Момичета, бяхме тази вечер с Боби на откриването на ресторанта, където Фюти е главен готвач!
Трудно ми е да ви го опиша, но долу-горе за мене бяха едни 2 часа на тотално резониращи и противоположни нюанси на емоциите. Първо, закъсняхме (нищо ново под слънцето). После объркахме пътя (напълно нормално). След което ни наваля и дъжд. И добре, че все пак Момчил реши да смени бермудите с дънки, защото............ откриването си беше егати официалния коктейл
. И към това като добавим, че първо не ни пуснаха, защото било частно парти иииии да видите сервитьорката, която седеше с таблата с чаши бяло вино на входа на заведението..........
както беше поднесла таблата към мен да си взема чаша, като чу, че "не ставаме" за купона, така дръпна драгоценното питие, че щеше да го обърне. :lol: :lol: След което звъннах на Фютката и й казах, че ни искат покани.......... а тя........ тя излезе и едва не помете сервитьорката и младежа, който не искаше да ни пусне. Буквално ни вмъкна за ушите вътре и то на централната коктейлна маса.
Там беше и Кики де. Та взехме си ние питиета, децата сокчета и се изпъчихме с по 1 чифт дънки и по 1 тениска (Боби даже беше с потник) и зачакахме партито да отпочне. А то папараци ли не щеш, едни официални лица, Богдан Томов, Ути, Иван Звездев, Драго-чая, Васко Найденов..... :lol: :lol:
И от това тотално смущение, везните взеха да се накланят в другата посока. Почна официалната част, която представляваше ревю на..................... специалитетите на шеф-готвача......... Антоанета Ганева или по-известна тук като Фюти
. 3-4 манекенки, малко криви едни такива, дефилираха по подиума с чинии, в които Фюти беше наредила чудеса...... не мога ви ги изброи. А през това време Чаят ги представяше атрактивно с думи. Едни рибни рулца, пълни с ............ не знам какво се озоваха и на нашата маса де
. И след като "мацките" се покълчиха с блюдата на Фюти, се появи........ тя самата
! Представете си го само: Драго обявява, че сега публиката трябва да посрещне дизайнера на това ревю висша кулинария 2012 година - шеф-готвач Антоанета Ганева иииииииии отстрани на подиума, откъдето излизат манекенките, се появявяа ТЯ
- нашата Фюти в униформата си, с прекрасни руси коси, развяти драматично и с нейната си лъчезарна усмивка! А докато се носи по котешката пътека, върху й се сипят аплодисменти, светкавици на фотоапарати, усмивки и възхищение! Фютката позира пред фотообективите, извърта се наляво, надясно, а зад нея са манекенките на Визаж.
Беше върховно, но нека и тя самата го опише!
После Драго казва да посрещнем най-големия - Васко Найденов. И той идва, запява и всичко забравяме - нямат значение моите дънки, тениските, спортния суичър на Момчил...... Васко си е Васко! На няколко пъти минава покрай Коки и го закача. По едно време тръгва песента "Джули", Коки се разтанцува и Васко го покани на подиума да танцува с него
. Опита се да привлече и Бела, ама тя......... хаха така му се намуси, така сбръчи вежди, седна на една мека мебел, вдигна си краката и си сведе главата, при което в залата избухна див смях. Горката, съвсем се сащиса. Но Коки и Васко си танцуваха. След още една песен, идва ред на "Казано честно, всичко ми е наред!". Тази песен и Бела я знае, та най-сетне стана и затанцува, при което Васко не пропусна да коментира. А най-готиното беше, когато позволи на Коки да припява с него...... По някое време до нас долита Фютинка - вече облечена за купон и почваме да танцуваме и пеем всички. Тя носи чиния след чиния, ама нали пусто се захранвам днес, та..... не опитах, но важното е, че настроение има! Макар през цялото време да знам какво се крие зад това лустро и колко нерви е коствало на Фюти.
Накрая, режат тортата и на нас ни е време да си тръгваме. Правим го в прекрасно настроение иииии ти
благодарим много, Фютенце! На късмет да ти е! Дано да имаш само прекрасни емоции оттук нататък!
Краси, добре дошла! Ще чакаме подробни разкази от отпуската ти!