Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от cchery »

dexter написа:Пожелавам ви страхотен усмихнта ден. Било Игнажден, не се изнасяло нищо от вкъщи, но кой да ти знае :1044 ? Аз точно днес реших да занеса събраната в къщи хартия - в офиса имаме специални контейнерчета, в които събираме разделно отпадъци (всъщност само хартията). Надявам се да не съм изнесла берекета от къщи :lol: :lol: !
Але-леле, аз днес пък що неща изнесох от вкъщи :1062 :1062 - сладки за тържеството на Бели в училище, книгите им за подаръци, а малко по-късно ще нося и кошницата с пакетчетата с лакомства, които снощи направихме, както и една паница с постни сарми - на тържеството децата ще ни изиграят ритуала за Бъдни вечер и на нас се падна да вием сарми. :1062 Реално ги направи Момчил - тук следват едни огромни аплодисменти :326 :326 :326 , т.к. ние снощи с децата бяхме на РД до 20,30 часа и нямаше кога аз да ги готвя, а след като се прибрахме правихме торбичките с лакомства. Та... изнасянето ще е пълно - като се има предвид, че и двете с Бела към 17 часа ще се изнесем :lol: - тя с народна носия, аз криво-ляво.....дано да имам време да се гримирам поне. :1062 И поради така изнесените факти с нашата ангажираност, днес Бела няма да ходи на репетиция по балет, щото вече нямам сили да гледам, камо ли да мърдам.

И както казват в едни ТВ игри "И това не е всичко!" - от 20 часа е Коледното тържество/демонстрация от гимнастиката на Бели :221 :221 - та, както е ясно, и там ще огряваме. Утре пък е Коледния турнир по футбол на Коки :1069 :1069 и с две думи, сме се подредили якооооооооооооооооооо! Аз пазарувах туй-онуй от Джъмбо и успях да бутурясам с колата един бордюр при опит да направя ляв завой на голямо кръстовище..... :1139 , т.е. завоят го направих, ала върху бордюра..... не е за разправяне. Разминах се само с една спукана гума на колата и ..... явна уплаха от моя страна. Абе.... явно умората вече си казва думата, защото последните 2 съботи и недели ползвах малко да поизлъскам вкъщи - дограми, печка, баня, аспиратор, шкафове, че нали ще ни идват на Момчил родителите и сестра му на гости за Коледа..... и като се добави към това пазаруването в ИКЕА от неделя следобед за подаръци за родата, непрестанното тичане напред-назад по служебни задължения..... уау :1210 :1210 .... вече съм жива-умряла и викам краят на света да настъпи ако може от днес :1062 :1062, но само за определени неща... :1140 :1140

Цони, непременно да ни покажеш снимките с лакомствата - пожелавам на децата да получат заслужените аплодисменти за труда си! :923 ....... и да ме светнеш как се пътува по вашите пътища, щото другата седмица къде неделА ще ви кацнем :mrgreen: - е не специално у вас, но пък при Теодор и Галя.... ако ще да е с БТР, трябва да се закараме! :D

Декс, какво стана с градината на Яна - успял ли е микробусът да се закара децата?!?

Фюта и Деси, обмислям дали да не ви закичим специални рангове тук :lol: :lol: - та вие така добре отсрамвата останалата част от мецанките, които само си мечаем за лИбоФ.... :524 :524 ! Много ви обичам и ми е безкрайно интересно всичко онова, което се случва с вас - как се случва, кое ви амбицира, кое е водещото ...... не задавам въпроса "Защо", защото е излишен.... не е важно защо, а е важно как!

