Миленитка не съм била единственото хахо снощи!
Ама то се превърна и в страдание, че тъкмо заспах и така ме преряза коремът, че щях да умра! Та прекарах близо 2 часа в
На обяд хапнах малко пиле със зеле, а за вечеря само таратор, та се чудя какво ли е станало с мен, днес нищо ми няма
Ей, Черитка е на почивка и вие всички се покрихте някъде, никакви ви няма, хайде да запълним малко тази темичка!
Аз искам да се обърна към мамите, които са правили детокс на деца! Моите са на 6 и 4 год и имат доста алергии и правят чести ларингити, скоро не сме боледували, а антибиотик не сме пили от близо 2 години за което съм безумно щастлива, но пък за сметка на това противоалергични и кортизон на инхалации доста! Та отдавна се каня, но доста време обработвах мъжо и най-накрая се съгласи, та мисля да ги задържа на третия ден - 15-ти вкъщи и да хапваме пъпеш и диня и по 1 лъжичка ансолче!
Какво мислите, малко ме е страх, нямам представа как ще им набутам тази гадост в устата, да не ги стресирам нещо, дайте съвет, МОЛЯЯЯ! Но аз за сметка на това за 9 детокса, от 15 алергена станаха 3, явно има ОГРОМЕН ефект, поне здравословно, че КГ доста са се закучили :128
Айде, стига сте почивали, включвайте сееее