90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.2014

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
Сиренце
Със словото напред
Мнения: 1652
Регистриран на: 13 Окт 2010, 13:58
Местоположение: Черни Вит

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от Сиренце »

Такааа, тренировките за начинаещи са същите, които имам свалени в компютъра.
Лабаво нЕма, започваме от утре! :1200 :1203 :1201
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли
Мнения: 941
Регистриран на: 06 Яну 2014, 17:26

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от Ванчето »

Привет на момичетата обичащи предизвикателствата! :922
В последния момент ( при мен все още е неделя, 23,56 ч) искам да заявя своето желание да се включа и аз в предизвикателството на Руми! :D Двоумях се, признавам си, защото в следващите 24 дни ми се очертава супер натоварена програма и честно казано не знам как ще успея да вместя и тренировки в ежедневието си, но пък стимула да си част от група, която има обща цел е много голям. За това ще се напъна малко, а ако трябва и повече :1062 и ще дам всичко от себе си да провеждам редовни ежедневни тренировки.
По прицип имам още какво да пиша, да питам и т.н. , но в предвид късния час и предстоящото ми ранно ставане, предпочитам да направя тези неща утре...
Успех на всички приели предизвикателството! :524
Никога не е късно за ново начало!
tita

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от tita »

Цони, ето тренировките за ниво 2, в което аз се чувствам идеално за сега. Направих си тренировката сутринта. Признавам, че беше всичко 15 минути с разгряването.

ellyto

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от ellyto »

Аз днес днес направих трите клипчета от ниво 3, като признавам бяха ми доста трудни и 4 от ниво 2, което също ми беше изключително трудно. Но беше добра тренировка. Направих и 5 мин разгряване на Руми и 5 мин разпускане с Гилиян....
Надявам се да заякна и да мога да правя повечето неща без почивки, но и това ще стане с течение на времето :954
Бъни питай, с каквото мога ще помагаме...
Как ви беше на вас старта?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от cchery »

Здравейте. Въпреки всички обстоятелства "против", аз днес стартирах по план и съм изключително доволна от този факт. "Метнах" се директно на ниво 3 като не съм разгрявала и разтягала. Мисля, че сутрешните 4 км в парка могат спокойно да минат за разгряване :1062 . Тренировката от ниво 3 ми беше трудна, но не и невъзможна. Озори ме последното видео, накрая вече паднах и на колене - толкова не можех да сгъвам и разгъвам крака с подскоци, но се постарах сериозно. Все пак това си е горене на калории. В интерес на истината не се чувствам нещо разбита или разнебитена, което ме радва.

А иначе фалстартът дойде със снощното ми главоболие, "гарнирано" обилно с позиви за повръщане и коремна болка.... :???: :???: . За съжаление Коки се присъедини към мене, та дваминцата си лежахме и пъшкахме един до друг на спалнята. Той, милият, повърна :cry: , но после заспа, а след като се събуди, нурофенът го беше успокоил. При мен нурофенът също подейства. И днес съм шен с леки изключения.

Така - сега за храната. След малко ще я вкарам в табличката и ще видя дали мога да направя накакви изчисления на калориите. Закусих с 2 препечени филийки домашен хляб, гарнирани със сирене и 4 лъжички домашен конфитюр от дюли. В момента пия сок от портокал. Обядът ще го мисля като му дойде времето. :954
ellyto написа:Аз днес днес направих трите клипчета от ниво 3, като признавам бяха ми доста трудни и 4 от ниво 2, което също ми беше изключително трудно. Но беше добра тренировка. Направих и 5 мин разгряване на Руми и 5 мин разпускане с Гилиян...
Браво, Ели, страхотно си се справила щом си на ниво 3..... наистина не леко, па макар и само 20-минутно. Така както чета - от другата седмица ще са по-продължителни тренировките. То не че не може и сега да си повториш някоя от тях, но на мен именно тази краткост, съчетана с много зор ми допада най-много.

Бъни, чакам те да кажеш, че си стартирала! :922 :922

Хайде, момичета, кой още е тук?! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от ellyto »

на мен си ми беше определено зор, по-бавно правих някои упражнения, други по-добре вървяха....но като позаякна и ще е добре..
Още от сега усещам мускулна треска, защото в офиса си взех и една пудовка и уж аха малко да направя някое повторение от някое упражнение, ама си тежи - 9 кг и си е натоварване...та ще видим.

