Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от cvety_rz »

Благодаря ти, Марианче :923
Чери, честито и за твоя отличник :954 Да продължава все така в същия дух :524
А за Бела....знам, че когато приключи даден период от живота ни винаги освен радостта има и отчасти носталгия по отминалото.Момичето пораства и навлиза в нов етап от живота.Това е естествения ход .Сега и аз си спомних последното вземане на Райчето от градината.Уж чакаше този момент с нетърпение а си тръгна разплакана, защото и беше мъчно.
Фюти, хайде да отварятезаведението, че да се наредят при тебе нещата на работа и да ти поолекне малко.Как върви лечението на хепреса при тебе?
Марианче, как я караш? Последно време и ти като мене я караш малко апокрифно във форума :plezya se
Вер, Диди, Еми-1, липсвате :940
Валче, Бубе, как са бебоците :628 :628
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, поздравления на Коки от мен :326 Отличник бе! :524 Сега ваканцията съвсем ще му се услади, заслужена награда му е :954 А за Бели просто нямам думи!!! :329 Колко мънинка е била при постъпването в яслата, а сега каква прекрасница ти е, жива и здрава!!! :329 Има с какво да се гордееш и да се чувстваш благословена щастлива майка!!! :923 :923 :923 Между другото, отдавна чакам разказче от теб в темата за възпитанието по света и ... у нас, да направиш аналог между българските и британските родители... аз прочетох подробните ти разкази за Англия, но там само си вметнала с 1-2 изречения някои неща, а на мен ми се чете още от теб, Черитка :1030
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро! Пръкнах се на работа тази сутрин с идеята да подкарам около 10 задачи едновременно и на обяд вече да съм свободна, но........ не ми се работи :lol: :lol: . Ще пофорумствам, след което се заемам пак с делата. Нещо ми е много утрепано тази сутрин - сигурно е заради детокса вчера. Включих се, па макар и само за 1 ден. Не знам вие как сте, обаче мен ми се вие свят от вчера - днес още по-осезателно, все си мисля, че е заради високата влажност от нощес, а и ми...... дойде.

Какво ново да ви кажа?! Децата мисля, че се чувстват добре вече. За вчера Коки ми каза, че не усетил как му минал деня - толкова бързо било. За съжаление през деня не са намерили с кого да играят в парка - нормално е, повечето деца са още на градина (за тези на възрастта на Бели), а на Коки съучениците сигурно са командировани по селата. Но все ще се напълни парка де. Днес, докато бях в градината на Бели, да й плащам последните такси, си говорихме с учителката й по плуване - предлагат лятна школа с плувни занимания за по 90 лв на седмица. Та ще видим дали няма да им организираме по 1 такъв ден на седмица.

Иначе вече сме си в новия офис и е по-спокойно, макар тук не всичко да е наредено както ми се иска...... Обаче вчера успях да се добера до фитнеса, за който ви говорих миналата седмица :) и който се намира в сградата на новия ни офис. И направих първата си тренировка. Какво ми е впечатлението?!? Ами такова, че както мислех да си взема тримесечна карта за тренировки, сега ще си купя само едномесечна - просто бих искала да видя ефекта - засега подлагам под съмнение целите, които си поставих миналата седмица като ме тестуваха, а имено да сваля по 3 сантиметра от обиколките на талия, ханш и крака. Заниманието е много динамично - общо 8 уреда са и на всеки се остава по 30 секунди. След като се слезе от уреда, се застава на един постамент с постелка, който се намира между два уреда - ето вижте:

[img]http://www.fitness-spots.com/sp/456_8bf301afc9c0018.jpg[/img]

И не само се застава, ами се продължава с динамични упражнения с крака и ръце - пак 30 секунди. След което се яхваш на следващия уред и така общо 3 пълни обиколки. Следва разтягане, душ и си бягаш :1062 :1062 . Момичетата, които са инструкторки 5 пъти ме питаха дали спортувам нещо, защото се нямах никакви проблеми с упражненията, да не говорим, че пулсът ми беше ......... ами съвсем малко се покачи, независимо, че се препотих много. Явно тичането в парка си казва думата. Та имено затова - фактът, че като че ли не е достатъчно уморителна за мене тази тренировка, ще се въздържа да купувам 3-месечна карта. Бих искала да видя ще има ли ефект първия месец.

Решихме с Момчил да си направим ремонта на терасата, който замислих още март месец :1062 - и ще почна да търся фирми. Което си е пак галимация, но няма кой да ни го направи. Чакаме с децата с нетърпение да дойде 18-и юли, когато слизаме към Гърция и ще се изгубим за 10 дена из пущинаците на Халкидики. А дотогава по-близките цели са Черни Вит и Родопите през този месец :) , и евентуално Врачанския Балкан - с. Бързия за през юли.

