Юхууу момичета, ама много пусто в тази темичка...
Хайде идвайте вече, пишете

Много ми е хубаво да влезна и да видя нови мнения и да си чета
Уикенда за мен беше спокоен, прекаран в гости и обикаляне на магазините в търсене на полюлей, дръжки за кухнята и такива ми ти нещица...даже леко скучновато беше, но вече планирам да няма скучни неща, ами повече забавления.
Дани, съгласна съм с датата за среща

Направо да се организираме викам и да запазваме, може пак при Фютката да ходим, много ми харесва нейната Виктория.
Черитке, направо фантастично звучи твоята понеделнишка идилийка, дай боже повече такива дни да имаш и ти и аз и всички тук, които сме се събрали

Дано Белата се оправи по-скоро. И аз като дете имам спомени от подуто око и предполагам колко й е непритно и колко я боли. Как пострада? Иначе правилно си се ориентирала, че адски много време стана откакто се изнесохме, направо ми се вижда като век

Ама тоооо и ние сме виновни за забавянето, можеше много отдавна да сме се преместили, ама нямаше да са готови много неща и щяхме да си живеем на строително-монтажна площадка, което определено не ми допадна и просто отложихме докато всичко е готово, то пък взе че се проточи още и изобщо лудницата е пълна.