Чери, това невероятно гъвкаво, способно и чаровно момиче-гимнастиче Белушката ли ти е?

Останах без дъх, докато гледах снимките й!

Браво на нея, браво и на теб, да сте ми живи, здрави, все така щастливи и истински дами
Минавам оттук набързо, че чакам гости и съм се разшетала като за световно
На всички ви желая още веднъж светли Коледни празници
ДроиД, честит ти рожденик Виктор - да расте жив, здрав, засмян, щастлив, обичан, обичащ и голям късметлия! :1211
Музикалното парче е от мен за всички вас с най-истинските ми приятелски и дружески мецански чувства, които питая в сърцето си:
[youtube]BKXe8n-KsyU[/youtube]
Що се отнася до мен, напоследък се чувствам като 20-годишна

хлапачка, волна, щастлива, красива. Ето това парче отразява най-красноречиво какво изпитвам като емоция сега:
[youtube]9xEAG2TBDUo[/youtube]
Декември тази година е за мен щастлив, изпълнен само с хубави изживявания, месец

Дойде едва ли не като компенсация за четирите месеца отвратителна депресия преди това

Така ми се иска да започна 2013 най-накрая обновена, пречистена, узряла за това състояние, в което вече няма да бъда сполетявана от такива крайни емоционални състояния, каквито ме връхлитат от 1996 година насам, хронично и епизодично... много се изтощих... искам вече по-голямо спокойствие, така мечтая за Златната Среда, а тя все ми се изплъзва пустата