Ани, интересно ми е да следя храната ти...не знам дали наистина ще приемеш от мен съвети и какво би променила като цяло в храненето, но ще следя твоята промяна. Пак да те посъветвам да използваш програма, в която да си вкарваш храната - няма да изчисляваш нищо, ще го прави програмата вместо теб. Ще ти показва колко въглехидрати, колко протеин и колко мазнини си приела и колко общо калории е всяка една храна. На мен ми е много удобно да ги следя, защото както знаеш, аз по-скоро залагам на мазнините, а не на въглехидратите и така мога да следя колко общо количество въглехидрати за деня съм поела и какви са процентните съотношения между отделните групи. Така след време можеш да се ориентираш дали например, ако не постигаш желаните резултати, какво можеш да намалиш, какво да увеличиш като храна.
Хубаво е да правиш и разтягане накрая след тренировката. Аз написах stretch after workout в youtube и ми излезна една 5 минутна на Гилиан, чиито тренировки аз правих наскоро.

Днес мисля да направя и една сауничка, да се възобновя максимално и утре да съм свежа.

Оказа се, че от офиса сме 3 дами, които ще се впуснат в предизвикателството. Определено е готино, когато много хора правят нещо и обменят опит. Ще види кой до къде ще стигне и какъв е напредъка. Аз взех мерките, въпреки, че не очаквам кой знае каква промяна, защото аз съм 56-57 кг. и съм 172 висока, но определено имам нужда да стегна тялото, да стегна дупарата и бедрата, защото там са ми проблемните зони. Бих искала и корема да ми е по-стегнат. Тези неща заедно с това да имам по-висока изръжливост и повече сила са ми целите, които искам да постигна, но става много бавно да му се незнае.

ДА добавя и още нещо - аз явно няма да си давам точки за нови навици, защото вече не знам кое още да променя :221 не мога да си давам точки за каране на тротинетка или че ходя пеша или че тренирам еди си колко пъти или за храната или нещата, които прочетох, че за много хора биха били нови навици, защото аз това вече съм го променила. Наистина не знам какво да включа още....Може да взема да включа това да ходя редовно на инфрачервена сауна като точка :221 ама така никога няма да събера и за 1 пица точки :1069 :1069 :1069 Не, че трябва, ама все пак :1069 :1069 Явно няма да ям сладки и пица през този период :1069 :1069
tita

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от tita »

За малко вдъхновение:

[img]http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/wp-c ... C9eAwc.jpg[/img]

От тук: http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/hiit ... days-hiit/" onclick="window.open(this.href);return false;

.. такива резултати не могат да се постигнат само с тренировки без регулиране на храненето, а то става с броене на калории (или ако някой ти изготви дневен хранителен режим).

Руми ни е улеснила с конкретно обяснение как да се ползва
за да се следим приетите калории.
ellyto

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от ellyto »

Да наистина без следене на храната няма да стане..аз също си направих такава табличка, като на Чери...да видим до къде ще я докарам. Направих си някакъв измислен списък с неща, които вече са ми навик и неща, които бих искала да ми станат навик и ще видим кое ще изпълня и ще стане част от ежедневието ми.
Мотивиращо е да се гледат такива снимки...и аз искам да изглеждам така след 90 дни, обаче аз вече 3 месец правя редовно тренировки и нямам такава видима промяна. Ясно е, че аз искам много и че нещата стават бавно.