Мили ми смехурковци, спирам да пиша, защото "Дивото зове" - демек.... отивам да подготвям носията на Белана Донева, която ще го играе дете в сценката за празника днес! :954 :954

[youtube]5r8G3SEGIV0[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И обещаното фото:
DSC06256.JPG
(97.6 KiB) Свалено 479 пъти
DSC06252.JPG
(96.62 KiB) Свалено 479 пъти
DSC06240.JPG
(121.44 KiB) Свалено 479 пъти
DSC06238.JPG
(83.28 KiB) Свалено 479 пъти
DSC06251.JPG
(102.49 KiB) Свалено 479 пъти
DSC06262.JPG
(151.1 KiB) Свалено 479 пъти
DSC06236.JPG
(74.29 KiB) Свалено 478 пъти
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Само да отбележа, че децата сами си украсиха сладките и кексчетата и днес на базара пожънаха успех.
Утре е коледното тържество в училище и КРАЙЙЙЙЙ - от събота вече съм в отпуск чааак до 07.01 или до края на света :221 , ако все пак се случи утре.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Много добре са се справили децата. Браво на тях

Хайде Момичета, ще се видим и чуем в другия, по-добрия нов свят :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, :423 :329 :922 Относно това кое ме води, движена ли съм от амбиция, любов ли е това - не бих казала... по-скоро е някаква сладко-горчива тръпка (говоря само за себе си!), някакво прекрасно усещане, че съм желана и красива в едни дълбоки и черни мъжки очи... просто е готино!

Сиренце, утре и за мен е последен работен ден за дълго време занапред :) Много ми е :954 на душата, определено имам крещяща нужда от почивка! Снимките са прекрасни, децата и техните произведения на кулинарното изкуство - също! :326

ДаниД, абе честно казано аз предпочитам да си ви виждам в този свят, нищо, че не е съвършен :222 , но пък каквото дойде - дойде, не можем да променим нищо, нали така? :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Да питам аз тук, нали сама съм си наложила пълно информационно затъмнение :lol: :lol: - за колко часа се оаква края на света, че да знам да се прибера в къщи :221 :221 . Яна днес не е на градина, ще се гледат с баща си, планували са си палачинки за закуска, мляко с какао, филмче (най-вероятно някое за Камбанка :) ) и после среща с приятели в някое кафе. Завиждам им.... Оказа се, че до тяхната градина се стига с джипа на един от бащите, който вчера ги е извозвал и на отиване и на връщане. Без проблеми за тях, но по наклона имало закъсали други хора, които пречели на движението. И за това вчера ни ги върнаха с час и половина по-рано - тъкмо удобно време да се заемем с коледните меденки :). За догодина трябва да разнообразим репертоара, че всички ни научиха вече :).
Сиренце, сладкишите са страхотни, особено Дядо Коледа :326 ! Страхотно са се справили децата, браво за ентусиазма и майсторлъка :)!
Чери - то и аз си мислех, че ще имам тежка седмица, последни приготовления преди заминаване, но ти биеш всякакви рекорди :221 . Аз за чистене даже и не си помислям, малко поспретнах, че във вторник свекитата ни удостоиха с посещение, но те гледат само Яна, не обръщат (надявам се) внимание на неизбърсания прах по шкафовете :lol: :lol: . Не че ме вълнува особено - колкото мога - толкова!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

За час не зная, но съм нащрек вече :1140
Peteto

Мнение от Peteto »

dexter написа: Чери - то и аз си мислех, че ще имам тежка седмица, последни приготовления преди заминаване, но ти биеш всякакви рекорди :221 . Аз за чистене даже и не си помислям, малко поспретнах, че във вторник свекитата ни удостоиха с посещение, но те гледат само Яна, не обръщат (надявам се) внимание на неизбърсания прах по шкафовете :lol: :lol: . Не че ме вълнува особено - колкото мога - толкова!

Декс, и аз си мислех (надявах), че не се обръща внимание на това къде е подредено и къде има прах, но всичко се следи под лупа - и да кажеш, че е само свеки нали прието е за нормално (въпреки че моята е от по-нормалните - не се бърка), но от човека който най-малко очакваш да чуеш коментар (собствената ти майка) ти идва да се гръмнеш :1215 :1215 :1215 -
нещо от сорта "Ооо най-накрая си успяла да почистиш тук!..." :126 :126 :126
Peteto

Мнение от Peteto »

Сиренце написа:И обещаното фото:

