Тренирай с Руми Илиева - програма ЗИМА 2015 г.

Подфорум за поддържане на тялото чрез спорт
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка
Мнения: 7926
Регистриран на: 19 Авг 2010, 11:12

Тренировъчна програма на Руми Илиева - СЕДМИЦА 14

Мнение от cchery »

Тренировъчна програма седмица 14-2015

Прекрасни, как се справяте с мрачното време? Не познавам човек, на който да му действа добре :( Много се влияя от слънцето и имам нужда да е слънчево! Да си помрънкам пак за лято :)

Тази седмица е с особено внимание към корем и дупе, без да пропускаме всичко останало. Продължава да ме тормози кардиото, голям зор виждам с него. Вие как сте, кое ви е трудно сега? Аз съм на периоди, сега „мразя“ кардио :)

За новите читатели: ако до сега не си тренирала, започни с 6 седмичната програма за начинаещи. След това продължи с ниво 2 от 90 дни, след него ниво 3 от 90 дни или от седмичните програми, които публикувам. Тук са всички тренировъчни програми.

Ако искаш да гориш мазнини или да се стегнеш, трябва да ядеш точното количество храна за теб. Ако изпитваш трудност какво и колко да ядеш, пиши на Руми. Виж какво постигнаха други читатели с хранителен режим и домашни тренировки. Всичко можеш да ядеш, но не по много!

Тренировките имат вече номерация каквато е в тетрадката ми :) Най-горе в прозореца на видеото е заглавието на тренировката, а преди него стои номер RU67, например, това означава тренировка 67. Номер 1 е първата от 90 дневната програма. 99.9% са снимани за две нива, така че за 6 месеца снимах 130 тренировки, ха да са ни честити!



Ден 1 – кардио и сила



Ниво 3 – списък с упражненията.

Ниво 2 – списък с упражненията.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Публикувай отговор