Може за едно ядене в деня да си позволя и малко грозде, че го обичам.
Но цял детокс на толкова калоричен плод не ми се иска.

Преди около 2 седмици купих портокали от някаква промоция в Била и струваха 1.29 лв/кг. Бяха някъде от Южна Америка, не помня точно коя държава, но си бяха доста кисели и не толкова сочни като гръцките през зимата. Иначе в момента цената и на портокалите и на грепфрутите е около 2-2.50 лв. Но съм абсолюно съгласна с мнението на Чери, че все още имаме възможност да си хапнем от българските плодове, които може и да не са по-евтини, но определено мисля, че са по-вкусниолеся написа:А някой интересувал ли се е от цитрусите - качеството какво им е, цените също?
Аз имам най-добри резултати с цитрусови сокове - явно не случайно ДОК ги препоръчва за детоксикация.
Ако намеря с добро качество - аз ще съм на цитруси, а цените ще ги преглътна някакси.
Леле, Верче, гоня те по петите!Ver написа:Я и аз да се включа в този детокс![]()
Че след захранването на Житния, такъв Ужасен Апетит ми се е отворил, че не искам дори да коментирам, само ще кажа ключовите думи: филийки с масло и самардалаКой ме накара да купувам тази уханна подправка? Но, едва ли в нея е причината
![]()
Та така, ще пречиствам с ябълки, грозде и чайчета