Цвети, наистина има носталгия в цялата тази работа със завършването...... колкото и да не ми се вярва. Поздрави и от мен за твоята отличничка - сигурна съм, че един ден ще има още повече повод за гордост и при теб.

Фютко, пожелавам ти безаварийно откриване на заведението днес! Дано не ти се налага да се разправяш с малоумници, макар че в този бранш.......

МариКо, пусни малко снимки на морето....... нека му се порадваме докато сме тук в прашния град?! Кажи нещо ново от вас - как е Вики, ще почивате ли, какви сте ги планирали за лятото?!
vihrogonche написа:Между другото, отдавна чакам разказче от теб в темата за възпитанието по света и ... у нас, да направиш аналог между българските и британските родители... аз прочетох подробните ти разкази за Англия, но там само си вметнала с 1-2 изречения някои неща, а на мен ми се чете още от теб, Черитка :1030
Деска, не знам далище ми повярваш, но се опитах да не правя коментари в постингите ми за Англия...... реших всеки сам за себе си да размисли и да си даде сметка. Иначе да, бих могла да коментирам тук в темата и дано ми остане време. Още повече, че последните 3-4 месеца Коки и Бели са ужас в отношенията си помежду си......... снощи за пореден път много ме разочароваха и ще трябва да търся решение как те двамата да намерят път един към друг!
олеся написа:Какво стана с Евровизията. разбрах, че Софито отпадна на първия кръг, но кой спечели 1 място?
Оли, сигурно вече си намерила отговора на този въпрос, ама за всеки случай - изпълнителката на Норвегия Лорийн спечели с песента Еуфория

[youtube]t5qURKt4maw[/youtube]

На мен тази песен никак не ми хареса. Имаше поне още 5 много хубави предложения - ще ги пускам по малко, за тези, които име е интересно. Ето парчето на Малта - Кърт Калея:

[youtube]EgaX5QuMGR8[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте от приятен и слънчев Пловдив!
Ние сме добре,баткото ходи на градинка,бебчо расте и хубавеее......снимки не мога да кача,защото при мен не става намалянето на формата,и аз и брат ми и мъж ми си играха .......и не става,нещо не ни приема намалените снимки.....както и да е!
Аз също чакам като Чери юли месец и забегваме към същинска Средна гора/където е моето село/,по почивки няма да ходим....по известни причини.....да сме живи и здрави. :954 :954 :954
Деска,как върви твоята нова работа?
Липсвате ми всичкиииии....,но покрай разходки,домакинстване и др компа само си стои включен и до там :1062
Чери,неусетно дечицата ни порастват,затова се придържам към максимата–Гушкайте ги и целувайте ги докато са малки,че времето минава и те растат,а това става все по–трудно.
Хубав ден на всички!
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Здравейте и от мен,тези дни ще гледам да наваксам с четенето и да ви видя как сте.Бях малко отпуска и нямах нет,ще пиша скоро по -подробно.Бъдете здрави всички! :923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момичета, бяхме тази вечер с Боби на откриването на ресторанта, където Фюти е главен готвач! :954 :954 Трудно ми е да ви го опиша, но долу-горе за мене бяха едни 2 часа на тотално резониращи и противоположни нюанси на емоциите. Първо, закъсняхме (нищо ново под слънцето). После объркахме пътя (напълно нормално). След което ни наваля и дъжд. И добре, че все пак Момчил реши да смени бермудите с дънки, защото............ откриването си беше егати официалния коктейл :221 :221 . И към това като добавим, че първо не ни пуснаха, защото било частно парти иииии да видите сервитьорката, която седеше с таблата с чаши бяло вино на входа на заведението.......... :1062 както беше поднесла таблата към мен да си взема чаша, като чу, че "не ставаме" за купона, така дръпна драгоценното питие, че щеше да го обърне. :lol: :lol: След което звъннах на Фютката и й казах, че ни искат покани.......... а тя........ тя излезе и едва не помете сервитьорката и младежа, който не искаше да ни пусне. Буквално ни вмъкна за ушите вътре и то на централната коктейлна маса. :) Там беше и Кики де. Та взехме си ние питиета, децата сокчета и се изпъчихме с по 1 чифт дънки и по 1 тениска (Боби даже беше с потник) и зачакахме партито да отпочне. А то папараци ли не щеш, едни официални лица, Богдан Томов, Ути, Иван Звездев, Драго-чая, Васко Найденов..... :lol: :lol:

