Здравейте, мили мецанки!
Отдавна не съм се вясвала, как я карате?
Виждам последно тук страхотна новина -
vihrogonche, много, много, много се радвам за теб!!! Страхотно!!!
А около мен няма нищо кой знае какво интересно, работя по малко - да има за всеки ден

. Учим се с Марти след училище, от време на време е доста драматично ... поовиквам го малко - да бе малко, бая си викам

, след което започвам да съжалявам и да се намразвам

, ама то по-силно от мен, искам всичко да му е изрядно и чисто и вярно, а то не винаги му се получава и тогава яхвам метлата :128.
Друго интересно е, че ходим на ледената пързалка Ариана, голямо удоволствие, голям майтап пада, разтоварващо е. Малкия първия път беше голямо шоу - падне напред, баща му го вдигне, той веднага падне назад :lol: и се превиваме от смях. Два пъти и аз се опитвах да го вдигам, ама след като и двата пъти опитите ми завършваха върху него се отказах - ще взема да си смачкам детето заради едното дигане

. Но вече е доста задобрял и пада все по-рядко. Да не ви казвам при едно спиране баща му как щеше да забие върха на кънката си в челото ми - направо ми мина живота като лента за части от секундата :1140 Сега се смея, но си беше наистина страшно

Иии между другото все повече се замислям дали не беше предварително замислено или случайно ...

Шегичка де, не вярвам да иска да приключи с мен пред толкова народ
А, моя милост тази седмица тръгна на народни танци в училището на Марти, време беше да направя нещо за физическата си активност и това ми дойде много добре - хем ми е близичко, хем е много приятно и забавно, не е като да си въртя в къщи сама кростренажора ... Хореографа е голям майтапчия /те май всички са такива, имам спомени от гимназията ....леле кога беше товааа ... когато поигравах две години/ и създава страхотна атмосфера, за час и половина забравяш за всички грижи и гадости, които са ти на главата. Е, много се надявам да има и въздействие цялото това упражнение и върху килограмите ми /пустите му гадни кила

/. Сега организират ходене на Боровец в началото на март, да се пързаляме, барбекю, танци такива неща, да се понамокрим и да се приберем. Много се надявам да сме здрави и да можем да се разнообразим, най-вече да подишаме чист въздух, ама нали ни плашат само с разни грипове, та не се знае знае ли се
Ами това е горе долу покрай мен, детокса не съм правила тая година, ПОД също

... ми не ми иде отвътре, не искам да е насила и да се чудя как да изкарам, искам да ми се върне вдъхновението от преди, но уви, избягало е някъде далеч от мен
Лелеее, колко много писах, не е истина ...
Прегръщам ви, целувам ви, пожелавам ви приятна почивка!!!