днес съм на спанак с ориз и кисело млекце. И плодчета. Очевидно ми се отраззява много добре че зарязах хлебчето. Винаги ми качва килцата тестяното, та се старая да го избягвам. Обаче днес си позволих парченце хляб, че да не ме хване лудилото и да ми се прияде много!
Та днес е Сряда вече и пак гледм да си спазвам режимчето. В понеделник на йога, Вторник кардио упражнния, Сряда по принцип във фитнеса, но днес разпусках защото имах мускулна и ходих на масаж с ароматерапия ( само дето не литвам) :1209 , утре Тай Бокс, в петък плуване със сауна и джакузи.
Очевидно има много добър резултат от тези ми комбинации. Освен че мускулната ми треска намаля значително, се чувствам страхотно физически и психически. Имам мнооооого килца за сваляне и трябва да се подкрепям самичка защото у дома хич не ме подкрепят. :328
И така момичета, хайде на заявките за конкурса...нали има още желаещи?! Пращаите ми заявки защото започваме на първи. Тук е темичката за конкурса...
http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?f=2&t=1253" onclick="window.open(this.href);return false;
...записвайте се момичета...чакам заявки! :329
:954 :954 :954
cveti dimitrova

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от cveti dimitrova »

Здравейте,Мецанки!
Липсвахте ми!
Не съм била с вас скоро...ноооооо в живота се случват какви ли не неща и човек се улисва ...
Имам крещяща нужда от детокс с вас... Кога е пълнолунието през тозии месец?
Tami

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Здравей Цвети Димитрова и добре дошла отново. Дните за детокс през февруари са 12ти, 13ти и 14ти. Захранване на 15ти и 16ти
С нетърпение те очакваме на детокс.


Хайде момичета. не подминавайте възможността да докажете на себе си и всички останали че можете да отслабвате ефективно и във срок. Вземете участие в Конкурса за здравословно отслабване - пролет 2014. Посетете темичката и погледнете за какво става въпрос и ми пращайте заявки на лични. http://metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=1253" onclick="window.open(this.href);return false;
Не остана много време. Утре е последния срок за записване на заявките. Пращайте ми ги на лични с вашите килограми и снимки. Ако не успявате да прикачите снимките, тогава на моя емаил tamara_walker@outlook.com

Засега приятна вечер и сладки сънища. До утре!
:954 :954 :954
mira_b

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от mira_b »

Тази тема много ми е липсвала...за дните между детоксите, когато се загубвам в моите си слабости и хранителни грешки ...
Записах се за конкурса и се радвам, че се оформя силна и мотивирана група и, че аз ще съм част от нея :fan
Ще следя с нетърпение и ще се включвам, надявам се, често :)
Kalia

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от Kalia »

Здравейте,момичета,
в конкурса няма да участвам, но да се похваля и аз по случая с килограмите - от декември до сега съм паднала от 69 на 65 кг(височина-173 см). Всяка седмица поддържам "режима" с еднодневни водни гладувания. Чакам февруарският детокс, за да направя с вас повече дни.А за март се стягам за голямата...седморка :1216
Имам някои болежки, които се натрупаха напоследък и се надявам да ги изчистя, та така...
:922
cveti dimitrova

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от cveti dimitrova »

Момичета, имам нужда от разтоварване. Мога ли да си направя детокс от утре, нищо, че не е пълнолуние? Датите за лунния детокс са далеч, а не се чувствам добре в кожата си. Напоследък се падат все през седмицата,а не смея тогава, защото съм на работа, но съм решила февруарския да си го правя, нищо че съм на работа, пък каквото ще да става...И тъй посъветвайте ме - мога ли сега да си направя, въпреки че не е пълнолуние?
Благодаря ви! :922
diva

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от diva »

Мисля, че е по-добре да направиш ПОД или разтоварващ ден по друг начин - с плодове и/или салати.
Но пък ако наистина чувстваш, че организма ти иска точно детокс - действай. Дори да е само един ден, което си мисля, че е по-доброто отколкото повече дни, все ще ти донесе желаната лекота.
Успех, Цвети! каквото и да решиш :) :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от cchery »

Цвети, и аз не мога да ти дам съвет. Идеята на нашия ДЕТОКС да е по пълнолуние е да се използва влиянието на луната. Това означава, че както тя действа на световните океани и предизвиква приливи и отливи, така влияе и върху човешкия организъм по отношение на извличане на течности. Т.е. по време на пълнолуние застоялите течности в организма на човек - лимфа, вода, токсини и т.н. се извеждат най-пълноценно. Поне аз така го разбирам.

