На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от cchery »

ellyto написа: Черитка, "Елииииии, Ели...... грешен отговор, мила .... ти вместо да ми кажеш: "Чери, няма да си мерим шкембаците, щото след 9 месеца само аз ще имам такъв!" :1053 :1053 ....ама то това не ли ясно, то от самосебе си трябва да се разбира :955 :955 До тогава всички ще са смъкнали шкембаци, а аз тепърва ще се чудя как да го смъквам :955 :955 (Извинявай, ако без да искам съм те засеганал теб, или някой друг :???:, съвсем не съм имала такова желание :923 ).
Ей, момиче, ще те :1058 :1058 ..... как мога да се разсърдя за такова нещо(болднатото), аз се залях от смях..... :955 :955 :923 :923 Оф, имам повивкване за спешна очна ставка при шефа на белия кон :1114 :1114 :1114 ...
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз този път с ягодите съм добре с повикванията...само сутрин по 1 2 пъти и това е за целия ден. винаги на детокс се чувствам много добре и си викам ей сега като свърши ще си контролирам коичеството храна и все не успявам и то не защото съм супер гладна, а защото като ми е вкусно и искам да поема максимално количество. Как да се справя с това?
Ей вчера в офиса имахме почерпка по случай РД на колежка и масата беше претрупана и аз гледах нещата и се удивих на себе си, че нищо от вкусотийте не успя да ме съблазни. Добре, че имаше ягодки да си похапна и аз :221 :221
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Чери,много са хувбави снимките от рд и сте мноого красиви всички,така изрисувани.Слава богу телевизора има кабел и засега работи . :524
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Ели,слагах си тампони от аптеката,хубавичко се омазват с мехлема,около 10 нощи го правих.
elis

Мнение от elis »

Здравейте и от мен!
Аз се позагубих тия дни,но след като малкия се възстанови горе долу от повръщане и темп.,всички вкъщи минахме през няколко кръга на ада с този вирус! Днес вече сме по- добре,но на мен ми остана този месец само мерака за детокс(след два дни посещаване на 00 през час-два и повръщане пак през толкова) неща да чувам за английска сол поне до следващия месец :1062 .
След последното боледуване взех окончателно решение да направим с децата 3-4 седмична почивка на балкан преди да идем на море, после пак балкан дано укрепнат дребните ,че още една такава зима и с мъжа ми сме за ..........
Та по таз причина няма да пиша много ,много тези педстоящи ,летни и любими от мен месеци,че всичките ми почивки май ще са без нет. В периодите когато съм си в София с удоволствие ще ви наглеждам и ще пиша , еееее и ще потпитвам Ани за вас.
От сега започвам опаковане на багажа с предходни деиствия на :993 :998 .Подготвямe се и за тържеството на първокласничката ми по случай завършването й на 1 клас,иска в нас да направм след това тържествена вечеря и това е засега .

ПП Ани за Царевец ,ходила съм само веднъж за голям срам :oops: и то когато бях ученичка в 11 клас,но не пречи да го поправим този мой пропуск.За брат ти помня ,че се разбирахте добре и се чувствахте доста близки ,хубаво е ,че сте поели отново в тази посока.И аз не съм много близка с брат ми за съжаление , независимо че е в София,не знам нещо все се разминаваме!
Олеся благодаря ти за отговора ,за съжаление не стигнах до Метро ,но си знаете защо! :126

Междувременно благодаря ви за мненията относно палатка Ани, Вер,Ели! :1115
Ние вече взехме една от Jysk (нямах си и идея ,че там има палатки , но Вер ме светна ! :128 :1140

Мецанки пожелавам ви успешни настоящи и бъдещи начинания ииии до нови срещи! :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Оф, трябваше да съм си тръгнала преди много време..... ама не стана.

Ели, с тебе ще поправим грешката за Царевец. Даже знам къде ще отседнем :1028 . Радвам се, че вече сте по-добре..... аз така или иначе ти писах днес - адски неприятен вирус. А на Наси й пожелавам незабравимо тържество..... :923

Мацки, ето статията, която ми отвори очите преди почти 5 години.... "Хранене и възпитание на детето", Лидия Ковачева. Все си мисля, че не е най-пълния вариант това, но вкъщи ще проверя в книгата ми и ще допълня!

Очаквам в най-скоро време едно бурскаско попълнение да ни кацне :954 :954 . Мац, :923 :923 :923 !
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Очаквам в най-скоро време едно бурскаско попълнение да ни кацне :954 :954 . Мац, :923 :923 :923 !
Мац, пис пис пис :1062
Айде, де :954
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Мац, пис пис пис
Айде, де
Еййййй........ :1139 :1139 :1139 ............ Мацето прати поздрави на всички! /още на 12.05./
cchery написа:Очаквам в най-скоро време едно бурскаско попълнение да ни кацне . Мац, !
И на мен ми обеща ....... отново :1062 Маце, чакаме те :923
Линдииии ..... и теб чакаме :923
cchery написа:Марико, мани го това връщане към живота на компа ти - то съществува само в ИТ библиите , и казвай кога ще е помена, че да дойдем и ние?!?!
Оооо, ще кажа, и ще гледам да е по време на житния режим :1069 :1069 А ти кажи доволна ли си от фурната, направи ли всички настройки - час, дата, атмосферно налягане, нивото на р. Дунав, валутен курс, калкулатор на калории и т.н., и може ли между другото да пече разни неща /имам предвид, ако ги поставиш в нея/ :1062 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Добро утро момичета :954 Тия дни приготвяме багажа и се местим на село а там нямаме интернет :eek: и цяло лято ще е така :328 Много, много, много ще ми е мъчно :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940
Свикнах с вас и се чувствам като част от едно по голямо семейство и ми е малко тежко в този момент.Надявам се до наесен да не сте ме забравили.Ще ми лиспвате много
:329
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Добро утро момичета :954 Тия дни приготвяме багажа и се местим на село а там нямаме интернет :eek: и цяло лято ще е така :328 Много, много, много ще ми е мъчно :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940 :940
Свикнах с вас и се чувствам като част от едно по голямо семейство и ми е малко тежко в този момент.Надявам се до наесен да не сте ме забравили.Ще ми лиспвате много
:329
Eeeee, Цвети, то чак на мен ми стана тъжно :???: :???: :923 Знаеш ли, ако можех да направя нещо добро за децата си, то щеше да бъде това, което правиш ти и Елис - тя вчера писа, че заминават за 3-4 седмици при техните на балкан.... Вместо това на мен довечера в 7 часа ми предстои интервю .... с едно момиче, което ще е детегледачка на Коко и Бели през лятото :328 :328 :328 :328 :328 :328 .... Е, сега вече искрено се разстроих.... просто съпоставих двете неща.

Не се сдържах и дигнах поста ти с "Писмо до Дякона" като важна тема - нека се вижда от всички и да се чете.... и там колко мъка има.....

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Привет, момичета! :954
Гледам тук, че котета приканвате. :1062
Сетих се за свежата песен на Миленита - Черни котараци.

Невероятен екшън ме чака идните 3 седмици. :328
Много ангажименти, на много разлинчи места, търчане , нерви .....
Физически нямам сили, но предполагам ,че идва и от дупшевната ми дупка. :128
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Заключено