И от това тотално смущение, везните взеха да се накланят в другата посока. Почна официалната част, която представляваше ревю на..................... специалитетите на шеф-готвача......... Антоанета Ганева или по-известна тук като Фюти :954 :954 :954 :326 :326 :326 . 3-4 манекенки, малко криви едни такива, дефилираха по подиума с чинии, в които Фюти беше наредила чудеса...... не мога ви ги изброи. А през това време Чаят ги представяше атрактивно с думи. Едни рибни рулца, пълни с ............ не знам какво се озоваха и на нашата маса де :D . И след като "мацките" се покълчиха с блюдата на Фюти, се появи........ тя самата :954 :954 ! Представете си го само: Драго обявява, че сега публиката трябва да посрещне дизайнера на това ревю висша кулинария 2012 година - шеф-готвач Антоанета Ганева иииииииии отстрани на подиума, откъдето излизат манекенките, се появявяа ТЯ :954 :954 - нашата Фюти в униформата си, с прекрасни руси коси, развяти драматично и с нейната си лъчезарна усмивка! А докато се носи по котешката пътека, върху й се сипят аплодисменти, светкавици на фотоапарати, усмивки и възхищение! Фютката позира пред фотообективите, извърта се наляво, надясно, а зад нея са манекенките на Визаж. :954 Беше върховно, но нека и тя самата го опише!

После Драго казва да посрещнем най-големия - Васко Найденов. И той идва, запява и всичко забравяме - нямат значение моите дънки, тениските, спортния суичър на Момчил...... Васко си е Васко! На няколко пъти минава покрай Коки и го закача. По едно време тръгва песента "Джули", Коки се разтанцува и Васко го покани на подиума да танцува с него :954 . Опита се да привлече и Бела, ама тя......... хаха така му се намуси, така сбръчи вежди, седна на една мека мебел, вдигна си краката и си сведе главата, при което в залата избухна див смях. Горката, съвсем се сащиса. Но Коки и Васко си танцуваха. След още една песен, идва ред на "Казано честно, всичко ми е наред!". Тази песен и Бела я знае, та най-сетне стана и затанцува, при което Васко не пропусна да коментира. А най-готиното беше, когато позволи на Коки да припява с него...... По някое време до нас долита Фютинка - вече облечена за купон и почваме да танцуваме и пеем всички. Тя носи чиния след чиния, ама нали пусто се захранвам днес, та..... не опитах, но важното е, че настроение има! Макар през цялото време да знам какво се крие зад това лустро и колко нерви е коствало на Фюти.

Накрая, режат тортата и на нас ни е време да си тръгваме. Правим го в прекрасно настроение иииии ти благодарим много, Фютенце! На късмет да ти е! Дано да имаш само прекрасни емоции оттук нататък!

Краси, добре дошла! Ще чакаме подробни разкази от отпуската ти! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте и от мен . След това което е написала Чери аз не мога да коментирам . ЗА МЕН тя е толкова добра разказвачка :329 Вчера беше един напрегнат ден ,но си заслужаваше!МНого съм радостна ,че тя ,Бобичан и Момчил заедно с децата ме уважиха и дойдоха на коктейла. Аз дори не съм разбрала ,че не ги пускат. Леле ! Не са знаели ,че са мои гости иначе.... :1055 Представянето беше много приятно. Имаше червен подиум на който мина "ревюто" и изненадата на вечерта Васил Найденов беше много хубава за мен . Получих красив букет от рози и много поздравления и целувки . Много приятно изживяване.Днес сигурно ще е бомба в ресторанта ,но като отида след малко ще му мисля :221 На всички за сега от мен пожелавам един хубав ден . Цвети питаше за херпеса зостер - ами вече ми мина ! Благодаря !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, Фюти, разказахте ни страхотни неща!!! :326 :524 :329 Много се радвам за великолепното откриване на заведението!!! А Коси и Бели един ден ще имат да се хвалят, че са пели и танцували с Васил Найденов!!!

Виждам, че вече сме на 49-та страница. Скоро ще пускаме нова спам-тема. Хайде да помислим за прекрасно лятно заглавие :222

Аз съм на работа сега, влезнах замалко да ви видя, и ви казвам чао засега :954 хубав ден!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз не съм много по измисляне на заглавията, но в главата веднага ми дойде предложение " С дъх на лято..."
Фюти, радвам се за вчера и за хубавите емоции, които си изпитала въпреки голямото натоварване.Благодаря и на Чери за хубавия разказ :954 Коко и Бела вече могат да се хвалят, че са били на сцена с известна личност :921
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Пети, виждам че днес имаш повод за празнуване.Да ти е жив и здрав рожденника! Весел празник ! :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

ДребноДупе, да ти е жив и здрав Гошко! Весело празнуване на празника! Да расте много щастливо дете! :954 :954 :954

Да ви се похваля - вчера си купих много хубави бикини, чисто червени, изпрах ги и чакам с нетърпение да ги пробвам довечера :222 Че напоследък само хвърлях позахабени пликчета, а нищо ново не си взимах, без бельо почти останах :1062

Толкова е хубаво в мечешката бърлога!!! :329
Заключено