Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от valrus »

Честита нова година,момичета!
Нека тя бъде здрава,спокойна и позитивна за всички нас!!!!Нещо ми е депресирано ,дали от хормони,дали от друго,ще се опитвам да се "измъквам"от тая гадост.Ми,постоянно вкъщи,с бебе ,от печката,в банята,на мивката и с бебе........
Благоданя ,Вихрогонче за пожеланията!
Честито на всички именици!
Весела неделя!
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:528 Здравейте :954 :954 :954
:940 :940 :940
Хубав ден и успешна нова седмица на всички :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Чери, надявам се вече да имаш добри вести от Момчил и да си спокойна :940 Като четох краткото ти резюме за "спокойния уикенд" се замислих да не би децата да членуват в "светата инквизиция" :1062 :1062 :1062 Щото на моменти си мисля, че моите са не от пасивните, но от активните им членове.А сега накратко за мен :mrgreen: Захванах се да изкарам едни курсове по богословие и в момента учим световни религии.Това Индуизъм, Джайнизъм, Будизъм, Дзен-будизъм, Персийски религии дет се вика вече за нищо ги нямам :plezya se И така ми е доста натоварено, но пък и ентусиазма ми е пропорционален с натоварването.И да се похваля в началото на м. Май ще си направя малка екскурзийка.Е малка, малка.....към 15 дена :1216 Ще ходим с Симо до Фарьорските острови е пътьом ще се отбием през Будапеща, евентуално Виена за по направо :1062 , Дания.....Имаше вероятност първо да прескочим до Италия ( Венеция, Сицилия), но нещата се наредиха за островите.Отдавна си мечтая да изляза малко от Б-я и сега не мога да повярвам, че ми се случва.Мечтите се сбъдват :954 :954 :954 Малко се притесявам как ще изкарам на ферибота от Дания до Файорските острови, защото се пътува две нощи и един цял ден, но това са от хубавите притеснения.Зачезвам, че сме канени на Рожден ден и ще трябва да тръгвам.Лека и успешна седмица на всички :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес! Да са много здрави и щастливи и много усмихнати :954 :954 :954

този уикенд основното ми занимание бе да обикалям по магазините. Ходихме да гледаме за матрак, гледахме за лампи и други подобни домашни истории. Миналата седмица си поръчахме спалнята и гардероба и съм поставила срок началото на февруари да сме се нанесли в къщурката ни. Вече мина толкова много време, че все едно в ново жилище ще се местим. Определено ще ми е много хубаво, въпреки, че задълженията ми много ще се увеличат. Надявам се да се справя, ако ли не успея ще викам за помощ :1062 :1062
Тази седмица ще ходим на ски и искренно се надявам скоро да ми минат подутите лимфни. Нещо много се проточиха нещата, но надявам се да приключат скоро и да си изкарам много хубав скиорски уикенд. Ще се учим да караме ски, ще е хубаво в планината и ще сме с приятна компания. Дано всичко е наред :lol:

Чери, всичко ще е наред не се притеснявай :923 :923 Добър уикенд си изкарала с децата, представям си как са те побъркали и как си викала след тях, а сигурно те много са се забавлявали за твоя сметка. Деца, какво да ги правиш, освен да ги обичаш и да им се радваш :plezya se :plezya se Каква е тая липса на Музев....а без тея....я бързо бързо да се завръща, щот иначе :1058 :1058 аз толкова се радвам на твоите посотве, а ти пишеш рядко ли рядко.
Фютка, мани ги тея лекари, дет са готови за всяко нещо да дават АБ. Хубаво е, че ще го заведеш да го видят и ако те кажат, тогава ако има защо ще си сигурна, че не бъркаш, ако трябва да дадеш антибиотик. Радвам се, че работната ти нова година е минала добре и че персонала е доволен. Радвам се, защото това си е признание за теб и сигурно те гъделичка много приятно като чуеш такива приказки :923 :923 Пожелавам ти и в ресторанта така да казват за теб и да те уважават повече от колкото миналата година!
Цвети, радвам се, че сте добре. Подсетих се от твоя пост за боровото масло и ще си капна, че още ме мъчи кашлицата.
Вале, защо и теб те е еналегнала тази депресия? Времето ли е такова? :1044 :1044 Гледай да не се вкарваш в такива мисли и ако можеш да се разнообразяваш повече!
Деси, ти как си? Какво се случва покрай теб?
Елисче, не се притеснявай толкова, хапвай си от време на време нещата, които ти се хапват. Ограниченията до нищо хубаво не водят в крайна сметка, защото все в някакъв момент като се отпусне човек и става страшно. спазвай някакви правила, но от време на време се отпускай по мъничко.
Зори, дано всичко да влезне в норма и при теб по-бързо. Знаеш ли какво ми каза една моя приятелка - че болестите идват, защото постоянно се фокусираме върху тях и постоянно казваме как не сме здрави и това подхранва все по-задълбочени да стават проблемите ни. Това важи за мен с пълна сила, защото аз посотянно се опитвам да решавам някакъв проблем, и постоянно има нещо, което не е наред. И всичко е в главите ни. Трябва по някакъв начин да се справим вътрешно с болестите и те сами ще изчезнат без лекарства. Не знам как това трябва да стане, но трябва да се опитам да го направя. Дано и при теб нещата скоро се успокоят и се завърнеш с пълна сила тук в добро разположение на духа и весела.