Сиренце, страхотни неща са направили децата - ЕВАЛА :323 :323 :323
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Петето, Декстърче, бъдете НАД тези маловажни неща, мили мои :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехооооооо, помните ли ме още?! :) :)

Не мога да повярвам, че ваканцията почна! Официално от утре, но погледнато от или по-точно към дъното на моята душа - ОТ ДНЕС!!! :fan :fan :fan :fan :fan Леле майко колко много искам да почивам и да не мисля за нищо, особено за подаръци и то коледни :1052 :1052 :1052 ... Слушам нещо много готино, за което ме подсети Декс в темата за любима музика и това, че трябва да опаковам подаръци вече не ме вълнува..... и утре е ден, особено след манията по днешния край на света! Не вярвам, че каквото и да е ще се промени.... за съжаление :cry: :cry: .... Но пък ако се възнеса преждевременно, и горе пак ще съм никнейм Чери... да ме потърсите, ей! :1062 :1062

Цони, страхотни са сладките! Особено много ми харесаха снежинките - много нежни! Личи си цялото старание, което е вложено - не са просто изцапани, а изрисувани! :326 :326
Peteto написа: Декс, и аз си мислех (надявах), че не се обръща внимание на това къде е подредено и къде има прах, но всичко се следи под лупа - и да кажеш, че е само свеки нали прието е за нормално (въпреки че моята е от по-нормалните - не се бърка), но от човека който най-малко очакваш да чуеш коментар (собствената ти майка) ти идва да се гръмнеш :1215 :1215 :1215 -
нещо от сорта "Ооо най-накрая си успяла да почистиш тук!..." :126 :126 :126
И аз така си мислех, ама щом взех сама да си забелязвам :1140 :1140 :1140 Сигурно одъртявам.....
dexter написа:Яна днес не е на градина, ще се гледат с баща си, планували са си палачинки за закуска, мляко с какао, филмче (най-вероятно някое за Камбанка :) ) и после среща с приятели в някое кафе. Завиждам им....
Декс, така сладко си го описала, че ..... чак и на мен ми се прищя да хапвам палачинки, да гледам филм, че и на кафе да ме заведат. :lol: :lol: - Боже, как добре ще ми дойде! Откога не съм правила нещо без да мисля за задълженията, които по принцип имам!!! Сигурно ще дойде ден и ще ми писне и ще почна да се чудя защо съм си мислила, че съм претоварена сега..... Карай!

Какво да ви кажа друго?! Вчера тържеството на Бели в училище мина страхотно - госпожата им е толкова търпелива, всеотдайна, разбираща, даряваща.... получи се много, много мило празненство, а децата бяха ........ деца - не им се наложи и за секунда да се правят на някой друг, защото имат публика ..... и ги видяхме такива, каквито са и през деня, когато са на училище! След като всичко със сценария приключи, децата се скупчиха около трапезата и изядоха точно като кокошчици питата, опоскаха фъстъците, нападнаха сладките, разляха нектара... :1062 :1062 Но си бяха те - аз бях готова поне на 5 пъти да скоча и да им направя забележка, че са шумни и че не внимават, но не и г-жа Минкова - и тази сутрин като й споделям тези неща, тя ми казва "Ако аз мислех така, значи мястото ми не е тук!" :)

После на гимнастиката децата бяха страхотни..... Бели участва в едно съчетание, но пък направи заедно с едно по-голямо момиченце трудния елемент - ето снимки (доколкото се вижда на въпросния елемент):
IMG_2591 - Copy.JPG
(79.76 KiB) Свалено 533 пъти
IMG_2592 - Copy.JPG
(66.88 KiB) Свалено 533 пъти
Днес на турнира на Коки..... се случиха неприятни неща - нашият треньор пусна в игра 4 момченца, които той тренира индивидуално, но не са част от отбора..... и един от треньорите на останалите участници вдигна скандал. При което нашият треньор прекрати участието на отбора ни.... дано това да е поука за всички и най-вече за него, защото на мен не ми харесват такива неща - нищо, че и в другите отбори имаше същите мошенничества!

Това е засега! Поздравче с това [youtube]6cfCgLgiFDM[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено