Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Сиренце »

Чери, БРАВО на Бела!!! :326 :326 :326 Истинска гимнастичка!
А за случката с треньорите :1053 - е, това винаги много ме вбесява - да се оправят бакиите пред децата. И какво се постига?! Само се разваля удоволствието от играта.

Както вече споделих от днес съм в отпуск и го раздавам сънливо-мързеливо. Навън прехвърча сняг, бяло е навсякъде, а вкъщи е топло, ухае на готвено, на чай и портокали. Децата са решили да ходят на пързалка, но аз така съм се размазала, че не ми се мърда никъде.(не че някой ме вика, де :222 )
Следобед мисля за забъркам нещо канелено-коледно, но още не съм решила какво да е.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цони, то и аз се размазах само като те чета как ти си го направила :1062 :1062 . Моето започва от днес! И от сутринта си мисля какво ще сготвя за днес, утре и вдругиден, а за по-вдругиден отсега потривам ръце как само ще дояждаме и няма да си мръдна пръстчето. :lol:

Та за днес съм замислила джоланчета на фурна и баклавица. Утре ще правя зрял боб, а вдругиден съм се накумила да готвя пуйка по ей ! В крайна сметка винаги имам време да редуцирам ентусиазма си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Едно е сигурно, ще почиваааааам! И ще спя и на обяд, и след обяд и когато ми падне! И ще се разхождаме навън абсолютно без посока..... Ей така като за отпускарско чувстващи се хора!

Хайде..... споделете моля как се чувстВУВАте и вие?! :D

:1213 :1213 :1213

Дидка, честит рожден ден на Виктор! Много здраве, късмет и успехи! Нека младите хора в България имат своите мечти и ги следват с упоритост и без отчаяние! Весел празник!

:1213 :1213 :1213
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, това невероятно гъвкаво, способно и чаровно момиче-гимнастиче Белушката ли ти е? :326 :326 :326 Останах без дъх, докато гледах снимките й! :1216 :524 :922 :1139 Браво на нея, браво и на теб, да сте ми живи, здрави, все така щастливи и истински дами :329

Минавам оттук набързо, че чакам гости и съм се разшетала като за световно :fan

На всички ви желая още веднъж светли Коледни празници :222

ДроиД, честит ти рожденик Виктор - да расте жив, здрав, засмян, щастлив, обичан, обичащ и голям късметлия! :1211

Музикалното парче е от мен за всички вас с най-истинските ми приятелски и дружески мецански чувства, които питая в сърцето си:

[youtube]BKXe8n-KsyU[/youtube]

Що се отнася до мен, напоследък се чувствам като 20-годишна :222 хлапачка, волна, щастлива, красива. Ето това парче отразява най-красноречиво какво изпитвам като емоция сега:

[youtube]9xEAG2TBDUo[/youtube]

Декември тази година е за мен щастлив, изпълнен само с хубави изживявания, месец :1209 Дойде едва ли не като компенсация за четирите месеца отвратителна депресия преди това :423 Така ми се иска да започна 2013 най-накрая обновена, пречистена, узряла за това състояние, в което вече няма да бъда сполетявана от такива крайни емоционални състояния, каквито ме връхлитат от 1996 година насам, хронично и епизодично... много се изтощих... искам вече по-голямо спокойствие, така мечтая за Златната Среда, а тя все ми се изплъзва пустата :1069
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Охх,ето ме и мен,най-накрая...толкова пъти се опитвах да пиша,но имах проблем с другия телефон и неможех да пускам мнения,но сега всичко е оправено и се радвам,че мога да се включа.Анджи е при баба си от миналия понеделник,а Ивето отиде в събота,така,че имахме възможност да изкараме 2 невероятни дни само за нас,което не се беше случвало от години,беше страхотно,въпреки 6-те години,през които сме заедно,смея да кажа,че все още не е изчезнала тръпката от нашата връзка,любовта е все така силна,стопляща,даряваща,а всеки път щом се прибира от работа го чакам с нетърпение,неискам това гъделичкане в корема ми да изчезва...днес за жалост пак е на работа,но до някое време,така,че довечера сме заедно...плановете ни за празниците претърпяха промяна,и 2-те вечери ще бъдем при свеки,за което съм много щастлива,защото след една "криза"в отношенията ни това лятм,сякаш се преоткрихме,стана по-отворена към мен,повече споделя желанията си,което прави отношенията ни по-чисти и близки,което мен само ме радва,да,щастлива съм от нашата близост....та довечера ще бъдем пълна къща",какво по-хубаво от това...с подаръците съм почти готова,след малко отива да оправя останалите....ами какво друго да ви кажа,щастлива съм,че ще прекарам тези празници така,както винаги съм си мечтала,всички заедно,спокойни,искренни,даващи и получаващи любов и щастие,желая същото и на вас,бъдете здрави и ви целувам,мили мецанки
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Честита Коледа, мили момичета!
[img]http://news.fashion.bg/img10/ChristmasHoliday_table.jpg[/img]
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
danid
Философска система

Мнение от danid »

ЧЕСТИТА КОЛЕДА МОМИЧЕТА

Бъдете здрави, усмихнати и добри във всичко, нека срещате само красота, доброта и много любов, защото всички заслужавате това.

Мирна и благодатна Нова 2013 година за вас и любимите ви хора
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Честито Рождество Христово!
С пожелания за светло бъдеще и много мигове изпълнени с топлина и надежда!
[img]http://animacii.net/images/stories/pict ... mirani.gif[/img]
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Меко и топло, следобедът – тих.
Щях да чета, но във сън се унасям.
Чувам елхата как рони игли.
Чувам дори как блещука украсата.

:1166 :1181 :529 :722
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Сиренце мило ,честит имен ден ! Много здраве и радст ти пожелавам ! НА ВСИЧКИ ВАС МИЛИ ДАМИ ЖЕЛАЯ СВЕТЛА КОЛЕДА !Д ИМАТЕ УЮТ В ДОМА И РАДОСТ ПО ЛИЦАТА ,ДА СТЕ ЗДРАВИ И ДА ИМАТЕ УСТРЕМ! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕКРАСНА НОВА ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНА С БЛАГОДЕНСТВИЕ ! дНЕС МОЯ КИКИ ИМА РОЖДЕН ДЕН И ЗАТОВА МОЛЯ ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ: :1004 :1059 :1039 :925 :728 :624 :1088 :1180 :626
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

:1103 :623 :1103

Цони, честит имен ден! Бъди щастлива и все така решителна!

:1103 :623 :1103

Фютка, да е жив и здрав Кико и нека.... животът реши най-доброто за него и вас!

:1146 Стефи, честит имен ден и на тебе! Желая ти все така с борбеност и постояннство да устояваш целите, интересите и себе си! Сигурна съм, че ти си най-големият късмет за твоите ученици! :1117
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Смехурко е имала РД вчера, да ни е жива и здрава, нищо, че отдавна не е влизала :922

На Сиренце и на Стефи честит имен ден на патерица, да сте мноооого щастливи :922

Момичета, на мен ми се случват някакви супер яки неща, щастлива съм :1216
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Заключено