Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от ellyto »

Юхууу момичета, ама много пусто в тази темичка...
Хайде идвайте вече, пишете :) Много ми е хубаво да влезна и да видя нови мнения и да си чета :222

Уикенда за мен беше спокоен, прекаран в гости и обикаляне на магазините в търсене на полюлей, дръжки за кухнята и такива ми ти нещица...даже леко скучновато беше, но вече планирам да няма скучни неща, ами повече забавления.
Дани, съгласна съм с датата за среща :) Направо да се организираме викам и да запазваме, може пак при Фютката да ходим, много ми харесва нейната Виктория.
Черитке, направо фантастично звучи твоята понеделнишка идилийка, дай боже повече такива дни да имаш и ти и аз и всички тук, които сме се събрали :954 :954 :954 Дано Белата се оправи по-скоро. И аз като дете имам спомени от подуто око и предполагам колко й е непритно и колко я боли. Как пострада? Иначе правилно си се ориентирала, че адски много време стана откакто се изнесохме, направо ми се вижда като век :221 :221 Ама тоооо и ние сме виновни за забавянето, можеше много отдавна да сме се преместили, ама нямаше да са готови много неща и щяхме да си живеем на строително-монтажна площадка, което определено не ми допадна и просто отложихме докато всичко е готово, то пък взе че се проточи още и изобщо лудницата е пълна.
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,приятелчета!
Нямах нито физическа ,нито психическа възможност за комп предишните седмици.
Моля,да ме извините.....Мислех си,че грипът е нещо безобидно,но направо си беше за легло/и аз се тръшнах/.
Вече всичко е наред....благодаря на всички,които се сетихте за мен :922 :922 :922
Не съм ви изчела,защото все някой ме занимава,.....бебчо иска да го водя за ръчичка и да обикаляме апартамента,баткото и той ме търси за игра.
Не мога да се оплача,щом сме здрави–всичко е наред.
Ами,това е от мен,благодаря ви,че не ме забравяте! :329 :922
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чери, и аз днес бях в отпуск, та гледах тамън 2 броя деца :922 - Алекс и Стели.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://m.sibir.bg/uploads_bg/img/001029 ... 5863_l.jpg[/img]

ей такова ми е сега - свежо, кокичешко, думата е моя :222

иначе обожавам кокичетата, от малка, татко винаги ми подарява снопче кокиченца, наближи ли пролетта, както сега...

[img]http://img25.dreamies.de/img/294/b/8rr6zpv808o.gif[/img]

[img]http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-s ... 9829_n.png[/img]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

:922
Вихърче :923 все така да ти е накокичено :1028
Ние все още се занимаваме с инвентаризации, калкулации и разни други -ации, а неусетно дойде време и за месечни приключвации :plezya se
Хубав ден на всички :954 :329
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Отдавна не ми се беше случвало да се провалям с гръм и трясък :???: :cry: :cry: .
Но така е - равновесието трябва да се поддържа. В даден момент май бая си бях повярвала, че много знам и умея :327 , но съдията си знае работата :127 . Сега номера е да вдигна глава и да продължа напред, а само аз си знам колко дяволски трудно ще ми бъде.В такива моменти искам просто :1027 или :1023 , ама :1046 .
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце, какво се е случило, мила? :922
tita

Мнение от tita »

Цони, казвай да помагаме с каквото можем. Не се пъни да се справяш сама, не че пак няма да си изтупаш сама прахта от крачолите и дупето, но ако има помощ си е по-друго някак, нали. :940
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Мерси, МариКо :922
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Вихърче, Титка, :922
Нищо кой знае колко страшно не е станало, просто удар по самочувствието.
Днес имах открит урок по математика в 5 клас "Задачи с практическо приложение". Смея да твърдя, че си направих много добър урок - с презентация, работни листи, имах идея за доста движение в часа, но.... увлечена от собствените си "гениални идеи" не съобразих, че не съм единствения участник в часа. Направих най-голямата грешка - приех децата като обект, а не като субект в обучението. И провала не закъсня - учениците се панираха (кой не би ако зад гърба си има още 4-5 даскала, освен този отпред :lol: ), аз се ядосах (втора грешка) и работата отиде "на изуй гащи". Прекрасните ми задачи, страхотните ми идеи отидоха по дяволите, а децата останаха с усещането, че те са ме провалили.
Колегите тактично си мълчаха след това. :1053
Единствената полза е за мен, че осъзнах каква глупост направих и че никога повече няма да я повторя.
tita

Мнение от tita »

:222 Цони, имах подобен случай в стажа ми, преди дипломирането ( нали съм си даскалица по химия по кетап :D ). Беше в първите ми часове, учителката присъстваше в часа и аз, за да се покажа колко добре и интересно съм подготвила урока, просто лиших децата от "право на глас", а те някак си дърпаха урока в малко по-друга посока от тази, която аз исках. После ме хвана яд, че не ги оставих да доразвият идеите и разсъжденията си, а ги спрях. Не получих упрек от учителката, но не ми беше кеф. Този час, можеше да бъде много по-интересен и запомнящ се от децата.

Иначе, всеки има своите падове. Хубавото при теб е, че знаеш къде са ти грешките и няма да ги допуснеш отново. :922
Заключено