Аз я ям директно страшно ми е вкусна натюр. Обаче можеш да си направиш разни бонбони със смлени ядки и сушени плодове и пасиран (блендиран) кокос + мед. Импровизирай с това, което имаш под ръка.Cheva написа:Изпива се млякото и после месестата част как се ядете?
Мърмори написа:Ей тогава няма да има друг виновник освен търбуха,мамка му ненаситна!
Ми гледах един клип в сайта "магията на суровата храна", не бих казала, че при мен сеbobichan написа: Знаеш ли как да си го отвориш?
На стайна темепература, в чиния.bobichan написа: А с какво ги сушиш? И на каква температура.
Спор няма. Кокоса е мноооого полезен. Но няма да ви надувам главата пак с цитатаи от Дейвид Улф, според който кокоса е една от 10 супер, супер храни!Cheva написа:Но е в пъти по-добре да хрупам суров кокос , отколкото пуканки, солети и т.н...
Аз такива стърготини съм си сложила в хвойновото масло за ароматизиране А и не само. Кокосовото масло може да се ползва и за крем за тяло. Много е подхранващо, хидратиращо че и топи мазнини. При това без никаква химия.Cheva написа:Докато го беля така или иначе се получават парченца, сложих ги в буркан този път.
Браво за успешното, продължително прочистване.lindorina написа:Та така.Направих седем дена водно гладуване и днес започвам бавно-бавно захранването.