Дани, сега да не излезе, че се познаваме?! Да,в Надежда съм.danid написа:Вер, ти да не живееш в Надежда?
"Вера, от Надежда - както веднъж ми каза един полицай - сега ако има и любов ти прощавам глобата" ...и ми я прости
Дани, сега да не излезе, че се познаваме?! Да,в Надежда съм.danid написа:Вер, ти да не живееш в Надежда?
Хи-хи,мен пък веднъж като ме спря един полицай/беше млад и готин /бях си забравила книжката.Изпрати ме до в къщи да я взема и когато му я донесох на кръстовището където се бяха покрили каза:"Хм,тук има четерилистна детелина,затова глобата отпада!Ver написа:Дани, сега да не излезе, че се познаваме?! Да,в Надежда съм.danid написа:Вер, ти да не живееш в Надежда?
"Вера, от Надежда - както веднъж ми каза един полицай - сега ако има и любов ти прощавам глобата" ...и ми я прости
Хех, че готино, Линди.lindorina написа:Хи-хи,мен пък веднъж като ме спря един полицай/беше млад и готин /бях си забравила книжката.Изпрати ме до в къщи да я взема и когато му я донесох на кръстовището където се бяха покрили каза:"Хм,тук има четерилистна детелина,затова глобата отпада!Ver написа:Дани, сега да не излезе, че се познаваме?! Да,в Надежда съм.danid написа:Вер, ти да не живееш в Надежда?
"Вера, от Надежда - както веднъж ми каза един полицай - сега ако има и любов ти прощавам глобата" ...и ми я прости
Знаех си аз кой ще отговори на тези въпроси . Благодяря. Много бих искала да се включваш при възможност и с друга полезна инфо!Сиренце написа:Като става въпрос за кисело мляко - преди известно време лабораторията на Елби е правила изследване за броя на бактериите в различните марки. Стандарта е около 700 000 - 800 000 на грам кисело мляко. В Данон имало 2. Млякото с най-много Лактобацилус Булгарикум е открито в Родопите - т.нар. "налагано мляко". При него новото прясно мляко се налива директно върху подквасеното от предишния ден. В това мляко са преброили около 2 000 000.
Еми, шапки долу за тези думи . Страхотна си! Чакаме всички кандидати за слава залата на славата на меца...... Викам да си спретнем и едно кОнкурсче вече, а?!?!emi-1 написа:Мими здравей,видях,че си тук.
Нели,къде си?Краси...сега ако започна да изреждам,...отиде та се не видя края.Пишете по някой ред,да е ясно,че всичко е ок.Аз съм заровена с работа,но както виждате,открадвам по малко време.
С клиенти до 18,30/но пък започваме в 9,30/.Има дни,когато ме е домързяло през деня или много съм форумствала,когато ми се налага да поостана до 21-22ч да си довърша работата.Хубавото е,че сама решавам кога и колко.Mstar написа:Здравей Еми!
Не е ли време вече да спираш с работата? Всъщност, до колко часа работиш?
Добре де,в Родопите,ама кажете коя марка,че от него да купуваме.Доктора беше казвал за "Верея" и на него наистина пише ,че съдържа.А,друго...cchery написа:Знаех си аз кой ще отговори на тези въпроси . Благодяря. Много бих искала да се включваш при възможност и с друга полезна инфо!Сиренце написа:Като става въпрос за кисело мляко - преди известно време лабораторията на Елби е правила изследване за броя на бактериите в различните марки. Стандарта е около 700 000 - 800 000 на грам кисело мляко. В Данон имало 2. Млякото с най-много Лактобацилус Булгарикум е открито в Родопите - т.нар. "налагано мляко". При него новото прясно мляко се налива директно върху подквасеното от предишния ден. В това мляко са преброили около 2 000 000.