Чери, дай достъп до твоя файл с мерките и навиците т.е. шерни ми го. Моя мейл е eli.tzenova@gmail.com. Така ще ми е по-лесно да те следя.
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Мнения: 827
Регистриран на: 20 Авг 2010, 12:02
Обратна връзка:

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от bobichan »

Привет мацки много ми е напечено последния месец - сигурно нищо ново не ви казвам, ама верно ми е мноого напечено. Въпреки това се включвам да ви поздравя за заразителния ентусиазъм. Успех на всички!
Сега конкретно!
Чери, хайде моля ти се върни се в началото, в най-първия пост и си помисли има ли нещо от това което Руми е написала за хранененто, което да не съм ти казвала, поне 100 пъти!!!!!!!!!!!!!???????????????????????
Значи за да има успех цялото това предизвикателство трябва да има промяна в нагласата - не е временно ограничение а всеки трябва да намери своя комфорт! И да изключенията и прегрешенията не са проблем стига да са заслужени и малки като количества. Повярвайте ми тогава са много, много по-сладки!
Според мен не е необходимо да броите калориите, ако гледате размера на порциите и се стараете да се храните с максимално естествена, минимално преработена и обработена храна. Колкото по-близо до естествения и вид - толкова по-полезна! А колкото по-полезна, толкова по-засищаща!
Всяко броене на калории, изчисляване на грамове, милиграмове и т.н. е доста стряскащо, тормозещи ииии опредено с временен ефект. Особено за майките с 1, че и с 2 деца... няма как да стане част от ежедневието! А и според мен е излишен стрес!

Сиренце :923 Абонирай се за YouTube канала на Руми. От там можеш лесно да си конвертираш файловете през mp3 конвертори и да си ги качиш дори в телефона :)

Момичета, ако имате много за сваляне и оформяне помислете за временно ограничаване на въглехидратите. Аз за разлика от Ели съм привърженик само на временното ограничаване, ако се гони резултат, за засилване на резултатите, но не и за постоянен начин на хранене. като цяло обаче идеята на Руми, а и това, което аз подкрепям и пропагандирам от много, много време е че отслабването не е свтрзано с временни ограничения, а е промяна в начина на мислене и намиране на ТВОЯ начин на хранене, който обаче не е ТВОЯ за 1-2-3 месеца, а въобще за много, много дълъг период на време. Точно за това трябва да сме търпеливи и да се наслаждаваме на резултатите.

Титка, Супер си! Браво Евала за резултатите! М да без коригиране на храненето и без яки тренировки няма как да стане. Ей това е корема, който искам да постигна! Аз като цяло всичко друго съм си постигнала, само корема ми... Ама след 2 операции секцио една след друга ... малко трудна работа!
Мацки много ми се иска да все включа и аз, но просто няма как да успея да тренирам всеки ден. Колкото и да се опитвам да се организирам. Тези, които са по-близо до мен знаят, че това опредено не е поза!
Успех момичета!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
ellyto

Re: 90 дневно ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с Руми Илиева - от 29.09.201

Мнение от ellyto »

Привет привет,

Днес реших да направя ниво 2, защото имам мускулна треска от вчерашните упражнения и от пудовката :221 като от пудовката да съм направила макс 5-7 суинга, обаче са си 9 кг и ми дойодха в повече :221 :221 За това днес реших да мина на по-лесната тренировка....частта с лицевите ми е най-тегава, иначе другите упражнения успявам да ги правя без проблеми...пак си е трудна де. Като видях после ниво 3 и си викам добре, че не започнах с ниво 3 :221 :221 Щях да се изсиля.

Боби, радвам се че се включи...знаем, че си заета и че нямаш много свободно време...когато имаш и решиш, можеш да се включиш. Съгласна съм с това, което казваш, че това не трябва да е само за месец 2 или докато трае тренировъчно-хранителния режим. Знам, че не сме на едно мнение за дългосрочното ограничаване на въглехидратите, но пък сме на едно мнение, че всеки трябва да си намери баланса в храненето. Ако си здрав, нямаш неразположения в дългосрочен план, тренираш, грижиш се за себе си, нямаш колебания в килограми нагоре надолу големи, значи си намерил баланса за себе си - независимо дали това означава да ядеш определени храни или да не ядеш други храни. Всеки сам трябва да разбере кои са тези храни, които му оказват по-голямо благоприятно влияние, отколкото отрицателно.
Подкрепям, че прегрешенията трябва да са рядко и сравнително малки порции и тогава нито ще има промяна в килограми, нито ще има чувство на вина или угризения.
Аз също смятам, че човек не трябва да прави ограничения от към храна, качествена храна. Трябва да се яде, когато се усети глад и да се засищаш с яденето, което ядеш, като това не означава, че трябва да се яде през 2 часа например :221 :221
Публикувай отговор