dexter написа:Пожелавам ви страхотен усмихнта ден. Било Игнажден, не се изнасяло нищо от вкъщи, но кой да ти знае

? Аз точно днес реших да занеса събраната в къщи хартия - в офиса имаме специални контейнерчета, в които събираме разделно отпадъци (всъщност само хартията). Надявам се да не съм изнесла берекета от къщи :lol: :lol: !
Але-леле, аз днес пък що неща изнесох от вкъщи

- сладки за тържеството на Бели в училище, книгите им за подаръци, а малко по-късно ще нося и кошницата с пакетчетата с лакомства, които снощи направихме, както и една паница с постни сарми - на тържеството децата ще ни изиграят ритуала за Бъдни вечер и на нас се падна да вием сарми.

Реално ги направи Момчил - тук следват едни огромни аплодисменти

, т.к. ние снощи с децата бяхме на РД до 20,30 часа и нямаше кога аз да ги готвя, а след като се прибрахме правихме торбичките с лакомства. Та... изнасянето ще е пълно - като се има предвид, че и двете с Бела към 17 часа ще се изнесем :lol: - тя с народна носия, аз криво-ляво.....дано да имам време да се гримирам поне.

И поради така
изнесените факти с нашата ангажираност, днес Бела няма да ходи на репетиция по балет, щото вече нямам сили да гледам, камо ли да мърдам.
И както казват в едни ТВ игри "И това не е всичко!" - от 20 часа е Коледното тържество/демонстрация от гимнастиката на Бели

- та, както е ясно, и там ще огряваме. Утре пък е Коледния турнир по футбол на Коки

и с две думи, сме се подредили якооооооооооооооооооо! Аз пазарувах туй-онуй от Джъмбо и успях да бутурясам с колата един бордюр при опит да направя ляв завой на голямо кръстовище.....

, т.е. завоят го направих, ала върху бордюра..... не е за разправяне. Разминах се само с една спукана гума на колата и ..... явна уплаха от моя страна. Абе.... явно умората вече си казва думата, защото последните 2 съботи и недели ползвах малко да поизлъскам вкъщи - дограми, печка, баня, аспиратор, шкафове, че нали ще ни идват на Момчил родителите и сестра му на гости за Коледа..... и като се добави към това пазаруването в ИКЕА от неделя следобед за подаръци за родата, непрестанното тичане напред-назад по служебни задължения..... уау

.... вече съм жива-умряла и викам краят на света да настъпи ако може от днес

, но само за определени неща... :1140 :1140
Цони, непременно да ни покажеш снимките с лакомствата - пожелавам на децата да получат заслужените аплодисменти за труда си!

....... и да ме светнеш как се пътува по вашите пътища, щото другата седмица къде недел
А ще ви кацнем

- е не специално у вас, но пък при Теодор и Галя.... ако ще да е с БТР, трябва да се закараме!
Декс, какво стана с градината на Яна - успял ли е микробусът да се закара децата?!?
Фюта и Деси, обмислям дали да не ви закичим специални рангове тук :lol: :lol: - та вие така добре отсрамвата останалата част от мецанките, които само си мечаем за лИбоФ....

! Много ви обичам и ми е безкрайно интересно всичко онова, което се случва с вас - как се случва, кое ви амбицира, кое е водещото ...... не задавам въпроса "Защо", защото е излишен.... не е важно защо, а е важно как!
Мили ми смехурковци, спирам да пиша, защото "Дивото зове" - демек.... отивам да подготвям носията на Белана Донева, която ще го играе дете в сценката за празника днес!
[youtube]5r8G3SEGIV0[/youtube]