Иначе за разтоварване според мен може да се ползва всеки един ден от месеца - стига човек да има нужда. Калиа ни дава пример в това отношение - тя всяка седмица си прави по 1 воден ден:
Kalia написа: Всяка седмица поддържам "режима" с еднодневни водни гладувания.
Сигурна съм, че няма да ти откаже да ти обясни подробно режима си. Аз самата се опитвам да въвеждам в ежедневието си по 1 ден от седмицата само на сурова храна - честно казано много добре ми действа. С две думи - ако чувстваш нужда от пречистване, мисля че е редно да си го направиш.
Kalia написа:Здравейте,момичета,
в конкурса няма да участвам, но да се похваля и аз по случая с килограмите - от декември до сега съм паднала от 69 на 65 кг(височина-173 см).
...............................................................
Имам някои болежки, които се натрупаха напоследък и се надявам да ги изчистя, та така...
Калиа, страхотен резултат имаш откъм килограми. :) И при твойта височина...... едва ли ти е необходимо повече. Надявам се да изчистиш болежките с "голямата седморка" :954 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Kalia

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от Kalia »

cchery написа: Сигурна съм, че няма да ти откаже да ти обясни подробно режима си. Аз самата се опитвам да въвеждам в ежедневието си по 1 ден от седмицата само на сурова храна - честно казано много добре ми действа. С две думи - ако чувстваш нужда от пречистване, мисля че е редно да си го направиш..
Е,не е чак режим,де :roll:
Всяка седмица (обикновено вторник или сряда) си правя "воден" ден - само на чиста,
изворна водичка - от близката чешмичка :1209
Хубаво е да има поне 1 ден в седмицата, в който да се дава почивка на стомаха. Може да бъде и само плодов - с ябълки и чай например. Ябълките имат бързи въглехидрати и дават енергия за деня. Може и друг плод, но не банан - той е доста по-калоричен.
Иначе за месец януари имам общо 6 водни дни (като сбор). За февруари - ще видим :roll:
Успех на всички в детокса! :524
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!
Мнения: 113
Регистриран на: 16 Сеп 2010, 08:13

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от Орхидея »

Привет мили мецанки!
Влязох да попрочета как сте и тайничко се надявах да прочета, че отново се е заформила някаква срещичка ...
При мен всичко е горе-долу по старому. Детоксикирам почти редовно - само февруарския детокс, а този отчетох с 2 дни. Много лек ми беше детокса, но като свалени кг безрезултатен.

Искам да "повдигна" и още една тема. Наскоро (този понеделник) гледах в "На кафе" по Нова ТВ за вредите от пшеничните брашна и производни. Как се справяте, какво хапват децата ви, успявате ли да им приготвяте друг тип зърнени храни? Ако темата не е за тук, моля преместете въпроса ми!

Поздрави на всички мецанки и успешен ден от мен!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли
Мнения: 941
Регистриран на: 06 Яну 2014, 17:26

Re: Междудетоксово настроение

Мнение от Ванчето »

Здравейте!
Орхидея, и аз гледах предаването. Всичко, което каза д-р Папазова е не просто страшно , а направо стряскащо... Странно, излиза, че човечеството се опитва да се самоунищожи в името на парите...!
Аз до сега не съм пробвала и съответно не съм намерила алтернатива на хляба. Нито за мен, нито за семейството ми. Но не насливам децата да ядът хляб. Ядът, когато те пожелаят и повечето пъти е пълнозърнест. Както разбрахме и той не е полезен, но...
Определено ще мисля по темата. Ако някой има вече опит, нека сподели.
Никога не е късно за ново начало!
Публикувай отговор