Днес ми остана време и ще кача първата снимка с - 10 кг.Дай Боже да кача още три такива За съжаление не сме се разбрали с фотографа и ме снимал само в лице, но мъжът ми казва, че въпреки това си личи разликата.Осъзнавам и виждам, че съм много далеч от това, за което мечтая, но искам да ви направя съпричастни на постигнатите от мен резултати в този не лек път .
Това е тялото, което най добре подхожда на констукцията ми, а и на темперамента ми.Естествено......без големите очи отпред, че ако трябва да се сдобия с тях по естествен път, не 20, а 30 кг. ще трябва да кача " onclick="window.open(this.href);return false;
Дидии, Салма Хайек ми е изключително сладка, страстна и сладострастна даже :lol: :lol: :lol: . А на първата снимка бюстът й изглежда супер съблазнително !! Как да не си пожелаеш да изглеждаш като нея......
Феликс, а твоят избор е доста настървен . Но признавам си, не бих отказала такъв плосък корем.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."