Хайде на детокс през Юни, че ни чакат пясъчните дюни

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Хайде на детокс през Юни, че ни чакат пясъчните дюни

Мнение от cchery »

Хахаха, Тита.... ама аз не съм уточнила юни коя година?! :221 :221 :221 :221 :221 Мани, явно пак съм писала на совалка..... :1062 .

Аз ще се включа от понеделник и ще го направя 2 дена. Със същите мераци са и Фюти и Марчи - днес се чухме с тях. Сега остава и заглавие на поредната темичка да си измислим. Ето моето предложение:

ЮЛИ НА ВРАТАТА ЧУКА, ЗА ДЕТОКС ОЧАКВАМЕ ТЕ ТУКА!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

Аз ще пропусна юлския детокс. Море, почивка и т.н. Не искам да мисля за нищо.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Хубава тема за Юли и нали знаеш Чери, който си я измисли си я пуска :)

Аз ще детоксвам от понеделник 3 дни, не знам на какво, ако няма нещо интересно пак на ябълки вероятно.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

July morning или July detox ??? :523

[youtube]JLZMMk8KZSU[/youtube]

В крайна сметка реших: July morning ,а после July detox
tita

Мнение от tita »

хе-хе ... Зорка, в духа на твоят пост, предлагам заглавие за новата тема:

July morning, July detox and something more или ... и още нещо :lol:
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:923 :923 :923
Смятайте ме и мен за 2 дни... само да не ми мине котка път, че нещо напоследък никаква ме няма... :cry:
Браво на всички ви за юнския детокс!!! Само така момичета! :940
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
vesin

Мнение от vesin »

И аз ще се включа от понеделник за три дни, на сезонни плодове, мислех си само на диня, ама като гледам какви хубави кайсии има на пазара....
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа:хе-хе ... Зорка, в духа на твоят пост, предлагам заглавие за новата тема:

July morning, July detox and something more или ... и още нещо :lol:

Ако ми позволите да се вмъкна и аз в тази много добра композиция за заглавие на новата ни тема :1062

July DETOXing on July morning
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

tita

Мнение от tita »

cchery написа: July DETOXing on July morning
:524

... и за да се подготвим за детокса :954

Изображение

Неустоими са ми тез плодови изкушения. :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Вчера и днес поработих малко по онлайн табличката. Вижте какво сътворих:

ВЪПРОСНИК

Казвайте дали ще върши работа. Има само 5 задължителни въпроса, които мисля са нормални всеки да попълни - име, кой детокс е правил, колко дена и кг ПРЕДИ и кг СЛЕД детокса. Най-хубавото му е, че вече сортира почти веднага попълнените данни (3-4 минутки след попълването) и те са видими на втората страница, кръстена ИНДИВИДУАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. Разбира се търсенето отново ще е с Ctr+F и всеки си вписва във формата за търсене ника/името.

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cchery написа:Вчера и днес поработих малко по онлайн табличката. Вижте какво сътворих:

ВЪПРОСНИК

Казвайте дали ще върши работа. Има само 5 задължителни въпроса, които мисля са нормални всеки да попълни - име, кой детокс е правил, колко дена и кг ПРЕДИ и кг СЛЕД детокса. Най-хубавото му е, че вече сортира почти веднага попълнените данни (3-4 минутки след попълването) и те са видими на втората страница, кръстена ИНДИВИДУАЛНИ РЕЗУЛТАТИ. Разбира се търсенето отново ще е с Ctr+F и всеки си вписва във формата за търсене ника/името.

Мога смело да кажа, че ВЪПРОСНИКЪТи най-вече таблицата с резултатите вече работят както трябва! Приятно ползване на всички, които имат нужда от тази благинка! Засега има 3 записа, които са фиктивни и ще изтрия преди началото на детокса.

И още нещо - прочетете за , която е в пряка връзка с това което правим - ДЕТОКСИКАЦИЯТА!

Заключено