Много хубава вечер ви пожелавам!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Красиииииииии, виждам те! :222 А ти утре ще ме видиш ли на живо?! :1028
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цвети, страхотни новини! Както и за учението, така и за екскурзията! Обожавам пътешествията и се радвам на всеки един разказ за такива! Но най-зареждащо е очакването преди пътешествие! Изтръпналите от премисляне мечти за това и онова! Предвкусването на нещо непознато, но силно привлекателно! Тръпненето в очакване и неизвестност и облекчението, когато нещата почват да се сбъдват! :954 :954 И почти под секрет да ти кажа - сигурно моите два хикса са баш от светата инквизиця - и те казват, че от любов правят всичко за мен :1062 :1062 !

Елииииии, първо да ти пожелая весело изкарване на скиорския уикенд! Снегът и в София сякаш по поръчка за вас заваля! :954 Спирай да ги мислиш болежките и болестите, от фокусиране само могат да ти побелеят косите :D - като моите! Колкото и да е трудно, няма как да изкараш живота си все така! А нервички ще ти трябват като дойдат малките дивачета :1062 ! И още как! Моят Музев ще дойде - аз си го знам - малко е непостоянен, ама то и аз съм така, та си хармонираме отвсякъде! Просто си почива човекът.... нали е ваканционно време!

А като казах ВАКАНЦИЯ........ искам ощеееееееееееееееееее :328 :328 ! Леле как ми се почива :1140 :1140 ! Не ми стигна и това си е!

Валче, кви са тези депресии?! Ела, сподели и душата си разтуши! Че не е лесно, не е! Ама с всички ни е така! :922

Ставам сега, че ще трябва да прибирам Барбарела от гимнастика, а предчуствам, че ще има и малко пързалка междувременно :roll: .... а на мен вече ми се почива, но кой ме пита?! :plezya se
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Ver

Мнение от Ver »

Цвети, това се казват новини! Пожелавам ти попътен вятър, защото го заслужаваш! :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:923
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Навън е страшно студено и мразовито, бърррр :plezya se
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз затова си останах в къщи днес. Някакво вирусче се опитва да ме пипне.

Май само ви чета тази година.

Желая на всички ви много усмихната и пълна с успехи и положителни емоции 2013 година. Нека е начало на изключително силен за всички нас и тези, които обичаме период от поне 50 години :329 :329 :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Хелоу! да напиша в кратце какво се случва . тук съм , добре съм ,но много изхабена и притеснена. Юлката е с температура 38.6 два дни . нямя сваляне даже с хексалгин . трудна работа . оказа се много червено гърло с рани по него . Странна история ,защото сутринта в понеделник го водих в Исул на изследване за слуха и професор ПОПОВА не го намери в лошо здраве а вечерта се започнаха проблемите .Та в крайна сметка давам антибиотик . Сега и ухо го заболя . Капя алое сок . Жалкото е ,че съм на работа :1044 Няма как. Ето така съм./ Уморена , притеснена ,но ще се оправи се надявам .Ето затова не пшиша много тук ,но да си знаете ,че присъствам . За сега чао и скоро пак ще пиша .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено