Прекрасен сайт на едно чудесно семейство. Отдавна посещавам сайта и всичко, което съм приготвяла по техните рецепти е много вкусно. Преди два дни за пореден път правих крекери от покълнала леща - фантастични са. Сега ще мариновам патладжан. Само веднъж съм правила и много ми хареса.cchery написа:Искам да представя в тази тема един доста подробен и приятно направен сайт на семейство суровоядци. В него ще можете да намирате разнообразни рецепти, приготвянето на част от тях представено с видео и т.н. Интересното е че има и рецепти за захранване на деца, а и един интересен експеримент, който са си направили семейството - 14 дневно соково разтоварване. Всеки ден е придружен с видео на направата на сока и как се чувстват хората. Заповядайте на това интересно място!
http://www.recipemagician.com/
Чева,"тестото"за бонбоните преди време,аз правих с кашу.Установявам,че орехите са ми много тежки,както за блатове на торти,така и за сладки.Сусамовият тахан-да-който обича,но аз не съм му твърде фен-много ми е силен и неговият вкус.Та-бонбоните може да станат по-твърди,ако се прибавят по-вече ядки.Други варианти - който има тези продукти - чиа,хуск-също ще сгъстят,а и полезността им ще е още по-вече на ниво.И,в крайна сметка,за тези,които не се отричат от глутеновите,може да се прибави нещо от рода на трици/пшенични или овесени/или пшеничен зародиш.Cheva написа:Успях, най-накрая, да спретна и сурови бонбони.
Съставки : покълнали бадеми и орехи , суров тахан , мед ,
малко кафява захар Мусковадо, какао на прах.
И кокосови стърготини за овалване.
Станаха малко меки.![]()
Сдобих се с кокосово масло.
Освен за разни десерти, за други ястия ползва ли се ?
Не се притеснявай, valrus,valrus написа:Исках да се убедя,че наистина ще ми станат ,че не обичам да хвърлям нестанали кулинарни нещица.[/color]