Ей това ме възмути....така им е по-лесно за това така напътстват. винаги е по-лесно някой друг да се натовари с всички грижи и емоции, пък то на теб що трябва да ти се отразява негативно...тъпото е че човек като е болен не се интересува на този, който поема всички грижи какво му е. той няма право на това, няма право на онова....ама нали и ти си човек, няма как да не ти се отрази и тогава какво? твоето време кога ще дойде? На теб кой ще обръща внимание? Стягай ги там, не ги разглезвай, защото ще ти се качат на главата и ще почнат и да скачат отгоре...Стискай зъби, Исе. Много добре разбирам колко ти е трудно и със сигурност това, което си преживяла с колита е от нерви и напрежение, защото всички около теб те теглят и те правят на луда калинка.grigorovi написа:Накрая бабата ми кйаза, че нямам право да боледувам, че няма кой да върти къщата
Сега след като прочетох, какво са направили дечицата и се зарадвах. Определено са ти дали голяма доза положителна и зареждаща енергия, която да ти дава много сила да издържиш. Дръж се Исе, не се давай!
Линди,
хихихи, голям смях :lol: :lol: И аз все си викам кво ли си мислят хората, като си слагам тампони с ракия в носа и ушите и после цялата мириша на ракия. Сигурно не им се връзва, че пиянствам от сутринта. :lol: :lol: :lol:lindorina написа:мале,мале,кой знае какви ухания са се разнасяли от мен
Закуската ти не е много такова, ъъъъ онакова прегрешение :lol: :lol: сегааа случва се на човек да си хапне хлебче и то в по-големи количества :lol: Аз например по някой път изяждам цял хляб за един ден :lol: :lol: ама като ми се яде си хапвам, кво да правя :lol: :lol:
Еми, дано се справите по-бързо с всички болестни нахалитети. :128 :128 :128 до последно. Бъди силна, всичко ще премине. Просто трябва време. Знам колко е неприятно като се влезе в кофти серия, но не трябва да падаме духом. Запали си аромалампа вкъщи с някое ароматно етерично масло и се отпусни за 5 минути. Това ще ти се отрази добре и ще презаредиш малко батерийките.