Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
ema 57

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от ema 57 »

Здравейте на всички, Офика не се ядосвай, те възрастните са така.Не се знае дали ние няма да сме още по досадни :lol: ,подкрепяй си приятелката и да не ти пука.Аз за сега успявам да задържа резултата от последния детокс, а тази седмица мисля да оризя в сряда или четвъртък - още не съм решила.Вече има много хубави дини и аз много ги обичам, тъй че няма да имам проблем в избора на плодове. :)
ofika

Мнение от ofika »

:954 Привет! Ема, сряда или четвъртък е добре за оризене и за мен. Аз ще мисля тепърва какви плодове да използвам. :524
ofika

Мнение от ofika »

:954 :954 :954 Ехоооо, кой оризи днес? Нещо не можах да се организирам по-рано. Вече хапнах 3 праскови и изпих чаша чай. Сега ще сложа ориза, да ми е готов за обяд. Още не съм решила в сладък или подправков вариант да бъде, но ще се справя и с тази "трудна" дилема. Успех на всички, които са решили да оризят днес! Много добро настроение, лекота и минусчета в обиколки и килца. :524
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте, какво ти оризене тази седмица се побърках от тичане по НАПове :126 ,провал по оризене,едва се добирам до компютъра да поработя...съсипах се...счети да не си в днешно време...между собственици и държава е доста трудно.Момичета съжалявам, че пропуснах оризенето, но пък и не съм се хранила особено натоварващо, за сега запазвам два кг. от предишния детокс, дано останат и до юлския.Днес едва успях да забъркам една картофена яхнийка и салатка за вечеря и съм толкова пренатоварена, че легнах към 10,30ч. уж да спя и се въртях като пумпал и станах да гледам телевизия и да попрочета тук....иначе вече има едни прекрасни дини...ама много им се радвам и сега си имам в хладилника една прекрасна :razz:
Успех от мен и дано поне на вас ви е по спокойно ежедневието :524
ofika

Мнение от ofika »

:326 Браво, Ема! Страхотен резултат! :524 Пожелавам ти да ги задържиш и да продължиш със същото темпо. Аз си ги върнах отново, но се утешавам с мисълта, че може би "организъма" се настройва за скок. Преди една година ми се случи нещо подобно. Освен това свалените см си останаха и ме мотивират да очаквам добри резултати, когато му дойде времето. Дано работното темпо при теб се нормализира, но това сигурно е свързано с периодите на отчитане. Хич не ви е лесна професията, доста е стреса, но нали затова сме заедно, да се подкрепяме. :954 :954 :954
ema 57

Мнение от ema 57 »

Офика, благодаря за съчувствието...ето, аз съм си доста изнервена...може ли тази сутрин да се събудя в 3,30 и край със спането, а е само за спане - ръси дъждец, прохладно...?Станах в 4,50 и реших да пийна ансол, сега пия кафенце и след малко отивам пред другия компютър да поработя, че в неделя поне не ми звънят по телефоните и ми е по спокойно. Ще пробвам днес да съм на диня...дано се получи :1044 ...пък то пак идва пълнолунието :) :423
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте, има ли някой на детокс тук?Аз пропуснах вчера поради пълната лудница от задачи в последно време, но днес съм на линия, вече пих ансол и сега пия кафе.Лошото е че пак не успях почти нищо за запазя от юни .В началото на месеца бях запазила -2, а сега е под килограм :1044 , как стана така не съм много наясно.Хайде успех на всички :524
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Ема, в другата темичка сме.
http://metsababa.net/forum/viewtopic.ph ... 7&start=90" onclick="window.open(this.href);return false;
Успешен и лек ден! :524
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте,извън темата съм, но да се оплача - заминах на 16-ти за една седмица уж, оставих и децата и една приятелка да наглеждат къщата и....въпреки това гадните крадци влезли и обърнали къщата наопаки :124.Прибрах се на 19-ти, полиция т.н и вече трети ден немога да прибера, нищо не са откраднали, защото няма и нищо ценно у дома.
Дано да не ви се случват такива гадости, ужасно е.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ema 57 написа:Здравейте,извън темата съм, но да се оплача - заминах на 16-ти за една седмица уж, оставих и децата и една приятелка да наглеждат къщата и....въпреки това гадните крадци влезли и обърнали къщата наопаки :124.Прибрах се на 19-ти, полиция т.н и вече трети ден немога да прибера, нищо не са откраднали, защото няма и нищо ценно у дома.
Дано да не ви се случват такива гадости, ужасно е.
Ема, съчувствам ти...... няма какво друго да ти кажа. Освен може би, че знам как се чувстваш.... още преди 20 години, когато беше първото влизане в къщата ни на село (след като дядо почина никой не живееше в нея), буквално чувствах безсилен гняв и отчуждение от мястото, където съм прекарала страхотни летни дни... Сякаш ръцете на крадците го бяха осквернили ииииииии разтребвайки бъркотията, все едно се здрависвах с тях :126 :126 :126 . Оттогава досега влязоха сигурно поне още 15 пъти и всяко едно приспиване беше свързано със страх. Не ти помагам много, но ми се ще да знаеш, че не си сама. И че други хора са го преживяли ииии...... ако ти тежи, просто сподели - дано да ти олекне! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ema 57

Мнение от ema 57 »

Чери, благодаря искренно за съчувствието....писах защото се чувствам безсилна,няма кой да ти помогне...нищо не са взели ,ми то "всичко си е наред тогава."..а притесненеието, а стреса и не само за мен, за всички близки, как да отидеш някъде и да се опиташ поне за малко да релаксираш?....чудиш се какво да направиш...нямаш никакви скъпи вещи, но аз работя у дома с чужди документни, а полицията ми казва, че няма защо да слагам "СОТ" дори, "специалистите" го елиминирали..т.е го заглушали :1044
, и какво...всичко е късмет..нямам ценности,но ти стига ужаса от "всичко обърнатно и изсипано, и как "утре" да отидеш някъде дори за ден ?
Завиждам с добро на всеки, който може да си го позволи....вероятно и аз ще отида някъде ,но нама да съм поне относително спокойна дори :126
Публикувай отговор